contactModalFeedback

Agriturismo La Roccia

Contrada Verzillo - Civitella -, 82033 Cusano Mutri (Benevento)

"Super"
Volgens 43 recensies
  • Ligging en omgeving
    8,5/10
    "Zeer goed"
  • Activiteiten/services
    8,5/10
    "Zeer goed"
  • Accommodatie
    8,7/10
    "Zeer goed"
  • Restaurant
    9,3/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 9
    "Super"

    "Ontspanningsvakantie"

    08/05/2019

    We hebben twee ontspannende dagen doorgebracht, die we op een prachtige manier begroet hebben door de nieuwe managers van de boerderij. je eet heel goed, je slaapt prachtig en de kosten zijn laag. het is net als met een gezin.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "Uitstekende ontvangst"

    23/08/2018

    Een echte boerderij, uitstekende gastvrijheid, uitstekend eten. Het is geen luxe, maar ik voelde me 'thuis'.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldige locatie heerlijk eten en goede gastvrijheid"

    27/08/2017

    Geweldige locatie heerlijk eten en goede gastvrijheid
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "In het weekend van vrienden"

    29/05/2017

    We brachten 2 dagen en 2 nachten volpension op 'boerderij' The Rock 'waar we vonden rust, vriendelijkheid, netheid en een uitstekende kwaliteit gerechten, bereid met lokale producten. De twee eigenaren Michael en Joseph, vader en zoon, zijn slechts een beleefdheid en vriendelijkheid om je zo op je gemak dat je het gevoel thuis met vrienden te zetten. Hallo Michele, Giuseppe hallo bedankt voor alles en we zullen binnenkort weer te ontmoeten. Affectionately James en Monica
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Ontspannen en goed eten"

    03/05/2017

    Een weekend vol ontspanning, culturele verrijking en ... goed te eten! Het ding om te doen als je wilt om de stekker uit de drukte van de stad en het kantoor ... midden in de natuur helemaal ... Eigenaar en beschikbare personeel en vriendelijk ... allemaal uitstekend! We voelden ons thuis. Thanks Masina
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Schoon milieu eten we goed. De eigenaar zeer beleefd"

    26/04/2017

    We hebben ervan genoten
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2017
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      8,5/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "weekend ontspanning"

    04/11/2014

    Hallo, zoals ik lees de recensies? Ik kwam voor het eerst naar deze plaats heb ik net als u, dan kan dit als een persoonlijke reactie oplossen van de verschillende twijfels die zijn gerezen het lezen van de opmerkingen van andere gasten te bedienen: brachten we een mooi weekend met diner formule + ontbijt + lunch zondag. -We hebben altijd goed en oprecht gegeten misschien gewoon het ontbijt is een beetje ruimte voor verbetering niets om warm te zeggen en stil -Giuseppe is een geweldige gastheer - Om te komen is er geen noodzaak om de weg 4x4 is een beetje steil, maar als is op zoek naar ontspanning en rust ik denk dat is het minimum te staan ??(ik heb een panda) In de buurt zijn er zo veel activiteiten we deden het rijden. nogmaals bedankt we hadden een geweldige tijd. hello :)
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    Agriturismo La Roccia reageert
    Hallo Valerio. Dank je wel voor oprechtheid. U bent ook van uitzonderlijke gasten. Tot snel weerziens. Joseph en Michele
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "NATUUR, ontspannen en goed eten !!!"

    20/10/2014

    En 'de ideale plek voor mensen zoals ik, de behoefte voelen om uit te schakelen van het werk en de dagelijkse routine. En 'een heerlijk, rustiek en uitgehard op hetzelfde moment. De sfeer is erg prettig aankomst al, in feite is de boerderij heeft een prachtig uitzicht! De boerderij managers zijn erg aardig en hebben de mogelijkheid om onmiddellijk de gasten op hun gemak. Wat betreft de keuken met gerechten die het biedt, zijn prachtig, typisch Campanien smaak, is er duidelijk een passie voor detail en aandacht voor authentieke gerechten, met inbegrip van eekhoorntjesbrood en uitstekende lokale rode wijn. Zeer aan te bevelen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Open lucht
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "MEER 'U TEVREDEN"

    19/09/2014

    Het is een heerlijke plek. Structuur die is gelegen tussen de heuvels van de Matese. Het is een perfecte locatie voor plattelandstoerisme. Een goede en uitzonderlijke keuken. Mamma mia hoe goed de hapjes, gerechten met paddestoelen en vlees. Voer het restaurant en voel het parfum nooit gevoeld. Michele is in de tuin en Giuseppe nodig met passie. Het verklaart alle excursies en begeleiden u. Ik verwachtte niet een constructie zo mooi slechts een uur van Napels. Het centrum van Cusano Mutri, het landschap en wandelen dan maak je een unieke ervaring. Gezellige kamers, schoon en rustig !! Ik kom terug komen vaak en zal het iedereen aanraden !!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 2
    "Slecht"

    "Going Home"

    03/09/2014

    Ik vraag me af hoe een site als agriturismo.it die beweert dat hij alleen geschikt kwaliteit boerderijen ruimte kan geven aan een structuur, zoals The Rock. We kwamen zondag 31 augustus, 2014 met de bedoeling van een verblijf van een week in hun appartement en we zijn nog steeds ontsnapten voordat we stoppen met het verliezen 100 euro borg. Reeds de receptie was onaangenaam, met Jozef, een van de eigenaren, die zich bezighouden met het restaurant wees ons dat we niet in de tijd van onze aankomst (wat onmogelijk is om te doen, omdat bij het vinden van telefoon signaal gebied is onmogelijk had aangemeld, en hebben een slechtere 3G internet dan te gaan 's nachts) en maakte ons wachten 15 minuten vóór ons vergezeld door haar vader Michael in het appartement. De teleurstelling was nog erger toen we naar het appartement: de buitenkant zag eruit als een bouwterrein, met betonmixer en bouwmaterialen, verspreid over heel (we namen foto's als bewijs van het ding); het interieur was schoon maar erg basic, zonder een bank, wanden en plafonds in diverse scorstati kale plekken en draden en bungelen een beetje 'overal. Echter, bij aankomst werden we geïnformeerd dat het restaurant voor een vakantie statto de komende dagen zou worden gesloten en dan zou het moeilijk zijn om de eigenaars voor niets vinden. In het huis was er geen telefoonlijn of data-aansluiting en draadloze erover na te denken. Wanneer we dit bracht Jozef die verwachtten een dringende telfonata ingehaald door een probleem van een gezamenlijke Health vertelde ons dat de enige manier was om een ??bar met draadloze Cusano Mutri te krijgen (ook door middel van een ch definiëren weg is beetje ongemakkelijk) en thuis hadden we alleen de telefoons uit te schakelen en te ontspannen. Op dit punt hebben we gevraagd of het mogelijk was om de duur van het verblijf te verminderen, maar vertelde Joseph ons dat we in dat geval moet nog steeds betalen het volle tarief (350 per week voor het appartement, hoewel de website reciteren 210 per week die Giuseppe toerekent een configuratie probleem, maar het is nog steeds misleidende reclame) en zelfs voor een enkele nacht zou 150 euro (te eisen !!!). Moraal van het verhaal: op het einde vertrokken we, het verlies van € 100 borg, zonder te stoppen zelfs een nacht en de eigenaren die ook nogal geïrriteerd leek. Ik denk dat de heren van The Rock, voordat zij aan het plattelandstoerisme zou een ritje naar structuren die serieus plattelandstoerisme te zien. Er zal nooit meer terugkeren en het aanbevelen aan iedereen met ervaring van professionele landbouwbedrijven naar verre patrijs (we hadden geen eten in het restaurant, dus we kunnen niet oordelen dat).
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2014
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Open lucht
    Agriturismo La Roccia reageert
    De slechte beoordelingen worden gebruikt om te groeien en op andere momenten ik serieus overwogen en nam me mee naar mijn bedrijf te verbeteren, zoals blijkt uit de vele positieve reviews. Alle positieve recensies die ik weet dat ik ze beschouwen als een verhoging van de werkgelegenheid ook gerelateerd aan klanttevredenheid. Dat gezegd hebbende, en met het oog op continue verbetering, kan het gebeuren deel van de vraag niet te behagen. De herziening in kwestie van de heer Nicholas B. ZIJN NIET 'Beantwoording (om de redenen die hieronder vermeld). MR NICOLA B. was in mijn STRUCTUUR ongeveer 30 minuten. 2 personen in MI is geschreven 3 slechte recensies !! NOR is gebleven of lunch of niets. HOE ZAL hebben gedaan om ALLE evalueren? AANKOMST: Tijdens de lunchpauze, en met veel mensen (ik had gevraagd of hij me vriendelijk eerst kon vertellen, dus ik kan vrij te maken en begeleiden hem naar het appartement 1,2 km afstand). Terwijl ik niet in 15 minuten waarschuwing aangekomen in twee kamers. Ik vraag me af, ik vraag me af is zo lang wachten? Ik denk niet dat !! Het appartement is VOLTOOID IN APRIL 2014 BRAND NEW. Ze bestaan ??uit twee slaapkamers, terras met prachtig uitzicht, 4 ramen, badkamer. Alle klanten waren enthousiast. Prijs? 50 euro per nacht met gebruik van keuken en breakfast deal !!!! In andere structuren volgens de accommodatie contract zou de klant het volledige bedrag van het geboekte verblijf of € 50 * 7 nachten te verliezen: € 350 !! Maar als misleidende reclame als ik aangekondigd de prijs voordat je ?? In de keuken is er een kleine plek en we moeten de noodverlichting te veranderen. Er is geen peeling verf of elektrische draden in het zicht (ik denk dat de foto's zou zetten) krijg je er draadloos? DE DRIE NEEMT?. Ik heb nooit gezegd AAN DE hebben draadloos internet (zo belangrijk omdat hij was niet de heeft gevraagd bij de reservering?) DRIE en helaas in onze omgeving neemt weinig. SCHULD DAT MIJN boerderij heeft? Voordat je naar twee die toe is 1 KM MI had gezegd. "Hij riep de zuster van mijn vriend en U zich niet goed voelt. Aangezien de drie NEEMT DE WIRELESS en er misschien gaan we GAAN "NOW Ik ben benieuwd hoe zal contact met u MADE (de zus van zijn vriend?) Since You werden geïsoleerd van de wereld? OOK IK DENK IK - GIA 'VOORZIEN FOUTEN IN DE TWEE !!!! OF ENKEL WERD BELET !! HET EINDE VAN HET RESTAURANT DE ANDERE kant heeft de kennis is gegeven voor aankomst en IN ELK GEVAL HET AANBOD Het ontbijt was VERLEEND rechtstreeks aan twee. Enige waarheid: THE land grenzend aan TWEE ER bouwmateriaal. Maar dit heeft geen invloed op de AREA appartement. Ik kon gaan op maar gepest na jaren van opofferingen niet gaan !!!! PS mijn tevredenheid piu'grande 'WAS zondag toen een nieuwe klant vertelde me: 'Het spijt me voor REVIEW FAKE je hebt geschreven !!!'
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      2/10
      "Slecht"
    • Accommodatie
      2/10
      "Slecht"
    • Activiteiten/services
      2/10
      "Slecht"
  • 10
    "Uitstekend"

    "heerlijk verblijf smart"

    07/07/2014

    buongiorno..siamo de Arpaia echtgenoten. Vers, vers van het verblijf op de boerderij. Wat we echt van genoten. Mr. Michael en zijn zoon Joseph, maakte ons thuis voelen nostra..solo we werden bediend en vereerd. Dank je wel. we aten echt bene.Cibi lokaal geproduceerd. Uitstekende smaak. De twee eigenaren waren erg aardig, de plaats en 'mooi, en geeft rust' ... een zeer goed werk. nogmaals bedankt.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
  • 10
    "Uitstekend"

    "aangenaam"

    26/06/2014

    Ik en mijn familie een nacht doorgebracht in dit gezellige boerderij afgelopen zomer. Een betoverende plek, op het platteland, maar met alle gemakken voorzien. Joseph, de eigenaar, behulpzaam en vriendelijk, attent op elk verzoek. We aten zeer goed, jammer dat we waren op doorreis ....
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2013
  • 10
    "Uitstekend"

    "positieve ervaring"

    25/05/2014

    Abbaimo bracht een onbezorgde dag in de buitenlucht te genieten van heerlijk eten begroet met grote vriendelijkheid en de beschikbaarheid van de heer Michael.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo La Roccia reageert
    Heel hartelijk bedankt. Een knuffel voor het hele gezin
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "positieve commentaar"

    14/01/2014

    Maximale beschikbaarheid Uitstekende grote keuken op Michele
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 1/2014
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Farm "The Rock""

    27/10/2013

    het hele weekend was totaal stil en ontspannen desideravamo.Abbiamo vindt kwaliteit, hoffelijkheid en behulpzaamheid totale..lo het ten zeerste aan en ik ben er zeker van te vaak terug te komen ..
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2013
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    Agriturismo La Roccia reageert
    Dank u George. Tot snel weerziens. G & M
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      6/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten