contactModalFeedback

Agriturismo Villa Conca Marco

Via Mare - Vanze (Acaya). SP143, Vernole 73029 Vernole (Lecce)

"Zeer goed"
Volgens 70 recensies
  • Ligging en omgeving
    8,6/10
    "Zeer goed"
  • Activiteiten/services
    8,4/10
    "Zeer goed"
  • Accommodatie
    8,4/10
    "Zeer goed"
  • Restaurant
    8,7/10
    "Zeer goed"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 4,5
    "Misleidend"

    "Nacht"

    05/04/2019

    Een aangenaam onthaal en een correcte maaltijd. Alleen honden die 's nachts huilen en voorkomen dat u een goede nachtrust heeft, zullen teleurgesteld worden. Jammer dat de eigenaar zich niet verontschuldigt en de situatie niet uitlegt
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2019
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      6,5/10
      "Redelijk"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Droom verwennerij en ontspanning ??"

    01/10/2017

    Een onvergetelijke ervaring ... de locatie wordt omgeven door olijfbomen en groen, een zeer ontspannen sfeer, wat er nodig is x detox, de plaats is zeer schoon en zeer vriendelijk personeel verwennen x gehele verblijf ... droom, onaangename hotel
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "vakantie settembrina"

    22/09/2017

    de naam en het milieu Farm, maar in feite goed hotel. Rustig, schoon en netjes, prachtig zwembad, ook grote rust van hun lido. Het personeel en de eigenaren vriendelijk en behulpzaam, zoals we al wisten te behoren tot de mensen van de prachtige Salento. Villa Conca Marco is zeker een aanrader voor een echte vakantie.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2017
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      8,5/10
      "Zeer goed"
  • 8
    "Zeer goed"

    "rustige plek"

    15/09/2017

    keerden we voor de tweede keer en dit jaar hebben we ervaren een gezellig weekend; rustige plek met een mooi zwembad, lekker eten, lekker ontbijt en u kunt de prachtige zee van Salento te bereiken in een paar minuten
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2017
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 8,5
    "Zeer goed"

    "ontspannen"

    13/09/2017

    We brachten een heerlijke 3 dagen met mijn man, zoveel rust, heerlijk eten, vriendelijke mensen, uniek neo..deve worden opgevangen in meer detail, ik vergat het prachtige zwembad.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      6/10
      "Redelijk"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "Een plek om terug te keren."

    06/08/2017

    Ik en mijn gezin (vrouw + 2 kinderen) die we twee jaar geleden naar Villa Conca Marco geweest; we terug in juli van dit jaar en het feit van terug te keren naar dezelfde plaats betekent een geweldige geheugen en oordeel. Na twee jaar vonden we de structuur, reeds te verwelkomen op het moment, ook verbeterd in een aantal speciale interieur kamer en in het zwembad. Intact bleek de rust van de plaats, de strategische ligging in het prachtige Salento, de prachtige zee met het badhuis aangesloten boerderij, maar in de eerste plaats, intact was de vriendelijkheid en behulpzaamheid van de eigenaren: de passie en het verlangen om doen het goed verplaatsen buiten het commerciële aspect, in een poging om individuele oplossingen aan de wensen van de gasten te vinden, en het streven om diensten aan te bieden (bijvoorbeeld, recreatieve en educatieve animatie voor kinderen) kenmerk van veel grotere structuren, maar ze worden aangeboden in een structuur die wordt gekenmerkt door een grootte van het gezin .... ik zou zeggen: "menselijke schaal". Het restaurant werkt geselecteerde grondstoffen, en ook hier de passie schijnt door in het aanbieden van gerechten die veel werk nodig heeft (bijvoorbeeld "canule" pasta). We zullen zeker weer terug te keren. Villa Conca Marco is nog steeds een juweeltje genesteld in een prachtige plek, en gelukkig verdedigde in zijn vrede door de majesteit van zijn olijfbomen en het aangrenzende natuurgebied.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 8,5
    "Zeer goed"

    "verblijf in de vallei villa"

    31/07/2017

    gezellig hotel, vriendelijk personeel, de kinderen vonden ze het met mevrouw Francesca in het scheppen van banen. ervaring te worden herhaald.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Sportief
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
  • 8,5
    "Zeer goed"

    "Ideale plek voor mensen met kinderen. Ontspannend voor paren."

    29/07/2017

    Ontspannen, op het platteland.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      6,5/10
      "Redelijk"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "mooie vakantie"

    25/06/2017

    Allemaal heel aardig en behulpzaam
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Villa Conca Marco reageert
    Gentile Rosi, heel erg bedankt en kijk ernaar uit om binnenkort terug te keren. Met vriendelijke groet en een heleboel goede energie :-) Nino
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      8,5/10
      "Zeer goed"
  • 8
    "Zeer goed"

    "ideaal voor een ontspannen vakantie"

    22/06/2017

    het beste is het restaurant. . Proef de producten van de Apulische land is onbetaalbaar en mooi vooral het zwembad ..
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    Agriturismo Villa Conca Marco reageert
    Dank u dank u dank u, verwijzen naar Loredana kok :-)
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      7,5/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 9,5
    "Super"

    "fijne vakantie"

    28/05/2017

    een prachtige plek omgeven door olijfbomen van Salento en zeer dicht bij een prachtig uitzicht op zee, goede gastvrijheid, schoon rustig, vredig, ervaring te herhalen in de komende jaren.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "excellent"

    23/05/2017

    Proficiat aan alle medewerkers en de eigenaren je eet echt uitstekend erg blij met het eten en echt goede service
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2017
    • Ligging en omgeving
      7/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 9,5
    "Super"

    "Weekend tussen rust en ontspanning"

    22/05/2017

    We brachten het laatste weekend van september dus chaotische periode, dus we waren prima. Prachtige locatie, vriendelijk personeel, van de heer Nino dat en 'altijd beschikbaar, inderdaad ik deze gelegenheid aangrijpen om hem nogmaals bedanken voor ons te helpen om een ??klein probleem op te lossen met de auto, zodat we naar huis terug te keren op zondagavond. We zijn van plan om volgend jaar terug te keren in de zomer.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2016
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
  • 8,5
    "Zeer goed"

    "groot"

    22/05/2017

    zeer geschikt voor diegenen die reizen met huisdieren. weilanden en olijfbomen, net in de voorzijde van de kamers. niets beter.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2016
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
  • 1
    "Slecht"

    "Dit resort is niets zoals in de foto's en is eigenlijk erg slecht"

    18/05/2017

    Toen we op reis waren, konden we vertellen dat er weinig of geen onderhoud is gedaan in deze woning in de afgelopen jaren. Na het inchecken begonnen we te realiseren hoe slecht de conditie van deze plek is! Geen van onze kamers hadden airconditioning. Kamers waren vies en rook van schimmel. Zwembad is leeg en niet eens bruikbaar. Slechts de helft van het gebouw waar we in waren - zogenaamde "Superior Suites" - heeft kamers. Er zijn oude boten, vuilnisbakken en een oude speelgoedauto opgeslagen aan de andere kant van een tijdelijke blokwand die dit afvoergebied scheidt van de vier kamers in het bewoonbare gedeelte van het gebouw dat het enige gedeelte is. Gescheurde insectenschermen op ramen. Totdat een ander koppel aankwam - ze waren dicht bij het resort en checkten in de nacht op het moment van het moment, we waren de enige gasten. Deze plaats is NIET zoals is aangegeven in de afbeeldingen - deze afbeeldingen moeten 9 tot 10 jaar oud zijn en weerspiegelen NIET de huidige realiteit. Eten was verschrikkelijk - waarschijnlijk bevroren / niet vers bereid en was koud. Geen wifi behalve recht op kantoor. Honden rennen vrij de hele nacht en soms blaffen direct buiten onze kamer. Doe voorzichtig! Dit resort ligt op een afgelegen locatie, dus met de problemen zoals hierboven beschreven, voelt u zich geïsoleerd en in feite hulpeloos als u voor uw verblijf al eerder betaald hebt! We vertrokken vroeg na het overnachten en konden niet snel genoeg weggaan!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2017
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Villa Conca Marco reageert
    Gentle Madame, u kwamen 's nachts bijna 22.00 uur was het donker om iets te zien, je nam de kamer die u chosed en u tevreden was, kon je eateverything En ook gereinigd platen met brood en ging dronken bed, je ons gegeven documenten die wij niet konden 't controleren bij de politie als origineel en waar, je hebt geen geld te betalen, je ontsnapt tijdens de nacht, zet je verschrikkelijk en valse aanbevelingen over het hele internet. Wie bent u? Wie betaalt voor uw reis? Waar heb je, denk ik, valse documenten? Ik hoop dat je een beter mens. Geachte Signiooora, kwam je 's nachts bijna om 22.00 uur, het was donker om iets te zien, heb je de ruimte die u hebt gekozen en dat je gelukkig, je hebt gegeten al het poetsen van de tafel en ook het schoonmaken van de gerechten met brood en dan ben je terug in dronken Room . Bij het inchecken we hebben gezien documenten die we niet in staat op de website van de politie controleren zijn geweest, heb je niet betaald, dan vluchtte tijdens de nacht, je zet gruwelijke en valse tips over het hele internet. Wie bent u? Wie betaalt voor uw reizen? Waar heb je, denk ik, valse documenten? Ik hoop dat je een beter mens.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      3/10
      "Slecht"
    • Accommodatie
      1/10
      "Slecht"
    • Activiteiten/services
      1/10
      "Slecht"
    • Restaurant
      2/10
      "Slecht"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten