contactModalFeedback

Agriturismo Masseria La Grave

Str. Provinciale,rosa marina, 72017 Ostuni (Brindisi)

"Super"
Volgens 18 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,6/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,3/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,3/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Warme, vriendelijke gastheren in een authentieke omgeving"

    31/07/2019

    We hebben echt genoten van onze tijd bij Masseria La Grave. Agnese en Corrado waren zo warm en gastvrij. De kamer was zeer ruim, schoon en comfortabel. Het was voorzien van basis kookgerei zodat we een paar keer zelf ons eigen eten of lunch konden maken. Maar het diner met Agnese was een niet te missen ervaring! We waren niet van plan om gebruik te maken van halfpension, maar na onze eerste maaltijd, kwamen we er om de andere nacht terecht. Agnese bereidde lokale gerechten die fantastisch waren! We hadden heerlijke pasta's, een gebraden kip die geweldig was, pizza (de beste die we in Italië hadden - geen grapje!), en fantastische hapjes. Dit alles ging gepaard met Corrado's heerlijke rode wijn! Het ontbijt bestond altijd uit een vers gebakken taart, vergezeld van zelfgemaakte jam, en op sommige dagen zelfgemaakte yoghurt of eieren. Het zwembad was ook zeer schoon en verfrissend na warme dagen van het zicht. We hadden de plaats gekozen vanwege de nabijheid van de stranden (ongeveer 10 minuten rijden), maar kwamen maar één dag op het strand terecht. In plaats daarvan hebben we enkele middagen bij het zwembad doorgebracht. Het was centraal gelegen om de trulli in Alberobello, Matera en Otranto te kunnen zien, met korte ritten van 1-2 uur. Over het geheel genomen was het rustig en ontspannend. Zoals een andere bezoeker aangaf, was het terrein niet gemanicuurd of bijzonder goed onderhouden, maar de charme van de gastheren, de netheid en de algemene ervaring maakten dat goed!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    Agriturismo Masseria La Grave reageert
    Wij zijn blij dat u zich goed heeft bevonden en we kijken er naar uit om u weer als onze gasten te mogen ontvangen.
    Wat betreft de groene meubels eigenlijk onze tuin lijkt arm, het is in plaats daarvan het resultaat van een nauwkeurige keuze: die van het verbeteren van de schoonheid van onze majestueuze duizend jaar oude olijfbomen die u zeker hebt bewonderd en de typische kenmerken van het platteland van deze hoek van Puglia die, naar onze mening, niet overeenkomt met planten en bloemen die vreemd zijn aan de mediterrane vegetatie, hoewel mooi in hun heldere kleuren. In plaats daarvan hebben we voor de grote ruimten van onze pleinen de talrijke spontane aromatische essences zoals de raket, de wilde venkel, de bernagie, de geurige kruiden van tijm en oregano en vervolgens de linzen, mirte, oleander, lantana en bougainvillea struiken die ons platteland uniek maken in zijn geuren en tinten van groen. Bovendien is onze jarenlange keuze voor de biologische teelt van het land niet verenigbaar met de gebruikelijke teelten van de vele kleurrijke bloemen die normaal gesproken de toeristische voorzieningen versieren. We hebben ook geen rekening gehouden met de keuze van een verantwoord gebruik van natuurlijke hulpbronnen die verenigbaar zijn met tuinen met bloemen en decoratieve planten, die niet inheems zijn, die een groot waterverbruik met zich meebrengen, het verbruik dat we vermijden door te kiezen voor lokale bloemen en struiken.
    Wij zijn er namelijk van overtuigd dat ieder van ons een bijdrage moet leveren aan klimaatnoodsituaties en dat de afname van de watervoorraden een van de grootste noodsituaties is.
    Bedankt dat je bij ons bent.
    Corrado en Agnese
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Tra gli ulivi millenari"

    09/07/2019

    Per chi cerca natura e un buona cucina regionale semplice di qualità, per chi piace la campagna il silenzio , la pace a due passi dal mare . Un saluto ad Agnese e Corrado che ci hanno fatto sentire a casa .

    • Verblijf: 7/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Vacanze"

    05/07/2019

    Posto stupendo, pace assoluta! Agnese e Corrado padroni di casa super!! Cucina ottima e disponibilità assoluta ci torneremo .

    • Verblijf: 6/2019
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Geachte en bekwame"

    24/06/2019

    De prachtige eigenaren, Corrado en Agnese, hebben ons verblijf verlevendigd, vooral de keuken van Agnese. Een bijzondere locatie met duizendjarige olijfbomen in de buurt van de prachtige dorpjes Ostuni, Cisternino, Locorotondo etc.....
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 8
    "Zeer goed"

    "aangenaam"

    04/06/2018

    Aanbevolen plaats, fantastisch zwembad, vriendelijke eigenaren, uitstekende locatie, omringd door eeuwenoude olijfbomen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      7,5/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Heerlijk ontspannen in een natuurlijke omgeving"

    27/05/2018

    We hebben hier 4 nachten verbleven en hier een heerlijke tijd gehad. De kamer was heel goed, een heerlijk bed en met een keukentje erbij die we overigens niet gebruikt hebben. De kamer werd bijna dagelijks schoongemaakt. Er is een prachtig zwembad bij. De masseria ligt aan een mooi rustig weggetje in een mooie omgeving maar op een prima te rijden afstand van omliggende bezienswaardige plaatsen. We hebben ons elke dag laten verrassen door de kookkunsten van Agnese. Ze heeft voor ons vele lokale recepten gemaakt waarbij we uitgebreid uitleg kregen. Recepten die we verderop in de vakantie weer tegen kwamen. Erg leuk!! Het ontbijt was ook prima. De enige kritische noot is misschien het onderhoud van de tuin, die wat achterstallig is. Maar wij hebben ons daar niet aan gestoord.

    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "absoluut perfect!"

    02/05/2018

    Toen we besloten om Puglia te bezoeken, wilden we niet in een onpersoonlijk hotel of appartement verblijven, maar op een authentieke plaats in het centrum van Puglia. Masseria La Grave heeft aan al onze wensen voldaan. Bij onze aankomst werden we hartelijk ontvangen door onze gastheren en onze mooie kamers getoond. Deze waren inderdaad heel mooi ingericht en erg gezellig. We hebben ook besloten om voor een paar dagen halfpension te kiezen en dit was ook een zeer aangename ervaring. Agnese serveerde ons heerlijke maaltijden van lokale gerechten en elke keer kregen we een volledige uitleg wat we op ons bord kregen. Fantastisch! Mijn vrouw moet glutenvrij eten en dit werd ook geregeld. Het was ook geweldig dat de tuin eeuwenoude olijfbomen bevatte, een was zelfs meer dan 1400 jaar oud! Verbazingwekkend! Dit was echt een reis die we niet zullen vergeten. Het was de eerste keer dat we Puglia bezochten, maar we hopen nog een keer terug te komen, want een week was absoluut niet geschikt om alle mooie plekken te zien. Corrado en Agnese, hartelijk dank voor uw bijdrage in onze geweldige vakantie!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    Agriturismo Masseria La Grave reageert
    Dankzij u dat u ons hebt gekozen voor uw vakantie, zijn we blij dat u de authenticiteit en originaliteit van onze locatie heeft gewaardeerd. We hopen je in de toekomst weer bij ons te hebben! Corrado e Agnese
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Ideaal voor diegenen die houden van contact met de natuur, zonder veranderingen in het milieu, maar met alle comfort"

    03/09/2017

    de boerderij heeft een positie die u toelaat om wandelingen te maken tussen de olijfbomen, archeologische vondsten, zee, dorpen van grote charme, reizen met de fiets. Ontspannen stops bij het zwembad voor de grootte kunt u een aantal leuke beroerte, maar ook die in het kader van de patio te maken. Zeer goede snoep en yoghurt geserveerd bij het ontbijt. Vriendelijke en behulpzame eigenaars.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Vriendelijke en ontspannen"

    13/08/2017

    We verbleven een week de eigenaren en Corrado Agnese garbati en vriendelijk ze maakten onze aangename en ontspannen vakantie ... we diner meerdere malen en genoten van de keuken van precieze Agnese met lekkere en eenvoudige .. onze "Rosemary suite" met mooie ruime kitchenette en een woonkamer kunt u voor te bereiden wat je wilt serviesgoed te hebben. Goede airconditioning we hebben prima geslapen zonder lawaai .. het hotel heeft slechts vijf suites dan ben je als een grote familie en Conrad en Agnes met hun discretie doen alles voor de gasten! Nogmaals bedankt en gefeliciteerd! (We kochten van hen de uitstekende bio-olie geproduceerd door hen)
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "authentieke vakantie"

    02/07/2017

    Allemaal heel mooi en authentiek: eeuwenoude olijfbomen die je weg te maken naar de boerderij te komen. De boerderij is authentiek, geen bloembedden en gazons, maar bomen, schoon, nieuw, goed gerestaureerd, een prachtig zwembad. Uitstekende keuken, met zorg bereid door Agnese (ook aandacht voor de behoeften van kinderen). Conrad, de eigenaar, is beschikbaar persoon te overladen met historische informatie over de lokale cultuur en de plaatsen om te bezoeken in de buurt. Uitstekend onthaal, discretie en beschikbaarheid ongeëvenaard.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Heerlijke vakantie in Puglia oude olijfbomen"

    04/06/2017

    Ik bracht een korte vakantie met vrienden op de boerderij Severe. We konden niet beter hebben gevonden. Mooie locatie, zeer mooie suites ingericht en brandschoon, een mooi groot zwembad beschikbaar, de Corrado eigenaars, Agnes en de kleine Daniele disponibilissimi zijn aardig en vriendelijk. De keuken aan mevrouw Agnes toevertrouwd is uitstekend. Raad Masseria La Grave aanraden aan iedereen die willen een vakantie van zon en zee van de menselijke kleur te brengen. dank je wel!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2017
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "Een agriturismo als we zouden willen dat het is."

    07/06/2016

    2 dagen met Corrado Agnèse en we zullen niet vergeten .L'accueil is up, huisvesting is typisch en verfijnd op de lokale cuisined'Agnèse en claims als zodanig is het de lokale inoubliable.L'esprit en de kwaliteit is echt we séduit.Puisse vele agriturismo om ze na te bootsen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2016
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Klein paradijs in Puglia"

    14/05/2016

    Met 2 personen, we hadden een geweldig verblijf van drie dagen, genieten van de rust en de rust, het zwembad, de perfecte keuken en zeer mooie en behulpzame verhuurder en gastvrouw.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Geweldige ervaring op een prachtige locatie"

    07/05/2016

    Heeft u een geweldige tijd gehad, dankzij de vriendelijke gastheren Agnes en Corrado. De locatie is gewoon mooi en ontbijt en diner waren geweldig. Helaas was het zwembad nog niet beschikbaar (eind april). De ruimte was erg schoon en ruim en alle benodigde voorzieningen waren aanwezig. Aanbevolen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2016
    • Reiziger: Singles
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      7,5/10
      "Goed"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Verblijf voor tien nachten"

    22/06/2015

    Geboekt via de telefoon, alleen een beroep op het internet beschrijving. Vind onmiddellijk vriendelijkheid en de bereidheid van de kant van Dr Conrad. Bij aankomst van de houding wordt ook bevestigd door Agnes vrouw vond een kunstenaar in de kunst van Puglia gerechten. Ontbijt met gebak en zelfgemaakte desserts. Dinners altijd anders en origineel goed en overvloedig, zelf geproduceerde groenten en fruit. Rustige en ontspannen zwembad met comfortabele omgeving en de zee iedereen te zien.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2015
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten