contactModalFeedback

Agriturismo Masseria San Nicola

S.P. Patù - San Gregorio, Patý 73053 Patý (Lecce)

"Super"
Volgens 17 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,6/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    8,7/10
    "Zeer goed"
  • Accommodatie
    9,2/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Bellissimo :)"

    09/09/2018

    Super aardige gastheren, rustig, schoon, idyllisch, goede locatie voor excursies. Leuke katten en Leo :)
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "uitstekende Weekend"

    30/08/2017

    We brachten 4 geweldige dagen op de stranden van Salento, dankzij de behuizing positie die naar onze mening was zeer comfortabel. Wij waardeerden de bereidheid van managers die een aantal tips over hoe om te gaan in het gebied hebben voorgesteld, het ontdekken van de schoonheid en goedheid van Salento. Ervaring zeker herhalen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Green Salento"

    11/08/2017

    We brachten een week in dit prachtige camping in het platteland. Van de nota: de diensten onlangs gerenoveerd. De nabijheid van de prachtige stranden en tegelijkertijd de rust van de structuur. Eigenaars zeer vriendelijk en behulpzaam.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "geweldige ervaring in dit agricamoeggio"

    05/09/2016

    We hadden een prachtige ervaring in deze rustige plek. De locatie ligt dicht bij de zee, maar omgeven door groen. De badkamers zijn schoon en goed tunuti. De eigenaren zijn zeer behulpzaam en vriendelijk en het creëren van een vriendelijke omgeving. Niet te vergeten de zeer goede prijs voor het gebied te noemen. Uiteindelijk zou ik het aan iedereen aanraden.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2016
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Oasis in Salento"

    01/09/2016

    De Masseria San Nicola is een kleine oase in het hart van Salento, ver weg van de drukke stranden en chattering wegen, maar dicht bij de hoofdwegen en de zee. De kamers zijn eenvoudig maar goed onderhouden en zeer gastvrij; Francesco is een vriendelijk en oprecht gastheren, altijd beschikbaar voor eventuele behoeften en klaar om advies te geven over plekken om te bezoeken, restaurants, stranden en alles wat nuttig kan zijn.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 9,5
    "Super"

    "Als je houdt van de natuur en op zoek naar rust, is dit de plek"

    17/06/2016

    De boerderij is omgeven door prachtige olijfbomen, zoals gevonden zeldzaam! De gastheren zijn aandoenlijk bezorgd over het welzijn van hun gasten en hulp met woorden en daden Vergügung !! Onze accommodatie - een Monolocale- was heel eenvoudig - zonder enige luxe! Geen tv, geen föhn, geen haard slechts 2 branders .. Maar omdat we kregen uitstekende aanbevelingen van Francesco, we aten zeer goed in de omgeving! De accommodatie was erg schoon, maar werd alleen op aanvraag schoongemaakt! We waren met de wielen hier en kon beginnen vanaf hier mooie excursies
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Sportief
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      7/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Ontspan in de ware Salento"

    21/09/2015

    Een oase van rust in het hart van de ware Salento, mooie boerderij omgeven door olijfbomen en vijgenbomen dat geuren fantastisch weer los! Strategisch gelegen, dicht bij de zee en erg handig om een ??dag voor de Adriatische kant te kiezen ... en de volgende dag voor dat ionische !!! We brachten 3 nachten op een weekend in half september, we waren onder de indruk met de grootst mogelijke vriendelijkheid, hoffelijkheid en behulpzaamheid van de eigenaars heren, dat deed ons thuis voelen en ons met lokale tips vooral te gaan om te eten in de avond! ... aan te bevelen voor liefhebbers van natuur en ontspanning!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Ancient vriendelijkheid"

    15/09/2015

    We kwamen aan bij de boerderij San Nicola om daar een nacht blijven en ga dan verder naar het noorden. In plaats daarvan we voelden ons zo thuis, met een ontbijt die rijk zijn aan de boerderij vruchten, gemakkelijke en comfortabele kamer, maar met name de vriendelijkheid van Francis die ons de restaurants en de weg geadviseerd om er te komen, en Maria Rita een schat aan nieuwsgierig nieuws en historische die met zijn kennis maakte ons willen een andere dag en dan nog blijven. Als je er naartoe te gaan, en ik beveel het, strelen me Ciro hun simpaticizzimo kleine hond die af en toe ontsnapt om te baden in de zee en vervolgens gewassen aardig alles gaat op jacht avonturen. Francis neemt vervolgens hem terug doodmoe altijd thuis !!! Goede vakantie!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2015
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "mooi"

    02/09/2015

    De structuur en 'fantastisch! De eigenaren zijn zeer behulpzaam, de ontspannende landschap met oude olijfbomen en prachtige vijgenbomen, dicht bij de zee, de strategische ligging, ik beveel het aan iedereen die wil het echte Puglia te zien
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2015
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "commentaar"

    14/08/2015

    We verbleven 4 nachten nell'agricampeggio Secona de week van augustus en werd mede Fantis op deze plek midden in de natuur Salento. sinraggiunge de zee gemakkelijk met de auto en op hetzelfde moment dat u uit de chaos Cé bent in augustus in de buurt van de stranden .... en dat er zeer weinig verlichting nottirna zie je die sterrenhemel ongelooflijk! Ik kan het iedereen aanraden!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Studenten
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Kamperen op de boerderij !!"

    02/08/2015

    We verbleven 2 nachten in deze boerderij camping met onze tent. Het is een heerlijke plek, zeer rustig en in de buurt van de zee. In de dagen toen wij er waren was ook het festival in de nabijgelegen stad Patù die inderdaad erg leuk was. De camping is erg rustig, goedkoop en badkamers zijn schoon. Groeten aan de eigenaren die zijn zeer vriendelijke mensen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een parel van Salento"

    20/08/2014

    Een charmante en rustige platteland net op het eerste gezicht. Een plek waar je fascineert en u meteen verliefd. Man-made in een beleefde en typisch voor de lokale historische gebouwen, zonder daarbij het omringende land omlijst door de wilde natuur, maar ordelijk, zijn de glimp van de talloze rijen van olijfbomen. In dit paradijs van de wereld en van de Salento, de Masseria San Nicola gastheer ons in een typisch ontspannen en vriendelijke sfeer, in feite het De familie Salvo die de boerderij runt en bezit het in staat om te kijken na ons verblijf met oprechte bezorgdheid is geweest, een die alleen een gezin kan geven. Niet echt een hotel, maar een plek waar u zich thuis voelt en op vakantie; kamers, appartementen, ingericht en uitgerust met alle nodige faciliteiten, waarbij echter de persoonlijke touch van de familie De Salvo maakt hen uniek. De gemeenschappelijke ruimtes, tuinen en veranda's omvatten het gehele complex en bieden de kans om te ontspannen en genieten van de voordelen en de geluiden van de natuur en de kinderen kunnen spelen. lopen en fietsen Een paar honderd meter opent een van de mooiste uitzichten in Italië: de zee van Salento. Met de auto kunt u eenvoudig en snel alle nabijgelegen steden, waar u kunt genieten van alle ontelbare gastronomische tradities te bereiken. Inbegrepen in de boerderij gebied is ook een camping waar u een vakantie nog midden in de natuur door te brengen, maar met alle nodige faciliteiten, en een kleine kerk gewijd aan St. Nicolaas. Masseria San Nicola we beschouwen het als een juweel van Salento. Probeer het en dan terug.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2014
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "rustige, schone, zuinige"

    15/08/2014

    Zes nachten in half augustus tot een kilometer van de zee naar het geluid van krekels. We werden begroet door de eigenaars, eenvoudig en oprecht persoon, altijd bereid om aan te bevelen plaatsen om te zien of aan de plaatselijke lekkernijen te eten zouten. De plaats wordt aanbevolen voor mensen die op zoek om te ontspannen na een dag op een Caribisch strand of wandelen in het achterland in beweging ... We hebben bezocht vrijwel alle Salento .. Ik zou weer blijven ... ook vanwege de lage prijzen en tot overmaat van ramp Francesco (de eigenaar) heeft ons met ongeveer 10% van de prijs toegekend.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "360 ° ontspannen"

    13/08/2014

    We brachten een vakantie in totale ontspanning. De locatie is zeer pittoresk, typisch Salento boerderij omgeven door veel groen waar u rust van weleer kunnen ademen. Ze zijn aangenaam loopt weg van de drukke stad, de zee is slechts 1 km en voor degenen die houden van de rots is een klein paradijs bezocht waar u veilig aankomt lopen zonder USAR de machine; de fantastische Caribische stranden van fijn zand zijn slechts een paar km. Elk klein stadje vol kunst belichaamt de zeldzame parels te bezoeken, van Patù voortgezette voor leuca, Barbarano, presicce de boerderij ... de sfeer is zeer vertrouwd met de beschikbaarheid van de eigenaren suggereren waardevolle adviezen en het is prettig om te besteden ook 's avonds chatten met hun binnenplaatsen en andere gasten en het observeren van een sterrenhemel! Plaats aanbevolen voor liefhebbers van natuur en ontspanning!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2014
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "ideaal verblijf voor liefhebbers van natuur, stilte, discretie en soberheid."

    04/08/2014

    De Masseria S. Nicola wordt omringd door een groot olijfgaard in de buurt van Patu, een paar km. door SM Leuca. Het gebouw dateert uit 1500, bestaat uit verschillende organen, elk met een dikke wandconstructies 80-160 cm., En daarna de warmte testen. De kamers, nieuw ingerichte nieuw en voorzien van airconditioning, zijn allemaal gewelfde of cruise en geniet van elk een van zijn eigen onafhankelijkheid. De boerderij, uitgevoerd in een vriendelijke en attente van Francesco en Maria Rita, heeft niet de soms overdreven luxe van een aantal landelijke hotel Salento, maar het hotel ligt dicht bij een klein zeer schaduwrijk camping, een land kerk en een moestuin, overvloedig in tomaten , groene bonen, meloenen, enz., de producten waar de gasten hebben toegang. De zee, met duidelijke, lange stranden, is slechts een paar km. In de omgeving zijn er diverse goede restaurants waar u kunt genieten van, onder andere, de typische specialiteiten uit Salento. De boerderij biedt een ideaal verblijf voor liefhebbers van natuur, stilte, discretie en soberheid.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2014
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten