contactModalFeedback

Agriturismo Quisisana

Via Pantanella, 7, Castellammare di Stabia 80053 Castellammare di Stabia (Napels)

"Zeer goed"
Volgens 25 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,4/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    7,9/10
    "Zeer goed"
  • Accommodatie
    8,5/10
    "Zeer goed"
  • Restaurant
    8,7/10
    "Zeer goed"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 6,5
    "Redelijk"

    "Ze brengen je ook het uitzicht in rekening"

    05/06/2018

    Weinig keuze uit het menu, fatsoenlijk eten, vriendelijk personeel, mooie locatie in prijs-geprijsde relatie! We bleven niet maar hebben alleen geluncht
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Reizigers alleen
  • 8,5
    "Zeer goed"

    "betoverend"

    19/08/2017

    Unieke plek ... personeel zeer hartelijk en professioneel adembenemend uitzicht excellent value for money raden
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Eccelente"

    15/06/2017

    Zeer goede ontvangst, zeer vriendelijk en behulpzaam, prachtige omgeving, una cucina estupenda.

    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "We zouden altijd !! Prachtige plek, Mr. Anthony en mevrouw Anna echt geweldig en uniek!"

    12/04/2017

    Ervaar de prachtige
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "perffect"

    04/03/2017

    De locatie is ongelooflijk. Eigenaren spreken geen Engels, maar zijn erg welkom. Enkele problemen om via GPS te vinden, maar je moet Quisisana park invoegen en singhts op de berg volgen. Salute Antonio.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 2/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Precies wat we verwacht hadden"

    04/06/2016

    Het was onze eerste reis naar Campania en bij Quisisana bleef het een zeer aangename ervaring. Het prachtige uitzicht rondom de plaats, de comfortabele kamers, het heerlijke eten en vooral de geweldige welkom en aanwezigheid van de familie. Altijd met lach en bereid om te voldoen aan al onze behoeften. We gaan Quisisana aan iedereen aanraden die we kennen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2016
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 4
    "Misleidend"

    "Nee dit is geen paradijs"

    19/04/2016

    De plaats is vies en slecht onderhouden. De receptie is niet aan wat we verwacht hadden. Agrotourismo van alles wat we hebben gedaan deze week is het ergste. Jammer dat een dergelijke instelling niet de scharen van Agrotourismo niet bevordert doen hun werk goed. Het enige positieve is de mening van Vesuvius
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      4/10
      "Misleidend"
    • Activiteiten/services
      2/10
      "Slecht"
    • Restaurant
      6/10
      "Redelijk"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Hemel op aarde"

    02/06/2015

    Ik ben 12 jaar mijn man en ik soms onze twee zonen heb verblijf in het Quisisana in verschillende perioden van het jaar en niet moe, we hebben niet genoeg van het panorama die wordt aangeboden om ons, de vreugde van gezond voedsel, gekookt met eenvoud, maar met vakkundigheid en zorgvuldigheid, de vrolijke vrolijkheid en de bereidheid van de familie waar we te gast zijn. Wij zijn onderdeel van de natuur tussen de olijfbomen en de vegetatie goden alle soorten, vakkundig bereid, fruitbomen, deze dagen kersen geplukt rechtstreeks door alle eigenaren en gasten. Ja, misschien wel de traditionele ontbijt en 'onbeduidend ... maar probeer het stellen van een hartig ontbijt ... bruschetta, cherry tomaten in trossen, strikt geproduceerde olie van hen, basilicum in potten overal verspreid ... een paar plakjes spek, salami, ham van hun varkensvlees ... verse eieren direct opgevangen in het kippenhok ... hun ontbijt en dit, leren om het te delen ... niet verwachten verfijning in een echte boerderij en Quisisana is je eten wat de aarde produceert en bestaat niet smaak beter als je campagne en oud, gezond smaken. Thanks Antonio, Anna Maria jouw prachtige kinderen, schoondochters, genres die samen met u ... een grote, statige familie gebonden aan een gezonde, een solide beginselen, die gericht zijn op het algemeen welzijn.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 4
    "Misleidend"

    "Teleurstelling!"

    28/09/2014

    We verbleven slechts één nacht in deze boerderij en we hadden een diner in de avond. De receptie was beleefd, maar niet bijzonder gastvrij. Het uitzicht is zeker opmerkelijk, maar de structuur van het voelde een beetje 'verouderd en zeer inefficiënt beheer: voor het diner we de kosten van het diner vroeg en we werden niet een duidelijk antwoord gegeven, omdat de kosten zeer hoog in vergelijking met kwantiteit en kwaliteit van voedsel. Ook, leek er weinig sfeer "farm" ten minste voor de manier waarop we hebt gedacht televisie voortdurend op tijdens het eten: zowel bij het diner en tijdens de "zeer slecht" ontbijt.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      2/10
      "Slecht"
    • Activiteiten/services
      2/10
      "Slecht"
    • Restaurant
      2/10
      "Slecht"
  • 10
    "Uitstekend"

    "zeer positieve ervaring"

    25/09/2014

    twee koppels verbleven er voor 5 dagen. Genieten van een fantastische locatie, we vonden de ruimte regeling, het schoonmaken van de kamer, maar vooral de echt echte keuken en de beschikbaarheid van managers. Het is zeker aan te bevelen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
  • 4
    "Misleidend"

    "COSI 'COSI'"

    26/08/2014

    Ik verbleef in dit huisje voor een week met mijn man en mijn twee kinderen, en niet aanbevelen. De structuur is heel schoon en goed onderhouden, in een rustige omgeving en dicht bij de belangrijkste bezienswaardigheden, het uitzicht is prachtig en het management is bekend. Maar we waren erg teleurgesteld door het eten en de service: het ontbijt was slecht, terwijl het diner was goed, maar te duur, werden de flessen water in het geheim gevuld met kraanwater, de jampotten gepasseerd door een tafel naar de andere, en toen we durfden te vragen om een ??haardroger moesten we het terug binnen een half uur, want het was de eigenaar van de persoonlijke ... jammer, want deze plek zou kunnen worden uitgebreid met een paar eenvoudige stappen en wat meer delicaat.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      2/10
      "Slecht"
    • Restaurant
      2/10
      "Slecht"
  • 10
    "Uitstekend"

    "authentiek"

    23/08/2014

    Geweldig verblijf in deze agriturismo. Gastheren zeer gastvrij, vrolijk en gepassioneerd over hun traditionele manier van vie.Une echt eenvoudig en gigantische keuken met een prachtig uitzicht op het restaurant en de kamers op de kust van Amalfi, de Vesuvius, Pompeii. Bevindt zich tussen Napels en Sorrento producten nog locaux.Parfait dank u
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Avontuur
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Quisisana is een echt juweeltje!"

    07/07/2014

    We zijn frequente reizigers in Italië en hebben het genoegen gehad om twee keer bij Agriturismo Quisisana te verblijven ... de eerste in augustus 2008 en recentelijk in juni 2014. Elke keer is een absoluut geweldige ervaring geweest. De locatie is schilderachtig en de faciliteit is schoon. Maar wat Quisisana zo bijzonder maakt, zijn de immateriële vaste activa buiten het huis en de locatie ... het is de mensen. Antonio en Annamaria zijn absoluut geweldig. Ze zijn warm, vriendelijk en gastvrij voor al hun gasten. We hebben ook ervaren dat ze de extra mijl voor ons hebben toen we hulp nodig hadden. Tenslotte is het eten gewoon geweldig. De zelfgemaakte maaltijden met verse ingrediënten uit hun boerderij zijn een geweldige ervaring. Diner, gekoppeld aan het prachtige panorama van de Golf van Napels, mag nooit gemist worden. Bottom line: Quisisana is geen hotel en moet niet als één worden gezien ... wat je hier heet is een persoonlijke ervaring die je dichter bij de Italiaanse cultuur en gastvrijheid brengt. Het is een echt juweeltje!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Quisisana"

    07/12/2011

    We brachten 8 dagen hier en tijdens deze tijd had een zeer positieve ervaring gehad. Het eten en catering waren uitstekend, naast de uitzonderlijke gastvrijheid waarmee we werden behandeld. De rustige en rustige omgeving was prachtig, met een verbluffend uitzicht. We zullen de fijne herinneringen van onze ervaring met Quisisana, Antonio en Ann-Maria Edward koesteren
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2011
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Quisisana"

    23/11/2011

    een oase van bos, prachtige tuin met bougainvilles, oleanders, citroenbomen en wilde cyclamen. We hebben genoten van een heerlijke eten, de rustige en comfortabele sfeer in het huis van Anna-Maria en Antonio, voor onze sightseeing langs de kust. Een terras biedt een prachtig uitzicht van Napels en het omliggende gebied, en de Vesuvius. veronika
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2011
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten