Agriturismo Villa Agreste

C.da Conca D'oro, 72017 Ostuni (Brindisi)

"Super"
Volgens 23 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,6/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,2/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 7,5
    "Goed"

    "Geweldige locatie en leuk verblijf"

    19/08/2018

    Over het algemeen had een zeer goede vakantie verblijf in Villa Agreste, dat onze verwachtingen bij boeking overeenkwam met de info op de website. We houden van logeren in landelijke eigendommen, en de omgeving was bijna perfect, niet ver van het dichtstbijzijnde stadje (Ostunti dat is klassiek Italië), groot terrein (groot genoeg voor een fietstocht), geweldige indeling van gebouwen (waar je je niet opgesloten voelt) en gemeenschappelijke ruimtes, en duidelijk een langlopend project in uitvoering omdat er veel extra potentieel is. De gemeenschappelijke voorzieningen waren zeer goed, zwembad een mooie grootte, warm, met veel zwembadmeubilair, fietsen te gebruiken en BBQ dat we een paar keer gebruikt. We verbleven in Appartement Girasole, 5 van ons. Over het algemeen is het een gedateerd, maar functioneel. Een van de bedden in de driepersoonskamer was niet erg comfortabel, de keuken was laag op keukengerei, er was geen comfortabele zitplaatsen, wat lawaai door de muren van het naburige appartement en geen vaatwasser. De eigenaren, die op het terrein wonen, waren aardig en helemaal niet opdringerig. Aan de andere kant wil je soms wat advies over waar te gaan, wat te doen en ze waren niet openlijk zichtbaar en beschikbaar voor deze lokale inzichten. Dit is voor mij wat dit soort verblijven onderscheidt van hotels. Op de boerderij vielen vijgen van bomen en wat oude olijfbomen, om nog maar te zwijgen van een opkomend wijnhuis.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      6/10
      "Redelijk"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
  • 8
    "Zeer goed"

    "mooie locatie, rustig"

    19/08/2018

    De agriturismo is gelegen tussen de olijfbomen en de wijnranken. Wij hadden het aparte huisje geboekt waardoor we een zeer rustig locatie hadden op een kleine afstand van de andere appartementen en het zwembad.
    Mooi zwembad me een mooi verzorgde tuin. Het contact met de eigenaars was iets minder dan we gewoon zijn van een agriturismo. Ze hebben eigen productie van wijn en olijfolie maar daar moet je achter vragen. Het staat nergens vermeld en wordt ook niet door de eigenaars vermeld. (of gepushed?)
    De locatie waar wij verbleven was proper maar mieren waren regelmatig aanwezig.
    Het aanwezige keukenmateriaal was voldoende aanwezig. Misschien een broodrooster en/of oventje zou welkom zijn.

    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      7,5/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services
      7/10
      "Goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een geweldige vakantie in Vincenzo en Tiziana"

    08/08/2018

    We hebben een geweldige tijd gehad in La Villa Agreste in Ostuni. Vincenzo en Tiziana zijn erg aardig, gastvrij en beschikbaar. We zagen ze bij onze aankomst en op verschillende momenten tijdens ons verblijf, inclusief een glas wijn geproduceerd in Villa Agreste ?? De accommodatie waarin we zaten is zeer comfortabel en ruim met een kingsize bed in de kamer ouderlijke. De decoratie is netjes. De accommodatie is voorzien van airconditioning en er is een zeer groot zwembad met een ligstoel en een prachtig terras voor overdag of 's avonds. Villa Agreste is een zeer goede uitvalsbasis om Puglia te ontdekken en rond te schijnen. Ik beveel Villa Agreste !!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Hele fijne vakantie"

    01/08/2018

    We hadden een fantastische 12 nachten in het Girasole appartement. Vincenzo en Tiziana waren zeer gastvrij en gastvrij. Villa Agreste is prachtig en we voelden ons hier echt thuis en ontspannen. Het ligt op een geweldige locatie voor het bezoeken van de vele bezienswaardigheden van het prachtige Puglia of gewoon perfect om een ??dagje ontspannen aan het zwembad door te brengen. De wijn en olijfolie is ook super. Een ervaring die u niet mag missen !! De Masseria is een werk van liefde en de individuele uitgangen wijnstokken, olijven, vijgen, paarden, planten, enz. Zijn een genot. Het totale effect is van een echt stukje Puglia-perfectie om kwaliteitsdagen door te brengen die zijn ondergedompeld in één met de natuur. Vincenzo en Tiziana zijn Puglianen en terecht trots op hun afkomst. Via hen en hun inheemse instructie heb ik nu het gevoel dat we onze eigen landbouwkennis kunnen ontwikkelen. Bedankt aan jullie beiden en jullie familie. Torneremo di sicuro !!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "oase van rust"

    18/08/2017

    Villa Agreste is een oase van rust tussen de olijfbomen, wijngaarden en huisdieren. De perfecte plek om te verblijven met kinderen, die kunnen genieten van de natuur, tuin en het zwembad. Het is gelegen op een strategische locatie voor dagtochten rond de Salento. Voor degenen die minder geneigd zijn om lange afstanden in de auto is het nog steeds heel dicht bij Ostuni en de zee. Enzo en Tiziana zijn uiterst vriendelijk en behulpzaam wanneer dat nodig is, maar ook zeer gereserveerd en met respect voor de privacy van de gasten.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    Agriturismo Villa Agreste reageert
    We zijn blij van waardering met betrekking tot de structuur en de geest "respect voor privacy" die je hebt gevonden om de relatie met onze gasten te karakteriseren. Tiziana en Enzo
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Heerlijk verblijf"

    01/08/2017

    Wij willen iedereen deze prachtige boerderij (Masseria) aanbieden! De gastvrijheid van de eigenaren en de mooie appartementen in de prachtige tuin van olijfbomen, wijnstokken in Villa Agreste verzekert u absoluut uw dagelijkse haast. We hebben een hele leuke tijd doorgebracht in deze boerderij, die zeer dicht bij de prachtige Ostuni ligt en ook naar de zee. We hebben de afgelopen 15 jaar veel gereisd, maar het was echt een bijzondere ervaring! Ik zal aan elke bezoeker van Puglia aanbevelen om de fantastische regio en deze Masseria te bezoeken!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Villa Agreste reageert
    Hartelijk dank voor de gevoeligheid die u onderscheidt. Uw aard van reizigers. Het zal een eer zijn om weer te dwalen. Heb een goed leven
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "dromen"

    20/06/2017

    Eiland van rust, honderden jaren oude olijfbomen en wijngaarden, waar de krekels zirzen ... U kunt het goede in een mooie wandeling te ontdekken, spring dan in het zwembad. Ingericht erg mooi, romantisch huisje.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    Agriturismo Villa Agreste reageert
    dank u, met de hoop dat zij Agreste in Villa. Vincenzo
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Fabulous boerderij net buiten Ostuni"

    19/06/2017

    fantastische accommodatie ligt op het platteland, omgeven door olijfbomen en wijngaarden. Er is een groot zwembad. Er zijn honden, katten en zelfs paarden: voor kinderen is de hemel! enzo is een aardig persoon en begroette ons als vrienden. gebruikten we een appartement is gevestigd in een rustiek gebouw, maar gerenoveerd met alle voorzieningen en met een prachtig privé-terras. zelfs de wieg gaven ze ons voor de baby was in goede staat. de locatie is geweldig, niet alleen voor het bezoeken van Ostuni, maar ook voor de zee, de vallei Itria (Alberobello, Locorotondo), de kust (Polignano, monopolies) en Lecce. Ik zou het zeker aanraden.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Villa Agreste reageert
    Bij terugkeer naar Puglia herinneren ons. Wij zullen u altijd herinneren. Enzo
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "fantastische vakantie"

    30/05/2017

    Girosole accommodatie is zeer, zeer comfortabel met een patio waar de hele familie prazare en we konden dineren en genieten van een air van onvergetelijke campagne. Mooie solarium en een zwembad. Lucky, goede keuze! Niet te vergeten de twee eigenaren absoluut fantastische mensen die je thuis voelen noemen !!! We zullen terug !!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Villa Agreste reageert
    De heer Michael bedankt voor het waarderen van onze inspanningen en onze offers te Villa Agreste steeds comfortabel in de structuur en diensten te maken. Uw tevredenheid is ons belangrijkste doel. Een eerbetoon aan de prachtige familie. Met naar schatting Enzo en Tiziana
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "VILLA AGRESTE FOREVER"

    30/05/2017

    Ostuni is een middeleeuws centrum van zeldzame schoonheid. De oude stad van witgekalkte straten met gelede alsof ze waren spinnenwebben is om te ontdekken en vaak laat je ademloos. En Villa Agreste, met verfijnde details, met de aanwezigheid van de olijf en de wijnstok doet recht aan dit prachtige land. Er is de Ficodindia appartement, dat een ongewone en fascinerende levende ervaring betekent toegewezen. Zeer interessant stilte en privacy. We besloten, voor ons om af te treden.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "mooie structuur"

    23/05/2017

    Alleen gisteren 22 mei vertrokken we het hotel en al we missen hem heel erg. Een prachtig land zeer goed verzorgd. Vincenzo en Tiziana zijn boeiende mensen. Doorslaand hun wijn MINUTOLO !!! Zeer aan te bevelen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2017
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Villa mooie, prachtige tuin en zeer comfortabele kamers"

    04/10/2016

    We hadden een geweldige tijd in een villa met een prachtige tuin, zwembad en dicht bij Ostuni. De kamers zijn ruim en comfortabel!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Mooie accommodatie, service matig"

    03/10/2016

    De appartementen Luna en Sole zijn mooi gelegen met een leuk eigen terras. Goede bedden en prima inrichting. Lekkere ligstoelen op het terras bij je appartement. Mooi zwembad. Nadelen: de villa staat niet aangegeven op de hoofdweg en daardoor hebben we anderhalf uur rond gereden voor we het agriturismo gevonden hadden. Er wordt door het management geen enkele informatie gegeven over de omgeving. Wifi is redelijk.

    • Verblijf: 9/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      7/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      7/10
      "Goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "fantastisch !!"

    29/08/2016

    We waren echt heel goed. Een show achterover te leunen, ontspannen bij het zwembad, in het midden van olijfbomen !! Zeer goede locatie, tussen Ostuni en de zee, als een strategisch startpunt voor excursies. Uitstekend ontbijt. Een leuke ervaring, dankzij Vincenzo en Tiziana, om hun oneindige gastvrijheid en hoffelijkheid.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Mooie accommodatie op schitterende pand!"

    12/08/2016

    We verbleven er als een paar met onze hond in juli 2016 voor 4 nachten in het Fico d'India, dat is een beetje weg van de andere appartementen. Een oase van rust en op onze 4-weekse reis door Puglia een van de mooiste accommodaties die we hebben bezocht. De gehele woning van Villa Agreste heeft veel charme en Fico d'India staat bekend als "een grot" tussen de wijngaarden met veel aandacht voor detail en zeer comfortabel. Vincenzo heeft ons met een heerlijk, gekoelde champagne te verwelkomen en later selbstgepfücktes fruit! Zelfs de ochtend een bezoek aan zijn kinderen voor het ontbijt was erg leuk. Wij hebben, evenals onze hond voelde me zeer comfortabel en zou zeker terug naar deze prachtige plek, vooral omdat hij dicht bij Ostuni, hebben we ook ervaren zeer positief met zijn prachtige oude stad!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten