contactModalFeedback

Agriturismo Masseria del Crocifisso

S.P. Polignano-Castellana, km 4, C.da Casello Cavuzzi 70044 Polignano a Mare (Bari)

"Super"
Volgens 23 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,7/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,2/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,5/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,7/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 9,5
    "Super"

    "Liefdevol gepresenteerd Masseria"

    03/10/2019

    De Masseria del Crocefisso is zeer liefdevol en mooi vormgegeven. Het is een ideaal vertrekpunt voor een bezoek aan de omgeving, zoals Alberobello, Castellana Grotte, Bari of Polignano a Mare. De eigenaar en het personeel zijn zeer vriendelijk en vriendelijk. Daarnaast was het avondmenu zeer smakelijk en ook het ontbijt goed.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      8,5/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een oase van rust"

    29/09/2019

    een oase van rust, zeer mooie Masseria in een prachtige omgeving met een prachtig zwembad, een plek vol geschiedenis met zijn kleine kapelletje, overvloedig ontbijt, ontbijt, gebrek aan een persmachine om echt sinaasappelsap te krijgen, smakelijke diners.... uitsluitend lokale producten, atypische kamer, misschien wel een minibar, perfecte plek om te ontsnappen aan de menigte en de drukte, zeer vriendelijke eigenaren en goede raad, ik beveel u ten zeerste aan.
    Maar als je Frans bent, is het beter om wat kennis van het Engels te hebben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2019
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8,5
    "Zeer goed"

    "Zeer harmonieuze locatie met groot zwembad"

    23/09/2019

    Goed ontbijt, zeer goede gastheren en een groot, groot zwembad met veel ligoppervlak.
    Kamers hebben helaas zeer kleine ramen en WLAN kan beter.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
  • 9
    "Super"

    "Prachtig verblijf "

    19/09/2019

    Mooi verblijf in een mooi etablissement. Een warm welkom en uitstekende maaltijden.
    De situatie van deze instelling heeft ons in staat gesteld veel bezoeken te brengen.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2019
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "mooi verblijf"

    02/09/2019

    De plaats is mooi en rustig, onze kamer is zeer comfortabel, de keuken echt heel goed, de gastheren zeer gastvrij!
    We zullen goede herinneringen bewaren aan dit verblijf, bezoeken aan de regio en het Masseria del Crocifisso!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een betoverende boerderij"

    25/08/2019

    Als je daar aankomt is er het uitzicht: een witte boerderij, omgeven door groen, gebouwd op de steen met alleen een bougainville die het verblindende wit onderbreekt. Het zwembad is gewoonweg spectaculair, met een turquoise schaduw van groen water, een oase van rust waar u kunt ontspannen na een mooie dag op zee of een bezoek aan een van de romantische omliggende dorpen. De kamer is ruim en superschoon (de kamers zijn elke dag opnieuw ingedeeld) met een terras van waaruit u de zonsondergang kunt bewonderen. We hebben ook genoten van het ontbijt, vooral omdat we elke dag naast vers fruit (zelfs net geplukt), jam, croissants, brood, kaas en vleeswaren, yoghurt en granen, etc.... we vonden een andere taart net gebakken .... Dankzij de heer Benedict en zijn vrouw voor de vriendelijkheid en vriendelijkheid! Ik hoop echt dat we u kunnen terugbellen!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 9,5
    "Super"

    "Uitstekend"

    29/04/2019

    Prachtige structuur op een rustige en aangename plaats. Uitstekend eten en uitstekende vriendelijkheid.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Sportief
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      7,5/10
      "Goed"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtige ervaring"

    11/11/2018

    We verbleven zes dagen in Agriturismo Masseria del Crocifisso eind oktober en selecteerden het halfpensionplan. Benedetto reageerde tijdig op mijn vele vragen. Rijdend vanuit Rome zijn we verdwaald in Polignano een Mare Benedetto verdwaald om ons te ontmoeten en ons naar de masseria te leiden. De kamer was vrij ruim en goed ingericht en het terrein was prachtig. Het eten was heerlijk en werd elke avond verrast door een heerlijk feest. Benedetto was een schat aan informatie die ons hielp om te gaan met autoproblemen en ons naar een Enoteca in de buurt te sturen. We waren erg verdrietig om weg te gaan!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8,5
    "Zeer goed"

    "Fantastisch"

    28/10/2018

    Mooie Masseria, zeer vriendelijke eigenaar. Prachtig zwembad.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "fabelachtig"

    19/08/2018

    Mooie plaats op slechts een paar km van Polignano a Mare en ook dicht bij het soort vakantie dat we wilden doen strand, maar ook in het binnenland. Ontbijt overvloedig en vol met alles (jam, snoep, jam, kaas, fruit, vleeswaren, enz.). Op het diner wat te zeggen hapjes, eerste gangen, tweede gangen en meer fruiti (allemaal strikt gekookt door professionele Pugliese). Geweldige kamer, comfortabele bedden, tv, air condtion en alles dagelijks schoongemaakt. De structuur is erg mooi en historisch met de kerk, maar mijn kinderen hielden van het zwembad, ik weet niet wat ik meer moet vragen voor een vakantie en ik ben ervan overtuigd dat als de eigenaars fantastische mensen hem vragen, ze alles zullen doen om je te ontvangen. Nb. Ga niet weg zonder hun olie te kopen, want het zou heiligschennis zijn.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Lange verblijven
    Agriturismo Masseria del Crocifisso reageert
    Il.mo sig.Profeti, we danken u voor uw positieve beoordeling die ons beloont voor onze voortdurende toewijding om de prestaties van ons bedrijf te verbeteren en om steeds meer alle kwaliteiten van onze keuken en ons grondgebied onder de aandacht te brengen. We zijn erg blij dat we uw verwachtingen voor alle tien dagen die u bij ons heeft doorgebracht, u en uw gezin hebben voldaan, in de hoop dat u altijd een zeer aangename herinnering aan deze hoek van Puglia zult meenemen.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Zeer mooie vakantiebestemming."

    31/05/2018

    Topprijs-prestaties. Zeer mooie woning, zeer goed onderhouden. Goed eten. Een zeer goed, schoon, goed onderhouden zwembad. Zeer vriendelijke baas. Ook was het eten, dat we 's avonds boekten, zeer goed. Zeer flexibele keuken (voor onze kinderen). Alleen het WLAN kon een beetje beter, maar verder was alles goed.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 9,5
    "Super"

    "Geweldige locatie voor een ontspannen verblijf"

    01/07/2017

    Een zeer goede locatie, de eigenaar Bettino en het personeel waren erg vriendelijk en het ontbijt en de Puglian specialiteiten waren uitstekend.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Mooie en gezellige plek voor vakantie"

    14/03/2017

    We verbleven voor 3 dagen in de Masseria en het was een geweldige eerste agriturismo ervaring. Het warme welkom werd doorgevoerd door een goed organisch diner menu bereid door de eigenaar zelf, die ook een chef-kok is. De woning is in zeer goede staat en laat zien dat het origineel en antiek kloosterstructuren is. De kamer was erg mooi en de vintage meubels zijn op een stijlvolle manier uitgerust met de sfeer. De badkamer had zelfs een jacuzzi. Het grote terras nodigt uit voor het vroege zonnebaden van de lentezon. Rond het klooster is er een zeer actieve landbouw met olijfbomen. Een groot zwembad was in aanbouw, die waarschijnlijk klaar zal zijn voor het zomerseizoen. Bij het diner kunt u in het eigen restaurant van Masseria of op één van de vele restaurantopties in Polignano of aan het platteland eten. We zouden zeker een auto aanraden om daar te komen en mooie Puglia te ontdekken. Het was een geweldige en rustgevende ervaring en we zouden graag weer terugkomen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "aangename !!!!!!!"

    19/09/2016

    We gasten waren bij deze boerderij een week in september rustig in een groene omgeving, echt heel mooi boerderij een show. Ontbijt en diner en oprecht met hun heerlijke streekproducten. Iris Kamer met balkon op advies van Polignano uitzicht op het platteland. Jammer dat het niet in staat om te genieten van het fantastische zwembad want nog niet voltooid. De houder Bettino geven wij onze dank voor de gastvrijheid en vriendelijkheid, een groet aan de familie. Lorenza en Roberto C.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Grote gastvrijheid en prachtige locatie"

    17/07/2016

    De kamers zijn zeer comfortabel (hoewel een specifiek probleem van airconditioning) Het gebouw is erg mooi Uitstekende keuken
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten