contactModalFeedback

Agriturismo L'Aperegina

C. da Pretara, 1, 65020 Corvara (Pescara)

"Super"
Volgens 25 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,6/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,2/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,9/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Fantastische plek "

    04/09/2019

    Verblijf ondergedompeld in de natuur, prachtig landschap, bedankt Marino en Ilia x l gastvrijheid voor het uitstekende eten voor de gezelligheid. Laten we een stuk achterlaten in de Abruzzen di???
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2019
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Zoals vroeger... "

    19/08/2019

    Ouderwetse gastheren die het plezier van het delen terugbrengen...
    Wij raden de boomhut aan: een werkelijk uniek romantisch nestje.

    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Open lucht
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8,5
    "Zeer goed"

    "De aandacht voor detail, de schoonheid van het oog, de kleur en het geluid van de natuur."

    13/08/2019

    We hadden een zeer goede tijd, een rustige plek, in de natuur, een prachtig landschap, ik herinner me met plezier de zonsopgang en mijn ontwaken zonder enige moeite om het te gaan bewonderen.
    Vooral onder de indruk van de aandacht voor detail, in elke hoek, in elk observatiepunt is er een eigenaardigheid, een huisje voor vogels, een gedachte.
    De keuze van de plaats maakt al een selectie, de gasten die we ontmoetten waren altijd goed gezelschap, exclusief en intiem.
    De heer Marino en mevrouw Elide, altijd beschikbaar en vriendelijk, klaar om ideeën uit te wisselen, familiesfeer.
    Hoe zit het met het ontbijt met uitstekende jam en honing ............. en diners bij kaarslicht vol eenvoudige gerechten, lekker en echt. goed gedekte tafel, met zorg bereid. Kortom, niets wordt aan het toeval overgelaten, alles is goed doordacht.
    Aanbevolen voor degenen die willen ontsnappen aan de stressvolle ritmes van het stadsleven en zich visueel willen omringen met schoonheid voor het oog van de groene natuur.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      7,5/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      7,5/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services
      7,5/10
      "Goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Als een familie in een betovering"

    30/08/2018

    Mooie accommodaties, allemaal verschillend en onafhankelijk. Ontbijt en diner samen met de heerlijke eigenaars die koken met oude granen en producten van hun eigen productie. Een uitweg uit de wereld voor gezinnen en stelletjes, op korte afstand van de bergen en de dorpen van Abruzzo.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Plaats van andere tijden"

    17/08/2018

    Plaats en prachtige uitzichten. Eten alleen van de boerderij en in een minimale lokale omgeving. Elide en Marino zijn een zwarte gordel van gastvrijheid, sympathie en behendigheid in de keuken. Het nieuwe huis "onder de sterren" lijkt uit een sprookje te komen waar gasten in de wolken worden verwend door de lucht. Te testen op sterkte.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "ALL"

    16/08/2018

    De titel wil begrijpen wat mogelijk is te vinden voor diegenen die het geluk hebben om in deze betoverende plaats te verblijven: rust, rust, ontmoetingsplaats, gastronomie, nieuwe kennis en nog veel meer: ??alles! Voor ons een terugkeer na vele jaren; voor de eerste keer voor onze 10-jarige dochter. Net teruggekeerd, na 14 fantastische dagen, is Lisa, onze dochter, de meest teleurgestelde terugkeer naar huis. Abruzzo is een prachtige regio en deze boerderij, dankzij de suggesties van Marino, kunt u betoverende plaatsen zoals Campo Imperatore, Santo Stefano di Sessanio, Aquila, Scanno en vele andere mooie plaatsen bereiken. Twee foto's gemaakt in 2004: een ter nagedachtenis van Santo Stefano di Sessanio voor de aardbeving en een andere in de eetzaal die vandaag nog steeds plaats biedt aan alle gasten voor een superontbijt, voor heerlijke diners bereid door Elide .. En hoe zit het met de oven en de legendarische pizza van Marino !!!! Tot snel !!! Foto: https://photos.app.goo.gl/B5faHe64YZyuaZuh8
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een spa voor de geest"

    11/07/2018

    Laperegina is niet voor iedereen. Zeker wordt het gewaardeerd door degenen die op zoek zijn naar rust, kalmte en harmonie in een authentiek contact met de natuur. Bovenal stilte; stop en bekijk de variatie van het licht op het landschap, laat jezelf betoveren door de geur van lavendel en rozemarijn. Geen tv 's avonds, maar de aanblik vergat de vuurvliegjes en de sterren zo veel en dichtbij genoeg om ze aan te raken. En dan een echte en oprechte menselijke relatie met Marino en Elide, de eigenaars die je meer een gast dan een gast doen voelen. Gezond voedsel geteeld met passie en nauwgezetheid met respect voor de natuur. en wat te zeggen over de kamers; goed verzorgd, smaakvol ingericht en ongebruikelijk origineel ... zoals de boomhut of het raam met een hartraam met uitzicht op de oneindigheid. Wat kan ik meer zeggen ", ik kan niet wachten om terug te gaan!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Singles
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Fantastische fietsvakantie"

    11/07/2018

    Elide en Marino waren de meest genereuze gastheren die je tegen kunt komen. We verbleven voor 15 nachten en elke dag Marino bereidde ons voor een fietsroute varieerde van 50 tot 150 km per dag. Een paar fasen van Giro Italia waren erg moeilijk. Terwijl we genoten van het fietsen bereidde Elide wat pasta voor de lunch, erg lekker eten. 'S Avonds weer meer eten van Elide en Marino dat je alleen als fantastisch kunt omschrijven. De omgeving is prachtig - frisse lucht, heerlijk eten en een fantastisch gezelschap gemaakt voor een uitstekende vakantie Bedankt Elide en Marino Cau Roman
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Sportief
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8,5
    "Zeer goed"

    "Een weekend uit de wereld"

    16/08/2017

    Is er een plaats in Corvara in Abruzzo, waar ze spreken van de technologie van de natuur, waar de enige televisie dat laat je amaliato is de sterrenhemel, waar de enige onderneming zijn de krekels, vuurvliegjes, eekhoorns, ganzen, hanen en de 'ezel, waar de enige mogelijke netwerk is de dialoog op de tafel met heerlijk eten bereid als het ooit was, met vreemden die hun reiservaringen en het leven delen met de natuurlijkheid van een familie ... en u thuis voelen. We hebben aan de boom huis geweest, mijn kindertijd droom eindelijk uitgekomen! Een gezellige hoek met een lief en romantisch legende dat ik hoop snel ontdek het zelf ... genieten van een ontspannen all'Aperegina!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Wanneer de bezige bijen worden queens"

    15/08/2017

    Als u op zoek bent naar een plek waar de bladeren van de bomen zijn niet bang om te vallen, want de wind zal weten 'waar ze te plaatsen waar de vruchten die door de aarde te geven zichzelf vertrouwen, omdat ze weten dat ze in goede en bekwame handen, waar de ochtend horizon is gebaseerd op groene zee, want geen berg of heuvel is het blokkeren van de weg, waar elke avond de sterren bevinden zich juichen, want niet verduisterd door de lichten van de steden 'het zwijgen opgelegd door zoveel schoonheid om samen te komen en samen te eten zal PIP maken, want twee van Abruzzo MARINO en Elide geloofde, de plaats die u zoekt is de Aperegina genoemd.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "echte boerderij gericht op de authenticiteit van de producten en de milieu-integriteit"

    10/08/2017

    receptie formule compartecipativa tussen innovatieve en relevante managers en gasten onder het aspect van de menselijke ervaring
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      7/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Het paradijs is hier"

    07/08/2017

    Voor de tweede keer brachten we een paar dagen in deze hoek van het paradijs en zal zeker niet de laatste zijn, want het is gewoon onmogelijk om niet om hier terug te komen. De 'boerderij, op het platteland, is het heerlijk. Wanneer je aankomt voel je direct een gevoel van welzijn, die stap vergroot voor stap. Alles is goed verzorgd en in harmonie met de omringende natuur, en dankzij de spontane en warme welkom van Elis en Marino voelt in een keer met vrienden, thuis en vakantie gaat op de weg, omdat alleen de reis, echte, verrijken en geven manier van kijken naar de wereld met nieuwe ogen. Thanks Marino en Elide en tot ziens! Fabio en Linda
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Open lucht
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een oase van rust waar u zich thuis voelt"

    09/06/2017

    Ondergedompeld in het groen een paar kilometer van de ingang van het Gran Sasso National Park en de prachtige plateau van Campo Imperatore Aperegina bood ons alles wat we zochten van vakantie: direct contact met de natuur, lekker eten, wandelen kansen zelfs in omgeving in een landelijke omgeving en ongerepte, goed gezelschap. Eervolle vermelding de formidabele gastheren, Elide en Marino, wiens passie voor zijn werk schijnt door in elk klein gebaar. In dit geval, tot ziens, meer dan een wens, wordt het een zekerheid.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Herzlichkeit, Wärme & Inmitten der Abruzen"

    23/08/2016

    We verbleven voor een week in L'Aperegina en het was een geweldige ervaring. De plaats is gelegen naast het Gran Sasso National Park, ergens verborgen in een bos op een kleine heuvel. Van daaruit krijg je een geweldig uitzicht op de omliggende bergen en meestal kan je zelfs de Adriatische zee zien. Marino en Elide zijn echt geweldige mensen en perfecte gastheren. We voelden ons zo goed behandeld en genoten van alles - het geweldige eten, de gesprekken, de geweldige tips Marino gaf ons voor het verkennen van Abruzzo en het leuke gezelschap van de andere gasten die in deze speciale plek verbleven. Marino en Elide bereiden elke maaltijd zo veel liefde en we hebben de kans gehad om zo veel verschillende soorten gerechten te genieten - zelfgemaakte Pizza, typische soep uit Abruzzen, Arrosticini en alle geweldige andere dingen die de Abbruszzo keuken biedt. Gedurende die hele week voelden we ons nooit alleen als een gast, maar meer als een 'L'Aperegina' familielid. Marino's & Elide's manier van leven en de mooie plek hielp ons om gewoon te ontspannen! Kortom: We houden van Marino & Elide, we houden van L'Aperegina en we zullen zeker terugkomen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Op vakantie zijn en zich thuis voelen"

    14/08/2016

    We hebben twee dagen in dit prachtige land, verwelkomd door Marino en Elide altijd behulpzaam en vrolijk. De hut waarin we kregen was schoon, netjes en vooral een panoramisch. De gemeenschappelijke ruimtes waren erg vertrouwd, ontmoet tijdens het diner met de andere gasten en bespreken elkaars ervaringen was het wat we het leukst vond. De typische Abruzzo en biologische keuken is zonder twijfel een van de beste ooit geprobeerd, met Marino en Elide Ze fungeren als onze gids tussen de verschillende smaken. voor het toeristische deel, vonden we een uitstekende en uitstekende gids Marino, die ons de routes en de mooiste plekken bijgestaan ??door zijn zeer persoonlijke en waardevolle kaarten (één voor ons een van de mooiste dingen van ons verblijf te behouden) toonde . We kijken uit naar een terugkeer, zelfs voor een nacht in de boomhut proberen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Open lucht
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten