contactModalFeedback

Agriturismo Colle Bralle

Strada Comunale Colle Bralle, 1, 81014 Fontegreca (Caserta)

"Goed"
Volgens 19 recensies
  • Ligging en omgeving
    7,7/10
    "Goed"
  • Activiteiten/services
    6,4/10
    "Redelijk"
  • Accommodatie
    6,8/10
    "Redelijk"
  • Restaurant
    6,5/10
    "Redelijk"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Uitzonderlijk"

    19/06/2019

    Meneer Giuseppe is een schattig, behulpzaam en vriendelijk persoon. Ja, maar nu al heel goed en de menu's zijn er in overvloed. De woning is uitzonderlijk, gezellig, rustig en schoon. Ik beveel het van harte aan.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2019
    Agriturismo Colle Bralle reageert
    Geachte heer Stephen, hartelijk dank! Ik zal haar zeker bezoeken in Napels met mijn zoon die net zoveel van dieren en natuur houdt als zij en ik!!!!!!!!!!!!!!
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "GASTVRIJHEID GEWELDIGE ETEN LOCATIE FAVOLOSA"

    25/06/2018

    gastvrijheid geweldige locatie eten fantastische kwaliteit - uitstekende prijs
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 5
    "Misleidend"

    "kun je meer doen"

    16/08/2016

    Een Napolitaanse gezegde luidt: "pe 'n'àceno' en zalen en perz '' om menesta"! Vertaald voor degenen die niet bekend met de Napolitaanse "voor een kleinigheid verloor de goedheid van het eindproduct." Ik denk dat het nog steeds plausibel als de fout hem een ??naïeve beginner maakt, maar het is onaanvaardbaar voor iedereen die is rond voor ongeveer twintig jaar. Mijn beoordeling wil alleen zijn opbouwende kritiek te dienen, als u wilt accepteren, alleen om een ??aangename plaats van absolute rust gelegen in een zeer rustige hoek geschikt voor mensen die besloten om de stekker eruit te trekken een beetje van de drukke stad te verbeteren. Joseph, aardig en beleefd was eigenaar, net als de rest van de familie, moet meer aandacht hebben voor detail en niet belast met duizend kosten die kunnen worden gedelegeerd aan anderen. Ik weet niet of ik had de pech, als ze zich voordeden in een tijd van te veel chaos (ik was hun gast 13-15 augustus 2016), maar het feit is, dat mijn kamer had veel gebreken. Vermist: de haken in de badkamer voor opknoping handdoeken, de wc-papier houder, de haardroger, televisie in de kamer. In de twee-daags verblijf het was nooit de kamer herbouwd, laat staan ??is nooit geleverd met extra badschuim dosis (één zakje twee dagen). Geen fout op het menu met betrekking tot de rekening van zelfgemaakte pasta en royale porties, misschien, het vinden van mezelf op een boerderij, zou ik verwachten dat, voor wat betreft de laatste, iets meer echt, of naar huis producten (kip, konijn ..). Wat betreft de externe moet ik zeggen dat de parkeerplaats is ruim en met bomen, de patio, uitgerust voor buiten, erg cool eten en uitgerust, indien nodig paraplu's, het onderhouden gazon heeft een mini-speeltuin voor kinderen . Hoe zit het met het zwembad, hoewel een beetje uitgerust, om te kunnen profiteren, zou je beter onderhoud nodig. Door gebruik te maken van het verblijf in de boerderij zou aanraden om de "Cipresseta" Fontegreca bezoeken.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      6/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      5/10
      "Misleidend"
    • Activiteiten/services
      5,5/10
      "Misleidend"
    • Restaurant
      6/10
      "Redelijk"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Augustus in Fontegreca"

    24/08/2015

    Fantastische gastvrijheid van Giuseppe en zijn familie. Perfecte setting, mooi dorp en lokale restaurants. Giuseppe's moeder kookt een fantastische maaltijd en de zelfgemaakte wijn / amarro / nocillo / limoncello is enorm. Prachtige everyminute. Controleer ook de cyprus grove in het dorp.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Colle Bralle reageert
    Dank u Alex !! Het was een waar genoegen om u en uw mooie familie te ontmoeten. Ik hoop u opnieuw en binnenkort te mogen verwelkomen. Een hartelijke groet. Joseph en familie
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
  • 2
    "Slecht"

    "het ergste"

    15/08/2015

    We verbleven in de boerderij (zoals gedefinieerd, maar de boerderij heeft niets) op 13 en 14 augustus 2015 namen we twee kamers een quad is een decoratie triple vallen met het hoofdeinde stukken, waaronder vies en onfatsoenlijk badkamers en bediend, de nacht van de 13e we zonder water waren (hij noemde de eigenaar om de Griekse bron burgemeester bestellen) vroegen we een no tank ??????? We moesten vragen om water emmers tot 's avonds ?????? eisen . Eten was slecht (onfatsoenlijk ontbijt) en natuurlijk elke typisch en vers als het moet een bedrijf zijn. Zwembad vies en slecht onderhouden. Absoluut niet aanraden. De vriendelijke eigenaar, maar je ziet dat het is geïmproviseerd in deze activiteit.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Colle Bralle reageert
    Mevrouw, ik ben erg jammer zijn commentaar. Ze zijn niet in deze activiteit geïmproviseerde, beheer ik voor 18 jaar met dezelfde medewerkers altijd met substantiële resultaten, zoals blijkt uit de bevindingen van mijn cliënten (niet alleen die op de site ... het is duidelijk dat veel spontaner te brengen van een kritische negatieve in plaats van positieve evaluaties). Ik bewezen om u de maximale beschikbaarheid en hoffelijkheid, zoals ik gewoonlijk doen. Zelfs wanneer (! Verschijnen je zo slecht georganiseerd en verwarrend) Ik dacht dat je had ook geboekt lunch en ik, met veel geduld (ik had andere cliënten en half augustus uit te voeren), controleerde ik met u de reserveringen; Je had niet gereserveerd lunch, maar ondanks dit, stelde ik u toch lunchen; je weigerde en blijft dan met portemonnees, kinderwagens etc. tot 13 zittend aan de tafels op het terras (blijkbaar was het goed !!) door te bellen naar een aantal aangrenzende structuren .. voor lunch!?! Maar de bewering dat de meeste bedroeft me, omdat absoluut onwaar is, is dat met betrekking tot de kamers. Smaakvol sommige met antieke meubels, onlangs gerenoveerd en onderhouden met zorg (met name in de quad waar je gehuisvest zijn er de meubels in mijn oma's in perfecte staat je bent mijn trots en mijn familie!), Anderen met een eenvoudige, functionele inrichting even goed onderhouden. Het is duidelijk dat het succes van een levend hangt ook af van aanleg van de klant. Van onze kant zullen we proberen om onszelf te verbeteren en om de kritiek te gebruiken, hoewel onplezierig en niet altijd overeen met de waarheid, zo nuttig en constructief. Met vriendelijke groet. Giuseppe De Benedictis
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      2/10
      "Slecht"
    • Activiteiten/services
      2/10
      "Slecht"
    • Restaurant
      2/10
      "Slecht"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Stay farm"

    01/08/2015

    Ik heb 5 dagen eind juli met familie, zeer rustige plek voor degenen onder ons die besloten om de stekker eruit te trekken uit een aantal mooie cittadino.Struttura chaos met veel groen en mijn kamer uitgerust met een groot terras comodo.Si goed eten en het is rustig en vrede van tjilpende uccelli.Il eigenaar was erg gezellig en behulpzaam.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      6/10
      "Redelijk"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 2
    "Slecht"

    "zet voedsel"

    26/07/2015

    Ik verbleef gewoon in dit pand echt mooi intiem en gezellig .. maar hoe zit het zeer slecht en niets typische gerechten GEZIEN is een boerderij .. het zwembad is slecht onderhouden met stoelen en andere zeer oud.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      6/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      4/10
      "Misleidend"
    • Activiteiten/services
      2/10
      "Slecht"
    • Restaurant
      2/10
      "Slecht"
  • 10
    "Uitstekend"

    "hill farm Bralle"

    28/06/2015

    We hadden een fantastische ontspannende uitstekende structuur dag met een uitstekend personeel in beide richtingen als zowel vriendelijkheid en uitstekende kok en de eigenaar schoon een goed mens. Ik nodig u uit om er naartoe te gaan zal je zeker betoverd
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Joseph is Mariateresa"

    28/04/2015

    Hallo ik wil duidelijk maken che..abbiamo maakte een weekend van 25 april we ontspannen in deze structuur, in het groen een warm welkom, de vriendelijke eigenaar van Maximum disponibilità..anche mensen die er werken, erg vriendelijk en eet disponibili..si goed, dat is genoeg om te zeggen dat we komen terug ..
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 4
    "Misleidend"

    "Het kan verbeteren"

    27/04/2015

    Ik was in dit huisje met een groep vrienden en ik moet zeggen dat de plaats, evenals de structuur zijn zeer carini.Per Als voor het menu, ik trussed heel goed de zelfgemaakte pasta, maar ik heb wel een aantal klachten over het tweede zoals verwacht naar home producten (kip, konijn ..) en niet zeker varkensvlees vinden is niet erg hoge kwaliteit en lage inhoud. U kunt verbeteren. Om binnen de copresseta, heerlijke plek om de watervallen te zien.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
    • Restaurant
      4/10
      "Misleidend"
  • 2
    "Slecht"

    "Een prachtige plek om"

    28/11/2014

    opnieuw proberen om opnieuw te maken van een herziening van deze boerderij sinds de eerste werd niet gepubliceerd ... zeer mooie en rustige kamers mooi en ruim de zonde, die veel stof me een astma-aanval en onsympathieke houding heeft gegeven eigenaar heeft me gedwongen om de kamer te verlaten om 2 uur en de nacht doorbrengen in de auto
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      2/10
      "Slecht"
    • Accommodatie
      2/10
      "Slecht"
    • Activiteiten/services
      2/10
      "Slecht"
    • Restaurant
      2/10
      "Slecht"
  • 10
    "Uitstekend"

    "een half augustus vergeet niet"

    27/08/2014

    Ik verbleef twee dagen in het prachtige bergland bralle.non Extension me veel in de woorden omdat ze te voor de hand liggend zou zijn, maar je kunt alleen leven deze ervaring om de ware vrede die hen respira.voglio begrijpen alleen voor de grote cuoca.a hele feliciteren personeel, maar vooral om de eigenaar de gastvrijheid van de grote joseph 's aan ons gegeven en voor de terugkeer te veel gentilezza.ci hart sicuramente.grazie een warme abbraccio.Alessandro
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2017
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een fantastische Ferragosto"

    18/08/2014

    Welk woord of adjectief zou oppervlakkig om te beschrijven wat er van ons verblijf in dit prachtige pand ...... een oase van rust, rust en culinaire hoogstandjes zijn. De vriendelijkheid in het stellen van de klanten niet voor iedereen, maar in deze oase is in de eerste plaats, dankzij lieve Giuseppe (de meest 'hoge baas van het hotel) ... de kok (door fee handen), en die in deze twee dagen van augustus, en 'werd onze vriend, de grote avonden praten brachten onder de sterren ..... de vriendelijkheid en beleefdheid dat de Benedictis familie zet in alles wat hij doet' ........ .om lieve Joseph (eigenaar) ik zeg gewoon dat de wereld zou moeten bestaan ??niet meer 'mensen die uw kwaliteit hebben', zullen we zeker teruggaan naar zijn uw gasten ...... dus wees voorbereid met nieuwe prelibatezze.Con genegenheid en oprechte vriendschap Rocco
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2014
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Open lucht
    Agriturismo Colle Bralle reageert
    De inzet en toewijding van deze dagen worden betaald door uw woorden. Dank je wel. Giuseppe
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 2
    "Slecht"

    "memorabele :("

    31/07/2014

    Ik bespreek met een vertraging van een jaar geleden dat ik nog maar net gemerkt dat mijn eerste review, ik weet niet waarom, werd niet gepubliceerd. Ik verbleef in augustus 2013: het management is niet professioneel door een oogpunt; Het eten is kantine; openbare ruimtes zijn armoedig met toebehoren (parasols, stoelen, tafels) hersteld van een deel van het land bar gesloten in de jaren '70, in het gebied waar u park waren er schroot hier en daar, het zwembad onzeker. Ik herhaal dat ik bleef een jaar geleden dus ik hoop dingen zijn veranderd. In ieder geval, ik heb het niet aan iedereen aanbevelen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2013
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo Colle Bralle reageert
    Dear Mr. Luke, ik lees zijn recensie met verwondering en met meer dan een paar twijfels .. Ik vind het vreemd dat Zijn vorige beoordeling niet is bekendgemaakt en in het bijzonder verbaast me dat na een jaar de moeite heeft genomen om opnieuw te schrijven. Dat gezegd hebbende, het lezen van zijn woorden lijken niet van de structuur die ik ben vereerd om te bezitten en te beheren met toewijding en passie samen met vertrouwde collega's die met mij zijn al meer dan 15 jaar (ik was al met mijn vader) spreken. Wij serveren zelfgemaakte pasta volgens de traditionele recepten van de plaats en het eten is allemaal gemaakt van natuurlijke ingrediënten (olie produceren wij, evenals de tomatensaus en wijn). Het parken in de olijfbomen. De patio is uitgerust met banken en gelamineerde houten tafels. Het gazon zeer goed verzorgd met spelletjes voor kinderen. De veilige, schoon zwembad, bezocht voornamelijk door gezinnen met kinderen die de rust waarderen. Ik verzoek u dan ook om me te betalen een bezoek en voor zichzelf te zien wat er gezegd werd. Met vriendelijke groet. Giuseppe
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      4/10
      "Misleidend"
    • Accommodatie
      2/10
      "Slecht"
    • Activiteiten/services
      2/10
      "Slecht"
    • Restaurant
      2/10
      "Slecht"
  • 10
    "Uitstekend"

    "beide volte..super !!"

    06/06/2014

    hoi, ik QST te herzien te laat, maar ik had mezelf beloofd om het te doen, dus hier ben ik !! sn tweemaal gast QST boerderij geweest !! x de eerste twee dagen met mijn partner rooskleurig x disintissocarci uit de tweede stress..e ik bracht de hele familie x een reünie !! ik moet zeggen dat sn tt was geweldig in beide gevallen !! verwennen door Joseph (en zijn medewerkers), die erg vriendelijk en behulpzaam was, ze brachten zelfs ons ontbijt bij het zwembad !! niet alleen .. tijdens ons eerste verblijf ik vergat een rugzak die na een telefoontje, heeft stappen ondernomen om mij behoeden restituendomelo bij de tweede visita..una aardig persoon !! hoe lekker alles wat we aten genomen, zelfs geborsteld op beide gelegenheden !! ik ben en we waren tevreden !! en omdat er wordt gezegd dat er geen 2 zonder 3 .. een groet Giuseppe..i sign.TETI (ik hoop dat je ons herinneren)
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten