Agriturismo Fattoria Colle Luca

Via Giotto, 9, 65010 Moscufo (Pescara)

"Super"
Volgens 14 recensies
  • Ligging en omgeving
    10/10
    "Fantastisch"
  • Activiteiten/services
    9,8/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,2/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,1/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 9
    "Super"

    "Uitstekend"

    26/09/2018

    We hebben twee weken in alle rust en ontspanning in deze faciliteit doorgebracht, waarbij we vele mooie plaatsen in de buurt van zowel berg- als stadsbaden hebben bezocht, aanbevolen door de vriendelijke eigenaar, die ons van accurate informatie voorzag. Bij terugkomst van de excursies heeft een ontspannend bad in het zwembad ons in staat gesteld om ons te verfrissen van de hitte van augustus. De prachtige boerderij is ondergedompeld in het groene landschap van Abruzzo, met toewijding verzorgd door vader Salvatore. Het ontbijt was overvloedig en heerlijk: elke dag snoep en snoepjes bereid door de dames van het huis, jam en honing altijd geproduceerd in de structuur. Het is een plek om aan te bevelen aan degenen die willen uitrusten of de mooie en weinig bekende plaatsen die het land van Abruzzo biedt, willen bezoeken. Een "Bedankt" aan al het mooie gezin dat altijd klaar staat om aan de behoeften van de gasten te voldoen, zodat ze zich "thuis" voelen.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "prachtig"

    12/11/2017

    Omgeven door de natuur, ideaal om te ontspannen dagen. zeer ordelijke structuur. Uitstekend zwembad en de omliggende groene gebieden. Speciale dank aan Daniel en zijn familie voor de hoffelijkheid, vriendelijkheid en beschikbaarheid. We zullen zeker terugkomen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "prachtig"

    21/08/2017

    Een week van pure ontspanning, we waren echt goed en behandeld op een wijze die op zijn zachtst gezegd familiare.Che zeggen ... we zullen elkaar weer ontmoeten en Lidia presto.Antonio
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Motorclubs
    • Vakantie: Avontuur
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Mooi verblijf in Fattoria Colle Ludca"

    24/02/2014

    We verbleven in Fattoria Colle Luca voor een volledige week in augustus en hadden een geweldige tijd. De familie zorgde voor ons zeer voorzichtig. Elke dag een zelfgemaakt ontbijt met producten van de boerderij zelf. Het huis ligt in het midden van een landelijk gebied, met een mooi uitzicht op de Gran Sasso bergen en het is erg rustig en rustig. Zoals in het midden van de zomer waren we erg blij met het zwembad voor de verfrissing. In de directe omgeving zijn er veel mogelijkheden voor uitstapjes. We gingen naar de Nationale Parken van Gran Sasso en Majella, naar het strand en naar verschillende echte Italiaanse dorpen (Penne, Lanciano, Sulmona, Farindola, Chieti). Veel van de dorpen hadden 's avonds kleine voedselmarkten waar u de lokale producten kunt genieten. We zouden Abbruszzo en Fattoria Colle Luca aan iedereen aanraden. Na een week waren we helemaal ontspannen en verfrist.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Vakantie in een prachtige omgeving"

    07/08/2013

    We brachten een week in deze prachtige plek. In een fantastische locatie, de indrukwekkende bergen op de achtergrond, waren we in staat om te ontspannen bij het aangelegde zwembad. Veel aantrekkelijke bestemmingen op loopafstand. Eigenschappen van Moeder Maria waren uitstekend en we hebben ook genoten van de vriendelijke service door Daniela.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2013
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "ontspannen en hoffelijkheid"

    03/09/2012

    Mijn vrouw en ik brachten een paar dagen in de boerderij vol met volledige ontspanning, mooie ervaring tussen de zee en de bergen. prachtige welkom, te adviseren en te proberen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2012
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Relax, hoffelijkheid, en lekker eten in een plaats incantevole.Lo aanbevelen aan tutti.Anna en Lucio."

    22/08/2011

    Mijn man en ik heb drie dagen ontspannen in een prachtige plek, omringd door groen, in de buurt van de zee, een combinatie perfetto.La hoffelijkheid, ospitalita'dei gastheren en lekker eten, zijn de kers geweest op onze vakantie taart, rigeneratrice.lo kort maar sterk aanbevelen aan iedereen, een ervaring die niet een kans voor een hartelijke groet aan Daniela en haar familie voor de hartelijke ontvangst en straordinaria.Anna lucio perdere.Colgo.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2011
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Aangenaam verblijf, de meest beminnelijke dienst lekken eerste maaltijd"

    21/08/2011

    We brachten meerdere dagen hier.Das accommodatie is schoonste, eten heerlijk, Danile en familie zijn erg aardig, zeer bemüht.Wunderschöne nationale parken, zBGran Sasso zeer Nähe.Ein ervaring!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2011
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "daniela"

    20/08/2011

    na jaren van het kiezen van deze boerderij is het geen vakantie was van cruciaal belang voor de gastvrijheid, rust, hoffelijkheid en een uitstekende keuken met mevrouw Maria vinden. Dankzij de oneindige geduld van Danila die ons hebben geholpen om te ontdekken zijn betoverende land, zee en de bergen vanaf hier zijn inhalen snel en zien er echt veel! De verzorging van de tuin en nog veel meer, die op worden geteeld <Sig Salvatore ha l'effetto di farti entrare e godere di un ambiente sempre pulito e ordinato. Consiglio vivamente di provare per credere!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2011
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Avontuur
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "BEAUTIFUL !!!"

    17/08/2011

    is alsof je met familie, absolute rustige plek genesteld in de heuvels met een prachtig uitzicht en uitstekend eten en de plaats is zeer strategisch voor zowel de zee voor de berg voor een aantal omliggende dorpen. Holidays geweldig.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2011
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Vakantie onvergetelijk"

    10/01/2011

    We brachten enkele dagen op vakantie in deze heerlijke boerderij ... in een zeer ontspannende plek ... goed eten, heerlijk zwembad en mooie eigenaars
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2010
  • 10
    "Uitstekend"

    "Andreas"

    12/09/2010

    We brachten 10 zeer aangename dagen in dit mooi gelegen agriturismo. Speciaal eerbetoon is te wijten aan de netheid, het prachtige zwembad en de opmerkelijk vriendelijk gastgezin. Deze boerderij kan alleen worden aanbevolen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2010
  • 10
    "Uitstekend"

    "totale ontspanning en beschikbaarheid"

    03/09/2010

    4 dagen in deze prachtige boerderij waren erg weinig ... maar de ontvangst en de beschikbaarheid van Danila en zijn familie, in combinatie met goed eten, maakte ons thuis voelen. De positie is dus ideaal voor zowel de zee en de bergen. We zouden het aanraden aan iedereen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2010
  • 10
    "Uitstekend"

    "onvergetelijke vakantie"

    10/07/2010

    We hadden echt een aangenaam verblijf in dit mooie boerderij .... geweldig eten, dus ontspannen bij het zwembad en een echt familievriendelijke plaats ... we raden het aan iedereen!
    groeten
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2010
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten