Agriturismo L'Erpice

Contrada Piane, 48, Francavilla al Mare 66023 Francavilla al Mare (Chieti)

"Super"
Volgens 137 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,5/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,7/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,7/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "The Harrow-farm kwaliteit"

    22/08/2014

    Logeren boerderij The Harrow Francavilla al Mare is echt een groot genoegen, goede gastvrijheid, lekker eten voor eens en een geschikte omgeving voor rust en goede zomerweer. "Wat een genot bevinding kan niet zo lang meer duren" Pietro Metastasio, Giustino, Act II Scene V
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo L'Erpice reageert
    Lady ze houdt ons niet te veel, we besteedt citaten uit werken, om ons die van bescheiden boeren die een boerderij te leiden. Hartelijk dank voor het zijn rug met zijn mooie maar toch eg familie en we hopen u ook terug onze gasten het komende jaar. Petje af voor het hele gezin. Osvaldo en Gabriella
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een leuke verrassing"

    22/08/2014

    Ik heb een week in deze boerderij met zijn vrouw en kind van zeven maanden. We hadden een grote, schone kamer, heerlijk eten, rustige plek, vriendelijkheid en behulpzaamheid. Om een ??hoop werk en probeerden veel hotels in Italië te reizen, moet ik zeggen dat dit land verdient alle lof. Proficiat aan Mr. Osvaldo en Mrs.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo L'Erpice reageert
    Dankzij Sebastian, zijn woorden vleien ons en geven ons kracht en drive om beter en beter te doen. We kijken opnieuw en een warme groet aan zijn vrouwen. Tot ziens en nogmaals hartelijk dank. Osvaldo en Gabriella
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een echte boerderij"

    05/08/2014

    Hoe zit het met een echte boerderij van topkwaliteit! Alles perfect ... door de gastvrijheid, vriendelijkheid, eten, ... uitstekende plek om te ontdekken ... voor wie op zoek naar een rustige plek, maar binnen enkele minuten met de auto entertainment ... de plaatsen die ik heb gezien en geloof me dit is een van de beste.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo L'Erpice reageert
    Dankzij Francesco, ik hoop dat ik nog steeds heb je als onze gasten met veel andere goede dingen genieten. Beste wensen aan de Lady en een fijne vakantie. Osvaldo
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een aangename PARKING"

    30/07/2014

    We waren op doorreis naar de lange reis naar Puglia breken. We hadden een goede tijd dat we ook geboekt voor de terugreis van. We zijn serieus overweegt om een ??langer verblijf van plan om volop te genieten van de warme gastvrijheid van Osvaldo en vreugde ons met Gabriella gerechten. Relax, cultuur en traditie samen op één plek. Het is niet alleen ...
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo L'Erpice reageert
    Dankzij mevrouw Patrizia, was je welkome gasten en we kijken ernaar uit opnieuw en opnieuw felicitaties voor het geweldige product expertise die we hebben gemaakt u proeven, volgend jaar zullen er nieuwe wijn zijn om te worden onderzocht. Nogmaals bedankt, groeten aan u en aan de heer Nicholas en tot ziens. Osvaldo en Gabriella
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "boerderij van echte topkwaliteit"

    23/07/2014

    Onze eerste ervaring van de eg in de tweede week van juli 2014 was onvergetelijk, dankzij Osvaldo en Gabriella die ons een ontspannen vakantie gaven, hebben we de Abruzzen verteld door middel van voedsel, plaatsen en mensen. The Harrow is een voorbeeld van topkwaliteit, een echte boerderij, een verwijzing naar alle faciliteiten die u wilt een kwaliteit vakantie geworden. Thanks Gabriella, dankzij Osvaldo. Beppe en Sonia
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Aan zee
    Agriturismo L'Erpice reageert
    Dank je wel Carissimi Sonia en Beppe, brachten we met u en de andere gasten die een heerlijke week bezocht, ik ben er zeker van dat thuis je nog niet gewogen, beter behoud van de goede herinneringen aan vervlogen de eg dagen. We weer wachten en hopen dat de volgende keer zelfs een verblijf van een paar dagen, omdat de Abruzzo verdient om langzaam van te genieten. Liefde Osvaldo en Gabriella.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "mooie dag"

    21/07/2014

    We waren in de periode van 2014/03/06 tot 2014/06/10 prachtig gelegen in dit rustige en goed onderhouden complex. Gabriella verrast ons elke dag met een culinaire delicatesse. De heer Osvaldo, een zeer vriendelijk en warm gastheren te lezen om ons bijna elke wens van de lippen. Deze operatie, kunnen we raden met een gerust geweten! we konden doorbrengen met u dank u voor de prachtige dagen. Groeten uit Beieren door Rosi en Joseph.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo L'Erpice reageert
    Geachte Josef Rosi en wij danken u voor uw vriendelijkheid en hopen dat u terug te komen van de boerderij L'Erpice. Nogmaals bedankt en vriendelijke groeten. Osvaldo
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Onze favoriete plek ....."

    19/07/2014

    Met grote vreugde die we terug naar de eg, een plaats waar we zijn gewijd vooral omdat het wordt gerund door twee echte mensen die er alles aan doen om je goed te voelen ... en ze slagen! Dit jaar was er ook onze kleine Frederick, die proefde voor het eerst koos zojuist vijgen van de boom en werd gemaakt voor een goede nachtrust onder de notenboom! De vriendelijkheid van de heer Osvaldo rende zeer geslaagde avond chats, terwijl de zoetheid van mevrouw Gabriella vertelt alles in zijn fantastische taarten die je te begroeten in de ochtend als je wakker wordt! Er zijn veel dingen die maken deze bijzondere plek, maar je moet het proberen te geloven! Een oprechte dank en een warme groet ook Jessica Morena ... snel, Darius, en Koning Frederick
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo L'Erpice reageert
    Carissimi Jessica en Dario eindeloze bedankt voor de goede dingen die we doen, hebben we er alles aan om ervoor te zorgen dat u zich op hun gemak met de hoop dat ze in staat zijn om u een goede vakantie door te brengen te doen. Een dikke kus naar Frederick en een warme groet aan jou en Koning. We wachten ... Monte Amaro vooruit. Osvaldo en Gabriella
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "blijven Erpice"

    13/07/2014

    Voor de vierde keer, brachten we een week àl'épice.Osvaldo is een erg aardig persoon, altijd klaar om te geven een goede renseignements.Nous hield van de goede Italiaanse keuken Gabrielle. Voor middelen blijven we in de specerij, die terug naar huis.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2014
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo L'Erpice reageert
    Goedenavond mevrouw Rita en Ludo, wij danken u voor het goede u ons wilt, zullen we altijd welkom met veel plezier besteden we met u een heerlijke week. Wij hopen u weer te zien. Een warm welkom. Osvaldo en Gabriella
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "verwend"

    13/07/2014

    Terug naar huis van een paar uur zijn we vol aangename herinneringen .... het verblijf in dit pand en was zeker een aangename verrassing te wijten aan de gracieuze gastvrijheid van Osvaldo en Gabriella. Het ziet als Osvaldo is verliefd op zijn Abruzzo: onze elke vraag over deze prachtige streek, het was de verborgen stranden te bezoeken, culturele plaatsen om te zien of de gastronomische specialiteiten te proeven werd onmiddellijk aangepakt. We kozen voor halfpension, de ochtend was een genot om te ontbijten samen, alleen wij vulden we een halve kamer (er waren acht, twee gezinnen met tienerkinderen) en, samen met de andere gasten konden we genieten van de prachtige taarten Gabriella, het uitwisselen van indrukken en ervaringen en om te leven in de dag. Een diner gerechten uit de plaatselijke traditie met een capaciteit om de minst overvloedige zeggen. Osvaldo verwacht niet dat onze lege borden zien te komen met een andere overvloedige capaciteit. De heuvel structuur was het niet nodig van 'air conditioning, hoewel ruim presente.Appartamenti, jongens met zulke propria.I slaapkamer, twee diciasettenni en twee veertienjarigen werden verwend door Osvaldo voor al hun richieste.Abbiamo geprobeerd haar producten, (olie en wijn) ottimi.Peccato een week verbleven hebben, situatie van het pand verdient meer tijd om te genieten van de omgeving.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Aan zee
    Agriturismo L'Erpice reageert
    Goede avond en dank u zeer Roberto. We brachten een heerlijke week samen met u, u bent goed en competent vorken, de legendarische jonge Alexander in de eerste plaats. Zoals je zegt Abruzzo is een kleine regio, maar met tal van locaties en situaties te zien, ..... ben je bijna gedwongen om een ??andere vakantie seizoen door te brengen. Nogmaals, dank u, je was geweldig gasten van de settimama tussen een diner en een andere vloog, tussen een prettig gesprek en de andere. We wachten nog steeds. Beste wensen aan u, mevrouw Antonella en je jongens, Alexander en mevrouw Alessandra en hun kinderen. Osvaldo en Gabriella
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Voel je thuis"

    05/07/2014

    De eg is de beste vakantie die ik ooit ben geweest. Het hoogtepunt zijn de eigenaren, altijd vriendelijk en behulpzaam. Osvaldo maakte ons thuis voelen en liet ons toe om een ??mooie vakantie dankzij besteden aan zijn suggesties en adviezen. Het eten is geweldig; Gabriella is een geweldige kok. We niet snel vergeten de gerechten en gebak altijd bereid met verse ingrediënten. De boerderij is dus ideaal voor een vakantie; vlakbij de zee en de bergen is een strategisch startpunt om de middeleeuwse dorpjes, abdijen en kluizen te bezoeken. Het appartement waar we verbleven was ruim en schoon. Zo spoedig mogelijk zullen we zeker terug.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo L'Erpice reageert
    Het bijzondere is dat deze morgen you were here in Francavilla al Mare en zodra je thuis bent heb je deze mooie recensie geschreven. Dank u, met u en met de andere gasten, waaronder Dario brachten een heerlijke week, we wie we moeten bedanken voor de mooie dagen samen doorgebracht. We kijken ernaar uit om zo snel mogelijk voor de klim naar Monte Amaro. Beste wensen ook voor Richard, Martina en mevrouw Tiziana. Hallo Osvaldo en Gabriella
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "passie en professionaliteit"

    29/06/2014

    Voeg een reactie het beste van allen, die in het niet eenvoudig is ... Ik kan alleen maar zeggen dat als bewijs passie, professionaliteit en het verlangen te zorgen dat u zich thuis voelt en onder vrienden, heb je zeker gevonden de perfecte plek om vakantie of een verblijf te besteden . Ik en mijn familie brachten 11 dagen eg en we ondervonden geen problemen. Een ander positief opmerking voor de gouden handen in de keuken van mevrouw Gabriella. En proficiat aan Mr. Osvaldo op het vermogen om te aggregeren die doorgeeft aan de gasten, naast het feit dat een uitstekende gids zijn regio. Gefeliciteerd en dank aan het geweldige vakantie, een groet van Roberta, Ilaria en Greta.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Aan zee
    Agriturismo L'Erpice reageert
    Een hartelijke dank aan Domenico en zijn prachtige familie met wie we een aantal mooie en intense dagen hebben doorgebracht, wanneer u ons te verlaten, als de Vrouwe Roberta'm dus sorry, maar de wereldse dingen gaan goed, de tijd, dan passeert in de hoop om u te hebben terug zeer verwelkomen onze gasten in de nabije toekomst. Groeten aan Greta (....... we vanavond geserveerd kebabs), Ilaria, Roberta en de kostwinner. All the best en zie je Osvaldo en Gabriella
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "uitzonderlijk"

    25/06/2014

    5 fantastische dagen de gastheren Osvaldo en Gabriella twee lieve mensen die je een goed gevoel familie keuken met gerechten gekoppeld aan grondgebied .Graze zal zeker terugkeren
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo L'Erpice reageert
    Lorenza en Alessandro Bedankt voor de lof die we doen en voor het plezier moet je de vakantie in Abruzzo door te brengen met uw fiets. We wachten ....... weer en we beloven dat de volgende keer dat het weer goed zal zijn !! Wij wensen u veel mooie dingen en een goede zomer. Osvaldo en Gabriella
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "korte vakantie"

    11/05/2014

    We brachten twee dagen in de boerderij eg en we hadden een geweldige tijd op het punt dat we ook geboekt voor juli. De Osvaldo De heer is een erg aardig persoon en altijd beschikbaar om u op te lossen eventuele problemen en klaar om u advies te geven, zijn vrouw is een goede kok, gezond voedsel en eenvoudige manier waar we van houden, met betrekking tot de evaluatie jammer dat de sterren komen op 5 omdat ik ik zou zijn (20). Zelfs onze hond Yuma vond hij heel erg van de gastvrijheid 'van de heer Oswald en zijn vrouw. Dan in de knuffel en tot ziens Simona Julia en Claudio Avellini.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2014
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo L'Erpice reageert
    Geachte heren Claudio Simona en wij danken u voor de super beoordeling gegeven, zoals je zag voorstellen eenvoudige dingen die altijd de meest goed. We kijken ernaar uit met veel plezier tot juli, daar moeten we toch proberen veel gerechten. Beste wensen aan u en aan mijn lieve Julia, en natuurlijk in Yuma. Osvaldo en Gabriella
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
  • 10
    "Uitstekend"

    "boerderij eg"

    23/04/2014

    warm welkom
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2014
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo L'Erpice reageert
    Alfonso Dank u wel, we doorgebracht met jou en je drie vrienden mooie en zorgeloze dagen. Een speciaal welkom aan mevrouw Giovanna. Osvaldo en Gabriella
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "op zoek naar eenvoud"

    25/03/2014

    Hartelijk dank voor uw welkom. Jullie zijn allebei lieve mensen. Het eten is geweldig, eenvoudige en oprechte manier waarop we like it. Het advies van de heer Osvaldo waren kostbaar. Jammer dat het niet beschikbaar meer dagen! Valter en Maura Castel Bolognese (Ravenna) .Dit is wat we in de notebook voor de gasten hebben geschreven. De woning is ruim gezellig netjes en schoon. Nogmaals dank aan Osvaldo en Gabriella om hun warme gastvrijheid.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo L'Erpice reageert
    Bedankt meneer en mevrouw Maura. Valter, ik ben blij dat u de Abruzzo gevonden, in aanvulling op de eg, een gebied dat als je zag, met zijn bergen, glooiende heuvels, zee, typische producten en nog veel meer biedt veel aan haar bezoekers, ik hoop dat het was net zo goed een bezoek aan Padre Pio. Wij hopen u weer te zien zodra ik je een warme groet te sturen. Osvaldo
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten