contactModalFeedback

Agriturismo Masseria Signora Porzia

Vicinale Cerasa, 4, 73045 Leverano (Lecce)

"Super"
Volgens 29 recensies
  • Ligging en omgeving
    8,8/10
    "Zeer goed"
  • Activiteiten/services
    9,5/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,8/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "subliem"

    24/08/2018

    Nou, hoe zit het met ... of liever waar te beginnen, ik weet niet eens waarom het allemaal zo perfect is dat ik in ongeloof zou kunnen vervallen. Toch is het zo .. als je besluit om op deze boerderij te blijven, kun je niet weggaan met tranen. Het beheer van deze 3 families is onberispelijk, je voelt je er meteen thuis, je bent eerder thuis, omdat ze je toestaan ??alles te gebruiken zoals het was van jou. De gastvrijheid van deze plek waarvan ik denk dat ik het nooit heb gevonden, van ontbijt tot diner, allemaal samen als vrienden voor altijd, de avond terug voordat we na een fantastische dag instortten, merkten we dat we het laatste glas wijn lachten en een grapje, de kamers, de een mooier dan de andere maar dat is ons overkomen was een show, met deze mooie tijden en een sprookjesachtige openhaard .. leuk en comfortabel in elk detail. Gelegen in een van de meest strategische punten van Salento, zo dicht bij elke attractie die u wilt bezoeken. Kortom, perfecte locatie om te ontspannen en plezier te hebben in goed gezelschap. Heel erg bedankt aan iedereen van jullie zijn fantastisch Ik raad het iedereen aan! Monica & Danilo.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Aan zee
    Agriturismo Masseria Signora Porzia reageert
    Wat te zeggen als je niet bedankt dat je hebt gevangen wat we echt willen overbrengen aan onze gasten. ps we wachten op je
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "door een familie gerunde masseria"

    05/07/2018

    Ik beveel het ten zeerste aan. Het is een ideale plek om 2 stappen van de kristalheldere zee van Salento te hertrouwen en waar u een GODDELIJKE thuiskok kunt proeven! waar elke persoon in de familie die langskomt, hem of haar plaatst om je op je gemak te laten voelen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Aan zee
    Agriturismo Masseria Signora Porzia reageert
    We zijn blij dat alles in orde was. We hopen je snel weer te zien.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een familie-ervaring op een charmante plek"

    01/07/2018

    We werden bewonderenswaardig begroet, verlengd voor een nacht en zouden met plezier terugkeren. We raden een diner in de Masseria aan en luisteren naar alle adviezen die de familie ons heeft gegeven om het gebied te bezoeken!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo Masseria Signora Porzia reageert
    Bedankt dat je bij ons was, het waren twee erg grappige avonden. kom terug en bezoek ons
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Gewoon fantastisch"

    13/06/2018

    De aankomst was geweldig, geweldige kamer en heerlijk aperitief. De locatie is goed, snelle toegang tot de omliggende bezienswaardigheden. Je moet zeker het halfpension boeken, het avondeten is slechts een droom. Erg lief en heerlijk, typisch regionale gerechten. Uitgebreid ontbijt. Zeer aardige gastheren! We voelden ons heel goed.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Masseria Signora Porzia reageert
    Heel erg bedankt, we waren tevreden en hopen je snel te zien. Het personeel
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "zoals familie"

    09/09/2017

    Ik had de gelegenheid om te verblijven met mijn familie op deze boerderij in eind augustus. Alles perfect, van het schoonmaken om te ontbijten, overvloedige en natuurlijke producten. Vriendelijkheid en professionaliteit van de eigenaren hopen terug te keren!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Masseria Signora Porzia reageert
    En we kijken ernaar uit om je weer te zien en je prachtige familie, dank je!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "True agriturismo"

    26/08/2017

    Ik heb met mijn zwager 10 dagen in deze boerderij. Mooie eigenaren, heerlijk eten, wijn als goed, alles 'heeft beschuldigd van ons verblijf geweldig. Massimo die één van de eigenaars is om te onthouden om zijn prachtige llegria, zonder afbreuk te doen aan de anderen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "zoals familie"

    22/08/2017

    Het is 10 dagen geweest, maar het lijkt nog steeds het gevoel de geuren en smaken van deze echte boerderij. vlekkeloos schone kamers, uitstekend eten en wijn, en menselijke warmte te proberen. Een hartelijke dank aan de hele familie boerderij Lady Portia. Monica en Maurizio Federico
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Aan zee
    Agriturismo Masseria Signora Porzia reageert
    Het was een waar genoegen om u te ontmoeten, en wij zijn bijzonder verheugd dat gij kunnen worden gevonden zal prima met ons.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "TRUE FARM"

    14/07/2017

    Ik en mijn zwager en hun vrouwen brachten een heerlijke vakantie in de Salento ook te danken aan de families die het bedrijf te runnen. We werden begroet met vriendelijkheid en de daaropvolgende dagen; Angela, Iris, en Valerio Salvatore deden hun uiterste best om ons de beste bijgestaan ??door Massimo sympathie. (Je bent sterk!) Dit is een echte boerderij, eten (uitstekend) met de producten van het bedrijf, geproduceerde wijnen en een heleboel " vriendelijkheid". Nogmaals bedankt voor de beschikbaarheid van alle Joseph
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Masseria Signora Porzia reageert
    Bedankt voor het kiezen om te verblijven met ons, we wachten op volgend jaar.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Perfect Apulische gastvrijheid"

    11/07/2017

    De locatie is niet per se een idyllische locatie temidden van de Landwirtschaftszonw te Lwberano! Maar je moet niet laten wijsmaken dat u, omdat de Masseria en de kamers zijn echt leuk! De familie is zeer gastvrij en voldoet aan de behoeften van de gasten! Het eten is uitstekend, net als de wijn! Lecce, Copertino en de prachtige stranden van Porto Cesareo zijn gemakkelijk te bereiken en ook Leverano heeft de ene of de andere uitstekende lokale aan te bieden! We raden je verblijf in dit Masseria!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Masseria Signora Porzia reageert
    Wij danken u hartelijk en hopen te zien. personeel
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      7,5/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Rustig en comfortabel gezinswoning op een mooie locatie"

    02/10/2016

    De eigenaren waren vriendelijk en behulpzaam, zelfs een lift naar een lokaal restaurant voor avondeten een avond. We werden begroet met een glas uitstekende wijn, geproduceerd op de boerderij, bij aankomst, samen met een lichte lunch. De kamer was ruim en comfortabel, en alle faciliteiten waren goed. Ontbijt was heerlijk, met gebak en brood gebakken in de houtgestookte oven. Zou zeker aanraden als een geweldige plek om te verblijven voor het verkennen van de omgeving, die een aantal mooie stranden heeft.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "we hielden"

    27/08/2016

    Zeer aardige mensen, ideaal voor uitstapjes naar de omgeving, zeer rustig, mooi.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "geweldig verblijf"

    24/08/2016

    Allemaal goed. De kamers zijn groot en netheid is perfect. Eigenaren vriendelijk en behulpzaam. Sympathy Massimo is uniek. Diner bereiden echt. Uitstekende friselle die in de houtoven. De stevig ontbijt. Bedankt voor het verblijf dat u ons hebt gegeven. Handig naar Port Cesareo en de rest van Salento
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldige ervaring!"

    23/08/2016

    We verbleven in Masseria voor een week en kon niet gelukkiger zijn geweest! Kamers waren zeer schoon, ontbijt mooie selectie van gebak en gebak. Zeer mooi en rustig, zodat we een goede nachtrust zouden kunnen krijgen. Iedereen is erg vriendelijk en behulpzaam en zeer vriendelijk. Onze kleine man had ook een schat!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "buitengewoon"

    09/08/2016

    Prachtige plek, zeer warm welkom en verblijf, de eigenaren zijn geweldige mensen zeer behulpzaam, voelt u zich thuis in dit hotel voelt u zich meteen op zijn gemak is' alsof je in het huis van een vriend, want zodra je goed geacclimatiseerd '. Jammer dat ik moest komen, maar ik zie L 'wachten om terug te gaan en door vele momenten en leuke avonden met hen Angela, Max, de legendarische Valerio man wijn, Iris, fantastisch bijzondere mensen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een geweldige ervaring"

    05/08/2016

    De familie was absoluut geweldig, zo gracieuze en royale gastheren! Het eten was fantastisch en er was veel! Kon niet aanraden om hier genoeg te verblijven!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten