Agriturismo Il Casino di Remartello

C.da Remartello, Remartello 65014 Loreto Aprutino (Pescara)

"Fantastisch"
Volgens 10 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,9/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,9/10
    "Super"
  • Accommodatie
    10/10
    "Fantastisch"
  • Restaurant
    10/10
    "Fantastisch"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "UITMUNTEND."

    05/02/2019

    Ik keerde terug naar deze boerderij en ik kan zeggen dat ik echt op een prachtige manier heb geluncht,
    een natuurlijke keuken zoals thuis.
    van voorgerecht tot dessert de echte huissmaak, een lichte keuken met natuurlijke smaken, alle producten
    koude vleeswaren, pasta en andere zelfgemaakte specialiteiten
    Het enige advies dat ik kan geven is om te proberen te geloven

    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 2/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo Il Casino di Remartello reageert
    Een man zei dat als je goed voor je klanten zorgt, ze deuren voor je openen die je nooit alleen kunt openen! We zijn er zeker van dat we op deze manier altijd het beste van onszelf proberen te geven, zowel in de verzorging van de structuur als in de bereiding van onze gerechten. Bedankt voor uw mooie woorden en vooral voor uw bezoek!
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geht Nicht Besser"

    04/09/2018

    mooie, authentieke, historische plek met geweldig eten. Maar het echte hoogtepunt zijn de gastheren! een familie die al hun energie in de keuken, de rennovations en de guarden giet. als je Italië op zijn best wilt ervaren, dan is dit de plek om naartoe te gaan.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Il Casino di Remartello reageert
    Het is prettig dat onze betrokkenheid en onze passie door de gasten worden ervaren! Dank u wel! We hopen u snel te zien!

    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "uitstekend"

    02/09/2018

    We kregen een goede maaltijd en brachten een nacht door in een prachtig gerenoveerde kamer. Het gebied is erg rustig en de verhuurders erg leuk. Olijfolie en bonen kunnen bij u worden gekocht. De producten uit de keuken zijn allemaal zelfgemaakt.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Il Casino di Remartello reageert
    Bedankt voor de mooie woorden! We zijn blij dat het een fijne vakantie was!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Magic en traditie"

    26/11/2017

    Alles in het Casino heeft een verhaal al haar eigen, zal het worden verteld als je wilt. Vraag Oriana naar de kamers van de oude woonplaats rust op Romeinse muren, de kelder, de eeuwenoude oven, het hout. En James, die mozaïeken gemaakt en werkte op het hout voor de komende jaren de pracht van de plek te herstellen terwijl u Luigi focaccia met oude bloem en graan goede ooit gegeten en zijn gegrild vlees te vorderen. Groene ruimte voor de kinderen is niet zo goed vermist suggesties voor het oog en het gehemelte voor volwassenen. 'S Nachts de gekleurde lichtjes dat het verlichten maken het een magische plek. Het lijkt uiteen te zetten op dit punt, maar het is niet, toe te voegen dat je hier kunt eten in een ware en authentieke gerechten van onze grootouders met de wijsheid dat "Reaper" en "Zi" van het verleden aan de wortel familie zijn verstreken waar de producten worden geteeld alvorens te worden geserveerd, met liefde, zo veel. En wegen niet gaan zonder het nemen van een pak van Tavo staven van de eigen productie die alleen in deze gebieden kan zijn omdat het een onverwachte en verrassende smaakervaring zou kunnen zijn. En dan is de olie, en dan is de leverworst en dan ... en dan ... voorbehouden?
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Grote groepen
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo Il Casino di Remartello reageert
    Mooi en opwindend om deze woorden te lezen, maar ook een grote verantwoordelijkheid bij het onderhouden en altijd voldoen aan uw verwachtingen. Onze toewijding en onze passie zullen er altijd zijn, het is een belofte !!!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
  • 10
    "Uitstekend"

    "Adembenemend!"

    01/08/2017

    De zorg, aandacht en liefde van Oriana en zijn familie voor de verhoging van een oud huis, samen met het maken van eenvoudige en genereuze gastheer voor een hartelijke ontvangst geven sensaties en smaken van het verleden! Nogmaals bedankt Daniel en Stephen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Il Casino di Remartello reageert
    Grazieee, je recensie is een prachtig geschenk voor ons allemaal. Het is leuk om de woorden van de gasten dat we goed werken horen en wij zijn het geven van goede emoties aan degenen die komen om ons te bezoeken. Bepaalde we zien elkaar weer, we wachten op een nieuwe weekend!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Premium accommodaties in een ongerepte landelijke omgeving"

    21/06/2017

    Il Casino di Remartello - Stel je voor een historische villa in het Italiaanse platteland temidden van wijngaarden en olijfbomen die liefdevol gerestaureerd zijn over 14 jaar - teruggebracht tot luxe boetiekaccommodatie. Alle houtbewerking, inclusief gerenoveerde antiek, werd door de zoon Giacomo vakkundig vervaardigd. Metalen handwerk, met inbegrip van uitgebreide randen en andere decoratieve artikelen, werden door de vader Palmiro gesmeed. Het harde fysieke werk dat nodig was om deze plaatselijke erfgoed te herstellen, werd zorgvuldig uitgevoerd door familieleden. Alles is top van de lijn op het terrein van het linnengoed, luxe schuimmatrassen aan de klimaatregeling en badkamerinrichtingen. Deuren en hardware aan de voorzijde van de villa zijn origineel en zorgvuldig gerestaureerd. De keuken in het restaurant is duidelijk state of the art. Luigi, oudste zoon, leerde met een lokale vrouw uit het gebied om regionale gerechten tot leven te brengen in het restaurant. Luigi en zijn moeder Elda ambachtelijke menu-items die lokaal geproduceerde fruit, groenten en vlees onderstrepen. Wijn- en olijfolie die in het restaurant wordt geserveerd, wordt geproduceerd uit druiven en olijven die op de historische boerderij van de familie worden gekweekt. Dochter Oriana zorgt voor evenementenplanning en andere managementfuncties. Toen Irene en ik voor ons verblijf aankwamen, had een gezin van 75 een doopfeest in het restaurant. Het evenement werd uiteraard goed beheerd en een compleet succes. Hier zijn enkele van mijn favoriete herinneringen uit ons verblijf: op de dag van onze aankomst, terwijl we het doopfeest in het restaurant hielden, legden het gezin een eettafel op de patio in de tuin buiten de villa. De tafel was vol met wijnglazen, een witte tafelkleed en servetten, verse bloemen en glanzend zilverwerk. Paolo, een jonge buurman die voor het gezin werkt, was enthousiast om ervoor te zorgen dat onze maaltijd net zo speciaal voor ons was als het banket dat voor de andere familie aan de hand was. De vader en patriarch van de familie kwam persoonlijk naar onze tafel om ons te ontmoeten en te verwelkomen. Paolo sprak zeer goed Engels en hij zorgde ervoor dat hij ons interpreteerde. Ons diner die dag was een van de meest romantische dingen die Irene en ik ooit zullen hebben. Eén dag tijdens ons verblijf had Irene en ik een platte band - uitweg in het land. Toen we terugkwamen naar de villa, moe en warm om erachter te komen, riep Oriana meteen Giacomo. De band kon niet worden hersteld, het moest worden vervangen. Het was een ongewoon bandmerk en niet makkelijk te vinden. Giacomo heeft ons geholpen om een ??mechanic te vinden die onze band heeft vervangen. Hij nam ons mee naar twee verschillende reparatiewinkels en interpreteerde voor ons met het personeel. Vervanging van de band was noodzakelijk omdat we de volgende dag naar Rome zouden rijden en voorbereiden om onze vlucht terug te trekken naar de Verenigde Staten. Toen Oriana erachter kwam dat ik vooral van een van de zelfgemaakte gebakken items, die bij het ontbijt geserveerd werd, was, gaf ze me een brood als een cadeau voor de weg naar huis. Voor de hele familie - ik wil u bedanken voor het delen van jullie en je huis met Irene en Me. We zullen onze tijd altijd met u herinneren tijdens onze reis naar Italië met grote liefde en affectie. David
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Il Casino di Remartello reageert
    Bedankt voor je fantastische recensie! We zijn erg blij dat u van ons verblijf genoten hebt en het personeel en het comfort van onze boerderij waarderen. Uw sympathie en nieuwsgierigheid hebben ons in staat gesteld ons tot het beste uit te drukken. Natuurlijk komen we weer eens te bedenken.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Welkom en goed verzorgd / geweldige gastheren / mooie omgeving / heerlijk eten en drinken"

    21/06/2017

    19 juni 2017 We hadden een ongelooflijk verblijf van de luchtige mooie kamer naar het geweldige lokale eten en wijn. Alles geserveerd was van de familieboerderij of naburige boerderijen. Eten was traditioneel bereid en was altijd lekker. Oriana, Giacomo, Luigi en Paolo hebben ons zeer verzorgd en hebben ons als familie behandeld, zelfs ingeblazen om te helpen als we een autoprobleem hadden. Het bed and breakfast had de beste hot water douche in Italië, had moderne faciliteiten terwijl het nog steeds authentieke oude wereld charme en stijl heeft. Wij raden deze plek aan zonder reservering. Ga en geniet!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Il Casino di Remartello reageert
    Wauw ! Bedankt, voor uw fantastische opmerkingen! We zijn erg blij met gelukkige gasten zoals u :) Hoop u snel terug te zien.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Echt geweldig!"

    29/08/2016

    Mijn man en ik zijn net terug van drie nachten hier en hadden een prachtig verblijf in dit prachtige historische herenhuis met elegante en comfortabele meubels, goed gepositioneerd tussen de bergen en de zee en omringd door schilderachtige dorpjes en rollende heuvels van zonnebloem Velden, olijfbomen en wijnstokken - ideaal voor uitstapjes! Maar het beste van alles was Oriana, Luigi en Giacomo - onze gastheren bij het mooie Il Casino di Remartello - en de prachtige jonge dame die daar werkte en diende als onze vertaler tijdens ons verblijf, wiens naam we nooit konden krijgen !!! Samen hebben ze de 40ste verjaardag van mijn man PERFECT gemaakt, met suggesties voor waar te gaan tijdens ons korte bezoek, ons hun boerderij en hun wijnmakerij laten zien, een proeverij van hun wijnen en dranken organiseren, zodat we hun schattige Abruzzese schaaphonden ontmoeten en ons ongelooflijk Ontbijt en diner bestaat uit klassieke regionale recepten gemaakt van ingrediënten uit hun boerderij en in de omgeving (zelfs om ons te pakken picknick lunches mee te nemen). Ze gracieuze verfraaide onze tafel met decoraties die ik van Noorwegen bracht, zodat mijn man wakker werd met ballonnen met ontbijt, en Oriana bracht mijn man een prachtige verjaardagstaart! Oriana heeft ons dieetbeperkingen zonder aarzeling opgeheven - mijn man heeft een ernstige zuivelintolerantie en zijn lekker eten zonder zorgen te maken dat hij ziek zou worden als de kers op de taart was. :) Ze schreef zelfs de recepten voor onze favoriete ontbijtkoekjes de ochtend die we vertrokken, in het midden van zich klaar te maken voor een groot evenement dat ze op die agriturismo in de agriturismo hosten! Ze waren ook erg vriendelijk toen onze aankomsttijd met een paar uur vertraagd was door verloren bagage tussen Frankfurt en Rome - het diner voor ons zat, hoewel we erg laat in de nacht kwamen. Sterk aanbevolen! Als we langer zouden kunnen blijven, zouden we dat hebben. :)
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo Il Casino di Remartello reageert
    Bedankt voor uw beoordeling! Het is leuk wanneer onze passie wordt gewaardeerd. De naam van de meid is Sara !!! La serata con il tenore Mazzocchetti è andata molto bene, we sarebbe piaciuta sicuramente !!! Potete vedere dei video sulla pagina facebook: https://www.facebook.com/ilcasinodiremartello/ Zeker om je weer te zien, begroeten wij u met genegenheid.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "geweldige ervaring"

    20/08/2016

    Zeer leuke ervaring. Voor herhaling vatbaar!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Il Casino di Remartello reageert
    Thanks for the review die ons vult met vreugde en in het bijzonder voor het zijn onze gast.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "prachtig"

    29/01/2016

    De plaats is geweldig, je goed te eten ... het lijkt erop dat de gerechten van de hoogste kwaliteit grootmoeder! Goede service, de eigenaars zijn fantastisch en goed opgeleid. romantische en gezellige kamers met uitzicht op de bergen. Aanbevolen voor koppels en gezinnen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 1/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo Il Casino di Remartello reageert
    Erg blij zijn dat je goed bent. Tot de volgende keer. Ik zie je daar!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten