Agriturismo Il Filare

Via Monterosso, 2 - Bazzano, 43020 Neviano degli Arduini (Parma)

"Super"
Volgens 46 recensies
  • Ligging en omgeving:
    9,7/10
    "Super"
  • Activiteiten/services:
    9,4/10
    "Super"
  • Accommodatie:
    9,6/10
    "Super"
  • Restaurant:
    10/10
    "Fantastisch"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Vakantie met Manuel"

    02/06/2012

    Wij, dat is 4 koppels uit Oostenrijk, ingehuurd medio mei 2012 in deze agriturismo met halfpension één. Het huis, gebouwd 1 jaar geleden, de meeste liefdevol ingericht en heeft op dit moment 4 tweepersoonskamers, elk met een grote badkamer (douche u. Bidet). 2 meer kamers worden afgerond tot het najaar. Het behoort tot de 28-jarige Manuel, die heeft besloten om een ??computer science mate een boer te worden en om deze operatie uit te voeren met biologische bessen, biologisch graan en biologische groenten. Zijn ouders, die een plastic productie in het gebied hebben, hem steunen. Zijn moeder bereidde ons dagelijks een heerlijk 4-gangen diner, die ons Manuel en zijn vader Gabriele geserveerd. De moeder organiseert ook kooklessen, waarin de productie van verschillende pastagerechten wordt onderwezen. Gabriele is een zeer grappig, communicatief en sociaal Italiaanse, die ons met veel suggesties en tips. Alle drie spreken van een goed verstaanbaar Engels. Om dit huis te vinden, is het raadzaam om te gaan door NAVI om de coördinaten aangeeft Manuel op zijn website, want er zijn in dit gebied veel kleine straatjes en de bewegwijzering is zeer slecht. We hebben allemaal voelden ons zeer comfortabel en kan dit huis aanbevelen. Daarnaast is het gebied tussen Piacenza en Modena is bijzonder de moeite waard en toeristisch niet te druk vanwege de kunstschatten en kastelen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2012
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Il Filare reageert
    Bedankt voor de leuke beoordeling. We proberen ons best.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Nog een geweldig verblijf!"

    10/04/2012

    Dit was ons tweede verblijf in Il Filare en het is nog steeds zo mooi. Het eten was zelfs beter dan de vorige keer, als dat mogelijk is en alles over het verblijf was perfect. Dank u - hopelijk zullen we binnenkort weer terugkomen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2012
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    Agriturismo Il Filare reageert
    Je bent altijd welkom!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "PARADISE DAAR !!!!"

    12/03/2012

    Als God ..... ZEKER wilt eten en 'het verleden van LI' !!!! En als hij HOUDT te drinken en niet 'MEER' GEGAAN OUT !!!! Proficiat voor de uitstekende keuken, het prachtige 'unieke, prachtige landschappen en goed gezelschap !!!! Er torneremooooo !!!! dank Romina en FULVIO
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2012
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Il Filare reageert
    Hartelijk dank, ik hoop dat je snel te zien!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      4/10
      ""
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een geweldige boerderij"

    27/01/2012

    We brachten een fabelachtige paar dagen door op de boerderij Il Filare. De boerderij is een familiebedrijf in de agro toerisme markt, beginnend met een gloednieuwe boerderij die ruim en comfortabel is. Onze kamer, met aangrenzend bad, had een prachtig uitzicht over een vallei en naburige heuvels door rooster overdekte Franse deuren. Vanuit de buitenkant zijn de ramen verstoord achter een muur van steenwerk, die lijkt op de schuren van de buurt. De zorgvuldig geselecteerde meubels in de eetkamer en de slaapkamers zijn samengesteld door een uitgebreid zoeken naar de regio en er is een verhaal achter veel van de objecten. De details tonen de zorg die de eigenaren hebben genomen (en blijven nemen) om dit huis samen te zetten. Half- en volpensionarrangementen worden aangeboden. De alles-organische maaltijden bevatten ingrediënten die rechtstreeks op il Filare worden gekweekt, evenals naburige boerderijen. De goed uitgeruste keuken is zeer indrukwekkend en ontworpen om de Busis te voorzien van de middelen om hun producten te bewaren voor gebruik gedurende de winter. Onze maaltijden waren allemaal lekker en genadig geserveerd. Ontbijt inbegrepen brood gebakken uit Filare-gegroeid bloem, gelei, elk gemaakt van hun fruit, de meest verbazingwekkende boter van een buurman en diverse gebakjes en taarten die de lokale producten laten zien. Alleen de koffie en suiker reisden van veraf. Ook waren diners uitgebreide zaken die door mevrouw Busi werden opgesteld. Zelfs na het lezen van alle reviews die haar ongelooflijke koken noemden, waren we verbaasd. Niet alleen is ze een prachtige kok, maar ze kookt om de lokale producten te markeren en de seizoenen aan te passen. Onze gastheer was zowel verloofd en enthousiast en voelde ons belangstelling afspreken voor een bezoek aan een lokale prosciutto producent en een parmigiano reggiano boerderij. Hij was zeer behulpzaam in alle zaken groot en klein: het verstrekken van wandelroutes in de streek *, aanbevelingen voor andere eetgelegenheden en ons toelaten om zijn computerapparatuur te gebruiken om in te checken en afstappen voor onze vlucht naar Italië uit te voeren! We zijn momenteel bezig om terug te gaan voor een ander bezoek! * Waarschuwing: de wandelpaden in de omgeving zijn zeer slecht gemarkeerd en moeilijk om te navigeren, zelfs met wandelkaarten
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2011
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Open lucht
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Groeten aan FRIENDS BUSI"

    26/01/2012

    Ik denk dat ik ben ervaren genoeg om rond te gaan voor eten en drinken zijn zeer goed Busi vriend van de familie, maar ik verzeker iedereen die mij zullen lezen, het is de moeite waard voor zoveel redenen om de rij te bezoeken: mooie plek, aardige mensen en veel te de hand, goed uitgevoerd koken met biologische producten en km bijna nul, maar de echte reden dat je naar boven moet duwen zijn de cappelletti in kapoen Lorella, zelfs voor dat het de moeite waard. hello fausto venanzi
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2011
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo Il Filare reageert
    Dank gedachte Fausto, nu we steeds bekend om onze cappelletti!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
  • 10
    "Uitstekend"

    "Heerlijk weekend in het Spinning"

    25/01/2012

    We hebben onlangs een heerlijk weekend in deze pittoreske boerderij, die we aan iedereen aanraden. Betoverd door de schoonheid van luoghi..siamo onmiddellijk werden verwelkomd met grote vriendelijkheid en beschikbaarheid. We hebben genoten van (extatische) kamer, ruim, warm, gezellig en smaakvol ingericht. Uitstekend eten, gekookt met hoogwaardige ingrediënten, en een diner met smakelijke pompoen ravioli en cappelletti in bouillon heerlijk, zowel het ontbijt (om van te watertanden ....). Hartelijke dank Manuel voor de geweldige gastvrijheid, we voelden ons verwend in elk richiesta..Il ns. w-end was perfect in elke schaduw ... absoluut consigliato..da proberen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 1/2012
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    Agriturismo Il Filare reageert
    Dank je wel voor een herziening zo vleiend!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een nieuw jaar droom"

    01/01/2012

    Alles wat het nodig had, was een nacht, de New Year's Eve, voor mij en mijn vriendin om te begrijpen hoe bijzonder een verblijf in deze boerderij. Omdat de reservering via e-mail Manuel bleek vriendelijk en gezellig. Bij aankomst werden we meteen bood een drankje en de receptie was erg warm. De kamer was groot, warm en mooi ingericht en het bed zeer comfortabel. De badkamer was ook erg schoon, ruim en voorzien van alle comfort. De New Year's Eve was geweldig. Breng in kwantiteit, hoge kwaliteit en altijd met het oog op het gebruik van biologische producten van het gebied. Alle bekroonden met heerlijke wijnen en ook organische gespoeld leidingen in het gebied. Na de maaltijd dacht ik bij barsten. Let op: in plaats van de gebruikelijke vervelende vaten om middernacht werd gevierd met mooie lantaarns aan de fakkels en laat gaan in de lucht weer een gezwollen. De verlichte lucht en de algemene entertainment hebben een magische sfeer gecreëerd. Ontbijt van kampioenen met 's ochtends latte, sinaasappelsap, heerlijke gebakjes, zelfgemaakte jam, boter en (ik kon niet weerstaan), eieren en kaas. Na een wandeling we doorgegeven aan de groeten en er werd opnieuw een drankje aangeboden en een heerlijk Sbrisolona. Bottom line ... Als u op zoek bent naar een mooie plek, een breed en verzorgd kamer, een welkome King, sympathie en vriendelijkheid, een ruime keuken en de hoogste kwaliteit en prijs absoluut eerlijk, De Spin is de plek voor jou. Ik kan niet wachten om terug te gaan !!! In de hoop om de recensie te lezen Ik stuur een groet aan Manuel en familie, we missen je al !!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 1/2012
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo Il Filare reageert
    Lees deze beoordelingen kunt u me alleen met vreugde vullen en te bevestigen dat we op de goede weg zijn. Dank u voor de prachtige klanten.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Fantastisch idee en ga naar Spin"

    08/12/2011

    Een prachtige tintje en ontspannen uitje in deze mooie boerderij. Geholpen door een duidelijke en heldere dag december hebben we letterlijk verliefd op de plaats, de locatie, de vriendelijkheid van onze gastheren en heerlijke gastronomische voorstel. Kamers warm, gezellig, schoon en ruim. Natuur en schoonheid die dronken ogen en het hart. Het proberen waard.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2011
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Il Filare reageert
    Heel erg bedankt voor de prachtige recensie!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Zeer aan te bevelen"

    04/10/2011

    We waren drie nachten in Il Filare. De aankomst was een beetje ingewikkeld, maar dankzij SMS Manuel's konden we Il Filare goed vinden. De locatie is prachtig, de werf is vrij nieuw en ingerichte kamers met veel smaak. We voelden ons echt heel comfortabel, zeker dankzij de heerlijke keuken van Manuel's moeder (dank u voor het recept voor Tortelli di Zucca). Manuel gaf ons ook veel tips om een ??parmezaan fabriek te bezoeken en was ook anders ongelooflijk behulpzaam. We kunnen Il Filale aanbevelen. Mille Grazie! - We verbleven drie nachten in Il Filale. Het was een beetje moeilijk te vinden maar dankzij Manuel's SMS-bericht, we zijn erin geslaagd om Il Filale vinden vrij gemakkelijk. Het is schitterend gelegen, de boerderij is vrij nieuw en de kamers zijn ingericht met veel smaak. We voelden echt thuis, niet op zijn minst, vanwege de deliciour diners gemaakt door Manuel's moeder (en vader). By the way - veel dank voor het recept van tortelli di zucca - zullen we het te proberen dit weekend. Il Filale is zeer aan te bevelen en we zullen onze vrienden vertellen. Mille Grazie!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2011
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo Il Filare reageert
    Dankzij u. Klanten vullen ons zo soort van voldoening.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "excellent"

    27/09/2011

    Tijdens ilnostro verblijf van vijf dagen bij de Spinning in september van dit jaar, maar de boerderij is nu up and running, konden we niet alleen de locatie, de rust, de netheid, de inrichting van de kamers, maar vooral de warmte van de managers te waarderen, hun beschikbaarheid en het uitstekende eten, allemaal goede redenen aan te bevelen aan vrienden en kennissen en in het bijzonder om terug te gaan.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2011
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Il Filare reageert
    Dank je wel voor deze vriendelijke woorden.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Fantastische vakantie in Parma"

    21/09/2011

    We verbleven hier twee nachten met 4 jaar oud en wou dat we meer hadden. Manuel is jong, maar hij is een uitstekende gastheer en zijn Engels is meer dan voldoende. Het gebouw is nieuw en zeer comfortabel, en de streek is omringd door kastelen en de producenten van kaas, wijn en natuurlijk prosciutto. Manuel's familie draagt ??bij aan de gedenkwaardige maaltijden, en we kunnen deze lodge niet genoeg aanbevelen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2011
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo Il Filare reageert
    Thaks voor je vriendelijke woorden, het was een genoegen!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een boerderij heeft alle eigenschappen"

    12/09/2011

    Manuel en zijn familie verwelkomen u met sympathie en warmte. Uitstekende locatie en een uitstekende keuken in staat om zelfs de meest veeleisende tevreden te stellen. Probeer ook gewoon voor een lunch !!!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2011
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Il Filare reageert
    Thanks, te aardig!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldig!"

    18/08/2011

    We verbleven voor 1 nacht en wilden dat we langer hier hadden. Alles was briljant: de locatie, de accommodatie, het eten en de mensen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2011
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Il Filare reageert
    Bedankt, te vriendelijk!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "verrassend goed"

    16/08/2011

    Partij voor een motorfiets rit in de streek van Parma, we brachten 4 dagen in dit huisje - een geweldige ontvangst met bazen die er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u vertrouwd bent - Diners en verfijnde ontbijt - What the organische en goed -
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2011
    • Reiziger: Motorclubs
    • Vakantie: Open lucht
    Agriturismo Il Filare reageert
    Dank u voor de prachtige beoordeling. Ik hoop je snel te zien!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving:
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie:
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services:
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant:
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Great!"

    13/08/2011

    De boerderij is net geopend in een schitterend stenen gebouw, in een aangename locatie. Uitstekende en vriendelijke ontvangst, we dineerden goddelijk en ook het ontbijt was zeer goed (vooral goede ingrediënten, die allemaal kwalitatief of anderszins van het gebied). Aanbevolen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2011
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Il Filare reageert
    Thanks a lot van positieve reacties!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten