contactModalFeedback

Agriturismo Olivuccia

Contrada Cecalupo, 11, 65014 Loreto Aprutino (Pescara)

"Super"
Volgens 35 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,7/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,7/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,9/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,9/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 9,5
    "Super"

    "FABULOUS"

    21/08/2017

    IK WAS 8 dagen in juli was een mooie vakantie dankt PIERO Laide VARUN SERGIO Edward en familie van Rome
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Olivuccia reageert
    Met Sergio waren we blij om u te horen en wij danken u voor de mooie woorden. Een dikke kus aan Edward, een onvergetelijke baby.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Serenity en vriendschap"

    12/08/2017

    Proficiat aan Laide Piero Waruna. uitzonderlijke en gastvrije mensen die hun eigen bieden om het verblijf van de mensen die uw verblijf onvergetelijk te maken. Het is een plek waar je betrekkingen aangaan van vriendschap en waar heerst het goede voor de ander. Panorama heerst een grote vrede en goed georganiseerde structuur waar je niet echt iets mis. Strategische ligging en de tijd om te bezoeken in de buurt. Een ideale plek voor kinderen om hen ervaring in contact met de natuur en de dieren te geven. Tot ziens !! Cinzia Maurizio Pierluigi
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    Agriturismo Olivuccia reageert
    We missen hem zo veel Pierluigi ...........
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "super"

    03/08/2017

    het voldeed aan alle specificaties, we voelden ons als in het paradijs. Speciale vermelding voor de warmte van Laida, Piero en Waruma .MAN had het gevoel dat ze elkaar kennen al jaren !!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Soms dacht ik dat ik in het paradijs ben"

    11/06/2017

    Mijn kleine dochter en ik waren de eerste Russische gasten in Agroturismo Olivuccia voor Piero en Laidy. We woonden er 10 dagen in late mei. Toen ik foto's van Agriturismo zag, werd ik verliefd op deze plek. Verwachtingen waren meer dan gerechtvaardigd. Prachtig uitzicht vanuit het raam, bloemen zijn rondom en zingende vogels. Het duurt slechts 30 minuten met de auto om stranden te krijgen. Maar het belangrijkste was het heerlijke eten. Laidi kookt als God, ik heb elke avond twee porties gegeten, het was zo lekker. Ik ben erg blij dat we daar kwamen. Elke dag werden we omringd door vriendelijkheid, gastvrijheid, zorg en aandacht. Het was een super verblijf. Dank u, Piero en Laidy.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Verbazingwekkend"

    12/09/2016

    We (2 personen en een 11 jaar oud kind) geboekt Olivuccia voor 2 nachten en bleven daar voor nog 3, omdat de plek was uitzonderlijk, vanwege Laida, Piero en Waruna, zo aardige mensen en het eten bereid door Laida absoluut heerlijk. Natuurlijke Italiaanse ingrediënten, pasta gemaakt met de hand, groenten, vis, vlees, wijn, hun eigen erg lekker olijfolie, evenals hun tomaten, waren zo'n geweldige ervaring dat ik iedereen aanraden. De boerderij zelf is erg mooi en schoon, het landschap met velden en bergen, echt mooi. Nadat we al op andere plaatsen in Italië waren, was Olivuccia voor ons een van de meest uitzonderlijke plaatsen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een droom"

    19/08/2016

    Een grote dank voor de gastvrijheid, de uitstekende keuken, het fantastische plek, voor netheid, voor de beschikbaarheid van uitputtende Laide en Di Piero! Dankzij het grote Waruna hart en een vriendelijke dank aan Antonio! We zullen terugkeren naar deze plek! Alessio Federica Tommaso en Carlo
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "ontspannend"

    17/08/2016

    We hadden een leuke, ontspannende dag met heerlijk eten en een zeer mooi zwembad. De kamers zijn zeer schoon. Vele, vele dank aan Laide, Pierro, Varuna en het hele team.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Olivuccia reageert
    Dank u voor het herinneren ons, een groet aan uw prachtige kinderen. Een wens voor een gelukkig vervolg. Piero, Laide e Waruna
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "droomachtige"

    07/08/2016

    We hadden een geweldige week in het midden van olijfbomen. Pierro, Laide, Varuna en Antiono waren geweldige gastheren die zijn gemaakt met hun warme en vriendelijke manier, een prachtige familiale sfeer. Laidas kookkunsten zijn speciaal te worden benadrukt, het eten, vorranig van eigen bodem of de buurt, elke avond was gewoon geweldig. Over het algemeen, vonden we dat we werden gelezen uit de mond van elke wens, zonder welke het was opdringerig. Wij geven de voorkeur hadden langer gebleven. Aangezien we geen auto hadden, Varuna namen een dagtrip met ons naar de Gran Sasso berg en toont ons mooie plekjes van het berggebied, met inbegrip van de Campo Imperatore. Bedankt voor de geweldige vakantie! Graag weer.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8,5
    "Zeer goed"

    "oordeel"

    02/08/2016

    Een geweldige ervaring, net als verblijven bij familie. Mensen warm en zacht zorgzaam en een keuken van weleer met verse ingrediënten gekookt in de beste manier. Thanks Piero en Laide
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Aan zee
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "prachtig gelegen en zeer aardige gastheren"

    31/07/2016

    Fantastische locatie met uitzicht op Majella en Gran Sasso. Piero probeert altijd met Antonio en Ruby aan zijn gasten, het zwembad zijn investering en houdt permanent in orde en schoon en zijn Lady Laide kookt uitstekend goed. Na 5 dagen Rome Olivuccia en het omliggende gebied was precies goed om te ontspannen. We konden het staan ??langer, maar niet meer tijd te hebben. Thanks Piero en Laide voor uw vriendelijkheid.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Olivuccia reageert
    Een dank aan al het personeel van Olivuccia.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "onovertrefbaar"

    20/06/2016

    We brachten een week in Olivuccia of met andere woorden, zeven dagen paradijs in de tuin van Eden! Piero en Laide zijn super aardig, vriendelijk en open. Varuna, het hart en de ziel van het pand, is onvermoeibaar bezorgd over de gasten en heeft een van 's morgens tot' s avonds heeft altijd een glimlach op zijn gezicht. Vanaf de eerste minuut voelden we beter dan thuis en geregistreerd als in de familie. Na het diner hadden we interessante gesprekken met Piero, Laide, Varuna en de andere gasten. Laides koken, met producten die voornamelijk biologisch eigen bodem of de buurt, zijn gewoon uitstekend en alles wat daarmee Piero's eersteklas biologische hartige olijfolie verfijnd. Het pand zelf is mooi en in uitstekende staat. Omringd door olijfbomen en biedt een prachtig uitzicht op de onvergelijkbare landschap en de bergen van Abruzzo.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Olivuccia reageert
    Hartelijk dank voor de vriendelijke woorden die u zelf hebben gewijd. we zijn verhuisd. een dikke knuffel voor u en hopen dat je weer te zien.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "excellent"

    18/06/2016

    Proficiat aan Peter en Laide voor hun geweldige gastvrijheid en beschikbaarheid. Fantastische structuur, zeer elegant, zeer schoon en de keuken uitstekend John en Teresa
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Olivuccia reageert
    dank u, maar het beste moet nog om spoedig te komen .....
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Carlo en Marina Holiday"

    13/09/2015

    Een grote dank aan Piero en vooral de onvermoeibare Laide die ons in een uiterst effectieve manier georganiseerd; ze maakten ons thuis voelen erg mooi nostra.Posto in olijfgaarden, waar u kunt genieten van rust en ontspanning. Mede dankzij de sympathieke en vriendelijke Waruna. We hopen weer te zien.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2015
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Olivuccia reageert
    we wachten ......
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "fabulous 2015/09/05"

    05/09/2015

    We waren slechts vier dagen van Piero en Laide maar meteen we voelden ons thuis, aten samen en deden een aantal lange gesprekken laat. Prachtige boerderij oog voor detail, de keuken van Laide is erg goed met zelfgemaakte producten, niet in het minst, petje af voor Varuna persoon met een hart grande.Ci voelen om hem te adviseren en zelfs kussen ritornarci.Un.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Olivuccia reageert
    Wij danken u hartelijk en we nemen deze gelegenheid om te sturen een groet allemaal samen.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Getrouw en Pina"

    29/08/2015

    Onze felicitaties aan Peter en Laide voor het maken van een stukje van de hemel. We hadden het geluk en de eer om twee bijzondere mensen te leren kennen en niet te vergeten Varuna, (een voorbeeld van vriendelijkheid, beschikbaarheid en onderwijs). Een prachtige plek en de mensen zullen altijd liefdevol herinneren de hoop om hen binnenkort weer te zien. Ga zo door. Je bent prachtig.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Olivuccia reageert
    Alessandra dank voor het feit dat de voorkeur ons en laat ons weten wat uw gezin. een kus voor jullie allemaal.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten