contactModalFeedback

Agriturismo Montepaolo

Contrada Montepaolo, 2, Conversano 70114 Conversano (Bari)

"Goed"
Volgens 20 recensies
  • Ligging en omgeving
    8,4/10
    "Zeer goed"
  • Activiteiten/services
    7,5/10
    "Goed"
  • Accommodatie
    7,6/10
    "Goed"
  • Restaurant
    7,3/10
    "Goed"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 4
    "Misleidend"

    "Het is geen plaats voor Apulians om te gaan. "

    29/09/2019

    Ik zal het heel kort houden....
    Levensmiddelen van zeer lage kwaliteit
    Hoewel het biedt niets buiten de lokale keuken.......
    Het is beter om vol te gaan...
    Extreem arme en smakeloze porties...
    Als je tijd te verspillen hebt, raad ik je aan....
    De wachttijden zijn uitputtend....
    De prijs?
    Absoluut niet van alle verwachtingen...
    (Ik betaalde 25 euro Baby menu voor een kind dat je een jaar lang niet heeft aangeraakt en dat vrijwel niets heeft aangeraakt).



    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Montepaolo reageert
    Beste Mr. Luca,
    Het spijt ons dat hij niet tevreden was met de keuken van Montepaolo, die onze gasten, inclusief de aanwezigen op dezelfde dag, meestal op prijs stelden.
    Zowel op onze website als in de gidsen waarin we genoemd worden, praten we over traditionele Apulische gerechten, waarvan sommige gemaakt zijn met biologische producten uit onze tuin. Een klein aperitiefje met focaccia, vier soorten hapjes, twee voorgerechten, twee voorgerechten, een tweede gang met bijgerecht, fruit en dessert lijkt niet genoeg te zijn geweest voor de hoeveelheden. Wij betreuren dit omdat u altijd beschikbaar bent voor een toegift van de verschillende gerechten. Bij het boeken, zoals gewoonlijk, informeren wij u dat dit een vast menu is en de kosten voor volwassenen en kinderen, om onaangename verrassingen te voorkomen. Wij verontschuldigen ons echter, als er een tekortkoming tegen u is geweest en we hopen dat u in Montepaolo bij een andere gelegenheid die u van gedachten kan veranderen. Met vriendelijke groeten
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      7/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
  • 6,5
    "Redelijk"

    "Teleurstellende maaltijden en ontbijt, schoonmaken te herzien. Waar voor uw geld."

    31/08/2019

    Een zeer goed onderhouden huis, of het nu binnen of in de tuinen of het zwembad is.
    Jammer dat in onze superieure kamer, toen we aankwamen, het balkon een aantal weken niet was schoongemaakt en bedekt met duivenpoep. Het is echter voor dit balkon dat we meer betaald hebben voor de huur.
    We hebben maar één keer gegeten, goed, maar eenvoudig, heel eenvoudig, heel eenvoudig. Niets indrukwekkends.
    Voor het ontbijt, een collectieve boter (smelten omdat het niet gekoeld is), niet erg goed. Tijdens ons hele verblijf (12 dagen), slechts één jam, altijd hetzelfde. Slechts één soort brood, nooit gepaaid, geen ochtend. Geen zwieback.... kortom, voor een viersterrenhotel, is het ver beneden de verwachtingen.
    Gezien de prijs van de kamer, dachten we dat er niets te klagen was. Een beetje zoals de vorige accommodatie die we in Puglia hebben bewoond.
    De kamer is prima, dat is het. De badkamer, smal, onaantrekkelijk, en geen kapstok. Het is pijnlijk!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      7,5/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      5/10
      "Misleidend"
    • Activiteiten/services
      7,5/10
      "Goed"
    • Restaurant
      5/10
      "Misleidend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Uitzonderlijke ervaring"

    27/09/2018

    Schone comfortabele (kleine) kamers, uitstekend eten, prachtige natuur, en vooral vriendelijke en helful personeel.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Singles
    • Vakantie: Met specifieke cursussen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "prachtig"

    03/03/2018

    charmante en gastvrije plek. Heerlijk eten, gekookt volgens de plaatselijke traditie; kamers vlekkeloos schoon en mooi ingericht, met uitzicht op de Apulische olijfgaarden. Het personeel is vriendelijk en altijd joviaal. Moeilijk om te vertrekken.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Gevoel in het huis van een vriend"

    02/09/2017

    Ik heb 8 fantastische dagen. Het gehele personeel, van de eigenaar om de meid verdient de hoogste waardering voor de beschikbaarheid 'vriendelijkheid en beleefdheid dat we hebben gereserveerd. Elk verzoek werd onmiddellijk beantwoord. Net als verblijven in het huis van een vriend !!! De kamers zijn smaakvol ingericht en vol van alle comfort. De gemeenschappelijke plaatsen zijn altijd schoon en beschikbaar voor gebruik. Speciale vermelding verdient de keuken: alle maaltijden waren uitstekend, zowel als soorten die voorbereiding. Hoe zit het met de aubergine parmezaan, cichorei en bonen, cavatelli rode biet en walnoten, en daarna vele andere productie van levensmiddelen zijn gekookt in een eenvoudig maar smakelijk.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 4
    "Misleidend"

    "Ja, je kunt meer doen. ."

    12/05/2014

    Ik woonde een gemeenschap lunch .. Structuur mooie, grote toeristische mogelijkheden, gastvrij personeel. In zaal problemen: ondoorzichtig glazen en bestek vies, het personeel niet op, aan tafel iets ontbrak altijd (van het bestek op de ingeslagen weg), lege tafels werden geserveerd en niet degenen met een zittende diners (ondanks het feit dat hetzelfde menu). De stroomsnelheden voor een goede kwaliteit werden gevonden, een aantal problemen op de hoeveelheid (2 fruitschotels × 18 personen of 2 manden met brood of 2 flessen water). Om twee werpers van drankjes hebben we moesten herhaaldelijk vragen. Tenslotte idicato mousserende wijn op het menu, heeft hij niet overeenkomen met wat wordt geserveerd. We kunnen en moeten meer doen, de plaats verdient. Groeten.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Montepaolo reageert
    Gentile Giacomo, Dank u voor uw reactie over de ervaring bij Montepaolo zondag. Hoewel niet in twijfel een van zijn verklaring, het verbaast ons dat ze niet onmiddellijk gemarkeerd geklaagd over slechte service. Het zou kunnen hebben in de gelegenheid gesteld de ober waarop zijn tafel had gegeven onmiddellijk te corrigeren, en zij, evenals de kwaliteit van het eten en de plaats, weg zou goede herinneringen aan de dag van Montepaolo nemen Vanuit de keuken de herziening's Party elke cursus (ze betreurt het bedrag) en met betrekking tot de vrucht, voor 18 personen voor de gerechten waren 4, niet 2. Sorry voor wat er kan zijn gebeurd, zijn commentaar drijft ons beter te doen. Montepaolo Personeel Groeten
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      4/10
      "Misleidend"
    • Restaurant
      4/10
      "Misleidend"
  • 2
    "Slecht"

    "Ze moeten verbeteren veel !!!"

    06/05/2013

    De oorspronkelijke boerderij had een prachtig zijn, maar na een reeks van interventies van de "modernisering" is volledig gedenatureerd geweest: luifels van alle soorten en vormen, Anticorodal te gaan te gaan, elementen van meubels en lampen in strikte oude nep niets minder ruig, en misselijkmakende, om nog maar te zwijgen van de tuin die lijkt afkomstig van een budget toeristische badplaats Sharm el Sheikh, is er niets van de inheemse vegetatie bewaard gebleven en verbeterd, kortom, niet alleen wat je zou verwachten te vinden tussen de prachtige heuvels van Puglia! Het eten, eenvoudig maar goed, zeer vriendelijk personeel. Naar mijn mening, de prijzen zeker niet de kwaliteit van de aangeboden diensten en de plaats te rechtvaardigen. Of veel beter, of lagere prijzen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo Montepaolo reageert
    Gentile signore, geen commentaar aanvaardbaar is voor ons omdat het ons in staat stelt om te verbeteren. Echter, de beschrijving meldde ze niet overeen met de structuur, en wij geloven dat dit is een andere Farm. We ontvangen van de Leiding van Cultureel Erfgoed en Activiteiten, door nationale en internationale tijdschriften, prijzen en beoordelingen: huizen en land, Michelin-gids, touring clubs, enz. Wij hopen dat u kunt bevestigen ons dat dit een vergissing is, sturen we vriendelijke groeten.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      6/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      4/10
      "Misleidend"
    • Restaurant
      6/10
      "Redelijk"
  • 10
    "Uitstekend"

    "De charme van de olijfbomen"

    01/11/2011

    We brachten een nacht in Montepaolo, maar alles was perfect, we werden verliefd, de kwaliteit van de kamer, het uitzicht op de olijfbomen en kersenbomen, wandelingen langs de paden in het midden van een gulle natuur, het huis van de eigenaar en de vriendelijkheid van Mauritianen paar die zorg draagt ??voor het huis. De naburige stad Conversano, in de buurt is ook charmant en levendig, zelfs buiten het seizoen zoals het geval was voor ons. We zullen terugkeren naar Montepaolo, ondertussen, raden wij u aan om daar te blijven, een korte week heeft dit perfect om te rusten en op te laden om te kunnen worden! Xavier en Brigitte
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2011
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
  • 6
    "Redelijk"

    "Goede boerderij met kleine gebreken"

    13/01/2011

    We brachten de eerste week van januari op de boerderij Montepaolo, een verblijf in een van de appartementen van de toren, een schitterend stenen gebouw uit de buurt van het hoofdgebouw, op ongeveer 500 meter. De regeling bleek schoon en gezellig, maar ook in strategische positie om de meest interessante bestemmingen in de omgeving snel te kunnen bereiken. Een nota van dank ook aan het personeel, altijd vriendelijk en behulpzaam. Jammer, maar om een ??of andere onoplosbare en enigszins vervelende problemen. Ten eerste, de beperkte omvang van het toestel waaraan warm water wordt afgevoerd in ongeveer 5 minuten douchen. We waren twee en we hadden te wassen nippen warm water in aanvulling op ten minste 20 minuten tussen een douche en de andere wachten. Als je bedenkt dat het appartement is bedoeld voor vier personen, kan men het ongemak te begrijpen. Een ander probleem waren de airconditioners dat, hoewel ingesteld op 25 ° C, het uitzenden van koude lucht, zodat op het einde hebben we ze af omdat ze tevreden zijn van de elektrische kachels voorzien in aanvulling op hen. Ten slotte is het ontbreken van een oven of oven en de aanwezigheid van een zeer kleine kachel maakte het bijna onmogelijk om meer te bereiden dan een bord spaghetti in het appartement. Gezien de kosten van huisvesting low-zeker niet in vraag, ik denk dat de gebreken waaraan het beheer moet zeker proberen te verhelpen. Al bij al, het oordeel over de duurzaamheid is positief.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 1/2011
  • 2
    "Slecht"

    "Nieuwjaar en 's nachts"

    04/01/2010

    Eindresultaat zou het synthetiseren met een "zeer teleurgesteld".
    Het erover eens dat ultimo in veglioni risico veel, maar ik moet toegeven dat ik niet goed gaan helemaal.
    Diner op zijn zachtst gezegd cheesy, belachelijk buffet met hapjes, diner over het algemeen goed, maar gerantsoeneerd om de capaciteit, met obers voorzichtig sip het deeg in de pot te zetten!
    We hebben verbleven Ik kreeg nog een andere belediging, was er geen druk in het hydraulische systeem en de douche water was koud op zijn zachtst gezegd!
    Resultaat konden we niet een douche te nemen, hoewel hij de persoonlijke tussenkomst gevraagd.
    -------------
    Montepaolo boerderij Antwoord:

    Met betrekking tot het ongemak van de douche, was er een probleem met de waterdruk, dus we excuses aanbieden aan onze gasten herkennen zelfs een korting op de kosten van levensonderhoud. Houd er rekening mee dat het een familiekamer, weinig gebruikt, dus we hebben niet gerealiseerd voorafgaand aan het probleem. Bovendien, zoals de New Year's Day is niet mogelijk om een ??technicus die het ter plekke kon repareren vinden.

    We hebben vertrouwd op het begrijpen van de Sig.Francesco, maar uiteraard we een fout gemaakt.

    Wat betreft zijn advies over het diner, we hebben geen commentaar te maken, er waren ongeveer 80 mensen die meer dan voldaan aan zowel de menu's waren (echter, meegedeeld aan alle gasten bij boeking) dat de avond als geheel.

    oprecht

    Anna Maria Bassi


    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2009
  • 10
    "Uitstekend"

    "gastvrijheid en uitstekende service"

    14/09/2009

    een oase van rust en vrede versterkt door een uitstekende gastvrijheid en hoffelijkheid. heerlijke keuken. verfijnde en stijlvolle omgeving.
    aanbevolen voor degenen die willen ontspannen en voor degenen die willen om de prachtige omgeving te verkennen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2009
  • 10
    "Uitstekend"

    "Montepaolo"

    05/09/2009

    Geweldige week in Montepaolo waar alles van de receptie tot de accommodatie was perfect.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2009
  • 10
    "Uitstekend"

    "tevredenheid"

    02/09/2009

    We hebben onlangs in het agritursmo Montepaolo Conversano met volle tevredenheid van onze groep.
    De structuur geeft een bepaalde klasse en volledig drukt de vriendelijke eigenaar persoonlijkheid.
    De kamers zijn voldoende, het eten is zeker goed en comfortabele faciliteiten en altijd beschikbaar.
    Onze tevredenheid was wereldwijd.
    We will be back!.
    A. Riganti
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2009
  • 10
    "Uitstekend"

    "aanbeveling"

    09/06/2009

    Helaas hadden we slechts één nacht in Monte Paolo. De kamers zijn smaakvol ingericht (maar niet enorm), het huis is magisch en de tuin met een zwembad, zodat leuk dat je als beste uit komen op alle. Ze gaf ons zelfs een last minute deal, dus de prijs-kwaliteit verhouding was echt goed.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2009
  • 2
    "Slecht"

    "Je kunt 'meer doen'"

    28/04/2009

    Koude gerechten en de gastvrijheid die laat wat te wensen over ... Saro 'gebeurde in hun slechte dag ????
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2009
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten