contactModalFeedback

Agriturismo Lu Schiau

Strada Statale Le Pietre, Serrano 73020 Carpignano Salentino (Lecce)

"Fantastisch"
Volgens 12 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,7/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,7/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,7/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,9/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Ideale avond en typisch"

    28/09/2018

    Fans van de agriturismo met het vaste menuconcept, we waren gecharmeerd door Lu Schiau. Warm welkom, sobere en smaakvolle inrichting en een fantastische maaltijd. Van voorgerecht tot nagerecht en digestief tot kaas, olijfolie en wijn, alles gebeurt ter plaatse met de producten van de kleine boerderij (behalve het vlees, ondanks alle lokale en zeer goede). Het resultaat van deze wens om te koken volgens het principe van 0 km (ter plaatse of zeer lokaal): eenvoudige basisgerechten maar met een explosie van smaken met elke beet als de kwaliteit van de ingrediënten en het gebruik van kruiden en groenten. olijfolie is van kwaliteit. Onze beste agriturismo-ervaring tot nu toe
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Avontuur
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Leuke agriturismo met prachtige gastheren"

    27/09/2018

    Francesca en Antonio verwelkomden ons heel hartelijk en hebben fantastisch gekookt. Beide zijn geweldige persoonlijkheden, we voelden ons heel goed. De boerderij is ideaal gelegen voor het verkennen van de schoonheden en baaien van Salento met de auto.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldige thuiskok, zelfgekweekt eten"

    24/09/2018

    We brachten hier vier dagen en vanaf het moment dat we aankwamen werden we verwelkomd en een thuis voelen. Ondanks ons gebrek aan Italiaans, zorgden Antonio en Frascesca voor al onze behoeften. We hadden alleen de eerste avond het diner geboekt, maar omdat het zo goed was, hebben we elke avond met hen gegeten. De groenten waren liefdevol en trots in eigen land. Elke avond kregen we iets anders te zien en het was allemaal absoluut geweldig. Vanaf het begin van elke maaltijd tot het einde werd alles uitgelegd en de lokale aard van het eten scheen door. We kregen ook een aantal nuttige reisadviezen en de kamers waren groot, schoon met veel zitplaatsen buiten. We hadden niet om meer kunnen vragen. Bedankt Antonio en Franscesca dat je zo goed voor ons hebt gezorgd.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo Lu Schiau reageert
    Voor ons was het een genoegen om u als onze gasten te hebben.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Net als thuis ....."

    06/09/2018

    Vanavond verbleven mijn man en mijn zoon voor het diner in deze prachtige boerderij. De eigenaar is een geweldig persoon, heerlijke zelfgemaakte gerechten alles vanaf het voorgerecht, eerste twee seconden de zoete likeurtje ...... Jammer dat de vakanties voorbij zijn anders zouden we terug zijn. Aanbevolen voor iedereen. Chiara Gianni Luca varesr
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "uitzonderlijk"

    22/08/2018

    Geweldige plek, echt goede zelfgemaakte eten en wijn, fantastische welkom, Giulia en Ruben maakte dat we ons thuis voelden. We hadden een diner op het terras en het was heel romantisch. Echt onberispelijk. Het spijt me dat we op de laatste avond van onze vakantie liggen, anders zouden we elke avond terug zijn gekomen. Uitstekend einde voor onze reis !! bedankt Julia
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Top Top echt aan te bevelen"

    08/08/2018

    We gingen naar de familie zonder te weten wat te verwachten en toen hadden we een super super acolienca van het team heel erg vriendelijk en dan maakt de wijn je erg goed van het voorgerecht tot de eerste en de tweede is er niets dat je niet kunt eten als in de oude cuccina salentina heel erg buno en het was zo veel dat we teruggaan en we kunnen iedereen vertellen dat we een bepaalde avond willen doorbrengen je komt hier goede eetlust
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een mooie ervaring"

    26/07/2018

    We kwamen naar Salento met de bedoeling om zoveel mogelijk alle schoonheden die dit gebied biedt te bezoeken en konden de ervaring van een diner in een boerderij niet missen. Met name niemand weet dat we vertrouwen op de beoordelingen van klanten die de boerderij 'Lu schiau' de hoogste score hebben gegeven en bevestigen dat ze het allemaal verdiend hebben. We vonden een zeer schilderachtige plek waar zelfs de details van het decor, gemaakt door de eigenaren zelf, hebben bijgedragen aan een nog gastvrijere sfeer. Het eten was uitstekend en overvloedig, we proefden verschillende specialiteiten en allemaal heel goed. praten over Giulia, die samen met haar familie de boerderij runt, ze verwelkomde ons als een perfecte gastvrouw, waardoor we op ons gemak voelen met haar glimlach en hartelijkheid.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "De beste ervaring van een 20-daagse vakantie"

    10/04/2018

    Deze prachtige boerderij en de geweldige mensen die er eigenaar van zijn maakten zo'n indruk op mijn man en mij. We waren op een uitgebreide reis naar het zuiden van Italië, kregen een landelijk gevoel voor het land, in de hoop vriendelijke mensen te ontmoeten en de stad achter te laten. Giulia, Francesca, Antonio en Rubin gaven ons niet alleen de ervaring waar we op hoopten, maar werden onze vrienden, onze leraren (van Italiaans, en koken en tuinieren.) We waren zo blij om te ontspannen in de rust en vrede van deze organische boerderij. De familie de Carlo begrijpt absoluut hoe ze hun gasten een deel van hun gezin kunnen laten voelen, plezier hebben en kunnen leren lachen. We bevelen de Lu Schiau boerderij en de familie deCarlo van harte aan voor een prachtige landelijke Italiaanse ervaring. Mil Grazie Lu Schiau!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2018
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een prachtige plek"

    08/01/2018

    We waren gasten van de boerderij voor een week, de kamers zijn gezellig en rustig, het eten is echt heerlijk en attent op het grondgebied en traditie, in een mum van tijd je de stranden te bereiken, maar om een ??verschil maken zijn de prachtige mensen die dit uitvoeren prachtige plek. Geen probleem als je voedselallergie hebben, gewoon melden en de grootst mogelijke aandacht besteed.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Vakantie: Met kinderen
  • 10
    "Uitstekend"

    "Harmonie en traditie in de Salento Griekenland"

    08/01/2018

    In onze week verblijf in Salento waren we gasten van de 2 avonden, de eerste en de laatste. Beide keren Giulia en haar schattige familie verwelkomde ons met een glimlach van iemand die heeft altijd een plaats in mijn hart - en aan de tafel - voor vreemden. Wonder bij de geselecteerde meubels, aandacht voor de kleinste details, de echtheid van de producten die worden gebruikt (deels zelf geproduceerd en voor de andere partij strikt Km 0), de liefde voor deze mooie en complexe land trokken ons en gefascineerd . In 2 geconsumeerd diners proefden we lokale gerechten (orecchiette met tomatensaus en gehaktballen, cicere e tria, paardenvlees, bittere aromatische zelfgemaakte likeuren met lokale kruiden). Grote kennis en passie blijkt uit de smaak van de gerechten, die weinig te benijden om de adellijke huizen waarvan het gebied is ongelooflijk wig te hebben. Ze winnen over alle hoffelijkheid, toewijding en gastheer project maakt deze boerderij een bijzondere plek vol met emoties. kwaliteit / zeer goed geld voor een menu met 5 gangen elke (voorgerechten, voorgerecht, hoofdgerecht, groenten en fruit) inbegrepen. Bitter en koffie altijd zo vriendelijk! Dank je wel.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Vakantie: Met kinderen
  • 10
    "Uitstekend"

    "fantastisch"

    08/01/2018

    Gelegen op slechts geweldig met onberispelijke kamers en uitstekend eten en zeer, zeer royale .. echt vriendelijke eigenaren we voelden ons echt thuis. Het was een teleurstelling om te vertrekken, maar we komen terug ... Met dank aan Giulia eigenaar, die een van de meest prachtige mensen die je ooit zult ontmoeten ... Voor degenen die willen een vakantie in Salento ik kan alleen maar adviseren u om Nn verliezen door te brengen was tijd om te zoeken naar b & b en het vertrouwen met gesloten ogen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
  • 10
    "Uitstekend"

    "Ik beveel het"

    08/01/2018

    In een rondleiding in Puglia we stopten hier drie dagen. Een rustieke sfeer op het platteland. Geparfumeerde en rustig. attente familie management, aanhankelijk en discreet. We uiteindelijk aten er elke avond ... en goed. We blijven zitten met een gevoel van plezier en tevredenheid. Ik vroeg me af hoe kunnen mensen verblijven in Hotel W ... Puglia.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten