Agriturismo L'Erpice

Contrada Piane, 48, Francavilla al Mare 66023 Francavilla al Mare (Chieti)

"Super"
Volgens 137 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,5/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,7/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,7/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "uitzonderlijk"

    08/09/2016

    We brachten twee weken in augustus en waren niets minder dan fantastisch. De heer Osvaldo werd geboren om dit werk dat hij doet met passie en liefde, altijd vriendelijk en bereid om u te helpen op elke manier ook het geven van tips over bezienswaardigheden te doen om het binnenland te gaan, mevrouw Gabriella wat te denken van een vrouw en een uitstekende kok! eenvoudige en echte keuken met hun producten en arrosticcini ..... het arrosticcini droom ik ze ook 's nachts! Ik kan het iedereen aanraden en we zullen zeker terugkomen, want een dergelijke plek in het hart hebben verlaten.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo L'Erpice reageert
    Geachte mevrouw Valeria bedankt voor de mooie herziening en ik ben blij dat de mooie vakantie die u hebt doorgebracht met ons. Ik heb een levendige herinnering van zijn familie en zijn ouders, we bracht ook een aantal fantastische dagen. Een afscheid en een warme groet aan u, uw familie en zijn mooie dochter. Goedenavond en tot ziens. Osvaldo
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Zoals altijd ...."

    05/09/2016

    Al zeven jaar, in de praktijk hebben we de boerderij een paar maanden na zijn geboorte, geen uitzonderingen. Beheerd in een overtreffende trap van Gabriella en Osvaldo "The Helper": D Gabriella en parliamodi koken lokale gerechten, eenvoudig maar in staat zijn om u ongeëvenaarde sensaties te geven, moet worden beschouwd als op nationaal niveau, brengt alle gerechten authenticiteit en prodoti smaak van Abruzzo, aterie eerste van uitstekende kwaliteit ook gegroeid van hen en mogelijkheden in een werkelijk opmerkelijke keuken. Dan is er nog de "Helper" en het maakt me aan het lachen dat zelf-definitie van Osvaldo: D, ik nooit moe van te zeggen dat het een goede man en zijn vrouw Gabriella kunnen de Farm huiselijke sfeer die geven weinig andere ze kunnen geven, het voelt als thuis. Raak de kebab, een genot voor de smaakpapillen, Flavio True niet missen? Het is de nummer 55 ..... wie weet in het achterhoofd, omdat: D ps: als je problemen hebt met de auto Osvaldo kent een grote Genezer Automobile;) Ik maak geen grapje
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Aan zee
    Agriturismo L'Erpice reageert
    Hallo Alberto, bedankt voor de leuke dagen doorgebracht samen met u en andere lieve gasten. Zoals gezegd is het alsof we gaan op vakantie. Nogmaals bedankt voor alles, te wachten om weer te ontmoeten. Beste wensen voor u en uw vrouwen. Hallo aide en Gabriella
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een familie in Abruzzo"

    31/08/2016

    Ik ging terug met de familie voor de derde keer in Abruzzo Agrotoerisme de eg. Osvaldo en Gabriella verwelkomde ons alsof we waren de leden van hun familie en we werden verwend met hun gerechten en authentieke producten (de handen van Gabriella in de voorbereiding van de zelfgemaakte pasta zijn fee). Dit jaar heb ik erin geslaagd om 52 kebab eten in een avond (Alberto volgend jaar wil ik wraak ...) Avonden onder de notenboom en praat met de andere gasten zijn fantastisch. Na slechts twee dagen na thuiskomst, we missen je al. Tot snel weerziens. Flavio, Simona, Paul en Sara
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Aan zee
    Agriturismo L'Erpice reageert
    Zoals altijd bewezen als een lange ook. Dank je wel. En zoals altijd we besteden met u een aantal fantastische dagen ...... alsof we op vakantie waren. We zullen zeker weer ontmoeten, ik denk dat zelfs voor de volgende zomer. De beste wensen voor Sarah, Paul Simon en u. Hallo Osvaldo en Gabriella
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "onvergetelijke vakantie"

    26/08/2016

    De sig.Osvaldo en sig.Gabriella waren spontane en vrolijke mensen. Met het welkom in hun boerderij De Harrow bijgedragen aan een heerlijke vakantie in Abruzzo dat we passeerden begin augustus. De sig.Osvaldo, altijd zeer behulpzaam om ons nieuwe routes naar de immense achterland te verkennen, heeft zijn tijd verstrekt geeft ons informatie en advies over alles wat er te bezoeken .... en geloof dat er ... nog genoeg te zien en tal van plaatsen te wagen !! Een virtuele knuffel aan sig.Gabriella en een super bedankt voor de legendarische pecan taart. Peter en Terry uit Milaan / Bergamo
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo L'Erpice reageert
    Signori Terry en Peter dank u voor uw waardering van ons land, omdat er altijd, we brachten een heerlijke week + 1 met je mee. Je hebt gelijk zijn er nog vele interessante plaatsen om te zien en ook vele andere goede dingen om te proberen. We wachten nog steeds. Beste wensen Osvaldo en Gabriella
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Twee dagen heel bijzonder"

    22/08/2016

    We brachten slechts twee dagen, maar waren prachtig, in een klein appartement met een kleine keuken, dat alle dingen die nodig zijn om te kunnen om iets te bereiden als je niet wilt gaan naar het restaurant heeft, kamers zeer schoon en gezellig, de boerderij ligt in een rustige omgeving tussen de zee en de bergen. Uitstekende gastvrijheid, de heer .. Osvaldo en mevrouw Gabriella maakte ons thuis voelen. Super goede koken, gerechten bereid met natuurlijke producten van hun bedrijf. Voor we zullen zeker terugkeren. Dankt de heer Osvaldo en mevrouw Gabriella van Francesco en Maria en Antonio en Angela.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo L'Erpice reageert
    Bedankt mevrouw Maria voor haar vriendelijkheid en beleefdheid. We willen dit werk en we proberen om uw vakantie door te brengen op de beste manier. Nogmaals dank en een warme groet aan u allen. Osvaldo
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Super osvaldo"

    17/08/2016

    We waren in dit hotel in juli voor een nacht van passaggio..il heer Osvaldo en zijn vrouw waren heerlijk. Onze peuter herinnert zich nog de fantastische vijgen verzamelde zich te super osvaldo! Yummy onder anderen, evenals de gerechten die hij zijn dame voorbereid! We zullen zeker! Fabio Valentina en Leonardo da Country
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo L'Erpice reageert
    Veel dank Valentina, Fabio en Leonardo. We wachten weer, een dikke kus voor Leonardo en een warme groet aan jou. Osvaldo
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      7/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "fabelachtig"

    15/08/2016

    We bracht negen dagen in dit prachtige posto..tranquillo en gastvrije .. en eten goddelijk. De heer Osvaldo en Gabriella zijn slechts twee bescheiden mensen ..disponibili en uniek. Bedankt voor alles en hoop om terug te keren naar meer presto..Doriano en Emanuela Mattia en Matteo
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo L'Erpice reageert
    Dankzij Dorian, je bent een zeer mooie familie met wie we brachten een heerlijke tijd. Dank u en wij zijn nog steeds te wachten. Beste wensen aan u allen Osvaldo
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Agriturimo zeer mooi, top keuken, ideaal voor gezinnen met kleine kinderen of koppels"

    03/08/2016

    Ons verblijf van een week in dit agriturismo is mooi geweest; schoon, ruim en compleet met alles wat je nodig hebt, dicht bij de zee en handig voor uitstapjes naar plaatsen zoals Sulmona, Ortona, etc. Scanno. Dhr. Osvaldo en Gabriella Ms zijn geweldige mensen, ze maken u zich thuis voelt, helpen met elk verzoek (met een 2 jaar oude kind met voedselallergieën waren ook erg geduldig;) ... het eten is eenvoudig, oprecht en prachtige ... we zullen nooit vergeten de beroemde kebab en gelukkige en onbezorgde sfeer gecreëerd met andere gasten dank aan dhr verve. Osvaldo ... hopen we snel terug in de tussentijd we het ten zeerste aanraden aan iedereen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo L'Erpice reageert
    Dankzij Mrs. Virginia, zoals altijd we besteden met u enkele mooie dagen van vakantiegasten en zoals altijd hebben we wat feedback van je. Nogmaals bedankt, we kijken uit naar een aanstaande vakantie. Beste wensen aan de baby en aan jou. Osvaldo
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    ""Molto" bene"

    29/07/2016

    Osvaldo en Gabriella zijn zeer, zeer mooi en open mensen. Me en Martin waren zeer onder de indruk was de belangstelling voor uw gasten uit de zeer schone plaats en de gastheren, maar met de nodige afstand. Ons verblijf was erg grappig en we werden meteen zeer goed geïntegreerd in L 'Erpice :-). Het goede eten van Gabrielle, de goede wijn en de olie Osvaldo we vonden dat geweldig. We hadden slechts 2 dagen verblijf, maar met de Abruzzo (45min) en de zee (10min) hebben echt waardering voor de plaats en ik geloof zeker dat we terug zullen komen, want ik heb de volgende keer dat de "Pasta Fatte a mano con la chitarra "helemaal gratis. Bedankt voor de goede en het mooie spa vakantie Daniele e 'Martin uit de buurt van Stuttgart (vertaald met goo
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Avontuur
    Agriturismo L'Erpice reageert
    Thank you so much Goodbye Osvaldo
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "kwaliteit en hoffelijkheid"

    16/07/2016

    Ontspannen verblijf met een bezoek aan het prachtige achterland en rustdagen op zee. Onmogelijk om niet aan de hoffelijkheid en professionaliteit van Osvaldo en Gabriella managers die het mogelijk maken de gasten om echt het gevoel bij casa.Ottimi producten geserveerd aan tafel en die van productie te vermelden. Ervaring eventueel herhaald worden om andere bezienswaardigheden van een prachtige regio te zien.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Aan zee
    Agriturismo L'Erpice reageert
    Thanks Daniel, wij, die moet u bedanken voor de leuke week doorgebracht in mooie en interessante gesprekken. Wij hopen u weer te zien. Beste wensen aan u allen. Osvaldo en Gabriella
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "Echt vriendelijk en relaxed"

    07/06/2016

    Osvaldo en Gabriella zijn echt aardige mensen en zijn beschikbaar voor alle informatie, het echt goed eten Gabriella wijn en Osvaldo olie zijn echt gewaardeerd en we zullen zeker terugkomen om al deze lekkernijen te proeven. Wij danken u voor de heerlijke vakantie hello Paolo en Tiziana.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo L'Erpice reageert
    Oneindig dank Tiziana en Paul, het was een geweldige week met u en de andere gasten. Goede wandeling op de weg op het meer. Wij wensen u een mooie zomer met de hoop weer te ontmoeten. Osvaldo en Gabriella
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "een boerderij aan te bevelen"

    25/05/2016

    Ik ben Frans Ik heb nooit de Italiaanse taal bestudeerd, maar we willen echt om te schrijven om te zeggen dat het verblijf in het Harrow was een fantastische ervaring. Alles was perfect, vooral de accoglianza van Grabriella en Osvaldo die grote menselijke kwaliteiten hebben getoond.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo L'Erpice reageert
    Très gentil Jean-Pierre, je bent een fantastische paar. Onze gesprekken waren erg interessant en ik hoop dat je leuk vond ook de gerechten uit de Abruzzen Gabriella. Drie dagen is niet veel, we hebben nog steeds veel dingen te zeggen en te laten proeven, we wachten. Beste wensen aan u en zeer vriendelijke dame. Au revoir Osvaldo
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "goede ervaring"

    30/03/2016

    In een zakenreis, ik vond het zeer gunstige locatie, dicht bij de afrit van de snelweg, en mijn busje bleef veilig in het pand. Het appartement was schoon en netjes, ik genoot er voor één nacht (kamer is ruim met twee slaapkamers en een keuken, ook geschikt voor gezinnen). Diner en ontbijt zeer goed en overvloedig. Wijn en olieproductie, goed. De manager is grappig, geestig, goed gesprek.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2016
    • Reiziger: Bedrijfsgroepen
    • Vakantie: Zakelijke verblijven
    Agriturismo L'Erpice reageert
    Dank u zeer Mr. Roberto E 'was een waar genoegen om de gasten te hebben, we verwachten zelfs wanneer u in ons gebied. Osvaldo
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een hoekje van het paradijs ...!"

    30/09/2015

    ... "het goede Montepulciano d'Abruzzo sterk en zacht", dit leest het etiket (hoewel de olie is uitstekend) product eg, dat vandaag de dag we proeven, terug naar huis, dus heimwee naar de goede dagen doorgebracht, riassaporando smaken, geuren en kleuren van een betoverend land en in het bijzonder het opsporen van de unieke emoties van de menselijke ervaring! Twee eenvoudige woorden die goed ook de realiteit dat we hadden het voorrecht van het leven in dit onze laatste "vakantie" de zomer te vertegenwoordigen, zeker de meest lonende ooit hebben doorgebracht. Experience sterk en vol van vriendelijkheid, leefde in volle, natuurlijke gezelligheid, het delen met meer plaatsen en tijd met respect en aandacht voor de vele individualiteit, overeengekomen er per ongeluk, maar al snel nodig om het vormen van relaties met vrolijke en belangrijke kennis. Een unieke kans, mogelijk gemaakt door de wijze aanwezigheid, continue en discrete Osvaldo, de eigenaar, die samen met de onvervangbare vrouw Gabriella, Koningin van de haard, zijn de ziel van de boerderij en de eggen waren de auteurs d ' een echt "verkwikkend verblijf." Dankzij Osvaldo, met onmiskenbare vermogen, hij onmiddellijk gaf ons het gevoel "thuis"; zelfs voordat we aankwamen, met een zorgvuldige beoordeling van onze behoeften, waren we in staat om de beste locatie te organiseren en één gezichten bereikten hun bestemming verwelkomde ons met vriendelijke minzaamheid en absolute beschikbaarheid. vriendelijk en communicatief persoon, erg zorgzaam, discreet, maar met evenveel scherpzinnigheid, was de directeur van de lange, onvergetelijke groep 's avonds, tijdens en na ons diner, zelfs laat in de avond, die voor een gesprek dat ons in staat gesteld om d 'alle betrokken worden en om nieuwe relaties sterke en belangrijke kennis te weven met de andere 'gasten'. Hoe het niet lof Gabriella voor de beste in culinaire kunst, die in staat zijn de producten en de tradities van zijn land en het land te verbeteren is, het veranderen van het menu elke nacht met grote vaardigheid, ook veroorloven een gastronomische reis van topkwaliteit; bleek van onschatbare waarde aanwezigheid, die heeft stilletjes ons verwend en ook beperkten in een bepaalde behoefte, en we willen heel erg bedankt! Laat heimwee naar de halcyon dagen verstreken, alle mooie mensen die ik ontmoette in deze "grote kleine gemeenschap", eenvoud en harmonie genoten, tussen zee en bergen ..., zeker dat u al deze volgende zomer herbeleven ... zo niet eerder !!!. Een sterke en zachte knuffel voor iedereen! Raffaella en Renzo met hun "klein, groot" Francis
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2015
    • Reiziger: Personen met een handicap
    • Vakantie: Aan zee
    Agriturismo L'Erpice reageert
    Een enorme dank mevrouw Raffaella, zijn we verhuisd naar de mooie beschrijving en de exacte weergave van de eg dagen doorgebracht samen met andere gasten. Met u en de andere gasten brachten we heerlijke dagen en vooral een onvergetelijke avond. Wij wensen u veel moois in de hoop weer te ontmoeten in de Abruzzen. Een hartelijke groet aan lieve Francis, de legendarische Renzo zij en mevrouw Raffaella en felicitaties voor iedereen. Tot ziens, we wachten. Osvaldo en Gabriella
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Uitstekend verblijf - geweldige gastvrijheid en fantastische maaltijden"

    26/09/2015

    Hartelijk bedankt Osvaldo en Gabriella voor hartelijk welkom. We hebben genoten van ons verblijf erg veel. Mooie zelfgemaakte avondmaaltijden - overvloedig en super lekker. Mijn man praat nog steeds over je paddestoelrisotto. Accommodatie was erg comfortabe. Goede locatie om de Abruzzenkust te verkennen. Algehele geweldige ervaring, 100% tevreden.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo L'Erpice reageert
    Dank je wel Adye Heren, jullie zijn erg aardig en erg leuk. We hopen zelfs de eg zien, zijn er veel goede dingen om te proberen. Met vriendelijke groet Osvaldo en Gabriella
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten