contactModalFeedback

Agriturismo Cą Bianca

Località Ostia Parmense, 84, 43043 Borgo Val di Taro (Parma)

"Super"
Volgens 14 recensies
  • Ligging en omgeving
    8,9/10
    "Zeer goed"
  • Activiteiten/services
    9,2/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,2/10
    "Super"
  • Restaurant
    9/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Altijd voor altijd "

    09/04/2019

    Betoverende plek omgeven door groen voor degenen die zich willen losmaken van de gebruikelijke hectische routine .... ruime en super schone kamers .... uitstekend eten .... maximaal welkom? plaats absoluut PET-vriendelijk? Ik beveel het aan voor wie op zoek is naar een plek om zich thuis te voelen, maar 1000 keer meer geknuffeld!! ?????????Torneremo zeer binnenkort eliana en Jack
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2019
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Met specifieke cursussen
    Agriturismo Cą Bianca reageert

    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 2
    "Slecht"

    "Prachtige accommodatie, maar te duur"

    03/10/2017

    We waren twee dagen in het laagseizoen en waren zeer verrast hoeveel geld u kunt besteden aan zo weinig voor terug. Het systeem is erg gul, de kamers zijn schoon en dit als je van honden is voor jou. De matrassen waren erg hard en er is ook een kleine tv in de kamer. Het internet werkt alleen met tussenpozen met beperkte gegevens volume. The Football spel kost 50 cent per spel. Tafeltennis is gratis. Het wordt sterk afgeraden op basis van halfpension en de behandeling afstand mentaliteit van de hosts die ons hinderde.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo Cą Bianca reageert
    Ze zijn letterlijk versteld van deze beoordeling want ondanks boeking de dag vóór geboekt en bij aankomst we moesten een gast VEGAN beheren, zonder enige waarschuwing vooraf, werkten we in ieder geval proberen om een ??goed diner dienen allemaal op de eerste avond gemaakt met eekhoorntjesbrood BGA Borgotaro, de tweede nacht we zelfs twee verschillende menu's, een all veganistisch menu en de tweede met Parma ham, ravioli deed met kruiden, Starcotto van gezouten varkensvlees en zoete Lambrusco. De televisie in de kamer is stan zoals in bijna alle boerderijen (zeker niet een mega scherm), maar ik denk eerlijk gezegd niet is de reden waarom een ??persoon kiest om te gaan naar een boerderij. We hebben altijd geprobeerd om al hun behoeften te voldoen om ze te laten op hun gemak voelen, maar helaas hebben we gemerkt dat dit alles is onder geen beding als de "check out" wanneer gevraagd hoe het hun verblijf was gegaan kregen we te horen "Alles prima "omhelzing met inbegrip van, als dit in het gedrang komt door het feit dat hij niet was toegestaan ??om films te downloaden via Wi-Fi .... dan we verdienen deze beoordeling.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      5/10
      "Misleidend"
    • Activiteiten/services
      7/10
      "Goed"
    • Restaurant
      1/10
      "Slecht"
  • 10
    "Uitstekend"

    "mooi pand"

    24/05/2017

    Sevizio zeer unieke eigenschap is heerlijk eten
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2017
    • Ligging en omgeving
      7,5/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "echt vriendelijk"

    19/08/2012

    Een oase van rust .BELLISSIMA OPBOUW EN ALLES 'BEHANDELD in schone en MINIMUM DETTAGLI.CAMERA SPAZIOSA.ATMOSFERA FAMIGLIARE.I eigenaren zijn erg GENTILI.OTTIMA keuken.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2012
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "familie ontspanning"

    16/07/2012

    Beste allemaal bedankt voor vs gastvrijheid waren we prima. Simone en Maria Cristina
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2012
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Vrede vrede 'en nog veel meer ..."

    26/06/2012

    De boerderij ligt in een goede locatie om het omliggende bosgebieden voor mycologists liefhebbers en niet in feite ook dichtbij (5 minuten) naar het centrum van Borgo Val di Taro. Uitstekende sfeer en het welkom van de eigenaars: Graziella, Mauro en hun prachtige familie. Het ontbijt is altijd gepaard met zelfgemaakt gebak, koekjes fantastisch "Zia Frenza" en authentieke jam (bijzonder dat meloen!). De kamers, evenals het gehele boerderij zijn ingericht met smaak en zorg, onmiddellijk straalt rust en vrede. Diners worden in detail en kwaliteit van de typische lokale producten behandeld, kunt u niet verlaten de tafel honger. Tot slot wil ik graag een bepaald geen geringe prestatie toe te voegen, de eigenaren houden van dieren en de boerderij heeft veel, dus ik ben geneigd om te adviseren tegen de plek om niet liefhebbers van de laatste, maar dit ik al gezegd dat er was mijn ervaring: Ik was bang voor honden en toen ik op vakantie kwam werd ik begroet door een koor van niet minder dan 5 van hen blaffen in koor aan de aanwezigheid van vreemden te signaleren, maar komen naar de receptie ik wist dat ik wilde alleen maar knuffelen en voor de resterende dagen was ik blij hond gezelschap , vrij om mij of vandaag niet geloven, zou ik graag een ;-)
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2012
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "VAKANTIE IN DE FAMILIE"

    22/06/2012

    Graziella Lieve, lieve Mauro en het geheel van Ca \ 'familie Bianca goed aangekomen in Oostenrijk en proberen om ons dagelijks leven te hervatten. Het is niet zo gemakkelijk na een verblijf van een paar mooie dagen door u in een prachtige plek, omringd van je welkom en gastvrijheid. Dank u voor het geven ons de mogelijkheid om comfortabel voelen en genieten van uw huis met zwembad, heerlijke maaltijden, .... Beste wensen - zelfs van mijn vrienden, en David, blij zijn met haar mooie haren Bedankt voor alles Andrea G.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2012
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Lange verblijven
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Cà Bianca passie !!!!"

    20/09/2011

    hi dat ik wilde zeggen dat we een familie van Florence met een 1 jaar oude baby, we hebben nieuwe vrienden, van waaruit we werden verwend in elk opzicht. thanks again prestooooooo zie je.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2011
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "mooie glans"

    28/08/2011

    Ze zijn allemaal geweldig, de sfeer is erg vriendelijk en zeer aangenaam familie, dus ik dringen er bij alle dierenliefhebbers maar ook niet (zoals hij zal worden) om deze faciliteit te bezoeken om echt prachtige mensen die goed koken weten, maar niet erg goed
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2011
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Zelfs een dag wordt hier speciaal !!!!"

    09/08/2010

    Chedddddire !!!! We kregen er bij toeval om ons jubileum en we konden niet om meer vragen !!! [...] Ze waren erg vriendelijk, de plaats is geweldig, schoon en eten ZEER GOED !!!! Met dank aan Mauro, Graziella, dochters, grootouders en harige !!!!!! Manu & Emma & Enrico met Piera !!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2010
  • 10
    "Uitstekend"

    "rustig en goed eten Position"

    27/11/2009

    Een weekend in deze boerderij en je zal komen herboren! In een rustige kunnen vinden ontspanning vergeten. Het eten is geweldig en de typische, niet de grote ontbijt, maar ik verzeker zeer te vullen !!! De eigenaren zijn vriendelijk en het voelt als thuis!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2009
  • 10
    "Uitstekend"

    "ontspanning .... en nog veel meer !!!"

    04/09/2009

    Helaas hadden we verbleven slechts twee dagen, maar het was geweldig !!!
    rustig, schoon en een uitstekende gastvrijheid !! en hoe zit het met het eten ??? excellent !!!
    We hopen snel weer terug te keren ...

    Sabinae, Enea (brandweerman) en Samuele
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2009
  • 10
    "Uitstekend"

    "Kort verblijf, maar ....................."

    03/09/2009

    Rust, heerlijk eten, hoffelijkheid, pulizia.un 5 sterren waarheidsgetrouw.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2009
  • 10
    "Uitstekend"

    "groeten"

    22/08/2009

    Hallo Mauro en Graziella !!
    Net thuis aangekomen wilde nog steeds om daar te zijn voor u om te genieten van uw gezonde gerechten, tuin te produceren, jam en uw gastvrijheid.
    We waren echt goed!
    We kijken ernaar uit om terug te keren!
    Groeten aan u allen van Michael, Giusy, Mark en Nik.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2009
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten