contactModalFeedback

Agriturismo La Chiusola

Via del Broaldo, 4, Ozzano dell'Emilia 40050 Ozzano dell'Emilia (Bologna)

"Super"
Volgens 48 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,4/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,5/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,9/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,7/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 9,5
    "Super"

    "Heerlijk diner"

    10/04/2019

    We hebben op een evenement gegeten. Het is allemaal heel goed. Uitstekende voorgerechten en goed gekookt, mals en groeiend gegrild vlees is echt heerlijk. Uitstekende jam die we ook na het proeven hebben gekocht en een goede keuze aan wijnen.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2019
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 5
    "Misleidend"

    "Slecht voldoende "

    10/04/2019

    Ik heb net geluncht. Lichte en moderne eetkamer, niets typisch. Tafelservice koud en onuitnodigend. Ik heb onder andere gevraagd om een menu aan tafel te laten liggen. Maar ze werden allemaal weggehaald. Ik heb geen wijn genomen. De kelk werd ook meegenomen. Sterrenprijzen. Gerechten zijn normaal. Ik probeerde noedels te eten met Bolognese saus. We hebben het koud, droog, plakkerig en droog. Het gemengde gebraden vlees werd geserveerd op een dienblad in steen dat zo koud was dat het vlees niet opnieuw warm werd, maar werd weggehaald. Ik vroeg om een soort jam te proeven, met de bedoeling het te kopen, maar dat was niet mogelijk omdat "je een verpakking moest openen". De wijn kon niet gedronken worden omdat een halve liter wijn van het huis 6 euro kost.
    Ervaring wordt niet herhaald.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2019
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo La Chiusola reageert
    Het spijt me, maar ik denk dat er een vergissing is. Wij serveren geen gebraad op speksteen, we hebben niet de halve liter wijn van het huis maar aan de fles en komt 10 euro de fles. De confituren zijn altijd open omdat we ze met halve maan serveren, zodat ze kunnen worden geproefd. Weet je zeker dat je in ons restaurant bent geweest? Voor het geval dat u ons vertelt welke dag de naam van de reservering is.... dank u...
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      3/10
      "Slecht"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Fabulous inderdaad!"

    22/10/2017

    Kwalitatief zeer hoog. Vriendelijk en grappig! Ik zal zeker terug! Zelfs voor Celiacs.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2017
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
  • 9,5
    "Super"

    "Een leukste vakantie in comfortabele accommodatie, ondersteund door vriendelijke en gastvrije gastheren"

    12/10/2016

    17 tot 24 september 2016 In de afgelopen jaren hebben we een fijne bezoek aan diverse agriturismi besproken. In 2016 hebben we besloten om een ??ander gebied van Italië te verkennen uit dit soort accommodaties. Onze vorige vakantie was bijzonder succesvol en aangenaam om ons de meest gastvrije gastheren in landelijke instellingen te ontmoeten. Door te leven op boerderijen, waren we dicht bij de lokale bevolking die in elk geval het meest gastvrij was, waardoor wij (stadsbewoners!) Een smaak van het Italiaanse plattelandsleven kregen. We hebben de omgeving rond Bologna niet gekend, en we zochten op de Agriturismo.it website om te vinden wat er beschikbaar was. Het duurde ons niet lang om te beslissen dat La Chiusola de meest aantrekkelijke optie was in ons favoriete gebied. We waren verheugd toen onze reservering snel werd geaccepteerd (ondanks mijn slechte commando van Italiaanse taal). Na onze aankomst, met warm welkom van onze gastheer Antonio, voelden we ons heel erg thuis 'in een zelfstandig appartement dat comfortabel was en voldaan aan alle beloftes die op de websitebeschrijving werden gemaakt. Over het gazon van ons huis is er een restaurant dat zeer goed eten en zeer lokale wijn tegen redelijke prijzen heeft. Terwijl dit niet elke avond geopend is, was lunch of diner alleen beschikbaar in een lokaal hostelje op ongeveer 2 km afstand. Daarnaast heeft Self-Catering het alternatief toegestaan ??om onze eigen maaltijden te bereiden. De landelijke omgeving van La Chiusola is het meest aantrekkelijke, gelegen in de schilderachtige heuvels naast een kleine rivier. Het ontdekken van deze vallei heeft ons erg geïnteresseerd, waaronder spectaculaire panorama's van de hogere passages naar Toscane. Antonio heeft ons vriendelijk geadviseerd over plaatsen waar u de moeite waard bent om te bezoeken en precieze richtingen, zodat we Bologna, Ferrara en Ravenna kunnen bereiken, die we veel belangstelling hebben gevonden. Al met al hadden we een drukke, leuke week die aan onze verwachtingen voldeden, en nog veel meer. Maar onze blijvende herinnering is van de warme gastvrijheid van Antonio en zijn restaurantpersoneel. De accommodatie en de omliggende omgeving kwamen op elke verwachting. We kunnen deze woning als een comfortabele uitvalsbasis voor de verkenning van zowel aantrekkelijk platteland als historische steden aanbevelen. Echt een vakantie om te onthouden voor alle beste redenen. Als onze aanbevelingen worden geaccepteerd door iedereen die deze recensie leest, hopen we dat u een bezoekje aan La Chiusola zo veel als we deden. Onze wens is snel terug te keren. Andrew en Kathleen, Noord-Ierland.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2016
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo La Chiusola reageert
    Hartelijk bedankt voor uw prachtige woorden over onze activiteiten. Ik hoop u in de toekomst te zien.Antonio
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "gedenkwaardig"

    07/08/2016

    We gasten waren bij deze boerderij drie dagen mei 2016 mijn vrouw en ik, we waren zeer goed, mooie kamer gem, uitstekende diners en ontbijt met biologische producten en hun productie (zal nooit vergeten crescentine met brandnetels) . Milieu zeer mooi, groot, schoon met een prachtig uitzicht op de heuvels. Zeer vriendelijk personeel en altijd klaar om onze elk verzoek te voldoen en we zullen nooit vergeten de gesprekken met Mr. Antonio gaat waaraan een speciaal woord van dank. Lorenza en Roberto
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo La Chiusola reageert
    Dank u voor de vleiende opmerkingen over ons hotel dat veel ons bevredigt !! We zullen proberen door te gaan op deze weg !! "The Chiusola"
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 7
    "Goed"

    "positief"

    26/06/2016

    we waren er afgelopen nacht, 25 juni 2016 waren we echt goed. reinigen van vriendelijkheid en good stuff
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2016
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo La Chiusola reageert
    Leda Dank u, uw commentaar maakt ons erg blij en helpt ons acercare om beter te doen !!! Tot ziens rivederci.La Chiusola.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      6/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Mooie, helaas te kort verblijf"

    17/06/2016

    In transit uit Zuid-Italië stopten we in La Chiusola. Deze boerderij is een van de best onderhouden huizen die we ontmoetten op onze vele uitstapjes naar Italië. De lobby kan al dicht bij een goede kwaliteit van de inrichting, die men niet teleur in de kamers. Het interieur van de kamer is voorzien van een zeer goede kwaliteit, de badkamer goed uitgerust, zelfs de föhn verdient 5 sterren. ons korte verblijf van Antonio, de goede ziel van het huis, die ook ons ??een heerlijk ontbijt geserveerd en vertelde ons dat hij maakt zowel de heerlijke taarten en de jam zelf werd begeleid. Nogal verrast waren we door de prachtige locatie van dit prachtige agriturismo. We vonden het spijtig dat we niet meer tijd hadden en zou zeker terugkomen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "4 Mooie dag"

    13/06/2016

    van 6 tot 9 juni 2016 bezochten we met onze Labrador Timo een hond-training in Ozzano. Antonio, het hart en de ziel van onze accommodatie, vervulde al onze wensen. Aanbevolen de uitstekende keuken met lokale producten. Het uitzicht op het omliggende landschap is prachtig. Ze voelt u zich zeer comfortabel. We zullen graag terugkomen. Felicitas, Peter en Timo
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Sportief
    Agriturismo La Chiusola reageert
    Dank u, Peter voor uw vleiende opdracht. Ik hoop u weer in de toekomst te zien. Antonio
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "weekend"

    09/12/2015

    uitstekend restaurant, goed uitgeruste en comfortabele accommodatie. Vriendelijke mensen die je het gevoel thuis !! Antonio binnenkort
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo La Chiusola reageert
    Hartelijk dank voor uw erg vleiend commentaar en veel te zien gradito.Spero presto.Antonio
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "we zullen terugkomen"

    02/10/2015

    We verbleven in twee families in deze agritutrismo voor 8 dagen en hadden een geweldige tijd. Een grote dank aan Mr. Antonio en zijn vrouw voor de receptie. In de komende jaren, vaak in het gebied opnieuw en zeker zullen we niet accommodatie veranderen. ps heerlijke jam en worst
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Lange verblijven
    Agriturismo La Chiusola reageert
    Bedankt de heer George voor de vleiende opmerkingen over onze hotel er zeer verheugend en moedigt ons aan om altijd proberen te verbeteren. Groeten aan jullie allemaal. Het Chiusola
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "blijven"

    03/08/2015

    Gewoon een mooie rustige boerderij je eet goed, de structuur en de nieuwe en de kamers zijn comfortabel en goed ingericht.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    Agriturismo La Chiusola reageert
    Thanks a lot: we zijn blij dat je gevonden bene.A binnenkort weer. de Chiusola
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
  • 10
    "Uitstekend"

    "bevestiging"

    02/06/2015

    We organiseerden op Chiusola lunch voor bevestiging van onze dochter. Ik heb niets dan positieve opmerkingen: de plaats ligt dicht bij Bologna, maar op hetzelfde rustige tijd en op het platteland, het eten is eenvoudig, echt, maar niet triviaal (prachtige soufflé aardappelen en Tenerina!), De vriendelijke eigenaren en het personeel en voorzichtig. Ik moet zeggen dat een speciaal woord van dank voor het feit dat op de middag vóór de receptie, ik vroeg om een ??bijzondere opstelling van de tafel en is voldaan, zelfs indien het verzoek uit de tijd! Al onze gasten waren blij met de maaltijd, de service en ook de locatie. Dankzij Chiusola hebben we een mooie herinnering aan deze dag!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2015
  • 10
    "Uitstekend"

    "De mythische "PIAZZETTA COLTERMINE" (Monterenzio)"

    30/05/2015

    Avond onder vrienden ging naar uw huis, we hadden een geweldige tijd. Het diner van crescentine heerlijk. Een speciale dank aan mevrouw Luisella. De Piazzetta Coltermine vrienden (Monterenzio). We zullen terugkomen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2015
    Agriturismo La Chiusola reageert
    Bedankt meneer Caesar voor deze positieve commentaar, hebben we geprobeerd te zorgen dat u zich thuis voelt. Tot snel weerziens. Luisella, Antonio.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "review voor"

    12/05/2015

    Ik wilde mevrouw Isora en Sig.re Antonio bedanken voor hun vriendelijkheid en behulpzaamheid. Speciale dank aan Samantha voor de hulp die ze gaf me voor mijn hond rakker. Stupendi aanwezig en welkom. We voelen en tot ziens Ik beveel het aan velen, omdat de plaats is rustig, onder de dieren, en op het platteland.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo La Chiusola reageert
    Geachte mevrouw Patrizia, Heel erg bedankt voor de mooie woorden en complimente die ons eert en we bevredigen molto.Un afscheid van haar man en rakker. Tot snel weerziens. Antonio, Isora en Samantha.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "doop"

    03/05/2015

    Op 19 april vierden we de doop van onze dochter in het restaurant van dit prachtige land dat we ze vinden via de reviews allemaal positief op het internet en in feite alles was perfect eten allemaal echt prachtige productie door crescentine heerlijk en helemaal niet vettig met altijd gesneden hun heerlijke producten uit lasagne tortellini met geroosterde noem maar we doen voordat de eigenaren zijn vriendelijkheid bezongen als hun ook super vriendelijke personeel de plaats is mooi het restaurant is gloednieuw we waren meer dan 90 mensen en we hebben allemaal gecomplimenteerd hoe worden gevonden en voor het feit dat naar believen gegeten, goed we waren er voor het diner vanavond allemaal erg goed en uitgebreid genoeg te hebben om charmant de tweede en de eigenaren hebben we grote feesten voor ons en vooral voor onze kleine die hen vult met een glimlach ik Stra gemaakt maken advies voor beide ceremonies (de grootste kamer bevat comodamen u tot 100 personen) voor zowel diners in paren of kleine groepjes
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo La Chiusola reageert
    Dank u, Rosanna, voor de mooie woorden over ons die ons een groot genoegen en geven ons een sterke motivatie om te proberen om altijd meritarcele !!! de Chiusola
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten