contactModalFeedback

Agriturismo Casina dei Preti - Relais di campagna B&B

Contrada. per Cozze, 9/A, 70014 Conversano (Bari)

"Super"
Volgens 42 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,4/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    8,8/10
    "Zeer goed"
  • Accommodatie
    8,8/10
    "Zeer goed"
  • Restaurant
    9,4/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Zeer aan te bevelen!"

    02/01/2018

    mij en mijn familie, 6 volwassenen en twee kinderen, brachten 4 heerlijke dagen in Puglia, een verblijf in Casina dei Preti. Het verblijf was inclusief diner en ontbijt, in aanvulling op de New Year's Eve. Alle waren absoluut tevreden en blij dat we kozen voor deze boerderij om het nieuwe jaar te begroeten. Eten altijd van uitstekende kwaliteit, overvloedig en gevarieerd (complimenten aan de chef-kok). Warm onthaal en een attente eigenaren, de heer Silvio en zijn vrouw, altijd aanwezig in de boerderij, knap, sympathiek, beleefd, gaf ons het gevoel helemaal thuis voelen. De hulp van Piervito, nauwkeurige, goed opgeleid, behulpzaam, vriendelijk en zeer behulpzaam, heeft ons geholpen om te ontdekken, te leren kennen en houden van het gebied dankzij de toeristische tips, bezienswaardigheden en historische verslagen. Onze dank aan alle medewerkers (de zoete Katia, Francisco en anderen die ik kan me niet herinneren de namen), werden we verwend door het creëren van de perfecte sfeer thuis, warm, vriendelijk, grappig, gul, vriendelijk, zonder dat daarbij de zorg van detail, kwaliteit en nauwkeurigheid en discretie. In de hoop om terug te komen, zullen we aan al onze vrienden!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een mooie en rustige plek."

    12/11/2017

    Slechts een paar kilometer van de mooie, interessante stad Conversano was deze agriturismo een juweeltje. De kamers waren comfortabel, het ontbijt en het diner waren heerlijk en het personeel deed hun uiterste best om ons welkom te doen voelen. Bedankt Piervito voor je prachtige geschiedenislessen en advies over waar te bezoeken. We hebben slechts een paar dagen geboekt en zijn uiteindelijk een week gebleven. Het was een geweldige plek om te verblijven terwijl we alle interessante steden en bezienswaardigheden in de buurt bezochten, waaronder Matera en Alberobello. Sterk aanbevolen. Sue en Terry
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Avontuur
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Geweldige start van onze Apulia round trip"

    01/06/2017

    Familiale sfeer met goed onderhouden tuin. Uitstekende vorm zwembad. Personeel zeer meegaand. We zullen u graag adviseren
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      7,5/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "groot"

    06/02/2017

    We organiseerden een zakelijke verdrag, vonden we onszelf in een prachtige plek met vriendelijke en professionele medewerkers. De kamers ingericht met zorg thema luxe keuken negentiende eeuw. Er tornermo zeker ik raad het iedereen aan
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 2/2017
    • Reiziger: Bedrijfsgroepen
    • Vakantie: Zakelijke verblijven
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "GEWELDIGE ERVARING"

    11/01/2017

    We (paar 50+) hadden een geweldige ervaring in Casina dei Preti. Waarom? Vanwege de vriendelijkheid en gastvrijheid van de familie (en in het bijzonder Piervito !!) MARVELOUS. We hebben ook genoten van de verhalen van Piervito over de geschiedenis en cultuur. We kunnen ook heerlijk eten (ontbijt en avondeten) aanraden. De meeste kwamen uit de eigen tuin (fris en zeer smaakvol). We hebben na aankomst in Holland nog steeds genoten van de heerlijke jam uit de eigen tuin. Waarom niet een 10 als nummer na zo'n ervaring? Omdat we wat gewicht hebben toegevoegd door de heerlijke appeltaart en andere Thais weer voor deze geweldige tijd en we hopen dat u het plan zal herstellen om meer geschiedenis te herstellen rond deze unieke plek Jaap en Jacqueline uit Holland (Alphen aan de Rijn)
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2016
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "fabelachtig"

    09/06/2016

    Een mooie, rustige plek midden in de natuur, met een grote gastvrijheid, eten en wijn van hoge kwaliteit en een mooi zwembad. De familie die de boerderij loopt, doe het met liefde en is erg aardig. Hij voelt vanaf de eerste minuut thuis. Echt een boerderij aan te bevelen; we komen zeker terug!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "prachtig"

    31/05/2016

    Family run, fantastisch eten, echte aandachtige gastvrijheid, prachtige omgeving en een prachtig zwembad.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Licht bruiloften en Alessia"

    15/10/2015

    We hadden onze bruiloft, we hadden een geweldige tijd, eten was geweldig iedereen vond het geweldig. keuken met lokale producten, goed voorbereid. uitstekende service en gastvrijheid. Ook het hotel heeft de behoeften van alle gasten ontmoet. geweldig waren de slvio advies over de algemene organisatie van het huwelijksfeest. estrememente beschikbaar, de beschikbaarheid van eden voor het regelen Staze was uitstekend
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2015
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Mooie plek voor een ontspannen vakantie"

    11/10/2015

    We hielden van de mooie en schone faciliteit. Echt een plek voor een heerlijke en ontspannen vakantie. Het ontbijt was uitstekend. Eiza en andere medewerkers waren altijd erg aardig en behulpzaam. Het restaurant helaas we kunnen alleen maar commentaar geven met een punt, omdat we kunnen leren kennen het nauwelijks. Het is slechts één keer voor ons gekookt (dat was goed), en we zouden heel graag hebben, vaak om er te dineren. De weg naar het huis is zeer te repareren nodig (potholes). Maar over het algemeen ervaring heeft ons veel gegeven.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
    • Restaurant
      2/10
      "Slecht"
  • 10
    "Uitstekend"

    "een echt ontspannen vakantie"

    07/09/2015

    In een schilderachtige omgeving aan de voet van de Murgia hadden we echt een mooie vakantie vanuit elk gezichtspunt. Een hartelijke dank aan Silvio en Ezia die altijd met oprechte vriendelijkheid en behulpzaamheid hebben gewerkt gedurende de hele periode van ons verblijf vormt een onmisbare bron van suggesties voor uitstapjes met toeristische-culinaire doeleinden in het gebied. We blijven zitten met grote spijt, maar met de diepgewortelde verbinding om snel weer terug.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "10 dagen in augustus op de Casina"

    21/08/2015

    Met mijn familie brachten we 10 dagen in Puglia en als basis kozen we La Casina dei Preti de rand van Conversano ... fantastische omgeving ... de website doet geen recht aan de fantastische ruimten die het goed onderhouden kamers zijn voorzien van ... het kleinste detail van schoonmaak en linnengoed te veranderen om de twee dagen ... de gastvrijheid van Ezia en zijn familie was uitstekend, zowel voor hoffelijkheid en voor de waardevolle tips voor een bezoek aan het gebied ... ontbijt en diner zijn wat men altijd zou vinden in deze plaatsen, dat is om de lokale producten te benadrukken en de heer Silvio slaagt erin ... het zwembad is fantastisch, omringd door typische olijfbomen ... PS eenvoudig advies verdere verbetering van de gastvrijheid die ik kan geven is om gasten te voorzien van een ruimte om te kunnen droogpakken, strandlakens, enz lijn etc. Dank u voor uw gastvrijheid en we zullen niet nalaten om pubblicizzarvi met onze vrienden en kennissen ... Francesco Susanna Ginevra Matilde
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "zeer ontspannend"

    18/08/2015

    Een zeer mooie en rustige accommodatie. Zeer schoon, goed ontbijt, zeer mooi en probeerde behandeling.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Rustig, romantisch en ideaal"

    02/07/2015

    We hebben eerst geboekt op een reis van een agriturismo en trek onmiddellijk de jackpot. Ideaal gelegen om de attracties te verkennen in de regio Bari. Het complex is erg rustig en ronduit romantisch. Het ontbijt overtreft de gebruikelijke Italiaanse standaard en de kookkunsten van de patroon kunt kijken naar, pardon: genieten. - Als gevolg van het grote zwembad zeker goed geschikt voor een vakantie met kinderen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2015
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Voldeed aan de verwachtingen"

    12/05/2015

    vierden we de gemeenschap van onze dochter. lunch was aan onze verwachtingen, het uitgebreide menu, personeel beleefd, goede kwaliteit / prijs verhouding. Onze gasten zijn de kleinste ze genoten waren allemaal erg contenti..anche. Onnodig om te reageren op de location..da droom! we zullen zeker terugkomen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2015
    • Reiziger: Grote groepen
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "een fantastische plek"

    03/05/2015

    Een structuur die veel waard is. Rustige comfort en beleefdheid. Managers erg vriendelijk en behulpzaam, dank en felicitaties voor de opvang aan Ezia eigenaar. Palestra Budokai Judo Avezzano.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2015
    • Reiziger: Grote groepen
    Agriturismo Casina dei Preti - Relais di campagna B&B reageert
    Dank voor commentaar Vs we waren blij om u te ontvangen en hebben de mogelijkheid om u te ontmoeten. Goed werk!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten