contactModalFeedback

Agriturismo Tenuta Giardino Fiorito

Contrada Piane 51/A, 66023 Francavilla al Mare (Chieti)

"Super"
Volgens 49 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,6/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,6/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,8/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,9/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Heerlijke plek. Handig elegant en zeer schoon"

    14/09/2018

    We zijn al twee dagen te gast. We waren uitstekend behandeld, verwend tijdens het ontbijt met buitengewoon heerlijke desserts. Onze elk verzoek is voldaan. De dame en haar moeder zijn uitstekende mensen. De plaats verdient zeer veel kamers zijn uitzonderlijk en brandschoon. Nogmaals bedankt we zullen elkaar snel weer zien.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Tenuta Giardino Fiorito reageert
    Veel dank aan u voor het aangename, vriendelijke en vriendelijke gezelschap Ik hoop u snel weer te zien, een hartelijke groet aan iedereen!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "fabelachtig"

    10/09/2018

    Perfect om te ontspannen, vriendelijke mensen met een geweldige familiale keuken. Ik dank Isabella's vriendelijkheid en een compliment voor de kok. Ik heb maar een korte tijd gedaan, maar de indruk is wat belangrijk is.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Open lucht
    Agriturismo Tenuta Giardino Fiorito reageert
    Een aanhankelijke knuffel en een hartelijke dank aan iedereen Een dikke kus voor mijn kleine grote man!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Sterk aanbevolen voor alles"

    31/08/2018

    We verbleven voor 11 dagen en hadden een geweldige tijd. Warm welkom, ongeëvenaarde gastvrijheid, 100% beschikbaarheid, dagelijkse schoonmaak van de kamer. Boerderij gelegen op een strategische positie om zowel de zee als de bergen gemakkelijk te bereiken. Gelegen op een heuvel, tussen de olijfbomen, dicht bij de zee is de ideale plek om te slapen in alle rust, in het koele en ver weg van de drukte. Onnavolgbaar ontbijt met meer soorten koekjes, gebak en zelfgemaakte zoetigheden. Zelfs de koffie, strikt in mokka gemaakt, was erg goed. Dineren in het hotel, we kunnen ook de buitengewone thuisgerechten waarderen. Zeer rijk snijplank met lokale producten, zelfgemaakte tagliatelle met een fantastische vleessaus, groenten uit de tuin bereid op verschillende manieren, fruit en dessert. Op dit punt geven we de dank aan oma Livia aan Isabella en haar dochters voor de hartelijkheid, de sympathie, voor alle lekkernijen die u voor ons hebt voorbereid en voor alle knuffels die u ons hebt gegeven. We voelden ons thuis, we raden het zeker aan. Bedankt voor alles. Massimo en Teresa.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Tenuta Giardino Fiorito reageert
    Beste Massimo en Teresa, heel erg bedankt dat je de tijd hebt gevonden en deze mooie gedachte hebt geschreven. Bedankt voor je gezelschap, vriendelijkheid en vriendelijkheid Hartelijk dank! Een knuffel van ons allemaal!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Toplocatie tussen de Adriatische Zee en de bergen"

    15/08/2018

    Zeer vriendelijke ontvangst, zeer aardige gastheren. Nonna Livia, Isabella en haar dochters waren altijd behulpzaam en vriendelijk. De locatie van het hotel is perfect; 10 minuten met de auto van de Adriatische Zee, 45 minuten met de auto van de prachtige bergen met zeer interessante dorpen. Het hotel zelf ligt op een heuvel.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Tenuta Giardino Fiorito reageert
    Heel erg bedankt aan jou! We denken er altijd aan en bedanken je voor je fijne en vrolijke gezelschap, een warme omhelzing voor jullie allemaal van ons allemaal!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "mooi"

    06/08/2018

    Goed gegeten
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Bedevaarten
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Korte pauze"

    07/04/2018

    Isabella solar, en de geweldige kokkin moeder! Ervaar oké.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2018
    Agriturismo Tenuta Giardino Fiorito reageert
    Heel erg bedankt voor je vriendelijke en vriendelijke gezelschap, een knuffel Isabella en moeder Livia
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "In het gezin"

    07/04/2018

    Zelfgemaakt eten is een ervaring die je niet mag missen. Ontvangst van het gezin
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2018
    • Reiziger: Singles
    • Vakantie: Sportief
    Agriturismo Tenuta Giardino Fiorito reageert
    Bedankt voor het geven van enkele zeer aangename avonden, een knuffel Isabella en moeder Livia
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Heerlijk weekend !!!"

    06/05/2017

    We waren gasten van deze prachtige structuur van de brug op 1 mei. Bij aankomst werden we begroet door Sig.re Isabella en Lidia die werden gemaakt om onmiddellijk thuis voelen. We werden verwend met aandacht en in het bijzonder met de zware zoete ontbijten en zelfgemaakte jam thuis voorbereid, echt super !!!! Het is echt mooi en goed onderhouden. De locatie is strategisch: dicht bij de zee en de bergen, mooi uitzicht, echt de moeite waard daar verblijft. We hopen er terug te komen. Massimo en Rosanna
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    Agriturismo Tenuta Giardino Fiorito reageert
    Dank u voor het gezelschap en vriendelijkheid u ons hebt gegeven. Een dikke knuffel. Isabella en moeder Livia
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Nostalgie voor een onvergetelijke vakantie!"

    03/10/2016

    De komst van de herfst en de grijze en regenachtige dagen die daarmee gepaard gaan, zijn ze terug met de geest en het hart van Francavilla in de zon en in het bijzonder om zonne Isabella, om onze vakantie naar het landgoed giradino Fiorito. Bij toeval vonden we, zonder te kijken in het bijzonder, deze betoverende hoek van de heuvels Francavilla. We hebben eerst geboekt met gesloten ogen en een paar dagen vanuit de woonkamer keek naar de beoordelingen ... Wij onderschrijven te zijn bevestigd. Tussen zee, bergen en een aantal ritten per week snel heeft gevlogen. Bij aankomst begroette we ons de glimlach van Isabella, attent en attent overal. Hij meteen op hun gemak nostto. We genoten van het eten grootmoeder Lidia: ontbijt met meer en verschillende desserts elke wakende; rijke en overvloedige diner met typische gerechten uit Abruzzo en de uitstekende wijn van het landgoed. Een We voelden ons thuis en zullen zeker terugkeren! L & N
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Tenuta Giardino Fiorito reageert
    Hallo lieve vrienden! Dank je wel voor de vriendelijkheid, vriendelijkheid en de aangename gedachte dat je door een van uw dagtochten naar mij hebben gebracht Wij denken altijd een liefdevolle omhelzing Isabella en moeder Livia
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "commentaar"

    25/07/2015

    Entertainment! De locatie is een juweeltje! Isabella en moeder Livia zijn geweldig! Voor zover gerechten van de moeder Livia ... slurp! Echt waar! Jammer dat zijn korte verblijf, maar voor de lijn, zo goed !!! We zullen terugkeren. Elizabeth en Francis.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Avontuur
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "VAKANTIE AS THUIS"

    03/07/2015

    De vriendelijke relatie die al bij aankomst is gevestigd, is een groot pluspunt. Excellent is de kwaliteit en de authenticiteit van de culinaire niveau. De positie van waaruit om te genieten van een prachtig uitzicht is zeer gunstig voor allerlei excursies. Een vakantie van de totale kwaliteit. Van Raffaella en Bologna Fabio nogmaals dank aan Isabella en moeder Livia.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2015
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Tenuta Giardino Fiorito reageert
    Hartelijk dank voor de sympathie en vriendelijkheid die je ons hebt gegeven. Isabella en moeder Livia
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een bijzondere vakantie ..."

    14/10/2014

    Echt uitzonderlijk. De prijs, in de keuken, in de permanence, dat was alsof ik thuis. In gastvrije fantastische Isabella (en dochters) en Livia moeder (uitstekende kok). Het doel is om terug te gaan ... Wie weet?
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2014
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "mooi"

    23/09/2014

    We verbleven een week in deze boerderij .. wat zeggen? Alles was perfect! De strategische ligging, slechts enkele minuten van de prachtige zee en nooit saai en culturele bezienswaardigheden, in aanvulling op zeer weinig chimometri voldoende om het achterland en rotsachtige Abruzzo, altijd adembenemend ontdekken. De mensen die gestistiscono zijn ronduit verbluffend: Isabella en Livia zal u verwennen met een ongelooflijke gerechten, plus dispensarvi honderden suggesties voor hoe te bewegen in het gebied. Cook zeer, en dan bedoel ik alle prachtige, oprecht en overvloedig, wat niet slecht is al .. ontbijt, allemaal bereid met de hand door mevrouw Livia, zal het een waarschuwing en een voorbode van wat er zal wachten op maaltijd! We waren echt thuis, verwend en verzorgd, met discretie en vriendelijkheid, dan, dat is wat je zoekt in een boerderij. We zullen terug zonder twijfel, echt een geweldige ervaring. Een hartelijke dank aan allen, en opnieuw, mevrouw Livia en Mrs. Daniel en Isabella Paola
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2014
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Tenuta Giardino Fiorito reageert
    Dank u voor de vriendelijkheid en beleefdheid en voor het geven van ons de avond met uw vrolijke en goed gezelschap. We wachten op een knuffel en Isabella Livia
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "betoverend"

    18/08/2014

    Boerderij met een hoofdletter !!!! We brachten een week indimenticabile.Gentilezza, hoffelijkheid, authentieke gerechten en aandacht voor elk squisita.Struttura particolare.Un hartelijke dank aan Isabella, grootmoeder Livia en sympathiek Erika en Martina. We hopen terug te keren presto.Vincenzo.Daniela.Aika.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    Agriturismo Tenuta Giardino Fiorito reageert
    Bedankt voor de leuke en vrolijke gezelschap. Omhelzingen voor u, en een zachte streling de kleine Aika
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een onvergetelijke vakantie"

    27/07/2014

    Bij de keuze van de Tuin van het landbouwbedrijf Fiorito we werden geleid door de zeer positieve feedback die we op de site hebt gevonden, is onze ervaring ver overtrof alle verwachtingen. In Flower Garden door Isabella in feite hebben we niet alleen te vinden, maar we voelden ons als "thuis", dankzij de voortreffelijke en tedere gastvrijheid van alle gezinsleden. De rustige, ontspannen en goed verzorgd, de aandacht en vriendelijkheid van Isabella, culinaire hoogstandjes, vaak verrassende, maar altijd als, Livia's grootmoeder, de aanstekelijke vreugde van Erica en Martina hebben onze vakantie onvergetelijk gemaakt, in een zeer bijzondere landschap en de natuurlijke omgeving. Wanneer in een plek waar je het "hart" laat je hebt om terug te gaan ... en dat is wat we doen. Een liefdevolle knuffel van Marino en Gabriella
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Tenuta Giardino Fiorito reageert
    Dank u dat u ons uw vriendelijkheid, warmte en vriendelijkheid en voor de avond te hebben opgeluisterd met uw kostbare onderneming. Je bent een mooie en zeer zoet paar Een hartelijke omhelzing. Isabella Livia Erika en Martina
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten