Agriturismo Masseria Ciavea

prov.le 106 Gioia Putignano, km 6, 70023 Gioia del Colle (Bari)

"Super"
Volgens 55 recensies
  • Ligging en omgeving:
    9,1/10
    "Super"
  • Activiteiten/services:
    8,9/10
    "Zeer goed"
  • Accommodatie:
    9,7/10
    "Super"
  • Restaurant:
    9,8/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
Schrijf een recensie
  • 10
    "Uitstekend"

    "Gewoon de beste"

    13/09/2017

    Het was onze beste en meest gedenkwaardige vakantie ervaring. We bleven er twee keer in de zomer van 2013. We zijn een familie van 5 met drie volwassen kinderen in de 20s. Angelo en Maria en hun zoon Vincenzo waren uitstekende gastheren. De diners waren het beste dat we ooit hebben gehad! De agritourismo zelf is een echte boerderij met een kudde melkvee. Angelo nam tijd om me te helpen met succes te zoeken naar verre familie in Altamura. We hebben kaas gemaakt! Ik kan niet genoeg goede dingen zeggen over deze prachtige, zeer speciale gastheren. De kamers zijn mooi gehouden en zijn zeer schoon. De locatie is centraal voor veel plaatsen in Zuid-Oost-Italië. Het was een echte landbouw- en culturele ervaring met de beste gastheren ooit!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "groot"

    15/08/2017

    Son al een beetje 'van weleer omdat we gingen weg van de Masseria Ciavea en we hebben nog steeds binnen ons de herinnering aan jou, hoe goed we waren, hoe u ons welkom. We voelen de behoefte, de plicht om u te bedanken, van de manier waarop je tegen ons had gewerkt en maakte je een goed gevoel. Uw Ciavea Masseria heeft een geweldige locatie om te bezoeken, binnen ongeveer 30-40 minuten, typische plaatsen voor een groot deel van Puglia. De hele familie, die bestaat uit eenvoudige en oprechte mensen verwelkomde ons met vriendelijkheid en waren onovertroffen in het maken van ons thuis voelen. Met dank aan Marisa voor het maken van ons genieten met zorg en heerlijke gerechten, bereid met lokale producten gekookt in de goed beschreven door Angelo Pugliese traditie (ook in het Frans om de gasten van België) en zijn zoon Vincenzo. Hoe zit het met de zelfgemaakte pasta, de mozzarella knopen, de top-kwaliteit yoghurt en soep bonen? Een terugkeer naar het verleden, die gelukkig niet is verdwenen. Bij onze aankomst Angela ons heeft begeleid in de kamer vonden we prachtig ingerichte essentieel, schoon en, ondanks de uitzonderlijke hitte van de periode, verse zonder het gebruik van airconditioning. Een sterke Nino knuffel (drie jaar, vrolijk, terecht gelukkige en onbezorgde), die gaf ook een grote bijdrage aan hem, oprecht en spontaan, bij de presentatie van zijn Masseria als geheel: ik heb twee geweldige ouders die van me houden en geloven in wat ze doen en werken om meer en meer, een grote broer, die van me houdt zo veel te verbeteren en ik woon in een "speeltuin" vol groen, huisdieren en vaak delen met andere kinderen zelfs ouder dan ik. Bedankt Antonio en Rosanna
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Onze enige spijt is dat we niet langer bleven"

    14/08/2017

    We hadden een geweldige ervaring in Masseria Ciavea. De gastheren waren vriendelijk en attent en het eten was de beste die we in heel Italië aten. De kamers zijn brandschoon en ruim. Onze kinderen hebben de dieren genoten en we hielden van hun boerderij leren kennen. We hielden van elke minuut en wilden dat we langer zouden kunnen zijn (onze reisplan liet het niet toe). Ik hoop snel terug te keren!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving:
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "fabelachtig"

    03/05/2017

    Positieve ervaring, zowel als een functie als locatie. Proficiat aan de hele familie voor hun vriendelijkheid en sereniteit waarmee ze hun gasten te verwelkomen en verwennen hen met hun gerechten met comfortabele kamers. Een bedankje van het hele team Claudio
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2017
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "zeer rustig warm welkom u goed te eten"

    18/04/2017

    leuke plek om een ??paar dagen door te brengen ontspannen met de kinderen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Geweldig verblijf"

    10/11/2016

    De gastheren zijn prachtig en laten ons thuis voelen. Heel goed diner
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving:
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie:
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services:
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een uitzonderlijke week"

    25/09/2016

    Wat een warm welkom in dit typische accommodatie in Puglia. Marisa Angelo Vincenzo, dank u voor ons te laten ontdekken uw Masseria zo goed gerenoveerd, zijn erop gebrand om ons te laten proeven van de lokale producten (de meeste van die afkomstig is van de woning), gekookt met vaardigheid en respect voor de traditie door Marisa. Hartelijk dank aan Angelo voor zijn poging om de samenstelling van alle maaltijden, met alle details van het productieproces in detail uitleggen (in het Frans) ... Er zijn veel geweest gedurende deze week, met inbegrip van demonstratie voor ons mozzarella "knopen". We raden deze essentiële stop rustig en ook een goede locatie voor Puglia te bezoeken, om al die op zoek zijn naar gezelligheid, authenticiteit, familie en traditionele gerechten. Hallo in het voorbijgaan aan de jongste van de familie, Nino. Danielle Vincent, Marie-Ange en Jean-Marie. september 2016
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2016
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Lange verblijven
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "ervaring zeker herhalen"

    27/04/2016

    Wij zijn een echtpaar, Antonello en Rossana, die het laatste weekend van april 25 besteed. Eenmaal in de boerderij zaterdag 23 april in de late avond, vonden we meteen een warm welkom door Angelo en Marisa eigenaars die ons op uw gemak bot al waren affacendati in serveert diner met andere gasten aanwezig. Angelo heeft meegenomen naar onze kamer daar is, ronduit prachtig, groot, allemaal in bleke steen die een smeedijzeren bed herbergt comfortabele en kleurrijke onder een grote boog, die op hun beurt meer dan vier bogen rust haar heupen geplaatst, alle aandacht voor elk detail met stenen banken en tafels om hun bezittingen te ondersteunen. De badkamer is ook geplaatst in de kamer is erg mooi en in elk detail met een onberispelijke netheid goed verzorgd, zodat het praten met mijn partner zei, zeker zal deze structuur zijn gebouwd onlangs en weinig gebruikt. Maar in de dagen die volgen, praten met Angelo vertelde ons dat ze hadden gasten voor ongeveer vijf jaar (voor dus ik denk dat wat we nemen om het ongewijzigd te houden). De volgende ochtend bij het ontbijt blij dat ze ons met producten die ter plaatse bereid en ik kan u vertellen dat vooral de yoghurt ze produceren is heerlijk, maar het is niet de enige die ons verbaasd over. Wat de lunch vertellen .... je moet het allemaal te proberen bereid door Marisa, die is een overtreffende trap kok en geserveerd door Angelo en de sympathieke Vincenzo, hun zoon, een zeer jonge jongen en verlegen, maar houdt wat hij doet en hoe zijn vader elk detail op het product en de geschiedenis van de boerderij. Hoe zit het met deze mensen zo oprecht? We zullen zeker terugkomen, omdat je hebben ons goed, ondanks het slechte weer te voelen en dan die zo lekker mozzarella gemaakt op het moment waar we ze vinden als niet van u?
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving:
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie:
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Het is een schandaal!"

    03/10/2015

    In feite is het een schandaal dat niet alle bedrijven dit niet zijn als. Als u wilt mensen behulpzaam, vriendelijk en attent te voldoen, als je wilt om biologische producten te eten, kwaliteiten die goede smaak hebben, als je wilt om de smaak van het verleden te vinden, dan moet je gaan op deze boerderij. De boerderij heeft een zeer schone en comfortabele kamers en volledig uitgerust. De eigenaren doen er alles aan om uw verblijf zo goed mogelijk te maken. Maar bovenal, is de keuken van Marisa, die uw smaakpapillen zal verrukken. Angel, haar echtgenoot, vindt u de uitleg verwacht van alle groenten en fruit hebben ze geven. Het zijn mensen die houden van wat ze doen, voor te bereiden en te koken. En een wonder dat er nog steeds mensen zoals dat, die weten wat het betekent om te koken en scruple geven aan mensen. Marisa, Angelo en Vincenzo, ik dank u voor dat u ons tijdens deze verkorte week aangenomen door u gegeven heb. We hopen dat het geluk hebt om je te zien volgend jaar!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Mooie dag!"

    08/09/2015

    We brachten heerlijke dagen in het Masseria Ciavea, we voelden ons zeer comfortabel en een te bepalen plaats om terug te komen. Zelfs de ontvangst was zo warm als je Marisa, Angelo, Vincenzo en weinig zonneschijn Nino lange tijd kende. Gastvrijheid is geschreven erg groot. Een speciale dank aan Vincenzo, die ons enthousiast vertelde over de geschiedenis en de landbouw van de Masseria. Natuurlijk, we willen vooral de heerlijke gerechten die elke avond Marisa en Angelo hebben opgeroepen te noemen. De kamers en badkamers zijn prachtig ingericht, ruim en zeer schoon. Wie wil naar de vriendelijke mensen en het prachtige platteland van Apulië weet, zou een tijd op de Masseria Ciavea zeker te plannen, want vanaf hier zijn de bekende plaatsen zoals Alberobello, Martina Franca, Matera, Monopoli en Polignano a Mare te bereiken. Dank u voor de geweldige tijd dat je haar hebt gegeven aan ons. Sabine en Uwe
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Verjaardagsfeestje zeer goed beheerd!"

    30/08/2015

    Ik nam het advies van een vriend en ik ben erg blij dat je deed! Vandaag hebben we geluncht bij deze faciliteit te kunnen hapjes te proeven, eerste, tweede, fruit, snoep en likeuren alle kostbare kwaliteit en uitstekende afwerking. De eigenaars zijn er echt vriendelijk en beleefd en zeer schoon en gastvrij faciliteit. Vanaf repliceren!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Enogastronomie
  • 10
    "Uitstekend"

    "farm Ciavea"

    18/01/2015

    We verbleven in deze boerderij drie dagen, maar we begonnen met de bedoeling terug te keren zo was de ontvangst, de warmte en nabijheid van het familiebedrijf. Het hotel is onlangs gerenoveerd en is perfect bij de kenmerken van de oude structuur behouden. We waren in een zeer grote kamer begroet en zeer schoon, de gerechten die we smaakte waren allemaal geweldig, de echte producten die voortvloeien uit hun land. De boerderij ligt op een strategisch punt om de bezienswaardigheden en attracties van het gebied te bezoeken.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 1/2015
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      6/10
      "Redelijk"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Eve Goldie"

    01/12/2014

    We verbleven in Massxeria Ciavea voor een nacht alleen toen het laat in het seizoen was en we de enige gasten waren. Dat maakte niet uit, omdat we heel erg welkom voelden. Dit is een kleine familieboerderij die olijfolie, amandelen, melk produceert. Zacht fruit en groenten. We hadden de volgende ochtend een prachtig huisgemaakt diner en een rondleiding van de boerderij. Het huis werd in 1997 door Angelo's vader gekocht en is sindsdien volledig gerenoveerd. Het is ook gemakkelijk bereikbaar op de hoofdweg van Gioia del Colle. Ik hoop dat er weer een andere tijd zal zijn wanneer we daar weer kunnen verblijven.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "prachtig"

    23/10/2014

    We waren zeer goed: de plek is prachtig, grote kamers en details, grote maaltijden. We blies de traditie en de passie van Angelo en zijn familie voor het land.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Open lucht
    • Ligging en omgeving:
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Onze eerste dagen in Italië"

    14/10/2014

    We verbleven hier voor 3 nachten eind september. De kamer was enorm, vlekkeloos schoon en zeer smaakvol gerenoveerd. Angelo en zijn familie waren zeer gastvrij en vriendelijk en Marissas eten uitstekend. We zouden deze masseria zeker aanraden en zou graag weer terugkomen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving:
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      6/10
      "Redelijk"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten