contactModalFeedback

Agriturismo Il Pino Grande

S.P. 234, Km. 20+920, Masseria Citulo - Castel del Monte 70031 Andria (Barletta-Andria-Trani)

"Super"
Volgens 34 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,4/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    8,6/10
    "Zeer goed"
  • Accommodatie
    9,3/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,1/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 3,5
    "Slecht"

    "Te vergeten!"

    16/07/2018

    Aanvaardbare plek, zeer schaars menu en ontbijt !!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      5/10
      "Misleidend"
    • Activiteiten/services
      4/10
      "Misleidend"
    • Restaurant
      1,5/10
      "Slecht"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Warm welkom en uitstekende culinaire verwennerij."

    01/08/2017

    We hadden een heerlijk verblijf in dit plateau met vele dagtochten rond cultuur naar het strand. Bijzonder goed gedaan ons de vertrouwde opname. De korte wandelingen in het gebied van het huis gaf inzicht in de groenten- en fruitproductie. De gehele woning is zeer smaakvol gerenoveerd en voorzien van airconditioning en draadloze alles wat nodig is. In de avond kan het heel romantisch in een karaf "Rosato" blijven hangen in de voorkant van het huis. De biologische producten verpestte onze smaakpapillen van ontbijt tot diner en werd aangeboden guller. Agriturismo in Il Pino Grande zouden we zeker aanraden als een geheim juweel.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      7/10
      "Goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 3
    "Slecht"

    "een grote teleurstelling"

    18/04/2017

    Ik was in deze boerderij op tweede paasdag, 2017 en het was een zeer negativa.Un di45euro eetervaring, teleurstellend zowel in termen van kwaliteit en kwantiteit: een pasqualina taart die helemaal niet saai als voorgerecht was die werd gevolgd door een stuk kabeljauw mignon drie ravioli en lasagne hoog 3.4 millimeters mignon en ook heel moeilijk als een binnenzool die geenszins heeft de smaak van een trekje; Hij volgde een gerafeld gestoofd wild zwijn (nog nooit zo'n voorbereiding dergelijks) .Sinceramente van een boerderij Ik verwacht niet een keuken die wil fijn om naar te kijken als het niet of wanneer ze niet weten hoe dat te doen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2017
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      7/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services
      5/10
      "Misleidend"
    • Restaurant
      2/10
      "Slecht"
  • 8,5
    "Zeer goed"

    "Farm uit de gewone ....."

    11/12/2016

    De ontvangst was geweldig, het eten was van een hoge kwaliteit en grote visuele impact. De wijnkaart was goed. Het vlees proeverij glirliata was goed en gekookt goed, zeer goede bijgerechten (vooral champignons en gebakken aardappelen, lekker) taarten bijzonder. Biologische koffie en muscat voltooid in schoonheid mooie zondag.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      7/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      6/10
      "Redelijk"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
    • Restaurant
      8,5/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Twee giuorni in Castel del Monte en omgeving"

    27/07/2015

    Farm ideaal voor een bezoek aan het gebied en de hoge Murgia Matera. Accommodatie in een oud gebouw gerenoveerd met smaak door de eigenaars altijd zeer gastvrij en klaar om alle steun en informatie aan de mooiste plaatsen in de regio ontdekken. Gul in het aanbieden van biologische producten van de boerderij. Outstanding Restaurant met traditionele lokale of internationale menu en biologische producten van hun land. Een ervaring om te onthouden en te herhalen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Romantico, da favola!"

    21/07/2015

    Ik heb miljoenen mensen die 3 dagen geleden waren, en ik ben van harte welkom (Bari, Castel del Monte, Gargano, Vieste, Peschici, Matera). La famiglia heeft een goede reputatie en biedt u de mogelijkheid om informatie te verstrekken. (Una famiglia britannica, het gaat hier om de trofeeën van de politie, het probleem van de salute, de statutaire en de geluidsoverlast en de stand van zaken met betrekking tot de dienstverlening!) Het is niet de bedoeling dat je een cucina hebt: Cordon Bleu"! (Certificaat Slow Food, cibi organici, per tutti i gusti: veganist, paleo enz.). La posizione e molto discreta, e pertanto vicino a ata cose belle da vedere nella Puglia! Mijn man en ik hebben hier 3 dagen doorgebracht en hebben elke minuut ervan gehouden! De gastheren zijn erg vriendelijk en behulpzaam, hebben ons alle nodige informatie verstrekt en ons thuis voelen! We kregen de zolderkamer en was zeer mooi en romantisch - perfect voor ons! De locatie is discreet en stil, je wordt wakker tot het lied van vogels en het fruit bij het ontbijt wordt vers geplukt van de boomgaard - om niets te zeggen van heerlijke diners! Eersteklas chef-kok, Slow Food gecertificeerd, aangepast aan elke smaak (heerlijke veganist, paleo en vegetarische gerechten!) Een Britse familie, met auto- en gezondheidsproblemen, die voor een nacht in de masseria gestrand waren, kreeg alle hulp die ze nodig hadden , Tot telefoons in Bari voor hulp met de auto! We hebben de mooiste herinneringen van deze plek en wensen heel veel geluk en Godspoed voor de gastheren, want het is een mooie plek die veel moet bezoeken en genieten!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "prachtige herinneringen"

    03/08/2014

    We bleven twee dagen met familie in een reizende tour van Puglia. Il Pino Grande is gunstig gelegen (in de buurt van Castel del Monte), maar de drukte: geen zwembad of trulli hier (het is een opluchting) op de markt gebracht, maar een authentieke en spannende plek, in een landelijke omgeving. De kamers zijn zeer ruim en comfortabel. De ontvangst was perfect. De woningen waren erg aardig. De keuken is een genot.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Op korte afstand van Castel del Monte"

    29/01/2014

    Binnen de structuur is het nog steeds slaakte een kerstsfeer dankzij de immense wieg aandacht voor detail. De hele familie is onderscheiden voor de grote vriendelijkheid en beschikbaarheid. In feite, onder andere, kreeg ik een ritje (ik was niet eigen auto) tot bereikt de beroemde Castel del Monte (die een paar kilometer verderop), maar ook om terug te keren. Daarnaast heeft het diner ik heb gegeten werd gekenmerkt door een zeer verfijnde en heerlijke gerechten. Zeer aan te bevelen voor iedereen. Dank je wel. Angelo
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 1/2014
    • Reiziger: Singles
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "SabinePausch"

    05/09/2013

    Zeer mooi huis, een van de beste restaurants waar ik geweest ben geweest, goede prijzen, zeer vriendelijk
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    Agriturismo Il Pino Grande reageert
    We zijn erg blij om een ??deel van de goede herinneringen aan uw vakantie zijn. Dank je wel.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "heerlijke boerderij"

    16/07/2013

    We waren erg blij met ons verblijf in zijn boerderij .De Pino Grande is een prachtige plek ligt in het platteland in de buurt van Castel Del Monte.L'accoglienza was echt ottima.Il personeel was attent en attent op onze verzoeken. De keuken is verfijnd, het was voortreffelijk. We proefden verschillende gerechten bereid met producten van territorio.Grazie bedankt voor alles
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Il Pino Grande reageert
    We zijn zo blij dat je gevonden bene..vi zal herinneren met genegenheid. Groeten van ons allemaal de BIG PINE !!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Een perfecte plek om te verblijven"

    09/06/2013

    In het prachtige landschap dichtbij Castel del Monte zochten we naar een rustige plek om te verblijven. Il PINO GRANDE is een perfecte plek om te verblijven, leuke sfeer verse groenten uit hun eigen tuin. Wonderlijke eetkamer en supberb cena. We genieten nog steeds van de fles met liquor de Bacche di Allore, Groeten uit Wageningen (Margaret en Mark) Nederland
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "helemaal tevreden"

    23/05/2013

    op weg naar Steifelabsatz wilden we bezoeken Castel del Monte. Het warme welkom in Pino Grande, de uitstekende keuken van de Signora, de verfrissende keuken ideeën van Nicola, hebben zijn wijn geesten maakte het verblijf een onvergetelijke ervaring. De rest van de familie hebben ons van harte welkom. We waren op reis met een camper op de weg. Na beleefd verzoek mochten we natuurlijk staan ??op de boerderij en waren allemaal rond goed verzorgd. De wandeling naar Castel del Monte was bijna een bijzaak. Eenvoudig: aardige mensen, een uitstekende keuken, goede wijnen. En niet te vergeten: een olijfolie van de hoogste klasse. Thank you very much!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2013
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "reis naar Puglia"

    23/04/2013

    we aten goed de managers zijn hoffelijke sfeer en 'good
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2013
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Il Pino Grande reageert
    Heel erg bedankt voor uw vriendelijkheid. Bij een volgende keer!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Alta Murgia"

    08/12/2012

    Een plek, omgeven door een prachtig landschap. Warm welkom, gevarieerd eten en oprecht. We zijn hier in de heiligen brug voor 4 dagen: Nicola is een geweldige kok, die brengt de smaken van zijn vaderland met zijn eclectische verbeelding ..... gefeliciteerd! Castel del Monte is een fascinerend juweel. de aard van de Alta Murgia park is fascinerend alles loopt snel ..... Tot ziens !!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2012
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Il Pino Grande reageert
    Veel dank ... we zijn blij dat u en de jongens groot zal zijn ... Ik moet u alle mogelijke geluk en kracht ... Napels !!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "warm welkom"

    18/11/2012

    We verbleven twee nachten op dit adres, het welkom was hartelijk. De kamer heerlijk koel en rustig. We genoten vooral van de rijke maaltijden met producten van het land. Een goed uitvalsbasis om de schitterende omgeving te verkennen. We kunnen dit adres van ganser harte aan bevelen! Cor & Anke

    • Verblijf: 6/2012
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo Il Pino Grande reageert
    heel erg bedankt ... groetjes
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten