Agriturismo L'Erpice

Contrada Piane, 48, Francavilla al Mare 66023 Francavilla al Mare (Chieti)

"Super"
Volgens 138 recensies
  • Ligging en omgeving:
    9,5/10
    "Super"
  • Activiteiten/services:
    9,7/10
    "Super"
  • Accommodatie:
    9,7/10
    "Super"
  • Restaurant:
    9,9/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    ""De" vakantie"

    08/08/2018

    We zijn nu 4 jaar in de eg en elk jaar is altijd beter. De ontspanning en rust die je kunt ademen zijn van onschatbare waarde. Bovendien zorgen Osvaldo en Gabriella er altijd voor dat u zich thuis voelt, wat niet altijd gemakkelijk is! Voor de rest zijn de appartementen uitstekend en zijn de ruimtes voor iedereen beschikbaar, zelfs de jongste kinderen. Als je hier blijft, heb je een extreem positief gevoel dat je waarschijnlijk elders niet zult vinden. Er zou dan een aparte toespraak zijn voor hoeveel gekookt is, maar ik zou het moeilijk vinden om het idee te creëren van wat we missen aan de gerechten van Gabriella. Vanuit logistiek oogpunt is het tolstation ongeveer 5 minuten en nog minder de afstand van de zee. Het is niet nodig om te zeggen dat we bij de eerste gelegenheid nog eens terugkomen ...: D
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Aan zee
    Agriturismo L'Erpice reageert
    Bedankt Simone, we zijn heel blij en tevreden dat je je vakantie op een prettige manier doorbrengt. Een lieve groet en een knuffel voor het hele gezin en een vaarwel. Osvaldo en Gabriella
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie:
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services:
      9/10
      "Super"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Altijd aan de top voor kwaliteit en hoffelijkheid"

    25/07/2018

    Na twee jaar keerden we terug naar de eg. En het was leuk om dat te zien, niet alleen de kwaliteit van de diensten en de keuken en de hoffelijkheid van Osvaldo en Gabriella werden niet minder, maar, indien mogelijk, namen ze toe. We vonden "ons" oude appartement, verbeterd met de installatie van de douche. En bovenal hebben we de buitengewone efficiëntie en sympathie van Osvaldo herontdekt, evenals de bijna magische goedheid van de keuken van Gabriella. Osvaldo is een geweldige entertainer, evenals een persoon die beschikbaar, nauwkeurig en georganiseerd is: ik zou hem een ??grappenmaker noemen met de naam van een in toeval geboren Zwitser in Abruzzo. En Gabriella maakt elk gerecht speciaal, te beginnen met een hoogwaardige grondstof. Een echte boerderij, gerund door twee prachtige mensen. Zeer aan te bevelen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Aan zee
    Agriturismo L'Erpice reageert
    Bedankt Massimo je bent erg aardig, in feite benijd ik soms een beetje 'Zwitserland en de Zwitsers, maar dan denk ik aan de Adriatische Zee, het gebraad, de trabocchi, het vermogen om met de zee te skiën, Montepulciano d'Abruzzo etc. en ik blijf ondergedompeld in mijn "abruzzesità". De beste wensen voor jou en een kus voor de baby. Osvaldo
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services:
      9/10
      "Super"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Om herhaald te worden"

    07/07/2018

    Een week van echte ontspanning, beschikbaarheid en vriendelijkheid, zeer schone gebouwen, GEWELDIG EN GEWELDIG voedsel. Zeker een aanrader. Bedankt Adam en Mara
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo L'Erpice reageert
    Bedankt Mara en Adam, we zullen niet vergeten de avonden doorgebracht met je, we hopen dat je ook de vakantie en de gerechten herinneren tijdens het avondeten. Beste wensen. Osvaldo
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    ""terug was een plezier""

    28/06/2018

    Ik controleer meestal niet dezelfde structuur als waar ik verbleef. Maar voor "de eg" zal ik een uitzondering maken. "Ik weet niet hoe ik onze tweede meer dan positieve ervaring moet uiten. Een paar woorden ........ we zullen weer terugkeren. Niet rustig, goed onderhouden en strategisch, handig bij de zee en ideaal voor excursies / bezoeken aan de omgeving Uitstekende ontvangst ... een echte uitmuntendheid in gastvrijheid Ontbijt en diner Fantastisch, overtreffend, met producten van hun productie zoals wijn maar vooral olie Nogmaals bedankt aan de "nieuwe grootouders" Osvaldo en Gabriella, tot ziens, Umberto en Daniela.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Open lucht
    Agriturismo L'Erpice reageert
    Heel erg bedankt Umberto, we doen al 10 jaar hetzelfde werk. Misschien is het ons geheim. De beste wensen voor jou en de dame. Osvaldo
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "zes dagen per .. 'eg'"

    07/09/2017

    Het wordt doorgegeven in een speciaal verblijf baleno.Un waaronder: zee, heuvels .. Majella. Een microklimaat voor elke vereiste. Het eten, traditionele smaken, echte, lichtgewicht, heeft onze riposo.Merito van Gabriella dame die met zijn culinaire kunst, meesterlijk transformeert de grondstof geven smaaksensaties die hun stempel te drukken blij. De omgeving is schoon, licht en comfortabel. In de gemeenschappelijke ruimtes, we zijn het verzamelen van de individualiteit van de gasten. Als bij toverslag heer Osvaldo erin slaagt om ze te mengen in sociale gelegenheden oprechte, waarbij 'zij' grenzen, soms, het 'jij'. De moer van het is een stille getuige, en het doet een beroep op het gesprek. De heer Osvaldo met zijn ogen te anticiperen verlangens. Het heeft altijd een oplossing, voor advies. Zelfs het ei, sunny side up, gekookt op het laatste moment is een teken van de grote beschikbaarheid. De toegevoegde waarde is de wijn (mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar wit) en extra vergine olijfolie, uitstekend, met een fruitige harmonieuze duizend tinten. Beide geproduceerd door het bedrijf, als de belangrijkste grondstof. Zelfs een enkele proeven waard 'terugkeer' naar 'eg'. Bedankt - bye. Fausta Raffaele.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo L'Erpice reageert
    Dankzij mevrouw Fausta en de heer Raffaele Je bent te vriendelijk, uw beschrijving prikkelt ons, we nederig en gedreven managers die soms in slagen om een ??leuke en interessante vakantie voor hotelgasten, we zijn blij en tevreden met dit resultaat. Bedanken nog steeds wachten we met veel plezier voor een ander verblijf. Osvaldo
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "ontspannen"

    04/09/2017

    We hadden een geweldige week boerderij gelegen in een rustige plaats Bonissimo eten allemaal gemaakt van hun appartementen schoon en Gabriella Osvaldo twee onze kinderen vriendelijke mensen waren ook blij
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo L'Erpice reageert
    Goedenavond en dank de heer Andrea en dankzij zijn hele familie. We hebben een prachtige herinnering aan de mooie dagen doorgebracht met jou. Wij verheugen ons in de nabije toekomst. Beste wensen Osvaldo
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie:
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services:
      9/10
      "Super"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Farm. de eg"

    29/08/2017

    Een week van ontspanning .... met een bereidheid en vriendelijkheid unica.Osvaldo en Gabriella echte mensen. goed en overvloedig eten. Zeker ripetere.Grazie Joseph en Isabella
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo L'Erpice reageert
    Carissimi Isabella en Joseph, doe wij danken u voor de geweldige tijd die we met u, wij zijn we die zullen moeten een beoordeling te maken aan iedereen dat u de speciale gasten, op een lijn te vertellen met alle gasten van onze boerderij, zoals u hebt gezien . Een lieve groet en tot ziens Osvaldo
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
  • 9
    "Super"

    "zeer aangename"

    24/08/2017

    Elk jaar gaan we uit van Lucca naar Ugento te bereiken, om de vakantie in de Salento te brengen en te bezoeken familie en vrienden. Dit jaar hebben we besloten om een ??half huis te doen en we besloten om te stoppen in de boerderij: de eg in Francavilla a Mare. We hadden een geweldig, huisgemaakte gerechten, tuinproducten, zeer comfortabel en ruim appartement met dank aan de eigenaren: Osvaldo en zijn vrouw. Voor Ugento hebben we het aan te raden aan iedereen die ons zal bezoeken en die willen de opkomst reis met een leuke stop te stoppen. Gerardo en Anna Maria
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo L'Erpice reageert
    Dankzij mevrouw Anna Maria en de heer Gerardo voor de goede indruk die je had eg. We kijken ernaar uit opnieuw en we begroeten u van harte. Osvaldo en Gabriella
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      7,5/10
      "Goed"
    • Accommodatie:
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services:
      9/10
      "Super"
    • Restaurant:
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "heerlijke vakantie"

    18/08/2017

    Ze hadden tot 14 dagen, maar we besloten om onze vakantie te verlengen voor 3 dagen !!! Harrow is een plek waar je nooit meer weg wilt. Appartementen zeer schoon met alles wat je nodig hebt, omgeven door groen en met zeer comfortabele bedden. Maar we komen naar het hoogste punt van de eg .... Osvaldo en Gabriella !!! Osvaldo, de Master of Ceremonies tijdens het diner dat een familiale sfeer creëert met elegantie onder de gasten, altijd bereid om aan te bevelen plaatsen om te bezoeken, compleet met een pad en stappen worden gemaakt. Gabriella, die zal verbluffen met zijn gerechten uit Abruzzo traditie van meesterlijke wijze bereid en perfect geïllustreerd door Osvaldo. Alle producten zijn gewoon sensationeel en eten km producten .... zelfs op 0 meter is iets onbeschrijflijk ..... verrast door de smaak van een eenvoudige tomaat neemt u mee terug naar de smaken van het verleden !!! Thanks Osvaldo en Gabriella, we kwamen als gasten en we vertrokken als uw vrienden !!! PS Ik vergat de kebab prachtig en het prachtige uitzicht op de Maiella en de Trabocchi kust.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    Agriturismo L'Erpice reageert
    Dankzij Maurizio mooie woorden en uitgedrukt bedankt voor de mooie vakantie brachten we met u en de andere gasten en de overweldigende scènes waarvan wij protagonisten zijn geweest. Beste wensen aan u en de dame met de hoop om andere mogelijkheden om samen te zijn. Goodbye Osvaldo
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "aangename verrassing"

    29/07/2017

    We kozen voor de Abruzzi bijna per ongeluk en dankzij de beheerders van The Harrow, waren we aangenaam gecharmeerd. We vonden een mooie Farm: schoon, stil en oprecht. Het echte verschil wordt gemaakt door Osvaldo en Gabriella, attente managers en attent, klaar om elke behoefte te voldoen en de levering moet alternatief voor mensen met eetproblemen om routes en visgraat die houden van hun land en begrijpt orgalizzati. We waren zeer goed en onder andere dingen die we aten kebabs overuren!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo L'Erpice reageert
    Dankzij mevrouw Linda, onze inzet is op en we zijn blij als je een goede vakantie door te brengen hier eg. Beste wensen Osvaldo
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie:
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services:
      9/10
      "Super"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 5
    ""

    "Niet onze soort plek"

    27/07/2017

    We hebben besloten om voor een of meerdere nachten op onze reis naar de Adriatische kust te blijven. De gastheer was zeer gastvrij en de plaats was makkelijk te vinden. Het is eigenlijk geen echte Agriturismo naar onze mening. Meer als een voorstad met verschillende huizen. De kamers die we werden aangeboden was vrij donker, met oude meubels. De bedden waren OK, maar bedenk dat er geen airconditioning is. We hebben besloten om na een dag te vertrekken, maar de plaats zou wellicht meer geschikt zijn voor gezinnen met jongere kinderen. Het is veilig en genoeg ruimte om te spelen en rond te lopen. De keuken is erg klein, daar is geen kans op speciale behoeften, zoals glutenvrij eten. Al met al ontdekten we de plaats als te duur in vergelijking met de kwaliteit. Ik wens de gastheer het allerbeste, want ze zijn bereid alles te doen om uw verblijf goed te maken. Het was gewoon dat dit niet was wat we zochten.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo L'Erpice reageert
    De heer Ole ons is een echte kleine boerderij, we zijn niet verplicht om glutenvrij te bieden en we hem hebben geschreven voordat ze kwam, was het appartement en is voorzien van airconditioning. Ik wens je veel mooie dingen Osvaldo
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      4/10
      ""
    • Accommodatie:
      5/10
      ""
    • Activiteiten/services:
      4/10
      ""
    • Restaurant:
      4/10
      ""
  • 10
    "Uitstekend"

    "Hoffelijkheid en gastvrijheid"

    03/05/2017

    Wij hebben slechts twee nachten, maar deze boerderij heeft ons met open armen ontvangen! De plaats is rustig, slechts enkele minuten van de zee, maar ook vanuit Abruzzo Pescara en andere plaatsen om te bezoeken, de eigenaars vriendelijk en behulpzaam, zowel bij volwassenen en met de jongste (het kind wil elke zaterdag en zondag gaan ....) het restaurant heeft gewonnen ons over met de echtheid van voedsel en grondstoffen. I highly recommend it!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo L'Erpice reageert
    Dus veel dank aan mevrouw Christian, we zijn erg blij dat je hebt uitgegeven twee mooie dagen met ons en we hopen dat u weer een andere keer komen. Beste wensen voor u en uw sympathieke kind. Osvaldo
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie:
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services:
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "fantastisch"

    03/10/2016

    Gevonden door toeval en geluk. Het was onze tussenstop en het was een echte vondst. Dicht genoeg bij de zee, maar in de heuvels. De eigenaren, Osvaldo en Gabriella, lieve mensen. De eenvoudige maar uitgerust met alles, inclusief een kleine keuken en een grote keuken, ze waren vlekkeloos. De keuken ??? Hij is' heeft ons verlaten sprakeloos. De taart, spaghetti alla chitarra handgemaakt door mevrouw Gabriella en kebabs ...... Al goed, net als super ontbijt met cakes altijd vers bereid door Ms. Voor we zullen zeker terug en niet alleen voor één nacht. Bedankt voor het geven van ons een manier om je te ontmoeten. Tot snel weerziens. Mara en Umberto
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo L'Erpice reageert
    Veel dank Mara en Umberto, je bent te aardig. We zijn erg blij voor de mooie dagen die je hebt doorgebracht met ons en hoe ga je hopen de eg voor een langere periode te hebben. Nogmaals bedankt en vele groeten. Osvaldo en Gabriella
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "MAGIC de broederschap zonder moer"

    20/09/2016

    Ondanks het afgelopen jaar, zonder contact te verliezen, maar zelfs stapte in de vriendschappelijke banden die we "magisch" vond (zij het met enige onvrijwillige afvalligheid) van de legendarische eggen en samen herbeleven grote momenten van rust en geluk, in volle vreugde en het delen, met achterlating van een paar dagen de problemen van ons leven. We vonden, onveranderd, de warmte en vertrouwdheid, gemaakt van ontmoetingen, emoties, kleuren, smaken; het vinden van jezelf in deze sfeer eenvoudig en medeplichtige, met spontane en oprechte gastvrijheid, is het eens te meer bewezen een verfrissende pauze voor lichaam en ziel. Zonder "de walnoot" hebben we alternatieven gecreëerd om nog samen te zijn en, verzameld door Osvaldo altijd verstandig, in een enkele tafel, we opnieuw de goede sociale gelegenheden, onbetaalbaar, en genoten van de aroma's en smaken met geen twijfel over de uitstekende keuken Gabriella (indien mogelijk, zelfs beter). En hoe zit het met de betovering van een zonsondergang over de overloop is er verblijven in het hart samen met vele momenten van luchthartigheid leefde in vrijheid. Nu, thuis, wat er over is, zo niet betast om het geheugen te herbeleven de momenten door de smaken van dit prachtige land (olie, wijn, pasta, paprika) en de prachtige beelden van even mooie momenten doorgebracht in het prachtige mensen behouden voor onze onderneming. Maar aangezien er geen twee zonder drie, lieve Gabriella en Osvaldo, weet je wat ik zeg? Maak je klaar om ons te organiseren voor volgend jaar, misschien behouden wij ons het "Magic Nut"! Een broederlijke omhelzing aan alle architecten van deze onze heerlijke vakantie Raffaella, Renzo en de alomtegenwoordige Franz
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Personen met een handicap
    • Vakantie: Aan zee
    Agriturismo L'Erpice reageert
    Raffaella Bedankt lieve, je bent te aardig voor ons. Soms lijkt het ons, in onze eenvoud, niet te stijgen naar de gelegenheid, maar dan krijgen we deze goede recensies en dan beseffen we dat misschien gedragen we goed en dankzij de geweldige avond die je hebt me toegestaan ??om te gaan met u op de overloop, geweldige plek voor een vis diner met vrienden. Beste wensen aan u, om Francis en Renzo met de hoop dat alles goed gaat en met de hoop weer te ontmoeten. hello Osvaldo
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    ""Ontspannen en smaakvol""

    17/09/2016

    We met tegenzin dit hotel vertrokken na een verblijf van vier dagen van puur genot. We waren op zoek naar een rustige plek, geboekt op het laatste moment was het contact licht en gemakkelijk. Bij het bereiken van het hotel werden we begroet met extreme vriendelijkheid en beleefdheid, een glimlach en een handdruk. De boerderij is gelegen in een rustige omgeving in orde is, schoon en verzorgd, de kamers ingericht in een spartaans, maar functioneel en comfortabel, allemaal beheerd door de eigenaars op een uitstekende manier dat u te betrekken, waardoor je meteen op je gemak, in een vertrouwde omgeving, maar nooit opdringerig. Mevrouw Gabriella is blij (en verwende ons) met zijn buitengewone keuken, met heerlijke gerechten, eenvoudig, overvloedig maar vooral gezond voedsel dat de lokale tradities weerspiegelen, met enkele verfijningen en geen soffisticazione producten bij nul km. Stevig, lekker en bereid strikt zelfgemaakte cake en conserveermiddel. Goede wijn en even goed olieproductie. De heer Osvaldo - die zichzelf aide noemt - met zijn natuurlijke charme hielp ons verblijf zo aangenaam, altijd klaar om advies over bezienswaardigheden te geven om te hangen en te bezoeken. Een plek die maakt je wilt Tornaco wanneer je het kan krijgen. Professionele vermogen gecombineerd met sympathie, expertise en liefde die de keuzes van de familie die het beheert, in gastvrij, beschikbaarheid en in al die gebaren die je het gevoel graag geziene gast in plaats van de klant te begeleiden, heeft dit alles de ziel het totale aandeel. Het feit dat veel gasten als we riscontratto rug maakt ons begrijpen dat hun loopbaan stroomt in de goede richting. Aanbevolen voor diegenen die een rustige plek (hoewel in de buurt van de zee) om de vakantie of een paar dagen door te brengen om te ontspannen en tot rust komen uit het dagelijks leven. Gefeliciteerd. Zodra er een kans is dat we komen terug te vinden. Umberto en Daniela
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Aan zee
    Agriturismo L'Erpice reageert
    Geachte Daniela en Umberto wij danken u voor de prachtige recensie, we zijn erg blij waardering van onze eenvoud en de eenvoudige dingen die wij aanbieden aan gasten en ik hoop dat de leuke gesprekken maakte. Zeker om je terug te hebben gasten naar de eg, met veel respect we je te begroeten. Osvaldo en Gabriella
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie:
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten

Het telefoonnummer is een informatie die voorbehouden is aan de geregistreerde gebruikers van Agriturismo.it. Voer uw e-mail in om het nummer te zien.

U bent al geregistreerd bij Agriturismo.it! Vergeet niet in te loggen om tijd te besparen en een gepersonaliseerde ervaring te hebben.