Agriturismo Masseria del Crocifisso

S.P. Polignano-Castellana, km 4, C.da Casello Cavuzzi 70044 Polignano a Mare (Bari)

"Super"
Volgens 12 recensies
  • Ligging en omgeving:
    10/10
    "Fantastisch"
  • Activiteiten/services:
    9,4/10
    "Super"
  • Accommodatie:
    9,7/10
    "Super"
  • Restaurant:
    9,9/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
Schrijf een recensie
  • 9,5
    "Super"

    "Geweldige locatie voor een ontspannen verblijf"

    01/07/2017

    Een zeer goede locatie, de eigenaar Bettino en het personeel waren erg vriendelijk en het ontbijt en de Puglian specialiteiten waren uitstekend.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services:
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant:
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Mooie en gezellige plek voor vakantie"

    14/03/2017

    We verbleven voor 3 dagen in de Masseria en het was een geweldige eerste agriturismo ervaring. Het warme welkom werd doorgevoerd door een goed organisch diner menu bereid door de eigenaar zelf, die ook een chef-kok is. De woning is in zeer goede staat en laat zien dat het origineel en antiek kloosterstructuren is. De kamer was erg mooi en de vintage meubels zijn op een stijlvolle manier uitgerust met de sfeer. De badkamer had zelfs een jacuzzi. Het grote terras nodigt uit voor het vroege zonnebaden van de lentezon. Rond het klooster is er een zeer actieve landbouw met olijfbomen. Een groot zwembad was in aanbouw, die waarschijnlijk klaar zal zijn voor het zomerseizoen. Bij het diner kunt u in het eigen restaurant van Masseria of op één van de vele restaurantopties in Polignano of aan het platteland eten. We zouden zeker een auto aanraden om daar te komen en mooie Puglia te ontdekken. Het was een geweldige en rustgevende ervaring en we zouden graag weer terugkomen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "aangename !!!!!!!"

    19/09/2016

    We gasten waren bij deze boerderij een week in september rustig in een groene omgeving, echt heel mooi boerderij een show. Ontbijt en diner en oprecht met hun heerlijke streekproducten. Iris Kamer met balkon op advies van Polignano uitzicht op het platteland. Jammer dat het niet in staat om te genieten van het fantastische zwembad want nog niet voltooid. De houder Bettino geven wij onze dank voor de gastvrijheid en vriendelijkheid, een groet aan de familie. Lorenza en Roberto C.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Grote gastvrijheid en prachtige locatie"

    17/07/2016

    De kamers zijn zeer comfortabel (hoewel een specifiek probleem van airconditioning) Het gebouw is erg mooi Uitstekende keuken
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services:
      9/10
      "Super"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "geweldige ervaring"

    04/07/2016

    mijn man en ik waren gasten in dit etablissement een paar dagen in juni hadden we een geweldige, zeer nuttig advies en de routes die ons de eigenaar, de grootste gastvrijheid, lekker eten positie van de optimale structuur voor een bezoek aan de prachtige steden van de wijk aangeboden. het is het waard om terug te komen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      9/10
      "Super"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Wonderful !!!!!!!"

    19/02/2016

    We verbleven een nacht in de boerderij, eenvoudig en zeer schone kamer. Diner fantastisch en heerlijk ontbijt. De zeer vriendelijke en aardige eigenaren. Van Leuke plek voor !!!!!!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 2/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
  • 10
    "Uitstekend"

    "Romans .... Romeinen!"

    12/11/2015

    rustig en vredig, goed georganiseerd, schoon en zeer gastvrij. Zelfs onze viervoetige vriend bevond zich zeer goed. Het restaurant waar we erg leuk vonden. Gewoon een briefje .... miste de minibar in de kamer.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Beautiful hotel omgeven door rust"

    08/09/2015

    Prachtige locatie met een aangrenzende kerk is nog steeds ingewijd en activiteiten. Ondergedompeld in het groen een paar kilometer van Polignano a Mare vindt u rust en een geweldige service. Eigenaren waren vriendelijk en beleefd, uitstekend eten (probeer de Tiella Bari en het uitstekende ontbijt inbegrepen) De kamers zijn netjes en comfortabel. Heerlijk diner in het houten dek. Ideaal voor ceremonies.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2015
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Avontuur
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Mooie plek om te verblijven"

    07/08/2015

    Mooie masseria, zeer dicht bij Polignano gelegen. Het huis is absoluut prachtig. Warme, vriendelijke gastheren, heerlijke maaltijden 's avonds (uitstekende waarde voor 23 euro voor 4 zeer royale cursussen) en ze laten ons zelfs een speciale fles wijn drinken die we met ons hadden meegemaakt, die we heel erg leuk vonden. Ze spreken niet veel Engels, maar zijn zeer gastvrij en omdat we geen Italiaans spreken was het een beetje lastig. Maar ze waren erg aardig en behulpzaam.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "di Puglia Geuren"

    17/07/2015

    We aangenaam verbleven hier een nacht te doorbreken de reis naar de Salento. We worden begroet door de geur van aromatische kruiden en johannesbroodbomen bomen in de tuin aan de voorkant van de goed gerestaureerde boerderij. Diner mooi en goed gepresenteerd, met een speciaal ontbijt nog steeds warm en lekker fruit taarten. We waren in een discrete ruimte, geschikt voor ons korte overnachting, maar het hotel heeft ook mooiere kamers. Meldplicht de manager en zijn mooie vrouw, hadden we nuttige informatie om onze reis in fasen voort te zetten. Allereerst de buurt en prachtige grotten van Castellana.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services:
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "vakantie"

    04/08/2014

    Mooie en rustige Masseria tussen de olijfbomen. Nice, schone kamers, heerlijk eten, prachtige tuinen, bloemen overal, vriendelijke gastheren die graag doorgegeven tips. te specifiek, mogen doorbrengen in een gebouw (met de kerk) uit de 16e eeuw vakantie.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2014
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Open lucht
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Masseria, Sea and Art"

    29/07/2013

    Zeer goede locatie om de provincie Bari te bezoeken en te genieten van de stranden van Polignano en Monopoli en Torre Canne. Willen een 1-uur rijden brengt pijn krijgen in Matera. De structuur wordt in detail behandeld. De kamer verbleven we, gebouwd in 1600, was een juweeltje. Het ontbijt wordt geserveerd aan tafel. U kunt ook gebruik maken van de bungelende helft te maken. We hadden een diner 3 keer en we hebben genoten van zowel de kwaliteit als de kwantiteit van eten aangeboden. Ik wil graag de warmte en vriendelijkheid van de managers (inclusief kinderen) te benadrukken.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten