contactModalFeedback

Agriturismo I Filadelfi 1828

Località Selvitelle snc, Selvitelle 84053 Cicerale (Salerno)

"Fantastisch"
Volgens 25 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,8/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    10/10
    "Fantastisch"
  • Accommodatie
    9,9/10
    "Super"
  • Restaurant
    10/10
    "Fantastisch"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een fantastische locatie voor ontspanning"

    22/08/2018

    Fantastische boerderij op een fantastische locatie, de eigenaren Mr. Claudio en zijn vrouw Mrs Francesca, zijn twee mensen niets minder dan fantastisch. Mijn vrouw en mijn zoon voelden zich thuis, in de familie echt twee speciale mensen, en ik vertel je niet de gerechten die door hen zijn bereid met typische producten van hun boerderij, heerlijk, heerlijk en overvloedig. Hoe zit het met alles speciaal en we zullen zeker terugkeren omdat we heel goed zijn geweest, uitstekende netheid, comfortabele en comfortabele bedden, toilet met zeer ruime douche, groot zwembad, mooi en schoon. We waren prima en stil in complete ontspanning.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo I Filadelfi 1828 reageert
    Hallo Michele, jammer van de kleine tijd die we samen doorbrachten Ik had je graag de beginselen van het duiken willen leren, omdat je vast en zeker in de toekomst had kunnen genieten van een kostbaar goed dat we hebben en helaas hebben we het mis: DE ZEE. Koop het masker (in glas) en we zullen er de volgende keer over praten. Een knuffel voor jou en mama en papa Claudio & Francesca
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "betoverend"

    19/08/2018

    Ik bleef zes dagen in de fabriek met mijn moeder (week augustus). Ik vond een perfecte omgeving voor de ontspanning die ik zocht. Rust, ontspanning, natuur ... prachtig zwembad voor ons ... Claudio en Francesca uitzonderlijke gastheren die je meteen op je gemak voelen; uitstekend eten, prachtige kamer met uitzicht op de rivier! Zelfs mijn kleine hond Maya was prima. Mooie vriendschappen zijn ook geboren !!! Ik raad het iedereen ten zeerste aan ... het is het waard !!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo I Filadelfi 1828 reageert
    Hallo Angela, "betoverend" voor het gedrag dat jij was (jij, je moeder en de hond). Bedankt voor uw suggesties die we in gedachten zullen houden. Een knuffel Claudio & Francesca
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Mooie plek, fantastisch eten, onberispelijk management."

    16/08/2018

    We verbleven in deze boerderij van 12 tot 15 augustus. We werden begroet door een adembenemend uitzicht en fantastische mensen. Claudio en Francesca, mensen die klaarstaan ??om elk verzoek te verwelkomen en tevreden te stellen. Claudio kookt fantastisch, Francesca hospita uitzonderlijk. Familiale sfeer, kamers met uitzicht op de oase en vol met alles. Mooi zwembad. Onze honden verwelkomd als echte gasten ook door de honden van de boerderij Lola en Barone. Onze dochter behandeld door prinses. Ervaring die zo snel mogelijk moet worden herhaald
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo I Filadelfi 1828 reageert
    Hallo Michela, bedankt voor je complimenten dat we ons niet alleen blij hebben gemaakt voor het resultaat van ons werk, maar dat we zeker ook meer en beter zullen doen. Het was zeker leuk om je als gasten te hebben en enkele momenten (helaas weinig) door te brengen tijdens een gezellige avond na het diner. .Een mooie 10 voor je discrete, statige en vriendelijke gedrag. Een knuffel van Francesca en Claudio
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Feestdagen juli 2018"

    03/08/2018

    We brachten vakanties door in Cilento, de boerderij ifiladelfi is zeker, voor ons die van deze faciliteiten houden, de ideale plek. Een prachtig uitzicht op het meer van de rivier de Alento, echt voedsel dat direct door hun boerderij wordt geproduceerd (voor het ontbijt wordt het fruit op het moment opgehaald en naar de tafel gebracht), het ideale zwembad om aan het eind van de dag te zwemmen met de zwaluwen die u gezelschap houden en dan hoe zit het met Claudio en Franca altijd aardig en behulpzaam die ons hebben geholpen en geleid tot de ontdekking van deze prachtige regio .... om zeker te worden afgestemd.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Open lucht
    Agriturismo I Filadelfi 1828 reageert
    Beste Mara en Claudio, we brachten samen aangename, ik hoop, avonden door.Ik herinner me met bijzonder plezier en nostalgie de pizza gegeten in het dorp Agropoli oud van de "U'Suricill" .Wat kan ik zeggen? Bedankt voor uw gezelschap en vriendschap en tot ziens in Napels. Een kus van Claudio en Francesca en nogmaals bedankt
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "uitzonderlijke ontspanning en een zwembad met een bijzonder uitzicht op de Alento-dijk"

    23/07/2018

    We zijn net terug van een heerlijk ontspannen weekend. De eigenaren Claudio en Francesca maakten ons verblijf een heel bijzondere ervaring. De accommodatie is perfect schoon en goed gepresenteerd en er is alle aandacht voor detail, waardoor de ervaring uniek is. De gerechten bereid door Claudio waren uitzonderlijk en heerlijk, met alle zorg met lokale natuurlijke ingrediënten. De warmte en oprechte gastvrijheid die ze ons hebben getoond, zullen deze vakantie voor een lange tijd in onze geest laten leven. We komen nog een keer terug. Bedankt voor het maken van ons speciale verblijf!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Fantastisch weekend"

    22/07/2018

    Allereerst wil ik mevrouw Francesca en de heer Claudio bedanken voor de ontvangst en beschikbaarheid van al onze verzoeken. Ik was met mijn familie voor drie dagen in deze prachtige boerderij. Een adembenemend uitzicht op de oase van alento. De goedverzorgde kamers ... Een prachtig zwembad ... Een superieure cateringservice voor verschillende hotelrestaurants en verschillende boerderijen ... Grondstoffen zijn van de hoogste kwaliteit en direct geselecteerd door de eigenaar. We werden op alle mogelijke manieren verwend en we hadden veel uitleg over het fokken van geiten ter plaatse. Ze hebben ons ook elke stap in de transformatie van melk tot geitencacioricotta uitgelegd. Dan is het ook een Slow Food Presidium voor de geit cacioricotta. Typische Cilento-gerechten bereid met kunst en kennis. We waren erg blij met deze ervaring. Ik ben zo terug. Groeten Antonio Anna en kleine Angela
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een aangename ontdekking"

    16/07/2018

    Totale ontspanning gecombineerd met de uitstekende keuken .... We zullen zeker terugkeren.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    Agriturismo I Filadelfi 1828 reageert
    Beste Lucia, het zal een genoegen zijn om je zaterdag weer te zien en we zullen proberen tomaten te vermijden met een "lagane e ceci" alla Ciceralese. Een knuffel en bedankt. Claudio en Francesca
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Allemaal uitstekend. om terug te komen"

    16/07/2018

    Vriendelijke en vertrouwde mensen De keuken bereid in de kleinste details van eigen productie en zeer goed. Een plek om te ontspannen, de kinderen hadden veel plezier
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    Agriturismo I Filadelfi 1828 reageert
    Je bent een uitstekende gast en ik dank je voor de opmerkingen die je tijdens je verblijf hebt gemaakt en die ons hebben aangemoedigd om het beter te doen. Een kus voor Frncesco en Melania. Claudio en Francesca
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "goddelijk"

    04/06/2018

    We hebben een weekend in deze structuur doorgebracht om niets te zeggen over locatie, hoffelijkheid, warmte en vriendelijkheid. De uitstekende chef van de heer Claudio heeft ons vereerd met zijn gerechten bijna allemaal op nul km afstand. De dame let altijd op niets te missen en laat ons ons goed voelen. Hij leek thuis te zijn. De kinderen hadden veel plezier in het zwembad en ook met Barone, heel lieve hond. We zullen zeker terugkomen. Nogmaals bedankt voor de geweldige dagen en eten. Gefeliciteerd
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo I Filadelfi 1828 reageert
    Felicitaties aan jullie twee voor de kinderen. Zeer beleefd en sociaal. Het was leuk om wat tijd in je bedrijf door te brengen, sorry voor enkele tekortkomingen, maar de volgende keer zal het zeker beter zijn. Een knuffel Claudio & Francesca
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Pasen 2018"

    16/04/2018

    We brachten een prachtig paasweekend, we werden onberispelijk begroet. De eigenaren Claudio en zijn vrouw Franca waren zeer hoffelijk en behulpzaam. De boerderij wordt aanbevolen voor gezinnen die van natuur en dieren houden. De omliggende landschappen zijn erg mooi en liggen in het Cilento National Park. De keuken is uitstekend en wordt onberispelijk behandeld, alle 0 km en heerlijke producten.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo I Filadelfi 1828 reageert
    Een speciale knuffel voor Ilaria die ik me herinner met veel sympathie, ik wacht om haar een beetje "verzorgen" te leren en zij weet wat het is (paardenverzorging). Een knuffel voor jou en Benedetta. Tot ziens en bedankt voor het bedrijf. Claudio en Francesca
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten