contactModalFeedback

Agriturismo Il Piano della Corte

Località Piano della Corte, Santa Barbara 84052 Ceraso (Salerno)

"Super"
Volgens 29 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,5/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,6/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,9/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,8/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "is een echte topklok! omgeven door de natuur en omgeven door authenticiteit en onbesmet!"

    04/11/2019

    Ik kwam net terug van een fantastisch weekend, doorgebracht met mijn familie, waaronder twee kinderen die konden genieten van de meest authentieke manier om zichzelf te voeden, maar vooral om te spelen in nauw contact met de natuur....
    Een superieur comfort van de kamers, bijna zoals uw eigen huis.... een netheid en hygiëne die bijna maniakaal is, maar bovenal gerechten om te proeven, gekookt misschien wel met de oudste traditionele recepten.... met 100% natuurlijke ingrediënten! Kortom, de geur van de natuur, unieke smaken en ontspanning om te verkopen!

    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Schitterend"

    21/10/2019

    Een SUPER GROOT Verblijf!!! Ik ben meer dan 35 keer naar Italië gereisd en heb in veel Agriturismo verbleven. Dit staat bovenaan de lijst. Extreem schoon. Mijn super kieskeurige oma zou mijn super kieskeurige oma hierheen brengen en ze zou super tevreden zijn. Eigenaren en personeel zijn zeer behulpzaam en vriendelijk. Had problemen met GPS om de plaats te vinden, maar de eigenaar was erg behulpzaam bij het invullen van de details. De maaltijden waren geweldig. Mijn grootouders komen uit dit deel van Italië en de chef heeft zoveel dingen gekookt zoals mijn grootouders. Het was absoluut verbazingwekkend. De saus. De ravioli. De greens en groenten. Ongelooflijk goed. Ik dacht dat ik in de hemel was. De eigenaar was zo vriendelijk om me hem te laten volgen naar een moeilijk te vinden plek. Ik vergeet de buitengewone vriendelijkheid van de mensen niet. Niet vaak meer te vinden deze dagen. Ook de slaapkamer en badkamer waren van de hoogste kwaliteit. Zeer ontspannende plek. Ik zal er zeker nog eens op terugkomen en dit de plek maken waar ik elke keer dat ik mijn familie bezoek, blijf.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtige plek"

    03/08/2019

    Ruime, smaakvol ingerichte kamers, prachtige ligging, ruim terrein, uitstekend eten en zeer aardige mensen. We voelden ons zeer comfortabel en kunnen de Agriturismo zonder beperkingen aanbevelen. Ook zeer geschikt voor kinderen, de boomhut werd zeer goed ontvangen. Al met al was het gebied een echte ontdekking.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Het is een aards paradijs..."

    15/04/2019

    We waren twee keer te gast op de boerderij en we hadden een geweldige tijd, charmante plek, omgeven door groen, 20 minuten van de zee. Het is de ideale plek om te ontspannen en de dagelijkse stress achter zich te laten. Al het eten wordt bereid met lokaal geteelde en verse producten, de porties zijn er in overvloed en alles wordt overdag bereid om door de gasten te worden geconsumeerd. Ook voor gezinnen met kinderen is dit een perfecte plek, omdat ze rustig kunnen spelen rond het huis en met de dieren die in een bos met olijfbomen zijn ondergebracht, allemaal omgeven door een bos van olijfbomen.
    Ideale plek om uit te rusten, te wandelen in de 80 hectare land en bos, met rivieren en ongerepte natuur en kan gecombineerd worden met dagen op zee.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2019
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Mooie plek midden in de natuur ... een show!"

    29/10/2018

    We bleven slechts drie dagen op de boerderij, verwend door de keuken van mevrouw Enrica en het warme welkom van Elena. De plaats is prachtig ... alles is echt perfect. Ik beveel het ten zeerste aan ....
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8,5
    "Zeer goed"

    "Een unieke ervaring"

    19/10/2018

    We verbleven 2 nachten in iL Piano della Corte en willen je vertellen dat we alles uitstekend vonden te vinden Onze gastvrouw Elena was charmant en uiterst behulpzaam De kamers waren Spa-kwaliteit en het regionale eten en de wijn en natuurlijk was de zelfgemaakte olijfolie de beste We zouden willen dat we een langere periode hadden geboekt Als al je sites net zo goed zijn als il Piano, zullen we ze gebruiken voor onze toekomstige reizen en vrienden adviseren
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2018
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      7/10
      "Goed"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "mooi"

    04/08/2018

    Ik laat met plezier een fabelachtige feedback achter op deze receptieve structuur: zeggen dat het betoverend is, is niet overdreven. Discrete en zeer vriendelijke ontvangst, grote, schone kamers, aandacht voor detail, keuken met ingrediënten van het landgoed, olie van eeuwenoude olijfbomen, betoverend uitzicht, gemakkelijke toegang tot alle badplaatsen van Cilento, uitstekende keuken, vriendelijkheid en professionaliteit, eerlijke prijzen zelfs in het hoogseizoen. De boerderijen waren echt zo! We komen terug.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Heerlijke plek!"

    25/07/2018

    Een echt unieke ervaring, in een suggestieve en ontspannen sfeer. Uitstekend welkom, heerlijk eten, heerlijke plek! We zullen zeker terugkomen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Ruimte en natuur tussen olijfbomen en de zee."

    09/07/2018

    Hartelijkheid en gastvrijheid dit zijn de echte eigenaardigheden van de mensen, Elena en tante Enrica, die ons verwelkomden met al hun sympathie in hun prachtige structuur ondergedompeld in een woud van eeuwenoude olijfbomen. Ideaal voor wie op zoek is naar rust en stilte weg van het dagelijkse lawaai en voor degenen die de Cilento willen ontdekken: de stranden, de bergen. Aan te bevelen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een magische paar dagen"

    12/05/2018

    Mijn man, mijn 1,5-jarige en ik hebben hier een geweldige tijd gehad. We brachten hier drie nachten en gingen halfpension dat absoluut de beste beslissing van de vakantie was. Het avondeten was ongelooflijk, door een lange weg de mooiste Italiaanse gerechten die we ooit hebben meegemaakt. Elena en haar familie waren zo warm en gastvrij. Het uitzicht zelf was adembenemend en buiten zitten in de avond op zoek naar de vallei als de zonsondergang een geweldige ervaring was. Er is een boomhut waar mijn zoon zo van hield, evenals het normale toentelen en froing van een werkende boerderij. Sterk, zeer aan te bevelen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Ervaring zeker worden herhaald!"

    08/02/2018

    Meer dan tevreden ondanks de regen. Neem de toegang van vuil in de dichte bossen in de mist gehuld was een magische ervaring, een detachement uit het dagelijks leven. Bij aankomst in het oude boerderij in de majestueuze olijfbomen, de grote open haard is altijd aan, het warme welkom, het comfort van de verwarmde kamers, de tante Chica gerechten die zijn bereid onze prachtige weekend. We zullen terugkeren in het voorjaar naar de plaatsen waar we ons voorstellen mooi, zelfs in de zon te zien.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 2/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtige plek omgeven door ongerepte natuur, een paradijs."

    06/12/2017

    Ik wilde een weekend door te brengen in de aard van de Cilento en koos voor het plan van de boerderij van de Rekenkamer, geloof me ik kon geen betere keuze geweest zijn. Structuur zeer comfortabel en verzorgd in elk detail, omgeven door een prachtige olijfgaard, vriendelijk en familiale sfeer, een uitstekende keuken met speciale gerechten subliem gekookt door mevrouw Enrica met biologische producten van de boerderij. We hadden een geweldige tijd! We zullen zeker.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Voel je thuis weg van huis."

    12/11/2017

    De uitzonderlijke keuken van mevrouw Enrica, in een hoekje van het paradijs van eeuwenoude olijfbomen, in een oude boerderij met uitzicht op de vallei en de zee, de warmte van de familie, hartelijke en attente welkom bij Elena, maakten onze vakantie onvergetelijk. Kinderen zijn gek voor de boomhut en we zijn terug met een auto vol met producten bereid uit hun bekwame handen het resultaat van dit prachtige land: olie, hoofdkaas, ingemaakte groenten en jam. Sinds zijn komst heen en terug! Dan is de laatste verrassing van de kosten, in plaats van eerlijk!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Positieve ervaring in elk opzicht. Ongerepte natuur in die perfect aan te passen naar een bedrijf bio. Confort en hoffelijkheid op het hoogste niveau."

    05/10/2017

    We werden begroet door Enrica en Elena dame met grote hoffelijkheid en vriendelijkheid. We hielden van het hotel, de kamers groot en comfortabel, traditionele gerechten met biologische ingrediënten nul km. Het milieu is charmant en zeer ontspannend. We voelde me beter dan thuis. We zullen zeker.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Eco-biologisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Prachtig verblijf"

    08/08/2017

    We hebben twee weken doorgebracht in dit prachtige agritoerisme, gelegen in een klein maar wel bekend gebied van Italië. De kamers waren schoon, het eten was zo goed en de mensen waren zo warm. Alvast bedankt voor Elena en la Zia Enrica voor hun gastvrijheid bij hun agritoerisme.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten