contactModalFeedback

Agriturismo Macaria - Accampamento Rurale

Località Monacelle, 73040 Alliste (Lecce)

"Super"
Volgens 9 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,8/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,7/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,7/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een openluchthuis "

    29/08/2019

    Het is niet gemakkelijk om uit te leggen hoe geweldig het is.... Je komt hier en je voelt je alsof je in de familie zit. Het herstellen van rust en kalmte.... Delen.... De gordijnen zijn zeer comfortabel. Altijd schone toiletten.... Speciaal ontbijt. Het is de beste manier om van uw echte vakantie te genieten. Zelfs mijn kleine meisjes waarderen het echt. Ze vonden het leuk om te huilen om hem te verlaten.... Hoe je hem de schuld geeft.... Een ervaring die we altijd in ons hart zullen dragen.... Zoals de sterren elke nacht.... En de stilte.... Maar ook de chats.... En de mensen die ik ontmoet heb.... Nogmaals bedankt, Laura.... Rocco hun puppies en niet in de laatste plaats John.

    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Open lucht
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Mooie camping, comfortabele tenten, vriendelijk personeel. "

    09/08/2019

    We verbleven een paar dagen in Macaria tijdens onze 2 weken durende vakantie in Zuid-Italië. Onze twee kinderen (12 en 13) vonden het geweldig, net als wij. De omgeving is prachtig, de tenten en bedden zijn zeer schoon. Ook de douches en toiletten waren zeer schoon, net als de gemeenschappelijke buitenkeuken. Het tafelvoetbal was een grote hit. De inrichting is smaakvol en de plaats is goed verzorgd. Ondanks de hoge temperaturen (36 graden Celsius) werd de tent niet oververhit omdat de zijkanten en voorkant konden worden geopend en vervangen door muskietennetten. Zorg er wel voor dat je deze goed gesloten houdt en breng voldoende sterk muskietenafstotend materiaal mee. Het enige nadeel was dat het lawaai uit de verdere omgeving vrij dichtbij kan lijken en dat er soms in de vroege nacht luide muziek in de stad te horen is. Maar het vriendelijke personeel heeft dat zeker goedgemaakt en we zouden niet overhaast terugkomen!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Zeer leuke ervaring!"

    28/07/2016

    Uitstekende zeer vriendelijk welkom van Rocco en Terence. Een charmante plek tussen de olijfbomen. Mooi moment van ontspanning. De tenten zijn zeer ruim, goed ingericht (licht, stopcontacten en koelkast) en zeer aangenaam. Het is leuk om de hangmat en een tafel buiten beschikbaar zijn voor elke tent. Gemeenschappelijke ruimtes (hoekbank met boeken, keuken, speelhoek voor kinderen) zijn ruim, goed uitgerust en goed schoongemaakt. Geweldig ontbijt met lokale producten. Zeer aan te bevelen. Jammer dat we slechts een nacht! Geweldige locatie voor de stranden.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "Original Formula, grote sympathie en acceptatie."

    27/06/2016

    Bij onze aankomst een teken kondigt: Wi-fi er, praten onder elkaar! Dit zegt veel over het klimaat dat heerst in Macaria; een plaats die het delen, spontane vriendschap nodigt uit, voor contact. Het personeel is meer gericht op de menselijke warmte en openheid die de "professionaliteit" en voor ons is dit een waarde. De tenten zijn mooi, functioneel en ruim. De gemeenschappelijke ruimtes kan worden verbeterd in sommige apparatuur (potten, servies en keukengerei) en de toiletten en douches kunnen worden ondermaats volledige structuur, maar ze zijn technische details die weinig belang aan de algehele ervaring hebben. Vergeet niet dat dit nog steeds een camping met basisvoorzieningen. De locatie is handig om de stranden aan de attracties van Salento: land dat het verdient om verkend te worden in alle richtingen (niet alleen in de richting van de zee). Prijzen (in ieder geval dit seizoen) heel eerlijk. Aanbevolen voor zeker.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Open lucht
  • 10
    "Uitstekend"

    "Antonella en Maurizio"

    16/06/2015

    Unieke plaats in een unieke, schilderachtige omtrek. Het doorbrengen van een vakantie in de schaduw van de olijfbomen in een zeer comfortabele tent was een uitzonderlijke ervaring. De receptie van Rocco, Terence en onberispelijke Laura. Het begint al met de wens om terug te gaan.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      6/10
      "Redelijk"
  • 10
    "Uitstekend"

    "we boeken voor volgende zomer!"

    19/12/2014

    We hadden een geweldige vakantie met het gezin, de plaats is ook zeer geschikt voor kinderen, uitzonderlijke welkom, we kijken ernaar uit om terug te keren!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2014
  • 10
    "Uitstekend"

    "origineel"

    26/08/2014

    we verbleven 10 dagen en ik zal u vertellen dat het moeilijk was om terug te gaan naar Mooie plek casa.il volledig relax.certo is geen plaats voor iedereen, maar we kijken uit naar ritornarci.ci miss ontbijt Rocco en milo, twee jongens gamba.ricchi echt makkelijk affezionabili.insomma passie en enthousiasme voor een plek om aan te bevelen andare.suluti van aessandro en laura
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "mooi"

    14/08/2014

    Gastvrijheid, natuur, gastvrijheid, alles echt fantastisch.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Eco-biologisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "echt schilderachtige omgeving en grote professionaliteit en de bereidheid van de kant van de exploitant"

    29/03/2014

    Ideaal om een ??vakantie door te brengen in een perfecte ontspanning. Aanbevolen voor liefhebbers van de natuur en de Salento in het algemeen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2013
    • Reiziger: Singles
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten