contactModalFeedback

Agriturismo La Quercia

Via Ossella, 4, Ossella 43050 Valmozzola (Parma)

"Super"
Volgens 54 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,1/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    8,9/10
    "Zeer goed"
  • Accommodatie
    9,1/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,3/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een van de beste plaatsen waar we in Italië verbleven"

    20/08/2018

    We hebben heel veel gereisd in Italië en een bezoek hier is een must !!! Het huis is gerenoveerd maar ze hebben het erfgoed behouden. Het eten was meer dan geweldig. Het zijn echte Italiaanse koks en ons diner bestond uit verschillende gangen. Daarna hadden we zelfgemaakte limoncello, wijn en een avondje lachen met hen. We zijn zelfs de volgende dag op pad gegaan om paddestoelen te zoeken. Dit is een echte Italiaanse ervaring, ze openen hun huis en zijn een puur genot.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Maar waarom gaven we rechtstreeks naar je reviews?"

    15/10/2017

    We zijn altijd op zoek naar nieuwe niches leuk om aangename momenten door te brengen met onze vrienden ... toen vonden we deze plek met beoordelingen zoveel gloeiende ... een prachtig landschap, zeer mooie plek, maar niet genezen en vuil binnen en buiten ... voorgerechten schaars en van slechte kwaliteit, gebakken cake bracht 4-5 stuks per keer voor 18 personen, olie braden oude gebakken cake en een volledige onderkant, lange pauze tussen de gangen, tortelli met greens en gezalfd met weinig vulling, gebraden kalfsvlees kwam nauwelijks warm, zelfgemaakte taarten met ragnatelle, huiswijn te vermijden ... naast de factuur ook heel peperig - 35EUR per persoon ... we hebben geklaagd en we wegnam 5 EUR per persoon ... Hoewel verwijderd 15EUR per stuk, voor ons blijft het Vettonia !!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo La Quercia reageert
    Het vuil werd verkregen door de kinderen, die alle bestaande geraniums verwoest en alles wat was in de tuin. Voorgerechten: moesten voortdurend plateaus van vleeswaren en werden naar behoren geserveerd. De ham, gekruid 30 maanden en salami IGP katachtige. De pauze, als er was, is te wijten aan hun besluiteloosheid over wat te bestellen. Voor de ravioli, misschien wel de Lady dacht dat zijn broek te hebben gevuld. Voor wijn werd Cavicchioli Lambrusco en huiswijn geserveerd. die het werd gewaardeerd door andere leden van het bedrijf. Voor olie: eerst wordt frituurolie. Wat betreft de filamenten op de taart, in het bijzijn van de Vrouwe, het is geen spoor werd gevonden.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      5/10
      "Misleidend"
    • Activiteiten/services
      1/10
      "Slecht"
    • Restaurant
      1/10
      "Slecht"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een echte Gem"

    03/10/2017

    We hielden van het verblijf met Gabriella & Michele. Ze behandelden ons als familie. Het eten was uitzonderlijk - een van de beste van onze tour van Italië. Zelfs gaf ons een paar tours van Porcini land !! We hielden van de dieren & rustieke huisje. Bedankt voor een onvergetelijk verblijf :) Belinda & Jack
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Very nice !!!"

    06/05/2017

    Ik was in deze boerderij begin mei, allemaal heel mooi, de kamer ruim en mooi rustiek, maar geen TV, badkamer reus en super schoon. Zeer goed eten, alle echte, zelfgemaakte door de twee eigenaren echtgenoten. Serveert stevige, leek het om thuis te zijn. Beautiful !!!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Eco-biologisch
    • Ligging en omgeving
      7/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Mooie accommodatie op en locatie"

    01/05/2017

    We verbleven in dit (true) boerderij drie dagen in het voorjaar van 2017 op een reis gewijd aan het onderzoek van de Parma kastelen. De geografische ligging is zeer geschikt voor het verplaatsen in de heuvels van Parma, dicht bij de meest kastelen en tegelijk perfect geïntegreerd in het landschap. De structuur is als je het ziet, zacht rustiek en in staat om gevoelens van weleer te geven. De eigenaren zijn alleen mensen, vriendelijk en in staat om te zorgen dat u meer dan alleen een gast voelen. Uitstekende keuken, met een eigen tuin te produceren en vee en / of naburige boerderijen. Leuke ervaring die ik iedereen aanraden.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Allemaal heel goed! Eigenaren vriendelijk en attent"

    25/04/2017

    We stopten bij toeval en vonden het een perfecte plek met echte producten voor een perfecte lunch!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2017
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "betoverend"

    24/02/2017

    Prachtige plek en uitstekende cucina.i gastheren voelt u zich op uw gemak Wat?
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 2/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "excellent"

    05/01/2017

    We waren nu voor het nieuwe jaar en het eerste jaar vonden we lieve mensen we voelden ons thuis, aten goed, geweldige plek om te ontspannen en blijf in contact met de natuur. Nogmaals hartelijk dank barbaars en Mauritius
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 1/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      7,5/10
      "Goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "prachtige plek"

    04/01/2017

    heel mooi stenen huis, is gelegen in een rustige en zeer aangename plek met een prachtig uitzicht, de kamers zijn gezellig, otima gerechten gemaakt van dicasa meester, zelfgemaakte wijn van hen heerlijk. de godfathers van het huis zijn erg behulpzaam .... we voelden ons alsof we thuis ...........
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "zeer sympathiek gastheren"

    23/09/2016

    We-een uitgebreide familie met oma, jong gezin, volwassen kinderen en baby verbleven voor 2 nachten in La Quercia - we werden ontvangen erg vriendelijk. We bezetten drie kamers - de badkamers we goed gevonden - we zijn gewoon te wachten voor ons vond de charme van het oude huis. Michele heeft ons geweldig gekookt, de wijn was geweldig en ook de limoncello - gracie Michele! we verwachten niet dat een steriele ontbijtbuffet. Ik kan alleen maar ten zeerste het huis voor mensen die het op prijs stellen dat je leeft hier met de natuur en verwacht niet dat er vijf soorten worst voor het ontbijt.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 1
    "Slecht"

    "Evil niet krijgt !!"

    10/09/2016

    We waren op 2016/09/07 plek met vier volwassenen en een kind. Zelfs de binnenplaats waar men ook moet het parkeren was op geen enkele manier goed voor kinderen. Gevaar voor letsel 100%. Kom naar beneden dieren. Een hond moet worden opgesloten omdat hij bijt! Dat is echt niet kindvriendelijk. De kamers waren redelijk ruiken alles voor ons. Vervolgens hebben we geannuleerd en was onvriendelijk verzonden vanaf de boerderij. Helaas, kunt u van de huidige toestand, foto's uploaden zodat u een echt gevoel te krijgen voor deze rechtbank hier. Kan niet worden aanbevolen en zeker niet met kinderen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo La Quercia reageert
    De reservering was slechts voor 4 personen. Het is rustiek en is ook geschikt voor kinderen. Huisdieren zijn geen speelgoed waarmee je kunt spelen. Je kunt niet verwachten dat dieren moeten worden genomen in de armen waarmee het kind te spelen. De hond is niet gezien en is opgesloten in zijn behuizing en bijt niet. Je moet geen dingen die niet waar zijn te zeggen. Als je beesten ruiken dan is dat omdat de bokken in de paartijd en wij zijn op het platteland. Hij wilde niet betalen van een boete en je liep weg.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
  • 9
    "Super"

    "Rustig en ontspannend"

    30/07/2016

    Dit stenen huis is gelegen op een rustige heuvel. Zeer mooi uitzicht, comfortabele kamers en gezellige sfeer. Uitstekende zelfgemaakte lokale gerechten. Gastheren zijn een lief bejaarde echtpaar die veel moeite heeft gedaan. De zelfgemaakte wijn was een verrassing. Goede uitje of tussenstop optie.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Met specifieke cursussen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 5
    "Misleidend"

    "Te afgezonderd en niet bewust van wensen van de moderne reiziger"

    26/06/2016

    Vriendelijke mensen die hun best doen. Maar de badkamer faciliteit was onder de standaard. Geen wifi geen mooi terras om te zitten. Alles was behoorlijk rommelig. Ontbijt bestaat uit koekjes en geen kaas, vlees of vers brood. Prijs tot hoog voor de waarde die het biedt. Geen wandeling mogelijk of andere activiteiten in directe vakanties.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo La Quercia reageert
    We hebben nooit gezegd dat er Wi-Fi is. Geen signaal beschikbaar en voor nu kunnen we het niet hebben. Het terras was zelfs niet mogelijk om het te bouwen, want ons is een landhuis van late renaissance. De badkamer is nieuw, netjes en schoon compleet met alles. We hebben een pad in het bos van ca. 5 km, misschien was het probleem dat het weer slecht was en soms regende. Meestal veroorzaken de kinderen stoornis. Ontbijt: wij bieden meestal Italiaanse breakfust, als het gewenst is wat het nu nodig is, was het voldoende om te vragen.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      6/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      5/10
      "Misleidend"
    • Activiteiten/services
      4/10
      "Misleidend"
    • Restaurant
      6/10
      "Redelijk"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een perfecte Pasen in beweging door rust"

    27/03/2016

    Ik en mijn vriendje zijn vanavond terug van dit mooie weekend in het gezelschap van onze super sport. We brachten een nacht in dit prachtige huis van die zeer nieuwsgierig kregen we het verhaal van Michael en Gabriella twee prachtige mensen te leren kennen! Het eten is geweldig, de gastvrijheid is top ... is een echte zegen voor lichaam en geest ... we met tegenzin dit wonder !!! Claudia en Andrea.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
  • 10
    "Uitstekend"

    "10 en lof!"

    10/11/2015

    Ik heb een lang weekend met zijn vrouw en kinderen, we loved it! De eigenaren zijn erg vriendelijk en behulpzaam, de comfortabele en ruime kamers, de keuken is uit de gewone met huisgemaakte pasta, saus en zelf geproduceerde olie, het vlees is lekker als wilde zwijnen en geiten van de heer Michael, dit is een echte boerderij waar ze het land te bewerken en de dieren te verhogen. Door het ontwikkelen van de beste boerderij waar ik verbleef, om het te proberen om het te geloven
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten