Agriturismo La Rondine

litoranea Otranto - Torre del'Orso, Otranto 73028 Otranto (Lecce)

"Super"
Volgens 47 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,7/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,4/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,8/10
    "Super"
  • Restaurant
    9/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "De zoveelste herbevestiging"

    10/07/2018

    We keerden terug naar deze boerderij na de afwezigheid van 2017, doorgebracht in een andere boerderij in de buurt. We hadden dus materiaal om een ??vergelijking te maken die het oude spreekwoord bevestigde: "verlaat nooit de oude weg voor de nieuwe" zelfs als door overmacht geen vergelijkingen worden gemaakt, bevinden we ons op twee verschillende planeten. Hier vonden we een oase van rust en sereniteit, het enige ontbijt onder de olijfbomen om de dag goed te beginnen is onbetaalbaar, de vriendelijkheid en warmte van de eigenaren zijn aan de orde van de dag, de netheid van de kamers en bedlinnen veranderen onberispelijk, locatie opgenomen in het groen met adembenemende zonsondergangen. Niet kunnen ontbijten op de ochtend van vertrek, gezien het aanbreken van de dag, waren we de nacht voor een mandreis in de kamer waar de pasticciotto de meester was ..... Ik sluit af met de verzameling paprika's, tomaten en aubergines van hun tuin ter beschikking van toeristen .... kwamen thuis ze maakten ons herbeleven de geneugten van hun land., Bedankt Donatella en Massimo en al je mooie familie. 27 voor altijd.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo La Rondine reageert
    Geachte Gast, bedankt dat u ervoor kiest om uw verblijf opnieuw door te brengen in onze faciliteit en om de tijd te nemen om uw ervaringen te delen. We zijn blij om het enthousiasme en de tevredenheid in zijn woorden te horen! Het welzijn van onze gasten is van fundamenteel belang voor ons en de waardering voor ons ontbijt en voor het schoonmaken van onze kamers maakt ons gelukkig. We hopen snel weer het plezier en de mogelijkheid te krijgen om het weer te hosten in onze boerderij. Met vriendelijke groeten, ik groet je. Donatella
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "nostalgie"

    24/09/2017

    Uitstekende boerderij in het groene landschap van Salento. mooi, netjes en opgeruimd structuur. Ruime en comfortabele kamers. Ontbijt overvloedig en uitstekend, een echte traktatie pasticciotto Lecce. Er zijn "toevertrouwd" om het advies van de zachte mevrouw Donatella naar Otranto en Salento te ontdekken. Ik schrijf deze recensie met een dergelijke nostalgie ...
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "geweldige ervaring"

    15/08/2017

    Mijn man en ik kon niet beter gekozen hebben voor onze familie. Comfortabel en schoon aan de top. Uitstekend ontbijt in de vrije gebieden van stress, met typische lokale brood en snoep. Uitstekende gastvrijheid van de eigenaars. Strategische de locatie van de boerderij die liet ons toe om snel te bereiken Alimini en Turken. Een absolute aanrader.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een echte parel van Salento"

    15/07/2017

    De passie en vriendelijkheid die Donatella en Massimo in hun werk maken deze plek uniek en perfect om de prachtige omgeving met uitzicht op de Salento te genieten. De kamers en het terrein zijn schoon en aandacht voor detail. De rijke en smakelijk ontbijt wordt geserveerd in een prachtige olijfgaard. En waarom is de derde keer dat we besteden onze vakanties naar Swallow
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een boerderij van hoge kwaliteit"

    25/06/2017

    De boerderij van de Swallow bleek een aangename ontdekking. Het was onze eerste keer op een boerderij en we waren prima in. Ruim en schoon, vriendelijk en bekwaam personeel. Mooi landschap, rustige en ontspannen locatie. Perfecte locatie: in de buurt van de mooiste stranden (Alimini en Turken) en dicht bij de belangrijkste toeristische gebieden. Ps gedenkwaardige ontbijt van Manuel Antonio en Cry
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Het ligt op een prachtige locatie Ik kan uit de buurt van de mooiste stranden in de omgeving bieden hartelijkheid 'netheid en de natuur."

    24/06/2017

    uitstekende ervaring. Bij onze aankomst kamer vlekkeloos en verfrist. Het uitgebreid ontbijt geserveerd door zeer vriendelijk personeel en een tuin met olijfbomen. Allemaal heel aardig. De eigenaar Donatella neiging om veel indicatie van de stranden en de plaats van plaats te geven. Ik dank u allen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "vrijwel perfect"

    11/06/2017

    Moeilijk om iets toe te voegen aan de titel. Mooie plek, kamers en de tuin ook aandacht voor detail, alles brandschoon, heerlijk ontbijt en vooral de grote hoffelijkheid en vriendelijkheid van de eigenaren. Voor wie houdt van rust en schoonheid, ik denk niet dat er kon geen betere plek zijn. Onze kamer op de eerste verdieping, heeft "ons gegeven" een weergave van een stuk van olijfgaarden. Om Otranto bezoeken en Salento vertrouwen op de adviezen van de zachte Mrs. Donatella
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Ik heb het gevoel alsof ik in mijn huis"

    22/09/2016

    Familiale sfeer, de houding van de eigenaren verwennen klanten, zonder opdringerig te zijn. Een oase van rust en stilte'. Kamers twee keer per week schoongemaakt, coalzione onder de olijfbomen uit films, familierestaurant met typische producten van Salento, op elk verzoek een oplossing te vinden voor deze hebben we daar weer te gaan voor 6 jaar .... maar één minpunt de feestdagen vliegen te snel. Ik gaf een schatting 9 in twee stemmen enkel en alleen om hen aan te moedigen om te blijven om beter te doen, maar het zou 10 voor alles.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 9,5
    "Super"

    "Ik stem siiiii"

    19/09/2016

    Ik weet dat de Salento en werd verliefd, dit jaar had ik de verantwoordelijkheid 'het bekend om twee van mijn vrienden met hun vrouwen te maken. We hebben afgesproken op de reservering bij "the Farm Rondine" beheerd door Massimo en Donatella, ik denk dat we konden nauwelijks beter vinden. Tranquility 'in een kleine oase, de strategische ligging, vriendelijkheid, professionaliteit,' zijn kwaliteit cleaning 'vinden op deze struttura.Consiglio sterk aanraden aan diegenen die geïnteresseerd zijn, benadrukken ik ook dat de Salento en' een prachtig juweel van Italiaanse erfgoed toerisme, bezoeken. Vanaf Romagna, Giancarlo
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "360 ° ontspannen"

    04/09/2016

    Ik en mijn familie (mijn vrouw en twee kinderen in jaar 5 en 8) brachten we zeven dagen op deze faciliteit. Het is een landhuis midden in de natuur, met een grote, goed onderhouden tuin en een olijfgaard tot je beschikking, ideaal om te wandelen en voor de kinderen om te spelen, gezien de aanwezigheid van een speeltuin. De kamer was brandschoon, goed ingericht en met internetaansluiting. De boerderij ligt dicht bij de belangrijkste stranden, maar weg van de chaos, in een perfecte positie om de kust van Salento en de grote steden te bezoeken. Typische Salento gastvrijheid: vriendelijk en vrolijk
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een oase van rust"

    25/08/2016

    De verwachtingen die we hadden na een bezoek aan de site zijn allemaal bevestigd en overschreden. Het personeel en de eigenaren waren zeer vriendelijk, altijd glimlachend en attent. Nieuwe kamer, superpulita en met een uitstekende wi-fi. Ontbijt zeer goed, met uitstekende producten, niet de pasticciotto Salento missen. Donatella is zo vriendelijk geweest adviseerde ons de meest interessante plaatsen om te bezoeken.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Maximaal comfort, ultieme ontspanning"

    15/08/2016

    Locatie in te stellen op het platteland met nieuwe kamers, vlekkeloos schoon en comfortabel. vriendelijk en altijd behulpzaam. De locatie is perfect voor diegenen die houden van de zee, maar toch willen ontspanning en rust. We kijken ernaar uit om terug te komen ... en we gingen gewoon.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "U zult niet willen het pand te verlaten"

    07/08/2016

    Perfecte locatie om de Salento stranden te bereiken. De eigenaar Donatella, stralend en gastvrij, samen met zijn zoon Emanuel en haar man zijn altijd beschikbaar voor elke behoefte. Mijn kinderen genoten van het spelen met andere aanwezig op de boerderij kinderen. Grote speeltuin, een recreatieruimte. Fantastisch ontbijt verbruikt in de "Stress Free Zone". De woning is smaakvol ingericht en overal heerst orde en netheid.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Zorg in elk detail!"

    20/07/2016

    Een mooie rustige plek in de notulen van de prachtige stranden van Salento! Personeel van een unieke vriendelijkheid en professionaliteit! Er binnenkort weer !!! gefeliciteerd!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "FANTASTICOOOOOO !!!!!!"

    19/07/2016

    We verbleven vorig jaar en genoten er zo veel dat dit jaar GOED verlengen van de dagen van het verblijf ... zeer aan te bevelen ... CLEAN-COURTESY-DISPONIBIITA' ... !!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten