contactModalFeedback

Agriturismo Bio Masseria Santa Lucia di Alessano

Contrada Macurano 28, Montesardo di Alessano 73031 Alessano (Lecce)

"Super"
Volgens 151 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,4/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,5/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,8/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,9/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 9
    "Super"

    "Mooie plek, comfortabele kamers en heerlijk eten."

    22/04/2019

    We hadden een heel ontspannen lang weekend in deze mooie agriturismo. Luciano en Danilo zijn perfecte gastheren en de locatie is zeer dicht bij charmante badplaatsen en dorpen. Danilo's keuken is eerste klas verse Pugliese keuken.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Bio Masseria Santa Lucia di Alessano reageert
    Lieve Asma en lieve Hugo,

    Dank u voor uw zeer mooie recensie over BioMasseria Santa Lucia.
    We wachten tot u terugkomt als u zich moet ontspannen.

    Ik zie je snel weer.
    Luciana en Danilo...
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      7/10
      "Goed"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "Mooie plek, comfortabele kamers en heerlijk eten."

    22/04/2019

    We hadden een heel ontspannen lang weekend in deze mooie agriturismo. Luciano en Danilo zijn perfecte gastheren en de locatie is zeer dicht bij charmante badplaatsen en dorpen. Danilo's keuken is eerste klas verse Pugliese keuken.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      7/10
      "Goed"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldig verblijf"

    06/10/2018

    De Masseria gehouden door Luciana en Danilo is een pure traktatie. De plaats is goed onderhouden en er wordt gedacht dat alles ontspant. Bij aankomst vroegen we om een ??aantal zelfgemaakte hapjes in Luciana, vergezeld van een biertje voor een zeer plezierige tijd. Zeer speciale vermelding voor het diner dat we in de Masseria brachten: Luciana en Danilo zorgen voor alles en het eten is echt uitstekend. De service is perfect en charmant. We hielden echt van deze plek.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Perfect verblijf"

    12/09/2018

    We hebben echt genoten van alles over ons verblijf in de Masseria. Het warme welkom, het heerlijke eten - vooral het ontbijt !!!, de rust van de plek en ruime, schone kamers met een prachtige architectuur!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Eco-biologisch
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een speciale vakantie"

    09/09/2018

    Ik bracht de eerste week van september in deze masseria door. Salento is spectaculair en de Santa Lucia-boerderij is zijn trouwe spiegel. Heerlijk eten, geweldige omgeving .... Maar het echte verschil, Luciana en Danilo doen ... als ik ooit terug naar Salento kom, heb ik geen twijfel over waar te verblijven.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Echt speciale ervaring!"

    31/08/2018

    Ons bezoek aan Puglia zou niet hetzelfde zijn geweest zonder een verblijf hier, voornamelijk vanwege de vriendelijkheid en warmte van Luciana en Danilo. Luciana gaf ons veel nuttige aanbevelingen van activiteiten in de omgeving en steden te bezoeken tijdens ons 5 -daags verblijf, waaronder verschillende lokale festivals die plaatsvonden. Ze ging zelfs zo ver om een ??boottocht te boeken door de lokale grotten voor ons te verkennen. De gronden waren mooi en onze kamer was ruim, charmant en brandschoon. Dineren in de prachtige binnenplaats onder de sterren was echt een speciale ervaring, net als de heerlijk bereide diners en ontbijten vol met verse lokale ingrediënten. We hopen ooit terug te keren! Bedankt Luciana en Danilo voor het maken van ons verblijf zo geweldig!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "een duik in het verleden"

    27/08/2018

    Aanbevolen voor diegenen die een ontspannen vakantie willen met goed eten en een gunstige locatie. Luciana en Danilo hebben de boerderij met stijl gerestaureerd. De kamers en het hoofdgedeelte zijn zeer comfortabel en schoon, maar hebben nog steeds een rustieke uitstraling. De boerderij ligt op een uitstekende locatie om de prachtige stranden van Salento te bereiken, zowel aan de Adriatische als de Ionische kust, op slechts 20 minuten met de auto. Het restaurant is uitstekend, met een menu van traditionele lokale gerechten. Het ontbijt bestaat uit honing, ontbijtgranen, fruit en jam van de boerderij, samen met lokale eieren, vlees, kaas en yoghurt is uitstekend.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Open lucht
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Heerlijke ontvangst, betoverend en rijk aan geschiedenis"

    25/08/2018

    Luciana en Danilo zorgden ervoor dat we ons thuis voelden.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldige ervaring!!"

    31/07/2018

    Luciana en Danilo zijn geweldige gastheren. Zeer behulpzaam en vriendelijk. Het eten in het restaurant is geweldig, de masseria is prachtig. Kan het ten zeerste aanbevelen om daar te blijven.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Blijf boven onze verwachtingen ..."

    01/07/2018

    Zeer mooie plek, prachtige omgeving, geen thuis maar een ontmoeting te mooi met mooie mensen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Kan niet wachten om terug te gaan"

    14/06/2018

    Een aanrader voor een ontspannen vakantie met goed eten en gunstige locatie. Luciana en Danilo hebben de masseria met smaakvolle stijl en details onberispelijk hersteld. De kamers en het hoofdgedeelte zijn zeer comfortabel, bijgewerkt en schoon, maar hebben nog steeds een rustieke uitstraling. Ik verbleef in de paiara die is verwijderd van het hoofdgebouw en andere kamers eigenlijk in de olijfgaard en het was geweldig voor deze stad appartement-bewoner geen muur met andere gasten te delen. Ik raakte in eerste instantie in paniek dat de paiara momenteel geen WiFi heeft (alle andere kamers doen dat) maar verwelkomde de mogelijkheid om de verbinding te verbreken. Ik begon elke dag met het eten van vijgen net buiten de boom buiten mijn kleine huis. De 20 hectare grond zijn goed onderhouden en leuk om te verkennen. De masseria is op een geweldige locatie met veel charmante stadjes en stranden aan beide kusten binnen een korte rit (de Adriatische Zee op slechts 10 minuten afstand en de Ionische en Leuca op slechts 20 minuten rijden). Het restaurant is uitstekend, met een menu dat dagelijks verandert en gespecialiseerd is in de lokale gerechten. De tweede zijn vlees gericht, met af en toe zeevruchten (ik had de meest mals octopus van mijn leven op mijn eerste nacht daar), maar je kunt meer dan je vulling van zeevruchten krijgen tijdens de lunch in de restaurants aan zee aan beide kust. En hoewel ik altijd roerei mis als ik door Europa reis, was het ontbijt dat bestaat uit de eigen honing, ontbijtgranen, fruit en jam van de masseria, samen met lokale eieren, vlees, kaas en yoghurt plus meer een genot. Luciana en Danilo kennen veel lokale eigenaren van restaurants, excursies en stranden en kunnen u wegleiden van toeristische valstrikken en naar authentieke, minder belangrijke ervaringen. Als u besluit om buiten de masseria te dineren, vraag dan aan Luciana om een ??reservering te maken in het restaurant in Patú voor een door de chef gekozen tapas-achtige ervaring met lokale specialiteiten. Ik droom nu al van mijn volgende reis naar Puglia en keer terug naar de masseria.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldige professionaliteit, uitstekende gastvrijheid, uitstekend eten en milieu."

    19/05/2018

    We brachten 4 dagen door, in mei 2018, in deze prachtige omgeving van Salento en we waren enthousiast. We bevelen iedereen deze geweldige ervaring aan. De Masseria is gerenoveerd met verfijnde smaak: comfortabele kamers en accessoires in een rustige en ontspannen landelijke omgeving. Uitstekend eten, met aandacht voor detail door Luciana en Danilo die twee fantastische mensen zijn, altijd beschikbaar met een warm en vriendelijk welkom.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "EEN PRACHTIGE PAASY PASQUETTE"

    03/04/2018

    Ik had het genoegen om met mijn partner op deze boerderij te kunnen verblijven en ik moet zeggen dat we heel blij waren! De boerderij is gastvrij en het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. Hoewel we werden omringd door de rust van de natuur op slechts een steenworp afstand was de zee. Het eten is erg goed en de wijn uitstekend. Een heel leuk verblijf, we zullen zeker terugkomen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    Agriturismo Bio Masseria Santa Lucia di Alessano reageert
    Liefste Claudia en Carissimo Roberto, bedankt dat je op onze boerderij bent voor je paasvakantie. Nu wachten we op uw zomervakantie, altijd met uw twee puppies op sleeptouw. Tot snel! Luciana en Danilo
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een prachtige plek"

    11/09/2017

    We brachten twee weken in het Masseria en voelde me goed in het algemeen. Luciana en Danilo zijn warm en behulpzaam, het team van de keuken en de service is erg aardig en professioneel. We hadden oorspronkelijk de bedoeling was, vaak uit eten, de keuken, was echter zo goed dat we zijn meestal, maar bleef in de avond. De faciliteit is goed onderhouden en aangenaam stil, de nabijgelegen Alessano heeft een charmant centrum van de stad, het strand van Marina di Novaglie is met de auto 5 minuten afstand. Wie het ook was genoeg voor Luciana heeft meer dan genoeg excursie en restaurant suggesties. Meer kan niet worden verwacht. We zullen veilig terug te komen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Beautiful Masseria!"

    09/09/2017

    We waren erg blij met ons verblijf in het Masseria Santa Lucia! De plek is prachtig, de gastheren, Luciana en Danilo, zeer vriendelijk en vol met kleine details, zeer comfortabel en zeer schone kamer, ontbijt en maaltijden zijn gastronomische! We vertrokken met spijt en hoop dat we kunnen terugkeren. De prachtige beelden van de plaats, de mensen, de goede smaak van de gerechten blijven in ons geheugen en zelfs ver van deze prachtige plek (we wonen in het zuiden van Frankrijk) we er weer denken! Een grote dank aan u beiden! Odile en Cyril
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten