contactModalFeedback

Agriturismo Masseria Ciavea

prov.le 106 Gioia Putignano, km 6, 70023 Gioia del Colle (Bari)

"Super"
Volgens 64 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,1/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    8,9/10
    "Zeer goed"
  • Accommodatie
    9,8/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,8/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Wunderschöner Kurzaufenthalt in der Natur "

    29/10/2019

    Nach einem Aufenthalt an der Küste und in Lecce haben wir uns für eine Nacht in der Masseria Civea entschieden und wurden mit einem Spaziergang durch Oliven- und Mandelhaine belohnt. Wir durften das Leben auf dem Bauernhof kennenlernen und haben viel über die Olivenproduktion und das Leben in Apulien erfahren - und die regionalen Köstlichkeiten bei einem dreigängigen Abendessen mit hauseigenem Olivenöl und begleitet von Primitivo di Puglia und einem reichhaltigen Frühstück Genoves.
    Vielen Dank für diesen Einblick, das sehr schöne und saubere Zimmer und die familiaräre Atmosphäre.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Ligging en omgeving
      7,5/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "een fantastisch familie-ontvangst en je voelt je meteen thuis..."

    07/10/2019

    We waren verbaasd door de warme en vriendelijke ontvangst, de structuur van de kamers met kalksteen en zandsteen is een prachtige service uitstekende keuken met heerlijke Apulische specialiteiten, de vriendelijkheid en de bereidheid van de familie om de dialoog en het vermaak na het diner te betrekken u positief dat je je het gevoel deel uit te maken van de familie, een lof aan de grote kleine brandweerman NINO.
    We gaan er terug naartoe!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2019
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 9,5
    "Super"

    "Een uitstekende ontdekking! "

    22/07/2019

    Met dank aan Angelo, Marissa en hun kinderen voor hun gastvrijheid.
    De omgeving van de Masseria is zeer aangenaam, rustig en dicht bij alles met de auto.
    De gastheren waren vriendelijk, geïnteresseerd en interessant met ons. Nogmaals bedankt voor de activiteiten in de keuken, we werden overtuigd.
    Dit was onze eerste ervaring in het agrotoerisme en Angelo en zijn familie hebben ons overtuigd.
    We doen het nog een keer!
    Bedankt aan Marissa voor haar heerlijke gerechten elke dag.
    Onze kamer was ook geweldig, schoon, mooie ruimte, licht en alles wat we nodig hadden.

    We zullen daar zonder aarzeling terugkomen als we nog een reis naar Puglia moeten maken.

    Lorenzo en Maeva
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Zoals thuis"

    10/05/2019

    In de periode tussen Pasen en het feest van 25 april verbleven we enkele dagen op deze boerderij. We werden vriendelijk en gastvrij begroet door de eigenaren van het gebouw en we hebben ons goed bevonden. De structuur is zeer mooi, nieuw, fijn gerestaureerd en vooral schoon. De kamers zijn groot en comfortabel en voorzien van alles wat u nodig heeft. De keuken is van de beste Apulische traditie en de locatie is ideaal voor het bezoeken van vele bezienswaardigheden binnen een half uur, maximaal een uur met de auto. Uitstekende kwaliteit/prijsverhouding dus. Zeker iets om aan te bevelen.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Twee eigenaren die hun klanten als vrienden ontvangen. Vriendelijk, vriendelijk en Mrs. Marisa is een uitstekende kok. Ik zou morgen ook terugkomen!!!!!!"

    09/05/2019

    Een ervaring die mij en mijn vrienden heeft opgewonden en tevreden heeft gesteld. De eigenaren waren vriendelijk, beleefd en verwelkomden ons als oude vrienden in hun "huis". Geweldig allemaal ??
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Geweldig verblijf, alsof je in de familie bent. geweldige keuken."

    14/11/2018

    Angelo en zijn familie, zijn zeer gastvrije uitstekende keuken met typische producten.
    Te retourneren.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2018
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      7/10
      "Goed"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "we voelden ons als thuis"

    09/06/2018

    We brachten 3 fantastische dagen door in deze boerderij. We werden begroet met vriendelijkheid en veel vriendelijkheid. Angelo en zijn familie hebben ons oprechte genegenheid en aandacht getoond om ons op hun gemak te stellen en ons in staat te stellen onze vakantie op een vredige manier door te brengen. De ontbijten en diners waren zeer overvloedig en smakelijk, gerechten bereid met echte goedheid strikt met lokale en biologische producten door mevrouw Marisa. Vraag de recepten zonder aarzeling! De diners gingen vervolgens door met lange gesprekken met Angelo, die ons gezelschap hield met de kleine Nino. Een ander uiterst belangrijk punt voor de keuze van de accommodatie voor ons is de netheid, de kamers zijn onberispelijk, comfortabele bedden, en zeker goed geïsoleerd, de wanden zijn meer dan 2 meter dik in hun huisje! De locatie is dan echt gunstig, veel toeristische plekken liggen op 30 - 40 minuten afstand. Als u op zoek bent naar een goede plek, aarzel dan niet en ga naar de Ciavea-masseria!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een prachtige plek om de lokale keuken en omgeving te leren kennen"

    01/06/2018

    We logeerden in mei 2018. De meester van de keuken bewonderde ons elke avond met handgemaakte meesterwerken van de lokale keuken. Ook al was er geen gedachte om eten uit te proberen in de stad. Kamers zijn mooi en schoon. Vooral BEDANKT voor Vincenzo voor oprechte communicatie, advies over interessante plaatsen en de hoeveelheid informatie die we met ons hebben genomen. We bevelen deze boerderij aan!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Didactische activiteiten voor scholen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "mooie mensen"

    02/03/2018

    een rustige plek, goed eten en zeer behulpzame eigenaars
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Lange verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Gewoon de beste"

    13/09/2017

    Het was onze beste en meest gedenkwaardige vakantie ervaring. We bleven er twee keer in de zomer van 2013. We zijn een familie van 5 met drie volwassen kinderen in de 20s. Angelo en Maria en hun zoon Vincenzo waren uitstekende gastheren. De diners waren het beste dat we ooit hebben gehad! De agritourismo zelf is een echte boerderij met een kudde melkvee. Angelo nam tijd om me te helpen met succes te zoeken naar verre familie in Altamura. We hebben kaas gemaakt! Ik kan niet genoeg goede dingen zeggen over deze prachtige, zeer speciale gastheren. De kamers zijn mooi gehouden en zijn zeer schoon. De locatie is centraal voor veel plaatsen in Zuid-Oost-Italië. Het was een echte landbouw- en culturele ervaring met de beste gastheren ooit!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "groot"

    15/08/2017

    Son al een beetje 'van weleer omdat we gingen weg van de Masseria Ciavea en we hebben nog steeds binnen ons de herinnering aan jou, hoe goed we waren, hoe u ons welkom. We voelen de behoefte, de plicht om u te bedanken, van de manier waarop je tegen ons had gewerkt en maakte je een goed gevoel. Uw Ciavea Masseria heeft een geweldige locatie om te bezoeken, binnen ongeveer 30-40 minuten, typische plaatsen voor een groot deel van Puglia. De hele familie, die bestaat uit eenvoudige en oprechte mensen verwelkomde ons met vriendelijkheid en waren onovertroffen in het maken van ons thuis voelen. Met dank aan Marisa voor het maken van ons genieten met zorg en heerlijke gerechten, bereid met lokale producten gekookt in de goed beschreven door Angelo Pugliese traditie (ook in het Frans om de gasten van België) en zijn zoon Vincenzo. Hoe zit het met de zelfgemaakte pasta, de mozzarella knopen, de top-kwaliteit yoghurt en soep bonen? Een terugkeer naar het verleden, die gelukkig niet is verdwenen. Bij onze aankomst Angela ons heeft begeleid in de kamer vonden we prachtig ingerichte essentieel, schoon en, ondanks de uitzonderlijke hitte van de periode, verse zonder het gebruik van airconditioning. Een sterke Nino knuffel (drie jaar, vrolijk, terecht gelukkige en onbezorgde), die gaf ook een grote bijdrage aan hem, oprecht en spontaan, bij de presentatie van zijn Masseria als geheel: ik heb twee geweldige ouders die van me houden en geloven in wat ze doen en werken om meer en meer, een grote broer, die van me houdt zo veel te verbeteren en ik woon in een "speeltuin" vol groen, huisdieren en vaak delen met andere kinderen zelfs ouder dan ik. Bedankt Antonio en Rosanna
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Onze enige spijt is dat we niet langer bleven"

    14/08/2017

    We hadden een geweldige ervaring in Masseria Ciavea. De gastheren waren vriendelijk en attent en het eten was de beste die we in heel Italië aten. De kamers zijn brandschoon en ruim. Onze kinderen hebben de dieren genoten en we hielden van hun boerderij leren kennen. We hielden van elke minuut en wilden dat we langer zouden kunnen zijn (onze reisplan liet het niet toe). Ik hoop snel terug te keren!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "fabelachtig"

    03/05/2017

    Positieve ervaring, zowel als een functie als locatie. Proficiat aan de hele familie voor hun vriendelijkheid en sereniteit waarmee ze hun gasten te verwelkomen en verwennen hen met hun gerechten met comfortabele kamers. Een bedankje van het hele team Claudio
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2017
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "zeer rustig warm welkom u goed te eten"

    18/04/2017

    leuke plek om een ??paar dagen door te brengen ontspannen met de kinderen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Geweldig verblijf"

    10/11/2016

    De gastheren zijn prachtig en laten ons thuis voelen. Heel goed diner
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten