contactModalFeedback

Luna D'Agerola

Agerola (Napels)

"Super"
Volgens 9 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,3/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,5/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,4/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,6/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Kook Klasse"

    24/09/2019

    We verbleven een paar dagen eerder in een andere agriturismo in de omgeving, en vonden dit kleine plekje pas op onze laatste dag, dus helaas konden we hier niet blijven. Blijkt dat hun kamerprijzen ook een stuk goedkoper zijn, maar daar komen ze niet in terecht.

    Toen we het hotel naderden, was er een zeer sterke geur van verse tomatensaus die werd geproduceerd. Natuurlijk vonden we de chef en zijn vader een partij verse tomaten die ze net geplukt hadden geperst en gebotteld hadden, en het rook intens mooi. Blijkbaar verbouwen ze hier al hun eigen voedsel - allemaal biologisch. Alles van wijn, citroencello, olijfolie, citroenen en ander fruit; en zowat alle soorten groenten die je je maar kunt bedenken, en ook honing. De traditionele botteling van de saus op de traditionele manier zet de toon voor de kookervaring.

    Toen we het restaurant binnenkwamen, kregen mijn vrouw en ik een fles mousserende wijn die op de boerderij werd geproduceerd. Chef-kok Valentino gaf ons een één op één kookles, en dacht na over hoe we zowel Ravioli als Fettuccine pasta vers konden bereiden, en een aantal lekkere sauzen om van de grond af aan mee te nemen. Het was een hands on ervaring, en de hele ervaring was zeer vriendelijk, een van de meest memorabele hoogtepunten van onze reis.

    De instructie was zeer informeel en Valentino was geweldig. Ik kan met de hand op het hart zeggen dat ik nog nooit in mijn leven zo goed pasta heb geproefd, en ik hou van pasta. We verbleven in Amalfi, Atrani en Rome, en aten onderweg in vele goede restaurants, maar geen enkele van deze restaurants kwam in de buurt van wat Chef Valentino ons voorstelde.

    We mochten zelfs de maaltijd eten die we bereid hadden - veel te veel om te verteren, veel te veel om te verteren zoals ik geprobeerd heb. Valentino en zijn moeder gaven ons veel geschenken, waaronder een aantal van de sauzen die ze bij aankomst aan het bottelen waren, en een heleboel van hun biologische zaden (want ik heb een polytunnel in Ierland en ik wil hier soortgelijke groente kweken). Ze konden echt niet genoeg voor ons doen.

    Het terrein is spectaculair en de kookervaring is echt traditioneel. Als u op zoek bent naar een authentieke Italiaanse keuken, of iets anders te doen tijdens uw reis aan de Amalfi kust, dan is dit een plek die een bezoek waard is. Het ligt ook heel dicht bij het pad van de goden. De lokale stad Agerola heeft een spectaculair uitzicht op de Amalfi kust, dus het is de moeite waard om te bezoeken. We kunnen deze plek niet genoeg aanbevelen.

    Het is een beetje buiten de gebaande paden, maar als u authentiek wilt zijn, vindt u het niet in een stad. Er zijn regelmatige bussen van Amalfi naar Agerola die 2 euro enkele reis kosten, en hun hotel ligt op ongeveer 5 - 10 minuten lopen van de bushalte. Wees gewaarschuwd, het is bergopwaarts, maar als je contact met hen opneemt, is de kans groot dat ze je van de bushalte zullen ophalen, omdat we ze erg behulpzaam vonden, en ons een lift terug hebben aangeboden.

    Als we ooit nog eens de kans krijgen om dit deel van Italië te bezoeken, dan maken we het zeker tot onze zaak om bij Valentino en zijn familie te blijven. Ze waren geweldig en maakten onze huwelijksreis extra speciaal...
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Huwelijksreizen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "een super warm welkom!"

    10/04/2019

    Zeer goede behuizing!
    de ontvangst is zeer warm en de maaltijd uitstekend!
    de kamers zijn zeer comfortabel en schoon.

    Ik raad je aan.

    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2019
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Zeer vriendelijk. geweldige service"

    18/03/2019

    Valentino heeft er alles aan gedaan om aan onze behoeften tegemoet te komen. We waren buiten het seizoen en de enige gasten. Elke maaltijd werd door hem naar onze wensen bereid en hij reed mijn ouders ook naar het vliegveld. De kamers zijn eenvoudig, maar schoon en goed onderhouden.
    De trap naar Amalfi, die om de hoek begint, was een hoogtepunt van de reis. mooi landschap.
    Let op: vertrouw niet op GPS of Google Maps etc, het zal u de verkeerde richting geven. Ook de oprit naar het huis is erg smal, probeer dit niet met een SUV-auto.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Ligging en omgeving
      7/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      7/10
      "Goed"
    • Restaurant
      8,5/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "excellent"

    24/09/2018

    Zeer goed in elk opzicht, ruime kamer, zeer schoon, alle gezinsleden zijn overdreven vriendelijk, zeer attent. Nog geen 2 minuten lopen, naar de ruïnes van een kasteel, een subliem uitzicht op de kust zonder toeristen, fantastisch! Mis niet het woensdagavondbezoek aan de kelder Pasquale gemaakt door zijn dochter Martina, gevolgd door een typische maaltijd rijk aan amalfitans, weggespoeld met hun wijn van een zeldzame druivensoort en de laatste limoncello ... een traktatie! We voelen ons goed in deze plaats. Opnieuw doen .... terwijl de 5 Fransen elkaar ontmoetten tijdens het bezoek aan de kelder van de maaltijd die hun derde bezoek bezochten! Veel succes met deze accommodatie!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Heerlijk ontspannen en gerecht"

    08/09/2018

    Heerlijk eten van het voorgerecht tot de zoete en ontspannende plek om Amalfi Sorrento en de Amalfikust te bereiken de eigenaar Ferdinando een nederige en meegaand persoon de prijzen zijn gemiddeld Ik raad het aan
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Vriendelijke en leuke familie, smaakvolle limoncello"

    25/06/2018

    We werden uitgenodigd om langs te komen terwijl we terugliepen van castello Lauritano. We proefden hun limencello die erg lekker en totaal anders was dan die we in de supermarkt kochten. Zo puur! Ik weet zeker dat dit ook hun andere producten zijn. We bleven niet overnachten, dus kan het niet beoordelen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Geweldige locatie voor een bezoek aan Amalfi"

    02/01/2018

    We verbleven er voor vier nachten, de eigenaren zijn geweldig, erg vriendelijk en behulpzaam bij het tonen van u plaatsen niet te missen op uw reis. We hadden een halfpension en het eten was fantastisch en zo was de wijn. Alles wat we hadden was lokaal zelfs gemaakt met Kerstmis. De wegen in en rond Amalfi zijn erg krap en deze plek is gemakkelijk te bereiken. Als je dagelijks uitstapt, is de bus op korte loopafstand. Oorspronkelijk dacht ik erover om onze auto te gebruiken, maar als je er eenmaal bent, verander je van gedachten.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Sportief
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "Sympathiek personeel in het geheim sfeer"

    29/03/2017

    Sympathiek personeel in het geheim sfeer. Net zoals men denkt een boerderij in Italië. Goede waar voor je geld als het eten in de avond, die werd bereid met ingrediënten uit de eigen wijngaarden bijna voor uw ogen. maar biedt een goed uitgangspunt voor wandelingen, zoals "The Way of the Gods" of iets dergelijks .. De bushalte ligt op 5 minuten afstand.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
  • 9
    "Super"

    "perfect verblijf"

    29/03/2017

    goed onderhouden en warme kamer (ik was er op nieuwjaarsdag) schoon en nieuw meubilair. geweldige locatie, een paar meter is er een mooi uitzicht op de zee. zeer intieme plek, perfect om te ontsnappen aan het alledaagse te krijgen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2016
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten