Agriturismo Masseria del Crocifisso

S.P. Polignano-Castellana, km 4, C.da Casello Cavuzzi 70044 Polignano a Mare (Bari)

"Super"
Volgens 16 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,8/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,3/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,6/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,7/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtige ervaring"

    11/11/2018

    We verbleven zes dagen in Agriturismo Masseria del Crocifisso eind oktober en selecteerden het halfpensionplan. Benedetto reageerde tijdig op mijn vele vragen. Rijdend vanuit Rome zijn we verdwaald in Polignano een Mare Benedetto verdwaald om ons te ontmoeten en ons naar de masseria te leiden. De kamer was vrij ruim en goed ingericht en het terrein was prachtig. Het eten was heerlijk en werd elke avond verrast door een heerlijk feest. Benedetto was een schat aan informatie die ons hielp om te gaan met autoproblemen en ons naar een Enoteca in de buurt te sturen. We waren erg verdrietig om weg te gaan!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8,5
    "Zeer goed"

    "Fantastisch"

    28/10/2018

    Mooie Masseria, zeer vriendelijke eigenaar. Prachtig zwembad.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "fabelachtig"

    19/08/2018

    Mooie plaats op slechts een paar km van Polignano a Mare en ook dicht bij het soort vakantie dat we wilden doen strand, maar ook in het binnenland. Ontbijt overvloedig en vol met alles (jam, snoep, jam, kaas, fruit, vleeswaren, enz.). Op het diner wat te zeggen hapjes, eerste gangen, tweede gangen en meer fruiti (allemaal strikt gekookt door professionele Pugliese). Geweldige kamer, comfortabele bedden, tv, air condtion en alles dagelijks schoongemaakt. De structuur is erg mooi en historisch met de kerk, maar mijn kinderen hielden van het zwembad, ik weet niet wat ik meer moet vragen voor een vakantie en ik ben ervan overtuigd dat als de eigenaars fantastische mensen hem vragen, ze alles zullen doen om je te ontvangen. Nb. Ga niet weg zonder hun olie te kopen, want het zou heiligschennis zijn.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Lange verblijven
    Agriturismo Masseria del Crocifisso reageert
    Il.mo sig.Profeti, we danken u voor uw positieve beoordeling die ons beloont voor onze voortdurende toewijding om de prestaties van ons bedrijf te verbeteren en om steeds meer alle kwaliteiten van onze keuken en ons grondgebied onder de aandacht te brengen. We zijn erg blij dat we uw verwachtingen voor alle tien dagen die u bij ons heeft doorgebracht, u en uw gezin hebben voldaan, in de hoop dat u altijd een zeer aangename herinnering aan deze hoek van Puglia zult meenemen.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Zeer mooie vakantiebestemming."

    31/05/2018

    Topprijs-prestaties. Zeer mooie woning, zeer goed onderhouden. Goed eten. Een zeer goed, schoon, goed onderhouden zwembad. Zeer vriendelijke baas. Ook was het eten, dat we 's avonds boekten, zeer goed. Zeer flexibele keuken (voor onze kinderen). Alleen het WLAN kon een beetje beter, maar verder was alles goed.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 9,5
    "Super"

    "Geweldige locatie voor een ontspannen verblijf"

    01/07/2017

    Een zeer goede locatie, de eigenaar Bettino en het personeel waren erg vriendelijk en het ontbijt en de Puglian specialiteiten waren uitstekend.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Mooie en gezellige plek voor vakantie"

    14/03/2017

    We verbleven voor 3 dagen in de Masseria en het was een geweldige eerste agriturismo ervaring. Het warme welkom werd doorgevoerd door een goed organisch diner menu bereid door de eigenaar zelf, die ook een chef-kok is. De woning is in zeer goede staat en laat zien dat het origineel en antiek kloosterstructuren is. De kamer was erg mooi en de vintage meubels zijn op een stijlvolle manier uitgerust met de sfeer. De badkamer had zelfs een jacuzzi. Het grote terras nodigt uit voor het vroege zonnebaden van de lentezon. Rond het klooster is er een zeer actieve landbouw met olijfbomen. Een groot zwembad was in aanbouw, die waarschijnlijk klaar zal zijn voor het zomerseizoen. Bij het diner kunt u in het eigen restaurant van Masseria of op één van de vele restaurantopties in Polignano of aan het platteland eten. We zouden zeker een auto aanraden om daar te komen en mooie Puglia te ontdekken. Het was een geweldige en rustgevende ervaring en we zouden graag weer terugkomen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "aangename !!!!!!!"

    19/09/2016

    We gasten waren bij deze boerderij een week in september rustig in een groene omgeving, echt heel mooi boerderij een show. Ontbijt en diner en oprecht met hun heerlijke streekproducten. Iris Kamer met balkon op advies van Polignano uitzicht op het platteland. Jammer dat het niet in staat om te genieten van het fantastische zwembad want nog niet voltooid. De houder Bettino geven wij onze dank voor de gastvrijheid en vriendelijkheid, een groet aan de familie. Lorenza en Roberto C.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Grote gastvrijheid en prachtige locatie"

    17/07/2016

    De kamers zijn zeer comfortabel (hoewel een specifiek probleem van airconditioning) Het gebouw is erg mooi Uitstekende keuken
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "geweldige ervaring"

    04/07/2016

    mijn man en ik waren gasten in dit etablissement een paar dagen in juni hadden we een geweldige, zeer nuttig advies en de routes die ons de eigenaar, de grootste gastvrijheid, lekker eten positie van de optimale structuur voor een bezoek aan de prachtige steden van de wijk aangeboden. het is het waard om terug te komen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Wonderful !!!!!!!"

    19/02/2016

    We verbleven een nacht in de boerderij, eenvoudig en zeer schone kamer. Diner fantastisch en heerlijk ontbijt. De zeer vriendelijke en aardige eigenaren. Van Leuke plek voor !!!!!!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 2/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
  • 10
    "Uitstekend"

    "Romans .... Romeinen!"

    12/11/2015

    rustig en vredig, goed georganiseerd, schoon en zeer gastvrij. Zelfs onze viervoetige vriend bevond zich zeer goed. Het restaurant waar we erg leuk vonden. Gewoon een briefje .... miste de minibar in de kamer.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Beautiful hotel omgeven door rust"

    08/09/2015

    Prachtige locatie met een aangrenzende kerk is nog steeds ingewijd en activiteiten. Ondergedompeld in het groen een paar kilometer van Polignano a Mare vindt u rust en een geweldige service. Eigenaren waren vriendelijk en beleefd, uitstekend eten (probeer de Tiella Bari en het uitstekende ontbijt inbegrepen) De kamers zijn netjes en comfortabel. Heerlijk diner in het houten dek. Ideaal voor ceremonies.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2015
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Avontuur
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Mooie plek om te verblijven"

    07/08/2015

    Mooie masseria, zeer dicht bij Polignano gelegen. Het huis is absoluut prachtig. Warme, vriendelijke gastheren, heerlijke maaltijden 's avonds (uitstekende waarde voor 23 euro voor 4 zeer royale cursussen) en ze laten ons zelfs een speciale fles wijn drinken die we met ons hadden meegemaakt, die we heel erg leuk vonden. Ze spreken niet veel Engels, maar zijn zeer gastvrij en omdat we geen Italiaans spreken was het een beetje lastig. Maar ze waren erg aardig en behulpzaam.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "di Puglia Geuren"

    17/07/2015

    We aangenaam verbleven hier een nacht te doorbreken de reis naar de Salento. We worden begroet door de geur van aromatische kruiden en johannesbroodbomen bomen in de tuin aan de voorkant van de goed gerestaureerde boerderij. Diner mooi en goed gepresenteerd, met een speciaal ontbijt nog steeds warm en lekker fruit taarten. We waren in een discrete ruimte, geschikt voor ons korte overnachting, maar het hotel heeft ook mooiere kamers. Meldplicht de manager en zijn mooie vrouw, hadden we nuttige informatie om onze reis in fasen voort te zetten. Allereerst de buurt en prachtige grotten van Castellana.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "vakantie"

    04/08/2014

    Mooie en rustige Masseria tussen de olijfbomen. Nice, schone kamers, heerlijk eten, prachtige tuinen, bloemen overal, vriendelijke gastheren die graag doorgegeven tips. te specifiek, mogen doorbrengen in een gebouw (met de kerk) uit de 16e eeuw vakantie.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2014
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Open lucht
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten