contactModalFeedback

Agriturismo Casapanetta

Contrada San Basilio viale spezzacatene, Marconia 75020 Pisticci (Matera)

"Super"
Volgens 53 recensies
  • Ligging en omgeving
    9/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    8,6/10
    "Zeer goed"
  • Accommodatie
    8,5/10
    "Zeer goed"
  • Restaurant
    9,3/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 9,5
    "Super"

    "Drie weken om te onthouden"

    30/07/2019

    Comfortabel en uitgerust appartement, uitstekend ontbijt en superdiners door de eigenaar Valeria.
    Grote vriendelijkheid en hulpvaardigheid van beide gastheren (Valeria en Gianni).
    Locatie wordt sterk aanbevolen. Een grote knuffel van Piero en Maria.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2019
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Aan zee
    Agriturismo Casapanetta reageert
    Lieve Piero en Maria, het was een genoegen om je de onze te hebben...
    gasten vinden dat al uw tevredenheid ons tevreden stelt, en wij
    maakt ons blij dat we mooie avonden met u hebben doorgebracht, wie weet of we elkaar op een dag weer zullen ontmoeten, we blijven er zeker nog een keer.
    # Een goede herinnering aan jou # Een goede herinnering aan jou #
    een knuffel Gianni en Valeria...
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Uitzonderlijk "

    12/07/2019

    Rustige plek gelegen in het groen. Zeer vriendelijke en behulpzame mensen. Je voelt je thuis.... Geweldige locatie voor een strandvakantie in de prachtige omgeving van Pisticci.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8,5
    "Zeer goed"

    "2 dagen ontspanning en lekker eten...."

    29/04/2019

    Rustige boerderij voor ontspanning op 5 km van de zee....uitstekend.zelfgemaakt eten, alle soorten taarten, koekjes en koekjes van verschillende soorten.....

    Ik beveel het iedereen aan....
    We hebben 2 dagen met onze kinderen van 2 jaar doorgebracht....
    Pamela & John

    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Casapanetta reageert
    Mevrouw Pamela, bedankt voor de mooie opmerking....
    We zijn blij dat je in orde bent. We zijn er altijd mee bezig.
    alle inspanningen om onze gasten in de watten te leggen...
    en deze opmerkingen, ze helpen ons.
    Wees aardig om exquise mensen zoals jij te zijn en echt
    eenvoudig, we hopen u weer te kunnen zien met uw twee...
    Mattia en Emanuele puppy's zijn volwassen geworden
    een knuffel Valeria en Gianni...
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      7,5/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services
      7,5/10
      "Goed"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 9,5
    "Super"

    "Super!"

    04/08/2018

    Wij waren daar in augustus 2015, met een 2-jarige dochter en het was een heerlijke vakantie! Geweldige plek, uitzonderlijk personeel en goed eten ook! We waren heel blij !! We zullen zeker terugkomen en met een extra baby ????
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Casapanetta reageert
    Geachte heer Armando heel erg bedankt de leuke opmerking, deze mooie woorden vullen ons hart en geven ons de opdracht om het nog beter te doen. We hopen echt snel weer terug te komen ... in vier een hartelijke groet Gianni en Valeria
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      7,5/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      7,5/10
      "Goed"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Kwaliteit en rust."

    01/08/2018

    Al jaren gaan mijn vrouw en ik naar vakantieboerderijen en zelfs deze keer brachten we onze tien dagen vakantie met grote tevredenheid door. De ontvangen receptie was echt geweldig, overtrof onze verwachtingen, zelfs in de wetenschap van hoe gastvrijheid aangeboren is in de volkeren van het zuiden. De diners zijn altijd uitstekend geweest, met gerechten die typerend zijn voor de Lucanian traditie en bereid met wat de enorme uitbreiding van het land rondom Casa Panetta. Onze accommodatie was erg licht, altijd schoon en netjes. Het pand is omgeven door groen en is daarom erg rustig. De zee van Marina di Pisticci is vlakbij. De volgende zomer zullen we zeker terugkeren naar Casa Panetta, misschien voor een nog langer verblijf.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Casapanetta reageert
    Bedankt voor deze geweldige reactie, we proberen al het mogelijke te doen om een ??aangenaam verblijf te maken voor onze gasten, helaas zijn er veel mensen in de buurt die hun frustraties en ontevredenheid uiten met het gebruik van gratis boosaardigheid bij anderen, en vaak bij ons. Zelfs de claim van kortingen die niet zijn ontvangen, genereert in deze mensen vrije boosaardigheid. Gelukkig zijn er mensen zoals jij, normale mensen die weten hoe ze degenen die hen ontvangen, waarderen. Hopend je snel te zien, heb je beloofd dat we je zullen omhelzen Gianni en Valeria
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "om thuis te zijn !!"

    28/07/2018

    We verbleven van 15 juli tot 25 juli met onze twee kinderen en we hadden een geweldige tijd. Bij aankomst begroette mevrouw Valeria ons met een brede glimlach en bood ons meteen koffie en vruchtensap aan. De uitstekende en overvloedige diners gemaakt door Valeria met hun echte producten, heeft typische Lucaanse gerechten bereid met veel aandacht voor kinderen (apart koken voor hen), kortom, alsof we bij het huis van een tante waren. De boerderij is omgeven door groen en heel rustig dan na het eten, terwijl de kinderen op het gazon speelden waren we daar met mooie gesprekken met Valeria en haar man Gianni, heel aardig persoon. De eenvoudige maar functionele accommodaties voor degenen die in de open lucht wonen, naar de zee gaan en rond de dorpen gaan. Ervaring die we zullen herhalen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Aan zee
    Agriturismo Casapanetta reageert
    Beste dat het als vanzelfsprekend wordt beschouwd dat deze recensie ons gelukkig heeft gemaakt, want het is niet dat het mooie aan dit werk de mogelijkheid is om te worden bevredigd voor wat we liefdevol doen, en de mogelijkheid om nieuwe vrienden te vinden met wie we meningen en ideeën kunnen uitwisselen en breng aangename avonden door in hun gezelschap. Bedankt Kira voor de leuke review en jouw bedrijf Ik hoop je weer te zien een knuffel Gianni Valeria en de puppy Cooper
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      7,5/10
      "Goed"
    • Restaurant
      8,5/10
      "Zeer goed"
  • 9,5
    "Super"

    "Gewoon ............. Lucania"

    29/09/2017

    Gianni en Valeria hebben gastvrijheid maakte hun primaire roeping. Van hen, evenals het uitstekende eten, de netheid van het milieu, de rust, het plezier van het samenzijn, zult u zien dat verband en die ijver om de klant dat, naast het feit dat steeds zeldzamer waarden, we zelden gevonden in andere mensen te vinden. Dank u voor de mooie dagen zet je ons door. Tot de volgende keer. Marco, Luciana en hun hond Flok.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 9,5
    "Super"

    "Gewoon ....... Lucania!"

    16/09/2017

    Valeria en Gianni hebben gastvrijheid en aandacht aan de gasten hun belangrijkste roeping. Van hen, evenals het uitstekende eten, de netheid van het milieu, de rust, het plezier van het samenzijn, zult u zien dat verband en die ijver om de klant dat, naast het feit dat steeds zeldzamer waarden, we zelden gevonden in andere mensen te vinden. Dank u voor de mooie dagen zet je ons door. Tot de volgende keer. Marco, Luciana met hun hond Flok.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Casapanetta reageert
    Carissimi Luciana en Mark, bedankt voor de leuke reacties die we zijn blij dat alles naar wens is, probeer dan altijd het grootste deel van ons werk, omdat het is gemaakt met echte passie, de meest lonende ding zijn de leuke reacties als deze. Helaas zijn we gewend geraakt aan het ontvangen van de negatieve, en niet voor controverse, maar zolang ze waarheidsgetrouw en constructief schat het aan onszelf te verbeteren, helaas bijna altijd vals, destructief gemaakt voor het enige doel van het kwetsen, soms gemaakt door ontevreden mensen en zweepslagen in leven. Wij danken u voor uw sympathie en aangenaam tijd doorgebracht met jou. In de hoop om je weer te zien omarmen we Valeria Gianni
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 9,5
    "Super"

    "mooie vakantie"

    05/06/2017

    Net aangekomen ze werden begroet als familie door de eigenaren kan mevrouw Valeria en de heer Gianni. Boerderij, omgeven door groene planten en gewassen, ideaal voor liefhebbers van de natuur, op een paar minuten van de zee. Plaats aangegeven voor een ontspannen vakantie door te brengen en stil verlaten kinderen gratis om te spelen en plezier te hebben lopen op het gazon met de mogelijkheid van een fiets en nog veel meer. Over het eten sensationele gerechten bereid met zorg door mevrouw Valeria "uitzonderlijke kok" en de constante aanwezigheid in de kamer van de heer Gianni vriendelijke persoon, altijd klaar om elk verzoek te voldoen. We zullen zeker terugkomen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Casapanetta reageert
    Hoewel je laat danken wij voor je mooie reactie, we hebben goede herinneringen aan jou, en kijken uit naar uw terugkeer een Affectionately Gianni en Valeria
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "grote ontsnapping"

    05/02/2017

    We waren op vakantie op de boerderij in de late zomer 2016. De eigenaren Gianni en Valeria zijn altijd vriendelijk en ondersteunend in het maken van ons het gevoel is "thuis". De plaats is rustig, ruime kamers en de keuken ... uitstekend (met dank aan de vaardigheid van Valeria en Cristina). Maar we waren aan het einde van het seizoen, we voelden nooit alleen en zelfs onze meisjes hebben volledig gebruik maken van de tuin en de Sunny gezelschap en Domingo (2 Duitse Herders van de eigenaren) maakte. Zeker een aanrader voor diegenen die de Basilicata bezoeken.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Casapanetta reageert
    Geachte heren Tolotti, mooi en onverwacht op dit moment, je mooie opmerkingen die zij maakte ons gelukkig. Eigenlijk net na uw vertrek vaak gebeurde ik om te vragen als u een leuke opmerking zou hebben verlaten, samen met foto's, dan begrijpen we dat als ze eenmaal terug naar huis en kom terug in de routine vaak gebeurt het dat u vergeet om het te doen. Ook koesteren we goede herinneringen aan u speciaal voor je lieve dochters, educatissime en heerlijk. nogmaals dank u en hopen je te zien omarmen we ons allemaal met inbegrip van Sunny en Domingo binnenkort
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 9,5
    "Super"

    "Luke Uitstekende ervaring, aan te bevelen"

    01/09/2016

    We brachten twee weken in het Agrituismo House Panetta, een vertrouwde en gastvrije omgeving. Eten goed in zijn eenvoud en altijd gevarieerd. De mevrouw Valeria uiterst beschikbaar om het menu te variëren indien nodig !!!! Valeria en Gianni hebben alles en nog veel meer kunnen doen om ons verblijf aangenaam te maken en wij danken hen hartelijk voor ons te verwelkomen met de geest, vriendelijkheid en sympathie. Wij hopen u snel te zien. Elisa, Matteo en Jacopo
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "als thuis"

    13/08/2016

    We brachten twee weken thuis en we waren Panetta benissimo.Il plaats is echt mooi, rustig, geventileerd, in de buurt van de zee, maar in de rust van de heuvel, omgeven door boomgaarden. Gianni en Valeria zijn twee mensen op zijn zachtst gezegd gastvrij en behulpzaam, in staat om de gasten zich comfortabel voelen. We aten zeer goed, oprecht en altijd gevarieerde keuken, ook geschikt voor onze kinderen. Onze zoon Emanuele nooit vergeten zijn vakantie in het land en zijn rit op grasmaaier met de heer Gianni. We hopen terug te komen volgend jaar, heel erg bedankt. Valeria en Paul
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Casapanetta reageert
    Dank u voor de sympathie en vreugde, je was speciale gasten, vooral de drie kleine jongens. We zijn blij te hebben gemaakt van uw vakantie aangenaam. Een dikke knuffel voor jullie allemaal, van ons allemaal, waaronder Cristina. In de hoop om je weer te zien .... een kus. Gianni en Valeria
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "een gezellige plek"

    04/08/2016

    Ik bracht vijf dagen met mijn familie in Casa Panetta, een "echte farm", omgeven door veel groen, mooi vooral het uitzicht vanuit het huis in de richting van de boomgaard, kortom, een rustige en rustgevende plek. We hebben genoten van de keuken van Valeria dame stipt elke ochtend plukken onze eisen, het voorstellen van typische gerechten en verwennen onze kinderen, die ook genoten van het gezelschap van honden en Sunny Domingo. Mevrouw Valeria gaf ons waardevolle advies over de plaatsen om te bezoeken en de mooiste stranden. De boerderij in de buurt van het dorp en handig om het strand konden we dagen door te brengen erg ontspannend. Mijn kinderen hebben al gevraagd om terug te komen volgend jaar!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Aan zee
    Agriturismo Casapanetta reageert
    Geachte maakte ons erg blij om u als onze gasten, we zijn blij dat je genoten hebt van wat wij u hebben aangeboden, in tegenstelling tot veel fake mensen, die zeggen dat ze hier tevreden en spreek slecht, alleen maar omwille van zijn of omdat ze droog zijn. Yours is gewoon een leuke familie. In de hoop om je daar te omarmen Gianni en Valeria
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      7/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "terug naar "Casapanetta""

    13/07/2016

    Dit jaar kwamen we hier terug voor onze 15-daagse vakantie, omdat de ervaring van vorig jaar was er echt leuk en zeker dit jaar vonden we dezelfde gastvrijheid en welkom, Valeria in toenemende mate goede keuken en Gianni altijd beschikbaar Valeria ik mis het gelach we deden in de avond nadat u klaar was opruimen van uw koninkrijk, en uw huisdier inclusief Zonnig en Domingo. De boerderij omgeving is prachtig en de zee in juni is prachtig en dan proberen, proberen Basilicata altijd verrassingen voor het variëren van landschappen en de ongelooflijke land met een charme en Lucan zijn speciaal. ...... Dank u dank u voor alle
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2016
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 4
    "Misleidend"

    "zeer teleurgesteld"

    13/07/2016

    We verbleven een week in juni de kamer erg donker en vies airconditioning niet werkt, douche met gebroken tegels zonder bidet. Niet te vergeten het eten van niets minder obrobioso gerecycled van de ene dag op te noemen 'anders en we waren de' slechts dit paar in het hotel laat staan ??als er andere mensen waren? Slechte herinneringen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      7/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      1/10
      "Slecht"
    • Activiteiten/services
      3/10
      "Slecht"
    • Restaurant
      1/10
      "Slecht"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten