contactModalFeedback

Agriturismo La Porta dei Parchi

Località fonte di Curzio - , Anversa degli Abruzzi 67030 Anversa degli Abruzzi (L'Aquila)

"Zeer goed"
Volgens 32 recensies
  • Ligging en omgeving
    8,8/10
    "Zeer goed"
  • Activiteiten/services
    8,1/10
    "Zeer goed"
  • Accommodatie
    7,5/10
    "Goed"
  • Restaurant
    8,8/10
    "Zeer goed"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Het mooiste en meest heerlijke verblijf op de boerderij"

    26/07/2018

    Mijn vriend Sarah en ik hadden de meest ongelooflijke ervaring in La Porta dei Parchi en we zijn zo dankbaar voor hun gastvrijheid. We bezochten NYC in juli 2018 voor de transumanza. Onze kamer in het dorp Anversa was perfect en zeer comfortabel na de lange dagen in de bergen. Onze maaltijden waren heerlijk en feestelijk, en onze eerste nacht aan de eettafel maakten we een paar mooie vrienden uit Firenze die zo geduldig waren met onze dubieuze Italiaan. Iedereen op het personeel was zeer gastvrij naar ons toe en we voelden ons meteen thuis. De transumanza was een ongelofelijke ervaring voor mij, om de magie van landbouw en herders te zien. Speciale dank aan Nunzio voor zijn grote gevoel voor humor, en voor de vrouw op de boerderij die goed Engels spreekt en ons veel heeft geholpen, en aan de bekwame herder die ons heeft aangemoedigd om de schapen op het goede spoor te houden! En aan Domenico voor de grappa, Jacopo voor het eten en iedereen op de boerderij. Ik hoop opnieuw te bezoeken voor de herfst transumanza.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Avontuur
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "groot"

    19/02/2018

    Uitstekend eten tegen een 0-km aangename mensen. betoverende Territory.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 2/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo La Porta dei Parchi reageert
    Voor ons was het een genoegen u te ontmoeten in de toekomst hopen we opnieuw weer te ontmoeten. Regards Het personeel van de haven van Parks
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      6/10
      "Redelijk"
    • Activiteiten/services
      7,5/10
      "Goed"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "aanbevolen"

    09/02/2017

    De managers zijn vriendelijk en grappig, ik sliep in een van de hotel huizen verspreid in het land en het was zeer uniek. Het restaurant is uitstekend. Ik vond de mogelijkheid om de zuivel kaas die zij produceren aan te schaffen. Onvergetelijk was het kijken naar de schapen scheren, maar er moet gebeuren op het juiste moment.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Naturally Speaking"

    06/02/2017

    zeldzame en unieke ervaring. de echte concept van de villa's, het delen van de activiteiten nauw verbonden met de wereld om ons heen. super aanbevolen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Singles
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "Uitstekend voor mij"

    06/02/2017

    We werden begroet met vriendelijkheid en bedachtzaamheid, aten we de goede gezond eten, veel van het op de boerderij geproduceerd en bereid met liefde en passie, de locatie is fantastisch recht tegenover de Maiella, Castrovalva op de nok in de buurt, een prachtig landschap. De stad Antwerpen biedt zeer aangename wandelingen, Cavuto bronnen, meren in het dal en vervolgens het nemen van de auto van de mooie wandeling in de kloven van de Boogschutter te krijgen om een ??heerlijke duik in het meer van Scanno. Ik wilde niets liever
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 5
    "Misleidend"

    "Zeer weinig aandacht voor klanten"

    17/08/2016

    Van absoluut voorkomen dat de voorgenomen verblijf in "studio", gelegen in het dorp van de stad hieronder. Anderen zijn niet zo echt schuren ... zonder de meest elementaire levensbehoeften sanitaire voorzieningen en met zeer weinig schoonmaken. Trouwens, tegen dezelfde prijzen van de accommodatie in het hotel (misschien meer verdienen) Gasten aan zichzelf overgelaten
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      1/10
      "Slecht"
    • Activiteiten/services
      1/10
      "Slecht"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Mountain and Nature"

    16/08/2016

    Charmante plaats aangenaam ondergedompeld in de natuur, majestueuze bergen en frisse lucht. Een ideale plek om te genieten van zonnige dagen en te ontspannen. Boerderij in de ware zin van het woord. Voor wie houdt van boerderijen van weleer met veel rust en stilte. Personeel lief, vriendelijk, vrolijk en gastvrij. Echte professionals in hun werk. Uitstekend eten !! Abruzzo heerlijke maaltijden kan worden genoten in vrede. Kaas van de eigen productie, een van de goede genoot tot nu toe. Onze accommodatie in een schone en eenvoudige appartement in een werkelijk prachtig middeleeuws dorp. Excellent !! We hadden een geweldige tijd! Een gezin met 9-jarige jongen en onze aanhankelijk huisdier. Ik zou aanraden aan iedereen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Natuur voor alle zintuigen"

    06/07/2016

    We brachten een week in dit agriturismo in juni. Degenen die hier komen, de plaats vriendelijk personeel, eenvoudige maar schone kamers en veel dieren. Die loopt rond op een Schafshof veel honden, moet de gast duidelijk zijn. Als je houdt van de natuur en beleef de vakantie met al je zintuigen, kunnen prachtige wandelingen maken, bekende en nieuwe bloemen en planten te zien, te observeren insecten en hagedissen, ruiken de bedwelmende geur van lindebloesem en 's avonds luisteren naar de nachtegaal. Het kan worden betoverd door talloze knipperen vuurvliegjes en een prachtige sterrenhemel. Culinair wordt u voorzien van alles wat die wordt geproduceerd op de boerderij. Voor het ontbijt is er een kleine, liefdevol bereid maar het ontbijt met brood, kaas, ricotta kaas, jam, fruit, vers geperste sappen, yoghurt en zoete gebakjes. Koffie en thee, natuurlijk. Wij dachten op ongeplande "Transumanza" en vond het geweldig. Dit is één van de jaarlijkse vee drives. In juni worden de dieren in de bergen gebracht. Ze blijven daar in de zomer en het najaar bij de volgende Transumanza ze terug worden gebracht. We liepen vele kilometers over 3 dagen met de herders Nunzio (de chef-kok met een groot hart voor de traditie, duurzaamheid, natuur en voor mensen die geïnteresseerd zijn) en Konstantinos, met 300 schapen en geiten, honden, ezels en paarden en een aantal zeer sympathieke helpers zoals Vassili. Aan de aanbodzijde niet kon worden verweten. Met zo'n rijkdom aan culinaire hoogstandjes (met dank Jacobo!) We hadden niet verwacht. Alles super georganiseerd, heel mooi sfeer nog eens onder de andere deelnemers. Voor ons, we willen niet dat een ervaring missen. Hartelijk danken aan u! We kwamen vol nieuwsgierigheid, met geen hoge verwachtingen en het duurde vele goede herinneringen naar huis te nemen. Misschien zelfs nieuwe vriendschappen ...
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 8
    "Zeer goed"

    "de agro"

    25/06/2016

    Leuke plek dicht bij de mensen mooie plaatsen stil uitstekend eten vooral het ontbijt
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "vakantie"

    21/06/2015

    We hadden een geweldige tijd de plaats waren we op zoek in de natuur en de stilte. aangename en sluit af personeel op elk moment. De uitstekende keuken en zeer gezond als de rest van het ontbijt. Laatste diner werd begeleid door accordeon spelers juichten het vertrek van transhumance dat de volgende ochtend gebeurde. een groet van Attilio, Angela en Azië onze honden
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Farm World of Parks, juli 2014"

    18/08/2014

    Een echte werkende boerderij, omgeven door groen en wordt omgeven door de prachtige bergen van Abruzzo. U kunt een bezoek brengen aan de dieren en puo'assistere allla kaasproductie. Het eten en 'zeer goed, waarvan de meeste' product van de boerderij zelf. De kok, Violet, keuken goddelijk! De kamers zijn ruim en brandschoon. Het personeel en 'gentilile en gastvrij. Er is een speeltuin en een aantal comfortabele hangmatten. In de omgeving kunt u interessante en leuke uitstapjes te maken. Wij en onze twee kinderen hadden een geweldige tijd, en het is de eerste keer dat een plaats op het internet dat onze verwachtingen overtreft vinden we. Sara, Viola, Fabio en Titiaan.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2014
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "gezonde ontspanning"

    04/09/2013

    fantastische plek met mooie plaatsen binnen een straal van 30 km. een echte boerderij met voor- en nadelen van dien. het eten is geweldig en het personeel behulpzaam. Wat viel ons is de "professionaliteit" van honden die een enorme klus te beslissen zelf wat ze moeten doen zonder bevelen van de man, geweldig te spelen! Dan hadden we het geluk dat we in staat waren om de puppies twee maanden genieten van onszelf veel knuffelen. dank u en hopen terug te komen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      6/10
      "Redelijk"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "een aangename vakantie week"

    22/08/2013

    Ik wil alle 'farm componenten voor de horeca en de manier waarop dank zij maken ons thuis voelen Helaas voor mijn problemen kon ik niet een bezoek aan de sites en prachtige wandelingen die er te doen rond het toevluchtsoord, maar ik beloof dat ik gewoon zal ik gezondheid terug te keren om te genieten van wat ik ben verloren. Speciale dank aan de Antwerpse man die het moment lunch gericht - diner zo perfect en vol aandacht voor ons allemaal een hoop weer te ontmoeten binnenkort Roberto Dogs
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Open lucht
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "positivissimo Bevindingen"

    18/08/2013

    We verbleven in een van slechts een paar dagen vakantie op deze boerderij, met behulp van een Emozione3 pakket en we kunnen zeker zeggen dat deze plaats wordt gerund door de vriendelijke en gastvrije mensen, heerlijk eten en de uitstekende aria.Abbiamo sliepen in de B & B Sofia 2 km van hier als de kamers van de boerderij werden esaurite.Dobbiamo ook graag mevrouw Sofia prestataci bedanken voor de ontvangst en gastvrijheid. Francis en Scarlett (Bari)
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "De vreugde van de eenvoud"

    10/06/2013

    We vierden in dit pand mijn broer's verjaardag, onze familie uit Pescara, zijn uit Rome. Perfect ontmoetingsplaats, gemakkelijk te bereiken vanaf beide steden. We werden begroet door Nunzio, goed karakter met lucht uit eter, maar beleefd, behulpzaam en met duizend verhalen te vertellen. De boerderij is een van de weinige echt authentiek, met dieren een paar meter van de kamers. Voor mijn nichtjes van 2 en 4 jaar een echte vreugde; tussen streelde de ezels, de liefdevolle ziet er sensationeel uit varkens en fietsen uiteindelijk zonder de nachtmerrie van het verkeer ... niet willen verlaten. Maar zelfs voor ons volwassenen was het moeilijk begin zo vroeg. We aten zeer goed, met smaak, je thuis voelen. Ontbijt met geit yoghurt en verse ricotta was subliem. We hebben een mooie wandeling in het reservaat van de Boogschutter Gole, en op zondagmiddag we ervaren heerlijke uren met een groep van theatrale animatie, met kinderen, ouders en grootouders in een fantastische natuurlijke omgeving. Kortom, alles positief. Ik hoop dat de schommels snel worden hersteld, zelfs als de kinderen andere te hebben, om plezier te hebben! We vertrokken beladen met verse kaas, wollen dekens met schapen, en een groot verlangen om binnenkort terug te keren. Hallo, Nunzio, Marcello etc. Bedankt!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2013
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten