contactModalFeedback

Agriturismo La Sfrusciŗ

c.da Salvarola, 84020 San Gregorio Magno (Salerno)

"Super"
Volgens 27 recensies
  • Ligging en omgeving
    8,4/10
    "Zeer goed"
  • Activiteiten/services
    12,8/10
    "Fantastisch"
  • Accommodatie
    9,6/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,6/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 9
    "Super"

    "Ontspannend verblijf met Spa en massage..."

    01/05/2018

    Ik verbleef een paar dagen geleden met mijn vrouw op dit landgoed en om eerlijk te zijn was het een aangename ontdekking, een ervaring om opnieuw te doen en vooral om uit te breiden naar anderen. De boerderij, onder leiding van Mr. Vincenzo, super behulpzaam persoon is verzorgd in elk detail; de kamers allemaal met eigen balkon worden perfect opgeruimd en schoon gehouden; dit alles weerspiegelt zich in het personeel dat er werkt, uitstekende mensen, hoffelijk en professioneel voorbereid (ik raad het paar massage buiten de spa); de kracht is in het restaurant: heerlijk eten, het begint met de uitstekende voorgerechten, het doorlopen van de eerste gangen, het gegrilde vlees om af te sluiten met het dessert, allemaal vergezeld van de uitstekende wijn van eigen productie, evenals zelfgemaakte kaas, salami, spek, ricotta kaas en nog veel meer....ga het proeven om het te geloven! Ik ga er graag terug naartoe en ik zal het aanraden aan degenen die zo'n ervaring willen hebben: veel ontspanning, uitstekend eten, wijn en lichaamsverzorging. Hoi, Vincenzo.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Spa's - spa
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Uitstekend"

    23/04/2018

    Superlatief welkom, goed onderhouden structuur, maximale hygiëne, wellnesscentrum (spa) met hooggekwalificeerd personeel, uitstekende keuken ... om te zeggen dat ik enthousiast was is weinig ...
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "excellent"

    21/01/2018

    Experience redo gastvrije hotel ervaring.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 1/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "leuke plek om aan te bevelen !!"

    28/03/2017

    We werden goed ontvangen, en serveerde goed echte mensen als hun cucina.un de kok te kussen, om Vincenzo en al snel beschouwen geluk
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Bedankt voor een geweldig verblijf!"

    05/01/2017

    We werden echt omarmd door de mooie Piegari familie tijdens ons verblijf in San Gregorio Magno! Vanwege een planningsfout van mijn kant kwamen we op een zondag in Salerno met de trein en realiseerden me niet dat we de auto tot de volgende dag niet zouden kunnen huren. We waren in staat om een ??lokale trein naar Buccino te krijgen en Paolo was vriendelijk genoeg om ons daar te halen en ons naar zijn Agriturismo - en we begrepen onmiddellijk de warmte van deze familie. De volgende dag hielpen Vincenzo, een van Paolo's zonen, ons terug te keren naar Salerno om onze auto op te halen - zo'n vriendelijkheid! We kwamen naar San Gregorio Magno om zo een familie onderzoek en met onze beperkte Italiaanse taalvaardigheden waren we een beetje nerveus. We hoeven ons echter niet zorgen te maken omdat Ricardo, een andere van Paolo's zonen, Engels sprak en bood om hulp! En wat een enorme hulp hij was - we zouden nooit de familie ontdekkingen hebben gemaakt die we zonder hem hebben gedaan! Hij is ook een geweldige chef-kok, die onvermoeibaar in de keuken werkt met zijn moeder, Pasqualina, om maaltijden te bereiden die zo genereus en lekker waren. Alles is bereid uit de boerderij: de kazen (die Nonna nog steeds maakt!), De wijn (Paolo liet ons zijn geweldige kelder zien!), De vleeswaren en groenten - allemaal zo fris en echt bereid met liefde! Ik moet eraan toevoegen dat de prosciutto & pancetta (op de boerderij verhard) me voor de rest van mijn leven verwend hebben, absoluut ongelooflijk! Omdat we op een missie naar onderzoeksfamilie waren, hadden we geen tijd om de spa-faciliteiten te gebruiken, maar ze zagen er mooi uit - we moeten wachten tot de volgende keer. Tegen de tijd dat we vertrokken voelden we ons echt dat we deze prachtige familie als verlenging van ons zouden kunnen tellen. Heel erg bedankt!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "New Year 2017"

    01/01/2017

    gastvrije pension, allemaal erg behulpzaam en attent op de behoeften van de gasten. Eten goed en oprecht, schone en comfortabele kamers. Gefeliciteerd aan alle
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      7/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      95/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Heerlijk eten - super leuk en gepassioneerd familie!"

    26/08/2016

    Zo'n ervaring in La Sfruscia! Al het eten wordt geproduceerd in de kleine boerderij en gekookt door de moeder en zoon. Alle productie van de boerderij gaat naar het restaurant! Geen verkooppunten ... het is een "prive-delice"! En je kan het diner niet missen! Ze zijn zo genereus dat u de kans krijgt om alle producten van het seizoen te proeven. Prosciutto, salame, pecorino, olijfolie, vlees (lam, kip, huisgemaakte varkensworst), groenten (aubergines, tomaat, komkommer, salade, etc ...), verse zelfgemaakte pasta en. .. zelfgemaakte WIJN!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Drie ontspannende dagen"

    03/09/2015

    boerderij in absolute rust vergezeld van de vriendelijkheid van de eigenaren. We eten heel goed, zeker ik zal terugkeren.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo La Sfrusciŗ reageert
    Dank u voor deze prachtige beoordeling. Wij kijken altijd uit naar je.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "aanbevolen"

    17/08/2015

    Goede lucht, rustige, schone en gezellige kamers, beleefd. Farm jonge man met een groot potentieel. Gefeliciteerd.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo La Sfrusciŗ reageert
    Bedankt voor de complimenten. We zijn altijd blij om u te ontvangen. Tot ziens
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "lady"

    06/05/2014

    Ik was in deze boerderij met mijn familie .all ok Vincenzo is een fantastisch persoon. veilige terugkeer
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo La Sfrusciŗ reageert
    Dank je wel ... echt een ontspannen weekend ..Vi uitkijken naar de volgende
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      6/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Eerste en Tweede Paasdag 20 & 21 2014"

    21/04/2014

    Net terug van dit weekend van Pasen, en ik kon niet de dag af te sluiten zonder het schrijven van mijn waardering gaat naar de boerderij. Te beginnen met de grote gastvrijheid van Vincent, Michael, de heer .. Paul allemaal in feite. Ik raad het echt iedereen aanraden, vooral gezinnen met kinderen, in feite mijn kleine meisje had veel plezier in dat prachtige park voor kinderen en de boerderij. Hoe zit het op het einde gewoon goed eten, echte en overvloedige !!! Kortom, alles perfect, net missen van het zwembad en ging toen naar de top!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo La Sfrusciŗ reageert
    Grazieeee ... Complimenten aan ... Presto ... Groeten Vincenzo
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Friend ...."

    18/10/2013

    Great .Ristorazione uitstekende service. Hotel comodissimo.Ampio echt de moeite waard parkeergelegenheid .....!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Absoluut de beste !!!"

    26/08/2013

    schrijver is een persoon die verschillende huisjes en hotels heeft geschoten en kan zeggen dat het beste van alles is "The Sfruscia" .. heerlijk eten, uitstekende wijn, en zeer comfortabele kamers met alle comfort, vriendelijkheid vijf sterren !! Het ligt op 150 km, maar helaas zal terugkomen en snel te gaan. Natalino Elia
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "ontspannend weekend"

    06/08/2013

    We voelden ons meteen als famiglia.La comfortabel en zeer schone kamer, uitstekende lunch en ontbijt met typische producten van de plaats ... we raden het hele weekend ontspannen in deze prachtige plek
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Ontspan en rust in een werkelijk prachtige omgeving"

    06/05/2013

    Als je rust rust en lekker eten te zoeken dan moet je naar de boerderij Sfruscia. De managers zijn zo vriendelijk dat je lijkt om echt thuis voelen. De kamers zijn ruim en schoon, maar ik denk dat het sterke punt van de boerderij en de keuken; Ze eten alleen absoluut echte dingen, hieruit geproduceerde en gekookt net zoals je een keer zou koken. Prijs / geweldige prijs
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2013
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten