contactModalFeedback

Agriturismo Barone Antonio Negri - Agriturismo Biologico

Via Subia 15, Gaiano 84084 Fisciano (Salerno)

"Super"
Volgens 49 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,2/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,1/10
    "Super"
  • Accommodatie
    8,8/10
    "Zeer goed"
  • Restaurant
    9,6/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 9,5
    "Super"

    "Precies wat we gehoopt hadden!"

    16/05/2019

    Ik denk dat de 3 belangrijkste dingen om te zoeken bij het vinden van een plek om te verblijven op vakantie zijn locatie, eten en mensen. Je krijgt 5 sterren voor alle 3. Maar het waren de mensen (inclusief de andere gasten) die het echt fantastisch voor ons maakten. Iedereen was zo gastvrij, vriendelijk en behulpzaam en zo graag bereid om ervoor te zorgen dat we van ons verblijf genoten hebben. Het soort informele sfeer dat ontstaat is zeer intiem en bijzonder: het kan niet worden bereikt door grote hotels of door veel plaatsen van uw grootte. Alles was precies zoals we gehoopt hadden (hoewel het weer wat warmer had kunnen zijn!).
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      7/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services
      7/10
      "Goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "EENVOUDIG PERFECT"

    09/01/2019

    De eerste dagen van januari van dit jaar hebben we twee nachten in de woning doorgebracht.
    Het eerste gevoel dat we hadden was om ons thuis te voelen: Monica en Gianni zijn absoluut heerlijk, oprecht vriendelijk en vriendelijk genoeg om ons onmiddellijk op ons gemak te stellen.
    We werden ondergebracht in een studio appartement, gelegen in de "Baronale Monica Manor", zeer karakteristiek, goed verwarmd en zeer geschikt voor koppels met kinderen.
    In de ochtend bereidt het overvloedige en gevarieerde ontbijt u goed voor op de vele plaatsen die in korte tijd vanuit de boerderij te bereiken zijn: Salerno, Amalfi Coast, Herculaneum, enz.
    Mis de kans niet om de uitstekende typische gerechten te proeven die Monica en de dames in de keuken met vakmanschap bereiden.
    Zonder twijfel raden wij het ten zeerste aan.

    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 1/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldig alles..... de"

    09/12/2018

    We waren voor de onberispelijke .... 8/9 mooie structuur ..... uitstekende keuken ..... om nn praten over de gastvrijheid van Monica en Gianni en al hun personeel ...... Aan het einde van de auto nn begonnen en zijn geactiveerd om ons te helpen een monteur te vinden ...... om terug te keren .... aanbevolen gaan er ervaring positivissima

    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "Ontspannende locatie in de heuvels!"

    09/10/2018

    We verbleven in deze accommodatie voor 3 nachten in september. Het personeel is uiterst vriendelijk en behulpzaam bij het plannen van dagtochten. Het eten was overvloedig en heerlijk! We hebben een kookcursus gevolgd bij Olga en hadden een leuke ervaring, ook al hebben we niet dezelfde taal gesproken! De accommodatie is prachtig met een spectaculair uitzicht op de nacht van de stadslichten hieronder, de enige geluiden die we 's nachts hoorden waren de giller van een uil en de vleermuizen helpen met mug controle! We hadden een picknick in de tuin onder de prachtige overdekte patio, ik verwacht dat hun eigendom spectaculair is als de bloemen bloeien! Deze boerderij ligt verscholen in de heuvels van een kleine gemeenschap en de poorten waren net voorbij de winkels, waar de laatste winkelier ons in de richting van de oprit wees! Grazie Millie voor zo'n geweldige ervaring!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Uitstekende ligging, rust en gastvrijheid"

    19/09/2018

    Ik ga elk jaar naar Italië en blijf zo vaak mogelijk bij Monica en Gianni. Het welkom is altijd hetzelfde, eenvoudig en warm; het eten is uitstekend en de kamers goed uitgerust en onderhouden. De meest typische zijn in het Monica Manor in de stad. JCC
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Eersteklas Gastronomisch Professionaliteit!"

    16/09/2018

    Vriendelijke en gastvrije entree! Adembenemend panorama! Fijne en lichte lucht! 100% zelfgemaakt eten! Van voorgerecht (overvloedig) tot de eerste en de tweede ..... heerlijk en allemaal huisgemaakt! Een boerderij met attributen van eerste klas !!!! Daar gegaan !!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Barone Antonio Negri - Agriturismo Biologico reageert
    Heel erg bedankt .... uw opmerkingen moedigen ons aan moedig en enthousiast verder te gaan. Ik hoop je snel weer te zien !!!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldige ervaring!"

    02/09/2018

    Ons gezin verbleef een week in Monica en Giannis agriturismo in augustus en de ervaring ver overtrof onze verwachtingen! Vanaf het moment dat we aankwamen we fet als onderdeel van het gezin. Onze gastheren regelden uitjes voor ons, suggereerden plaatsen om te zien en te verkennen. De dames in de keuken serveerden ons het beste eten dat we hadden tijdens onze hele reis en zorgden er altijd voor dat de kinderen tevreden waren met wat ze serveerden. We kregen zelfs een kookles en de kinderen hielpen de dieren op de boerderij te voeren. Het mooiste aan deze plek is hoe ze alle families die samen verblijven, samen brengen om maaltijden, lacht en ervaringen te delen. Elke keer als er een nieuw gezin arriveerde, begonnen we het avondeten met een toast en hapjes van prosecco, een prachtige manier om iedereen voor te stellen. Onze gastheren voegden zich regelmatig bij ons voor het avondeten en waren er altijd om te helpen als we iets nodig hadden. Deze plek geeft je echt de echte agriturismo-ervaring en je zult geen honger meer hebben. Uitzichten en terreinen zijn prachtig, het zwembad is klein en een beetje koud maar we genoten er nog steeds van. De agriturismo ligt op een perfecte locatie om alle ongelooflijke locaties in deze regio te verkennen; Pompeii, Herculaneum, Vesuvius l, Paestum, de Amalfikust en de Cilento-kust.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Verblijf van een week in augustus 2018"

    02/09/2018

    We brachten 7 uitstekende dagen door in de agritoerisme van Monica en Gianni met onze kinderen. De locatie is perfect, dicht bij de kust van Amalfi, op slechts een paar kilometer van Salerno en dichtbij vele bezienswaardigheden: Paestum, Pompeii, Herculaneum, Ravello, Napels ... allemaal in de natuur, met een prachtig uitzicht op de Vesuvius . Kinderen zijn blij om de dieren te voeren, het zwembad is leuk voor een moment van rust. Gianni en Monica, zijn zorgzaam, zeer behulpzaam en vol tips om het gebied te ontdekken. Het eten is uitstekend.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      6,5/10
      "Redelijk"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een geweldige familievakantie"

    12/07/2018

    We hebben geweldige dagen gehad met onze fantastische gastheren, die ons met alle warmte verzorgd hebben. De kinderen hielden van de ochtenddiervoer en de uitgebreide ruimte met het zwembad. Bovenal hielden ze (en we doen) de leuke avonden met een aperitief met sociale bijeenkomsten en natuurlijk vooral met het fantastische zelfgemaakte eten. De excursietips waren perfect, de locatie van de agriturismo is ideaal voor uitstapjes naar de vele prachtige plekken in de omgeving. Dank u ook voor alle waardevolle en nuttige aanbevelingen. We komen graag terug als we dichtbij zijn!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Barone Antonio Negri - Agriturismo Biologico reageert
    beste Markus bedankt voor je zo vriendelijke waardering, voor mij is het een kwestie van een continue verbetering van de gastenzorg. Ik hoop je weer te zien, je vrouw en je "speciale" kleine jongens op mijn agriturismo Monica
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Authentieke sfeer en uitstekend eten"

    27/05/2018

    We brachten vijf onvergetelijke dagen door bij Agriturismo Biologico Barone Antonio Negri en we raden iedereen aan om deze fantastische plek te bezoeken. Het personeel en de eigenaren zijn zeer positief, vriendelijk en behulpzaam - we voelden ons meteen thuis. Liggend op de bergwand met uitzicht op de Vesuvius is er een prachtig uitzicht. De kamers en gemeenschappelijke ruimtes zijn ingericht in een zeer smaakvolle en persoonlijke stijl. De omliggende tuin verrast voortdurend met botanische diversiteit en goed georganiseerde oases - het is een romantisch paradijs dat u eenvoudig moet verkennen. Elke ochtend tijdens het ontbijt kregen we suggesties voor dat te zien of te bezoeken - goed beschreven en aangepast aan het weer, weekdagen, verkeer ect. Dit gaf ons een aantal unieke ervaringen die we zelf niet hadden kunnen plannen. De agriturismo ligt in het kleine dorpje Gaiano - het is een zeer authentieke rustige plek, mis ook niet het plein. Het is een perfecte locatie voor het verkennen van de prachtige kust van Amalfi en omgeving, maar het hoogtepunt van onze dag was om terug te keren naar de residentie Negri voor een heerlijke avondmaaltijd! Het eten is gemaakt met lokale of inlandse biologische ingrediënten van hoge kwaliteit - dus zelfs het meest eenvoudige gerecht is een hap van de hemel. Elke keer als er nieuwe gasten arriveren, is er een klein feest waar de eigenaars en de "oude gast" deelnemen. In de gezellige eetkamer wordt smaakvol eten en drinken met een glimlach geserveerd - en het gesprek stroomt gemakkelijk. Tegen het einde van ons verblijf voelden we ons als een onderdeel van een grote familie.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Het is een geweldige plek voor gezinnen, liefhebbers van rust en vooral liefhebbers van Italiaans eten."

    23/04/2018

    Deze plaats treft alle vijfsterrenluxehotels. Langs de kust van Salerno en Amalfi, een prachtige plek onderhouden door de familie Negri in het midden van de mooiste natuurlijke omgeving. De adembenemende landschappen op de berghelling kunnen ademen. Een paradijs voor gezinnen met ezels, geiten, eenden, kippen en konijnen. De vrolijke lokale chef-koks van de chef maken de smakelijke maaltijden van lokale delicatessen en de verrukkingen van uw eigen tuin tot leven. We zijn sinds 2009 vele malen naar deze plek geweest en de laatste keer in Pasen 2018. Een plek die elke keer weer indrukwekkend is met zijn diversiteit. Het is altijd gemakkelijk om naar de plek te gaan, maar daar wegkomen is moeilijk. Je bent geweldig voor de hele ploeg! Martin en Päivi Stubbe
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "onvergetelijk verblijf"

    17/01/2018

    Jarenlang heb ik kennen en waarderen zeer de eigenaar, eindelijk was ik in staat om te verblijven in zijn "koninkrijk" en is de gastheer in december. De sympathie en warmte van het welkom door al het personeel en de eigenaren, zijn kenmerkend voor deze boerderij, die mooie kamers biedt met eigen badkamer, goed ingerichte kamers met alle voorzieningen. De keuken van het gebied, echt cool! Last but not least, in volgorde van belangrijkheid, adviseer ik een zeer aangenaam bezoek aan de dieren gehuisvest in de boerderij, die in ideale omstandigheden
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Barone Antonio Negri - Agriturismo Biologico reageert
    Lieve Laura, ik dank u voor uw waardering en dus ik hoop dat je terug te komen naar de andere artistieke en natuurlijke schoonheid te waarderen .. Een warme groet. Monica Negri
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "geweldige locatie, vriendelijk en behulpzaam personeel, ideaal voor gezinnen"

    10/01/2018

    We brachten een prachtig nieuwjaarsweekend door op de Negri-boerderij. Het is een geweldige plek om te verblijven als een startpunt voor de historische bezienswaardigheden in de regio. Mijn enige suggestie zou zijn om meer wijn opties te hebben.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Barone Antonio Negri - Agriturismo Biologico reageert
    lieve Julia, heel erg bedankt voor je waardering! over wijnen, we hebben een aantal verschillende wijnen (drie of vier daarvan worden tentoongesteld in een kast in het restaurant: het zou genoeg zijn geweest om erom te vragen.) Ik hoop dat ik je weer hier heb!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een oase van rust"

    17/12/2017

    We hadden een geweldige tijd. Dit is één van die plaatsen waar je zou willen verblijven veel langer. de locatie is perfect, op slechts een paar kilometer van Salerno en de provincie, een adembenemend uitzicht op de Vesuvius. Van de prachtige kamers, dit was onze eerste vakantie in een lange tijd. We voelden ons zo welkom en ontspannen na een paar minuten. Dank je wel en tot ziens, hemelse
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2017
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Comfortabel, nauwkeurig en uniek"

    17/12/2017

    De boerderij Baron Antonio Negri, de enige in zijn soort dankzij het beheer van de eigenaren, attente niet alleen aan de behoeften van de gasten, maar met hun vaardigheden en cultuur, kan u adviseren over routes en altijd aandacht voor lokale specialiteiten en nooit saai . De comfortabele kamers en het eten is geïnspireerd door de regionale traditie te voltooien dit idyllische beeld dat ik zou willen noemen, een ware oase te laden met positieve energie.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2017
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      7,5/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten