contactModalFeedback

Agriturismo Le Querciole

Loc. San Pietro, 3 -, Borgo Val di Taro 43043 Borgo Val di Taro (Parma)

"Super"
Volgens 30 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,6/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,2/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,7/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,7/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldige plek! !!!"

    20/10/2017

    Echt een prachtige plek. Ik en mijn partner hebben een heerlijk weekend doorgebracht. We zullen zeker zeer binnenkort terug. Groeten aan jullie allemaal. Bel Paulus leed qnd zijn paddestoelen !!!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "Puur natuur, all inclusive"

    13/07/2017

    We brachten 2 dagen met de beste gastvrijheid in La Querciole. Onze kamer "Fienile", was gewoon mooi, zeer schoon en met alles wat je uitgerust en behoeften. De met liefde bereid diner was uitstekend eten geen vlees voor onze dochter, zelfs iets bijzonders werd gekookt. Het huis is ingericht met veel liefde en met veel kleine details. We vonden het vanaf het begin.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Le Querciole reageert
    Dank u Dank u Dank u voor wat je schrijft Ik houd van Paul en Mirella
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 1
    "Slecht"

    "Nooit meer !!!"

    11/12/2016

    Località le Querciole di San Pietro, 3, 43043 Borgo Val di Taro PR, Italië indrukken en een kort verslag van ons verblijf in Le Querciole. We zijn een paar ongeveer 50 jaar en had zes nachten in het begin september in Agriturismo Le Querciole in Borgo Val di Taro. Onze indrukken zijn feiten die persoonlijk ratings is: zeker nooit meer, maar daarover later meer. Nu terug naar het begin. Hobbelig routebeschrijving naar de boerderij. De gastvrouw begroette ons Mirella. Door taalproblemen de ontvangst was ook beetje warm. De heer Paolo de gastheer was nog ongenaakbaar. De kamer (ESSICATOIO), oude boerderij stijl, ok, als je wilt. We hadden een ander idee door de beelden van het net. De kamer was niet erg groot, maar vrij donker en had slechts drie kleine ramen, licht muffe geur. De ramen zijn geïnstalleerd boven het niet mogelijk uit te zien. Natuurstenen vloer met een bed en een kledingkast, het karakter naar de straat. Bergruimte en kast waren aanwezig, evenals een kleine tv waarop men zou kunnen doen zonder. De badkamer was klein en de douche wennen door de ene of de andere luchtweerstand. WiFi werkte niet in de kamer, hoewel vermeld in de beschrijving van het eigendom, alleen in de eetzaal of in tochtige overgang van minder dan goed. Dus plan trips in een ontspannen sfeer, nihil. Schoonmaak in de kamer was slechts sporadisch gedaan, of strikt genomen, slechts 1 keer in 6 dagen. Ontbijt! We waren niet op de hoogte van wat een slechte niveau van dit woord deze dagen beginnen kan vallen. Er zijn de feiten die tegen dit woord spreekt. 3 thermoskannen (1x warm water, warme melk 1x, 1x koffie) op de teller voor alle gasten. Op de tafel per persoon 1 kleine stukje van de taart, plus koekjes en droge koekjes plus 2 kleine schaaltjes van jam en eindigde ontbijt en dagelijks zonder enige verandering, zelfs op zondag !!! Boter, brood, fruit, salami en Co niet bestond! Als u te laat komen, is nog steeds gewoon een kopje koffie in het. Op aanvraag zijn er nog steeds een kleine kruik. Illustreert een nu de prijs voor B & B vanaf EUR 92, - dan daalt één van iets meer, met uitzondering van lef! Aangezien de plaats erg ver, ongeveer 6 km van Borgo Val di Taro, was de aandrijving van haar en haar altijd lastig. Gehoopt werd dat er geen tegenliggers. Anders was het terug naar de laatste opkomst of het asfalt paragraaf, de onderkant zegt hallo en neem de struiken. De straten waren smal en slecht, matig in het donker bij een stapvoets. Zo vroeg in de weg diner en in het licht van de boerderij, of "vreugde" van het rijden. Eten in de avond, het enige dat in de boerderij was niet slecht mogelijk is moet men verkondigen, maar in de ochtend. Wijd en zijd geen Boarding mogelijkheid bestaat. Maar wat niet was naast het ontbijt, was het gedrag van de heer Paolo. Deze gastheer, voor hem het verkeerde woord was niet alleen chagrijnig, maar ook zeer onbeschoft. Zijn hele manier allesbehalve gastvrij. We hebben gevraagd om vroeg te vertrekken, omdat het ons niet bevalt. Geen begrip van ons verlangen later geen aanmoediging of een poging een poging. De aanbetaling, is nu ook duidelijk waarom, was het enige wat we in onze boerderij voorafgaand bezocht vertrek had gedaan, beglich ons verblijf tot de gewenste vertrek in totaal, plus. Of eten, dus geen negatieve zaken. Maar de heer Paolo aangedrongen op volledige 6 nachten. Geen hotelier zou hebben gedragen als dat. Iedereen zou gedacht hebben, ok de gast niet wil, kan hij gaan voor slechte publiciteit komt in het huis, niet de heer Paolo. misleidende onbeschofte gastheren, prachtige foto's op het net, maar schijn, niet per se Vertrouw op de recensies: Conclusie. Niemand heeft ervaren voor ons dit "Ontbijt"? Never again! Onze tip, geen boek meer nachten, maar één nacht om de optie uit te breiden, als je het leuk vindt. Door het betalen van tevoren, zouden we afraden.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Le Querciole reageert
    Van al deze lange beoordeling, wil ik in de eerste plaats om u te bedanken voor met betrekking tot het uiterlijk van het diner: bevestig ik dat ja, het is een diner waardig van een echte boerderij, kan ik het bevestigen. Wat betreft het feit dat we een vast menu, ook bevestig ik dit: het is traditionele gerechten van onze Apennijnen, waarin authenticiteit, kwaliteit en versheid op een vast menu, gustabile garanderen in onze charmante eetkamer. Maar ik kan niet bevestigen wat werd aangetoond dat het haar over de beschrijving van de structuur, want een stenen huisje van de '600 volledig gerestaureerd en omgeven door een bos, heeft een veel meer charmant en magisch zoals beschreven door haar beoordeling. Ik kan bevestigen dat waarschijnlijk ja, heeft de verkeerde type kamer en zou moeten kiezen voor een meer gebruikelijke downtown hotel. Maar ik kan niet in het bezit me verantwoordelijk voor deze: de foto's beschrijven ook onze positie en onze structuur. Ik heb niet het gevoel dat ik moet dan ook meer reageren hier. De kwestie van de reiniging zijn duidelijk in prijsinformatie: zijn wekelijkse, dagelijkse schoonmaak is noodzakelijk om te vragen om en zijn extra. Echter, hij maakte nog een opmerking over iets wat je niet echt weet waarom hij besloot - zoals u zelf in de comments gezegd - om te vertrekken voor zijn zes dagen geboekt. Waarschijnlijk daarom, zijn we niet te hebben gegeven geen duidelijke informatie over wie we zijn en wat voor soort verblijf wij aanbieden. We hebben niet nodig gevonden om een ??korting te bieden heeft, terwijl ze ons geven schade. groeten
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      7/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      1/10
      "Slecht"
    • Activiteiten/services
      1/10
      "Slecht"
    • Restaurant
      7/10
      "Goed"
  • 9
    "Super"

    "Een mooie ervaring van rustig Italiaans leven."

    29/05/2016

    We hebben ontdekt over Le Querciole van een internet zoekopdracht en het was een geweldige ontdekking! Na een onvergetelijk verblijf in Milaan en Venetië was het een opluchting om een ??dag door te brengen in de rust van de boerderij. Onze kamer was zeer comfortabel en de maaltijd bereid voor ons door Mirella en Paolo was de beste die we hebben gehad in Italië en Paolo's lemoncello was ongelooflijk! Wij wensen dat onze taalverschillen ons niet hadden gestopt om meer te leren over de wederopbouw van de gebouwen en over de paarden. Ons bezoek blijft voor altijd in onze herinneringen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een vakantie die ons geïnspireerd ..."

    16/05/2016

    Ik en mijn familie verbleef in dit fantastische land op 14 en 15 mei. We zijn begonnen met een aantal problemen met betrekking tot het weer, dat we meteen moesten eens na te denken, want in deze plaats het weer dat we nooit geraden! En 'een agriturismo waar u rust en stilte, respect en onderwijs, natuurschoon en traditionele gerechten van de plaats kan vinden ... als je wilt dat alles, dan ben je op de juiste plek, anders verandert meta ... Paul, Mirella en Luke (de zoon ) zijn vriendelijke en behulpzame mensen, altijd klaar om de aankomst van de gasten uit te putten, kunnen ze met mensen, praten en hun verhaal te vertellen. Voor mij is het verhaal van Paul raakte diep en leidde me om na te denken over de betekenis van onze "zijn hier en nu." Terug in het pand, is precies wat je ziet op de foto's, in feite, leven een beetje meer! Hersteld van een oude boerderij van de '600 (laat hen vertellen Paul wat hij moest doen om hem op te volgen om zo veel mogelijk terug te krijgen als het origineel ...) is volledig ingebed in een groene vallei vol met eiken en kastanjebomen. Hier zijn er verschillende dieren in aanvulling op paarden laten los in recitantata eigenschappen en die tegen een extra afstand voor prachtige wandelingen. De kamers zijn gewoon mooi, alle steen, die van ons had zelfs een zeer mooie houtkachel! Ze zijn zeer schoon en ingericht in slechte stijl, maar riproponente leven van een tijd die is verdwenen ... Je eet heel goed in dit land, alles bij elkaar in een gezellige manier. Dit is zeer verenigende, vooral wanneer gasten komen uit verschillende delen van de wereld. Het ontbijt is altijd hoog niveau, terwijl ze eenvoudig. Tot slot wil ik deze recensie met een moment van bezinning, die afkomstig is van de woorden van Paulus, luister terwijl hij zijn levensverhaal vertelt. En 'mijn wil in dit verband om te delen met de lezers wat aan me heeft verlaten geïnspireerd deze plek en deze mensen. "De heiligen (de inspiratie) zijn als grote stoomschepen het oversteken van de oceaan dragen veel passagiers aan de andere kant ..." (cit. Ramakrishna) Moge u zijn als een grote stoomschip, maar als je dat niet bent, dan doen er alles aan om een ??van de gelukkige passagiers. Dankzij Paul, Mirella en Luca!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "ONTSPANNEN VAKANTIE"

    20/05/2015

    Zeer mooie ontspannende vakantie, is er een sfeer van vrijheid', zelfs onze huisdieren kunnen genieten. Heerlijk eten allemaal zelfgemaakt en je voelt !!! De vriendelijkheid en beleefdheid van Mirella (uitstekende kok) en Paul hebben zojuist op hun gemak. Bedankt en tot ziens. Milli, Valter, Charlotte, Henry, Heks en Ziva
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "weekend"

    04/08/2014

    End onverwachte week ... We hebben het adres gevonden via het internet en we moeten zeggen dat we waren blij ... Bij aankomst, diner tijd, werden we begroet met hapjes, eerste en tweede echt uitzonderlijke (sterk aanbevelen voor diegenen die houden van mushrooms) te niet om de overtreffende trap Trifle vermelden !!!! De zeer gezellig en oubollig accommodatie.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2014
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een juweel op de heuvels"

    01/08/2014

    We zijn een paar van de Italiaanse Canadezen en we maakten een verblijf in juli 2014 in de boerderij De Querciole, we waren echt heel goed. Zowel Paul als Mirella hebben gewerkt Directory om onze vakantie, het was geweldig, zoals het ook is geweest, heerlijk eten, de kamer vlekkeloos en erg leuk. Locatie, omringd door een prachtige en mossafiato silenziousa scene. Hoe zit het met meer dank u dank je wel, we hebben echt brachten drie heerlijke dagen. We hopen op een dag terug te keren ... Claudio en Nilla
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "vrede en welbehagen"

    31/07/2014

    goed ... net aangekomen, onze eerste commentaar gericht aan die twee grappige jongens Paul en Mirella was: "eindelijk een plek die als zodanig de presentatie van de website ... goed teken" Het was gunstig dat account, omdat de ervaring op dat heerlijke plek uniek was ... een must herhalen ... godereccia in een oogopslag. Ruim, gezellig, schoon, ingericht met gevoeligheid huisvesting ... Mirella vertelde ons: "Ik wil mijn gasten thuis te laten voelen." Dus het was voor ons! En wat te denken van de keuken! Je possino Mirella ... wat hebben we verwend! En Paulus, Paoletto zei in vriendschap (praktisch een kast), dat de kracht van de natuur: sympathie, efficiency, lichtvoetig, maar veel en veel professionaliteit. Nogmaals bedankt, vrienden, en tot ziens ... PS een goede, zelfs bij Luke, vriendelijk en goede vooruitzichten ...
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "pure ontspanning"

    22/06/2014

    Er waren twee van twee nachten in Paolo en Mirella en de fantastische rust en stilte genoten. De kamers zijn schoon en smaakvol ingericht. Het eten is heerlijk en de gastheren zeer gastvrij. We komen graag terug. Dank je wel.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Catherine Ford"

    04/06/2014

    We (echtgenoot, 2 jaar oude dochter en ikzelf) hadden hier een fantastisch verblijf. De kamer was enorm, de gastheren waren erg aardig en behulpzaam, en ze gingen de extra mijl om onze 2-jarige tegemoet te komen, met een schommelend paard, een kinderbed en zeer schattig beddengoed, kinderstoel enz. De terreinen zijn geweldig voor een roaming kind te. Het eten was heerlijk en gevarieerd. Ik kan deze plek sterk aanbevelen, en bedankt Mirella en Paolo (en hun zonen) om ons verblijf zo comfortabel en ontspannend te maken.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Christmas Special"

    27/12/2013

    De 2013 voor mij was om een ??wake en een speciale kerst met mijn gezin (mijn man met zijn broer en zijn vrouw, mijn twee kinderen, mijn zus en mijn ouders), Paul en Mirella met spontaniteit 'and simplicity' zijn dat meer 'onderscheiden hen, hadden ze de mogelijkheid om het heel bijzonder te maken! Het heerlijk eten en schone en comfortabele kamers, zijn slechts een deel, gevoeligheid ', spontaniteit en het warme welkom deed de rest. Maar Paulus voor het kerstdiner heeft voorgesteld om te verwelkomen in ons midden Zijn moeder Maria, jongens .... geest en energie en is zeer dicht bij het uitblazen van 100 kaarsjes op de taart! E 'was geweldig om haar te hebben onder ons. Het enige nadeel aan de zeer natte weer, dat was het niet mogelijk om lange wandelingen ... en dat is waarom we komen terug!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2013
    • Reiziger: Grote groepen
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "de schoonheid van de eenvoud"

    07/07/2013

    We kwamen op woensdag en waren de enige gasten met onze hond tot het weekend, de smetteloze kamer, heerlijk eten, de vriendelijkheid en behulpzaamheid van Mirella en Paul zetten ons op uw gemak onmiddellijk. De stilte, de natuur en de schoonheid van de plaats viel ons, de avond deed wat korte wandelingen tussen de vuurvliegjes, die nu zeldzaam .... De boerderij ligt aan het einde van een weg die niet zo stil volgden het is gegarandeerd.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Vakantie niet te missen !!!!!"

    21/05/2013

    We woonden een buitengewone ervaring !! We zijn ontvoerd door een prachtig landschap en gevangen in de keel door een uitstekende keuken. L 'boerderij is prachtig gerenoveerd en is zo zorgvuldig oude boer cultuur siert. Aan de andere keren was het ook de vriendelijkheid en gastvrijheid die Paul en Mirella ons hebben laten zien !! L 'enige spijt was om terug te keren naar de alledaagse werkelijkheid ..... !!!! Dankzij Claudio en Noemi
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Le Querciole reageert
    Wat ik kan je vertellen, na de mooie woorden bracht over ons en onze structuur Dank u, dank u, dank liefdevol Paul en mirella
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "FANTASTISCH !!!!!!"

    05/04/2013

    Van Giampaolo Cantello (VA) Ik ben in het huis, goed gesloten beveiligde deur en ging het alarmsysteem. Het maakt me glimlachen na te denken over Querciole waar u vergeten om de machine en de kamer te sluiten, zodat niemand zal geval doen, je bent in de absolute vrede en veiligheid. De kamers zijn schoon, ingericht met antieke meubels en objecten die de huizen van onze overgrootouders te herinneren, maar met alle gemakken van een groot hotel. De Mirella keuken is fantastisch, alles is echt, het sap gemaakt op het moment om koekjes, cakes tot zeer goed, het verplaatsen van zelfgemaakte pasta tot de geesten. (Je bent een goede eter? Voor jou, je bent niet, je wordt één.) Terwijl Mirella neemt je bij de keel, heeft Paul het niet erg je chatten tijdens een diner partij in de voorkant van een goed glas wijn. Dank u en een liefdevolle knuffel van Giampaolo, Monica, Martina, Giulia, John en Piera. We zullen binnenkort terug te keren. Aanbevolen voor gezinnen en koppels een tip voor PS Paul, als uw gasten arriveren sequestrali PC, mobiele telefoons, tablets en alle andere elektronische tovenarij, zodat ze beter kunnen waarderen deze geweldige plek waar de tijd is blijven stilstaan.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2013
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten