contactModalFeedback

Agriturismo L Uliveto

Via Limiti di Sotto, 38, Palombaro 66010 Palombaro (Chieti)

"Super"
Volgens 37 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,4/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,7/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,4/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,7/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "De ontvangst en het gezelschap van de manager tijdens het verblijf waren van een uitstekende vriendelijkheid. Mooie plek, schoon; heerlijk eten. Graz"

    29/04/2019

    Het was een ontspannen vakantie!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2019
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Geweldig! Geweldig! Geweldig!"

    10/04/2019

    Zeer vriendelijke en gastvrije bazen
    Papa is geweldig.
    Piero is erg vriendelijk en altijd behulpzaam.
    We hadden vorig jaar weer een geweldige vakantie te doen.

    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Rust, echte smaken en fantastische gastvrijheid"

    05/06/2018

    Hoe zit het met ... We kiezen vaak de boerderijen voor onze reizen, maar dit moet gezegd worden dat het een heel speciale plaats is: eenvoud en echtheid: dit zijn de twee definities om behandeling en beheer te beschrijven! Deze mensen verwelkomen je echt, waardoor je je thuis voelt! Zonder de rust en kalmte te tellen .... En de strategische positie .... Je kunt echt besluiten om verschillende dingen te doen voor elke dag van je vakantie! Ik raad het echt iedereen, koppels en gezinnen aan!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Sportief
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een fantastische en vriendelijke plek"

    02/09/2017

    Dit familiebedrijf agriturismo is het beste dat abruzzo te bieden heeft. Van de mooie en rustige locatie tot de prachtige maaltijden is het een schat
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Uitstekend! De echte boerderij"

    28/07/2017

    Het eten is heerlijk en bereid door Antonella genuino.La ochtend kunt ontbijten met melk van de koe grootvader Philip en 's avonds, met dezelfde melk, kan je net zo goed als dineren met verschillende handgemaakte goodies en nul kilometer zelfs met kaas en kwark bereid door de deskundige handen van Antonella. Grootvader Philip betovert u met zijn verhalen en zijn ervaring. Piero is altijd vriendelijk en behulpzaam om u informatie over plaatsen om te bezoeken en ook voor elke behoefte of verzoek dat u doen. Wat mijn man en ik verbleven in deze boerderij voor 10 dagen in juli en waren zeer tevreden over de vakantie doorgebracht.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "Uitstekend! De echte boerderij"

    28/07/2017

    Het eten is heerlijk en bereid door Antonella genuino.La ochtend kunt ontbijten met melk van de koe grootvader Philip en 's avonds, met dezelfde melk, kan je net zo goed als dineren met verschillende handgemaakte goodies en nul kilometer zelfs met kaas en kwark bereid door de deskundige handen van Antonella. Grootvader Philip betovert u met zijn verhalen en zijn ervaring. Piero is altijd vriendelijk en behulpzaam om u informatie over plaatsen om te bezoeken en ook voor elke behoefte of verzoek dat u doen. Wat mijn man en ik verbleven in deze boerderij voor 10 dagen in juli en waren zeer tevreden over de vakantie doorgebracht.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "aangenaam verrast!"

    08/07/2017

    Raad! Het is gelegen in een ideale bergen / zee locatie, zorgzaam eigenaren, maar niet opdringerig; Er is alles wat nodig is voor een geweldige vakantie, outdoor veranda met zowel kleine als grote play tennis en voetbal en een uitstekende keuken. Daarnaast is de eigenaar weet Peter adviseren over dingen te zien in termen van personen of gezinnen, dankzij de volgende!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      7,5/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services
      7,5/10
      "Goed"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 9,5
    "Super"

    "dat mooie herinnering!"

    02/01/2017

    We gasten waren bij deze boerderij in augustus van 2013 en ondanks reizen met een kind van 5 maanden we voelden ons thuis! Ik heb genoten van het eten, en een enkele tafel voor diners die gefaciliteerd socializen onder de gasten!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 1/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Open lucht
    • Ligging en omgeving
      6/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      7/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtig en gastvrij"

    01/01/2017

    We verbleven in 11 mensen van 30/12/2016 tot 2017/01/01. Gezellig, warm, georganiseerd, een prachtig uitzicht en echt heerlijk eten niveau. In combinatie met de lage prijs maken deze boerderij, in een prachtige vallei van de Abruzzen, een juweel waar we, samen met vele vrienden, een mooie New Year's Eve en Nieuwjaar. Een speciale vermelding voor de vriendelijkheid en de beschikbaarheid van Peter, Philip en al het personeel. We zullen snel terug zijn. Bedankt!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Relax op een boerderij"

    01/09/2016

    Zeer leuke ervaring. Uitstekend eten, vriendelijkheid van de eigenaren die ons thuis voelen en gaf goede adviezen over plekken om te bezoeken in de buurt.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 9
    "Super"

    "Een aangename verrassing"

    24/08/2016

    Ik boekte dit vakantie een dag eerder ... op het laatste moment voor een verscheidenheid van omstandigheden. Ik moet zeggen dat de receptie was overtreffend x de hele tijd, en over de hele linie. De plaats is erg mooi en schoon goed verzorgd, met inbegrip van het zwembad dat leuk voor onze zoon was. Ik moet zeggen dat het enige minpunt is het ontbijt, ondanks de inzet van de managers brood is die van de dag ervoor en botsingen met de uitstekende zelfgemaakte jam, de zelfgemaakte koekjes en verse melk. Goed beschouwd omgeving vers brood in de ochtend lijkt het een must. De rest zou er terug te gaan morgen !!! Ik vergat .... geweldig eten, complimenten aan iedereen, onder meer grootvader voor de uitstekende gegrild vlees gekookt tot in de perfectie! Prijs goede prijs!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      7/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "appreciaties"

    28/07/2015

    verblijven voor slechts twee dagen liet ons toe om te waarderen, maar de hoge kwaliteit van de structuur, de managers, het uitzicht en de voorzieningen. Grootvader Philip is een zeer aangename persoon met wie ze wisselen enkele leuke gesprekken. Antonella is een geweldige kok, evenals een persoon die ze ook aangenaam. De keuken is authentiek en op basis van ingrediënten absoluut "het huis" (jammie !!). Peter begroet u in de ochtend, voor het ontbijt, met haar glimlach en met zelfgemaakte lekkernijen en verse melk! Nou, meer dan dat !! Echt de moeite waard! Een echte boerderij !! Francesco & Elisabetta
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2015
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 6
    "Redelijk"

    "luca"

    11/10/2014

    schattig klein plek gerund door de eigenaren vriendelijk en beleefd, de keuken verwachtte iets meer '(niet kwantiteit', maar als een kwaliteit '), voor degenen die te maken' excursies zeer dicht bij alle de paden van het park rustige nazionale.la maakt uit meesteres.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Sportief
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      6/10
      "Redelijk"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      4/10
      "Misleidend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Olijfgaarden"

    01/09/2014

    We verbleven er slechts één nacht, maar de vriendelijkheid van al het personeel en 'was voortreffelijk als hun gerechten zeer goed. We zijn van plan om terug te keren zo snel mogelijk. Speciale dank aan Mr. Piero
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2014
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "een droom week"

    25/08/2014

    Hallo Peter, bedankt voor de geweldige week dat we brachten in uw bedrijf, de keuken is zeer goed en oprecht. Groeten in het bijzonder aan de heer Philip voor zijn tijd, ondanks zijn zijn dagelijkse werkzaamheden ... we hopen terug te komen binnenkort omdat we al uw gebrek voelen. Groeten uit Marco en Marco Iris Desy
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2014
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Open lucht
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten