contactModalFeedback

Agriturismo Barone Antonio Negri - Agriturismo Biologico

Via Subia 15, Gaiano 84084 Fisciano (Salerno)

"Super"
Volgens 54 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,3/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,2/10
    "Super"
  • Accommodatie
    8,9/10
    "Zeer goed"
  • Restaurant
    9,6/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Magische sfeer"

    16/11/2019

    Wat te zeggen schijnt om in een fabelachtige, unieke atmosfeer te zijn, de plaats en het landschap te zijn dat het allen voor in detail wordt gegeven, het voedsel van de hoogste kwaliteit, waren wij allen verbaasd bij de raad zelfs voor families aangezien het een landbouwbedrijf heeft.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2019
    Agriturismo Barone Antonio Negri - Agriturismo Biologico reageert
    dank u, mevrouw Luisa, voor uw woorden van waardering, die ons helpen om onze gastvrijheid voortdurend te verbeteren.
    tot ziens hier, in agriturismo...
    vriendelijkheid
    Monica
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Uitstekend verblijf op de hoogten van Salerno, een combinatie van rust, aangename bezoeken en smaakpapillen!"

    19/08/2019

    We hebben acht prachtige dagen doorgebracht in deze agriturismo, waar we zeer goed ontvangen werden door Gianni en Monica. Het hele team heeft echt voor onze hele familie gezorgd en we willen in het bijzonder de lieve koks bedanken die ons als echte oma's leken voor het feit dat ze een paar woorden Italiaans kunnen spreken! Wat Gianni en Monica betreft, bedankt voor hun waardevolle advies over de bezoeken die in de omgeving van Salerno en Napels zullen worden afgelegd.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Barone Antonio Negri - Agriturismo Biologico reageert
    Bedankt, Audrey, voor uw beleefdheid en uw opmerking: het is voor ons een genoegen om tevreden te zijn met de woorden van onze gastheren en het helpt ons om te proberen ons onthaal altijd te verbeteren.
    tot de volgende keer, we wachten op je!
    zoen
    Monica
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "een feestdag om te onthouden en te vertellen..."

    19/08/2019

    Fantastische ervaring. Ik wilde mijn 18 maanden oude kleindochter Ginevra aan de Romeinse hitte laten ontsnappen en ik vond het perfecte agrotoerisme in Campanië, in de provincie Salerno, tussen heuvels en zee, een onvergetelijke ervaring. De Agrinegri bij Salerno in de Picentijnse bergen.... Bekijk de Vesuvius. Zo'n bijzondere structuur, met aandacht voor detail, lijkt de wereld te verlaten en een magische sfeer binnen te gaan. Flacons, phon vijver, telefoonvijver
    waterlelies, zwembad, bloemen, veel bloemen, veel bloemen, kleuren die je ziel te nemen. Het bijzondere is dat het een internationale plek is, waar je niet zoveel buitenlanders, gezinnen met jonge kinderen en tieners uit heel Europa verwacht dat Monica en haar partner Gianni je met een brede glimlach verwelkomen ... Aperitieven bij zonsondergang.... Gepersonaliseerd ontbijt.... Lichte lunches (zo zeggen ze) met verbazingwekkende mozzarella... Tomaten en courgettes uit hun tuin.... Strikt zelfgemaakte pasta.... Het zwembad tussen het groen biedt comfort aan de zomerse hitte.... Een paar kilometer van de haven van Salerno en weg gaat u op weg voor een tochtje langs de kust.... Maar als u wilt, in plaats van naar het strand te gaan, kunt u een wandeling maken tussen de bergpaden die een paar stappen van de boerderij beginnen en door beboste bergen en verse wind, kunt u oude dorpjes zien en wilt u stoppen voor een picknick, het is allemaal uitgerust. En 's avonds, als u terugkomt, verwelkomen Monica en Gianni u met hun aperitief, Prosecco voor toast en pizza pizza, pompoenbloemen in beslag, ... en vele andere wonderen.
    Kortom, we zouden nooit weggaan, en mijn nichtje heeft een uitzonderlijke behandeling gekregen, want kinderen zijn de gasten van aanzien waarvan de boerderijdieren, ezels en eenden en geiten worden getoond, een klein paradijs op aarde waar Baba en Alice de twee prachtige labradors de vrienden van iedereen zijn. Een fantastische ervaring.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Een niet-verplichte ervaring"

    16/08/2019

    Hoi vam passar sis a l'agost amb la Monica i en Gianni, els amabilíssims propietaris. Het agrotoerisme is in het dorp Gaiano, in een bergachtig groen gebied, omgeven door bossen van castanyers en hazelnootbomen, maar zeer goed gelegen om de belangrijkste toeristische plaatsen van de Campània te bezoeken: Nàpols, Vesuvi, de ruïnes van Pompeia, Herculà i Paestum, Amalfi en de kust van Amalfi, Agropoli en de kust van Cilento, Sorrento, Salern, Vietri sul Mare, het koninklijk paleis van Caserta, enz.
    De waardevolle raden van Gianni te voelen om een menigte aan mensen en overmatige hitte te vermijden, zelfs met het doel dat het verblijf van de klanten comfortabel en comfortabel is. Dankzij hem hebben we dingen ontdekt die we nog niet eerder hebben gezien, zoals het koninklijk paleis van Caserta, de proeverij in situ van de buffelmozzarella campana of de ruïnes van Paestum, helaas niet erg zeker hoe we de tempels, beter dan die van Grècia zelf, in goede staat kunnen houden. Ook zullen we, in navolging van hun raden, besluiten om de Amalfitaanse kust te bezoeken met een excursie op een vlakte georganiseerd door het bedrijf Blu Mediterraneo de Salern: een zeer comfortabele en aangename manier om toegang te krijgen tot een van de meest ongelooflijke plekken in de Middellandse Zee.
    Monica's behandeling is zeer warm en vertrouwd, en voortdurend bezorgd omdat de klanten het naar hun zin hebben. De agriturismostructuur is zeer goed: het heeft een buitenterras waar de opening en de soep elke dag worden geserveerd, en een zwembad dat elke dag na de toeristische bezoeken moet worden ververst. De inspanning is meer dan correct, maar het zou beter zijn om de koffie te verbeteren. De heerlijke en overvloedige soepen, cuinats met eigen producten: onafscheidelijk de pasta met karabassen, de pollastre met keien en ontot de 'parmigiana' van schuilplaatsen. Hij is een bo, maar hij moet er rekening mee houden dat hij gedeeltelijk betaald is.
    De accommodatie, die we in het paarse huis van Monica, in het centrum van het dorp, hebben bezocht, omdat ze alle kamers van het agrotoerisme bewoond zijn, is het enige aspect dat we kunnen verbeteren: met meubilair en decoratie uit de achttiende eeuw, zeer goed en zeer interessant vanuit artistiek oogpunt, maar een ongemakkelijk mica voor de behoeften van de eenentwintigste eeuw.
    Al met al is het verblijf op de boerderij van Barone Antonio Negri een onvergeeflijke ervaring geweest, die we, zelfs als we niet vechten, zeker zullen herhalen!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      7/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Onvergetelijk"

    08/08/2019

    Nogmaals dankzij dit buitengewone team, dat u unieke momenten vol emoties kunt maken voor volwassenen en kinderen, dat u unieke momenten kunt beleven, met aandacht voor elk detail dat esthetisch, culinair of gastvrij is, en dat alles belangrijk is, bent u bijzondere mensen in een hoekje van het paradijs. Ik hoop snel terug te komen.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Precies wat we gehoopt hadden!"

    16/05/2019

    Ik denk dat de 3 belangrijkste dingen om te zoeken bij het vinden van een plek om te verblijven op vakantie zijn locatie, eten en mensen. Je krijgt 5 sterren voor alle 3. Maar het waren de mensen (inclusief de andere gasten) die het echt fantastisch voor ons maakten. Iedereen was zo gastvrij, vriendelijk en behulpzaam en zo graag bereid om ervoor te zorgen dat we van ons verblijf genoten hebben. Het soort informele sfeer dat ontstaat is zeer intiem en bijzonder: het kan niet worden bereikt door grote hotels of door veel plaatsen van uw grootte. Alles was precies zoals we gehoopt hadden (hoewel het weer wat warmer had kunnen zijn!).
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      7/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services
      7/10
      "Goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "EENVOUDIG PERFECT"

    09/01/2019

    De eerste dagen van januari van dit jaar hebben we twee nachten in de woning doorgebracht.
    Het eerste gevoel dat we hadden was om ons thuis te voelen: Monica en Gianni zijn absoluut heerlijk, oprecht vriendelijk en vriendelijk genoeg om ons onmiddellijk op ons gemak te stellen.
    We werden ondergebracht in een studio appartement, gelegen in de "Baronale Monica Manor", zeer karakteristiek, goed verwarmd en zeer geschikt voor koppels met kinderen.
    In de ochtend bereidt het overvloedige en gevarieerde ontbijt u goed voor op de vele plaatsen die in korte tijd vanuit de boerderij te bereiken zijn: Salerno, Amalfi Coast, Herculaneum, enz.
    Mis de kans niet om de uitstekende typische gerechten te proeven die Monica en de dames in de keuken met vakmanschap bereiden.
    Zonder twijfel raden wij het ten zeerste aan.

    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 1/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldig alles..... de"

    09/12/2018

    We waren voor de onberispelijke .... 8/9 mooie structuur ..... uitstekende keuken ..... om nn praten over de gastvrijheid van Monica en Gianni en al hun personeel ...... Aan het einde van de auto nn begonnen en zijn geactiveerd om ons te helpen een monteur te vinden ...... om terug te keren .... aanbevolen gaan er ervaring positivissima

    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "Ontspannende locatie in de heuvels!"

    09/10/2018

    We verbleven in deze accommodatie voor 3 nachten in september. Het personeel is uiterst vriendelijk en behulpzaam bij het plannen van dagtochten. Het eten was overvloedig en heerlijk! We hebben een kookcursus gevolgd bij Olga en hadden een leuke ervaring, ook al hebben we niet dezelfde taal gesproken! De accommodatie is prachtig met een spectaculair uitzicht op de nacht van de stadslichten hieronder, de enige geluiden die we 's nachts hoorden waren de giller van een uil en de vleermuizen helpen met mug controle! We hadden een picknick in de tuin onder de prachtige overdekte patio, ik verwacht dat hun eigendom spectaculair is als de bloemen bloeien! Deze boerderij ligt verscholen in de heuvels van een kleine gemeenschap en de poorten waren net voorbij de winkels, waar de laatste winkelier ons in de richting van de oprit wees! Grazie Millie voor zo'n geweldige ervaring!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Uitstekende ligging, rust en gastvrijheid"

    19/09/2018

    Ik ga elk jaar naar Italië en blijf zo vaak mogelijk bij Monica en Gianni. Het welkom is altijd hetzelfde, eenvoudig en warm; het eten is uitstekend en de kamers goed uitgerust en onderhouden. De meest typische zijn in het Monica Manor in de stad. JCC
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Eersteklas Gastronomisch Professionaliteit!"

    16/09/2018

    Vriendelijke en gastvrije entree! Adembenemend panorama! Fijne en lichte lucht! 100% zelfgemaakt eten! Van voorgerecht (overvloedig) tot de eerste en de tweede ..... heerlijk en allemaal huisgemaakt! Een boerderij met attributen van eerste klas !!!! Daar gegaan !!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Barone Antonio Negri - Agriturismo Biologico reageert
    Heel erg bedankt .... uw opmerkingen moedigen ons aan moedig en enthousiast verder te gaan. Ik hoop je snel weer te zien !!!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldige ervaring!"

    02/09/2018

    Ons gezin verbleef een week in Monica en Giannis agriturismo in augustus en de ervaring ver overtrof onze verwachtingen! Vanaf het moment dat we aankwamen we fet als onderdeel van het gezin. Onze gastheren regelden uitjes voor ons, suggereerden plaatsen om te zien en te verkennen. De dames in de keuken serveerden ons het beste eten dat we hadden tijdens onze hele reis en zorgden er altijd voor dat de kinderen tevreden waren met wat ze serveerden. We kregen zelfs een kookles en de kinderen hielpen de dieren op de boerderij te voeren. Het mooiste aan deze plek is hoe ze alle families die samen verblijven, samen brengen om maaltijden, lacht en ervaringen te delen. Elke keer als er een nieuw gezin arriveerde, begonnen we het avondeten met een toast en hapjes van prosecco, een prachtige manier om iedereen voor te stellen. Onze gastheren voegden zich regelmatig bij ons voor het avondeten en waren er altijd om te helpen als we iets nodig hadden. Deze plek geeft je echt de echte agriturismo-ervaring en je zult geen honger meer hebben. Uitzichten en terreinen zijn prachtig, het zwembad is klein en een beetje koud maar we genoten er nog steeds van. De agriturismo ligt op een perfecte locatie om alle ongelooflijke locaties in deze regio te verkennen; Pompeii, Herculaneum, Vesuvius l, Paestum, de Amalfikust en de Cilento-kust.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Verblijf van een week in augustus 2018"

    02/09/2018

    We brachten 7 uitstekende dagen door in de agritoerisme van Monica en Gianni met onze kinderen. De locatie is perfect, dicht bij de kust van Amalfi, op slechts een paar kilometer van Salerno en dichtbij vele bezienswaardigheden: Paestum, Pompeii, Herculaneum, Ravello, Napels ... allemaal in de natuur, met een prachtig uitzicht op de Vesuvius . Kinderen zijn blij om de dieren te voeren, het zwembad is leuk voor een moment van rust. Gianni en Monica, zijn zorgzaam, zeer behulpzaam en vol tips om het gebied te ontdekken. Het eten is uitstekend.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      6,5/10
      "Redelijk"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een geweldige familievakantie"

    12/07/2018

    We hebben geweldige dagen gehad met onze fantastische gastheren, die ons met alle warmte verzorgd hebben. De kinderen hielden van de ochtenddiervoer en de uitgebreide ruimte met het zwembad. Bovenal hielden ze (en we doen) de leuke avonden met een aperitief met sociale bijeenkomsten en natuurlijk vooral met het fantastische zelfgemaakte eten. De excursietips waren perfect, de locatie van de agriturismo is ideaal voor uitstapjes naar de vele prachtige plekken in de omgeving. Dank u ook voor alle waardevolle en nuttige aanbevelingen. We komen graag terug als we dichtbij zijn!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Barone Antonio Negri - Agriturismo Biologico reageert
    beste Markus bedankt voor je zo vriendelijke waardering, voor mij is het een kwestie van een continue verbetering van de gastenzorg. Ik hoop je weer te zien, je vrouw en je "speciale" kleine jongens op mijn agriturismo Monica
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Authentieke sfeer en uitstekend eten"

    27/05/2018

    We brachten vijf onvergetelijke dagen door bij Agriturismo Biologico Barone Antonio Negri en we raden iedereen aan om deze fantastische plek te bezoeken. Het personeel en de eigenaren zijn zeer positief, vriendelijk en behulpzaam - we voelden ons meteen thuis. Liggend op de bergwand met uitzicht op de Vesuvius is er een prachtig uitzicht. De kamers en gemeenschappelijke ruimtes zijn ingericht in een zeer smaakvolle en persoonlijke stijl. De omliggende tuin verrast voortdurend met botanische diversiteit en goed georganiseerde oases - het is een romantisch paradijs dat u eenvoudig moet verkennen. Elke ochtend tijdens het ontbijt kregen we suggesties voor dat te zien of te bezoeken - goed beschreven en aangepast aan het weer, weekdagen, verkeer ect. Dit gaf ons een aantal unieke ervaringen die we zelf niet hadden kunnen plannen. De agriturismo ligt in het kleine dorpje Gaiano - het is een zeer authentieke rustige plek, mis ook niet het plein. Het is een perfecte locatie voor het verkennen van de prachtige kust van Amalfi en omgeving, maar het hoogtepunt van onze dag was om terug te keren naar de residentie Negri voor een heerlijke avondmaaltijd! Het eten is gemaakt met lokale of inlandse biologische ingrediënten van hoge kwaliteit - dus zelfs het meest eenvoudige gerecht is een hap van de hemel. Elke keer als er nieuwe gasten arriveren, is er een klein feest waar de eigenaars en de "oude gast" deelnemen. In de gezellige eetkamer wordt smaakvol eten en drinken met een glimlach geserveerd - en het gesprek stroomt gemakkelijk. Tegen het einde van ons verblijf voelden we ons als een onderdeel van een grote familie.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten