contactModalFeedback

Agriturismo Home for Creativity

Via Caparroni, 15, 87046 Montalto Uffugo (Cosenza)

"Super"
Volgens 9 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,6/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,5/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,8/10
    "Super"
  • Restaurant
    10/10
    "Fantastisch"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtige ervaring en een uitstapje in Calabrië!"

    01/11/2019

    We waren een gezin van 6 personen en hadden een heerlijk verblijf in dit huis. Onze 3 kamers waren zeer groot en schoon en de badkamers waren brandschoon. Het uitzicht op het Calabrische platteland was uitstekend en we hadden een paar warme dagen in oktober, zodat we zelfs de kans hadden om het zwembad (dat uitkijkt over het prachtige landschap) te proberen. De wifi was uitstekend en een lid van onze familie die wat werk moest doen, kon zonder problemen verbinding maken en op afstand werken. We hadden een maaltijd gekookt door Roberto en niet alleen was het eten geweldig, maar er was ook een overvloed aan eten! We hebben ook een kookles gedaan door Roberto die op maat en zeer grondig was. We leerden een tiental verschillende dingen te maken en die waren allemaal heerlijk en gemakkelijk! Het is dicht bij veel bezienswaardigheden in Calabrië en de stad Montalto ligt op slechts 10 minuten lopen en is zeer interessant om te zien. Roberto en Roberta boden ons veel verschillende dingen te doen en te zien in de omgeving en goede eetgelegenheden in Cosenza. We zouden zeker weer terugkomen, want het is een fantastische plek om in Calabrië te verblijven.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Vriendelijkheid en respect voor tradities"

    18/08/2019

    We hebben een familie gevonden die ons heeft verwelkomd als welkome gasten en die ons discreet heeft geholpen om de lokale tradities en de geest van degenen die er altijd al hebben gewoond te leren kennen, waardoor u een wereld en een cultuur kent die altijd met respect voor het milieu heeft geleefd.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    ""Huis" heel gezellig, je voelt je meteen in contact met de natuur..."

    01/08/2019

    Prachtig landschap, rust van het hoogste niveau.
    Zeer vriendelijke en gastvrije eigenaren.
    En niet te vergeten een echte keuken op 0 km afstand.
    Te retourneren
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2019
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Home for Creativity reageert
    Hartelijk dank voor uw mooie woorden. We kijken er met veel plezier naar uit om u bij de volgende te zien :)
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "piacevole soggiorno calabrese"

    04/07/2019

    Salve
    La ringraziamo per la sua accoglienza, la sua disposizione, la sua squisita cucina.
    Ci ha parlato con passione e amore del suo paese attraverso la cucina, il vino i sapori.
    Roberto, lei è un cuoco molto bravo.
    Abbiamo trascorso un piacevole soggiorno e siamo tornati inFrancia ancora impregnati dei sapori calabresi.
    A Pizzo, abbiamo asssaggiato il famoso tartufo al bar Belvedere, pensando a lei.
    Grazie ancora a lei e alla sua famiglia
    Cordiali saluti
    Yvette e Jean-Paul INTEM

    • Verblijf: 6/2019
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Home for Creativity reageert
    Wat geweldig! Wij zijn blij dat u Calabrië van schoonheid en eenvoud heeft leren kennen. We hopen u weer te zien :)
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Passie voor het leven!"

    15/07/2018

    Net terug van een weekend in deze prachtige plek, mooi huis van Roberto, Alba en Roberta. Een perfecte accommodatie voor diegenen die weg willen van de routine en het vriendenhuis binnengaan, mensen die gastvrijheid en eenvoud een levensstijl hebben gemaakt, benijdenswaardig voor de meesten, alleen gereserveerd voor de moed van degenen die durven te leven. De vaardigheid van Roberto, een chef die altijd door zijn keuze werd beproefd, de zoetheid en de grote beschikbaarheid van Alba, hebben ons dichter bij een wereld gebracht die we ons eigen willen maken. Moeilijk is om weg te gaan. Gewoon dit. Nogmaals bedankt. Een plek die wordt aanbevolen aan iedereen die iets wil aanraken ... eenvoud!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Home for Creativity reageert
    Heel erg bedankt. Het was een groot genoegen om u bij ons te hebben en u te kunnen ontmoeten. Deze woorden verplaatsen ons. Nogmaals bedankt en we kijken uit naar de volgende;) Roberto, Alba en Roberta
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtige locatie met geweldige mensen"

    12/06/2017

    Bezocht op onze huwelijksreis reizen door het zuiden van Italië. Mooie locatie, royale kamer met uitzicht. Boven alles onberispelijke gastvrijheid gemaakt voor een onvergetelijke ervaring. We werden behandeld als familie. Zal het opnieuw bezoeken als in het gebied, en sterk aanbevelen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "werkelijk uitstekende"

    01/06/2017

    Vanaf het eerste moment dat we voelden ons alsof we gasten van onze oude vrienden. We kregen warm welkom door Roberto Alba en Roberta die ons meteen op mijn gemak, zullen we binnenkort te mogen ontmoeten.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2017
    Agriturismo Home for Creativity reageert
    Werkelijk uitstekende weet dat je een plezier was. Bedankt en zie je snel weer.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
  • 10
    "Uitstekend"

    "Het was een genoegen"

    01/06/2017

    Het was echt alsof je thuis. De eigenaren zijn vriendelijk, dat ware vriendelijkheid van de mensen die dingen uit passie. In de avond hadden we diner (goed eten) in een comfortabele ruimte, verwarmd door een knapperend haardvuur en prachtig. Een aanrader voor diegenen die een warm en informeel.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2016
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Onvergetelijke ervaring!"

    01/06/2017

    Droom locaties, omgeven door de natuur, met uitzicht op niets minder dan adembenemend en omgeven door een gevoel van vrede en rust die ik zou zeggen is het mystieke. Prachtig huis, bereid in elk detail. Ruim, licht, vlekkeloos schoon en comfortabel. De ervaring van co-leven met Roberta, Alba en Roberto 'was onvergetelijk: we voelden ons thuis met de beste vrienden vanaf het eerste moment. We zijn zo gewend aan gat in onze huizen hebben verdreven, hebben vrijwel compleet vergeten hoe natuurlijk prettig en constructief ruimte en ervaringen te delen met anderen. Roberto en 'ook een enorme kok! Moeten hun diners bereid met producten uit de tuin (biologische) van het huis proberen! Ik kom terug, zeker!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten