contactModalFeedback

Agriturismo Ca' Bacchetta

Località Chignoli, San Michele 29020 Morfasso (Piacenza)

"Zeer goed"
Volgens 13 recensies
  • Ligging en omgeving
    8,7/10
    "Zeer goed"
  • Activiteiten/services
    7/10
    "Goed"
  • Accommodatie
    8,6/10
    "Zeer goed"
  • Restaurant
    7,4/10
    "Goed"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 5
    "Misleidend"

    "Prachtige locatie, twijfelachtige diensten, twijfelachtige diensten"

    23/06/2019

    Ik heb hier een weekend doorgebracht. De locatie is prachtig en biedt u de mogelijkheid om te genieten van het uitzicht op de ansichtkaart. De structuur, hoewel met enige esthetische keuze en twijfelachtige ruimtes, is geldig. De teleurstelling is naar mijn mening een slecht gastronomisch aanbod en niet voldoende. Triest ontbijt (vruchtensap in Eurospin tetrapak...).
    Een ander negatief punt is dat de wellness-afdeling in de zomer gesloten is, wat niet online of in de brochures bij de receptie is aangegeven. De eerste dag vonden we slecht weer en we zouden een paar uur in de sauna, Turks bad, zoutkamer hebben doorgebracht.
    Het oordeel wat mij betreft niet genoeg.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2019
    Agriturismo Ca' Bacchetta reageert
    Buonasera,

    ci rincresce per il commento negativo, prenderemo atto delle sue osservazioni.
    L'unico appunto è che poteva evitare di dirci "ci vediamo ad ottobre", presa in giro maligna e gratuita.

    Cordiali saluti,
    CA' BACCHETTA
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      4/10
      "Misleidend"
    • Restaurant
      0,5/10
      "Slecht"
  • 8
    "Zeer goed"

    "geweldige gastvrijheid"

    02/08/2017

    We hebben genoten van ons verblijf bij de kinderen. Het zwembad is zeer schoon en niet besmet met chloor. Orietta en Gabriela zijn zeer gastvrij en zorg goed voor de gasten. Ze koken goed en ook in het dorp is er een goed restaurant. We kunnen alleen maar dit agriturismo aanbevelen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
    • Restaurant
      7/10
      "Goed"
  • 9,5
    "Super"

    "amazing place"

    17/06/2017

    Fabulous weekend naar rust en stilte te leren
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo Ca' Bacchetta reageert
    Thank you so much for your review, we kijken uit naar het einde van juli!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "mooi"

    01/05/2017

    Zeer gastvrij, erg vriendelijk en lief en het eten geweldige plek
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2017
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Angelo"

    17/04/2017

    Aangenaam en gezond
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2017
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "winter Relax"

    20/01/2017

    Perfecte locatie om te ontspannen van de dagelijkse chaos. Structuur omgeven door de natuur, mooi en comfortabel. Slaapkamer schoon en warm bed. Proprietary warm, vriendelijk en altijd klaar om aan de eisen van de gasten te voldoen. Zelfgemaakte maaltijden met typische gerechten uit Piacenza, erg goed uit. Zeker zal ik terugkomen in de zomer te genieten van het zwembad en de absolute stilte.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 1/2017
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "uitstekende ervaring"

    02/01/2017

    Ik verbleef een nacht in deze boerderij en alles was perfect. Het warme welkom van de zeer vriendelijk en beleefd. Het diner, met typische gerechten, gevarieerd en zeer goed gekookt. De kamer, en het onroerend goed in het algemeen, modern en voorzien van alle nodige voorzieningen. Locatie, weg van het stadsleven en omgeven door de natuur bevordert totale ontspanning. Ik kom terug voor een verblijf in dit hotel, misschien in de zomer.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 1
    "Slecht"

    "reservering"

    18/05/2016

    Ondanks de bevestiging kregen we gesloten deuren geconfronteerd. We moesten de plannen op een zondagmiddag te veranderen. Geen tel feedback -. Geen reactie. Zeer triest! Agriturismo zag er onbewoond - niet een going concern,
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Ca' Bacchetta reageert
    Zeer geeherte vrouw Sikula, Helaas, onze boerderij was nu als gevolg van ernstige familiale problemen. Onze Uebersetzerin had helaas uw e-mail niet vertaald, en in ruil daarvoor hebben wij u een bericht en bevestiging gestuurd. Er zijn erg jammer en vragen wij u om zich te verontschuldigen en hopen in de toekomst te hebben en zullen wij een speciale veilige werking behouden als gast. opnieuw Sorry en vriendelijke groet, CA 'BACCHETTA Orietta
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      6,5/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      1/10
      "Slecht"
    • Activiteiten/services
      1/10
      "Slecht"
    • Restaurant
      1/10
      "Slecht"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Zwembad in de eerste plaats, en een goede lichte maaltijd, uitstekende esthetische ... maar boek op voorhand de SPA!"

    30/06/2015

    De rating van vol is, zelfs als je me hebben geadviseerd van de pre-book spa ... begrijpen dat we te weinig om alle Ambaradam draaien waren ... Maar nu ik weet het, ik tutelerò om u te waarschuwen ... Everything else het is geweldig, en de prijs / kwaliteit is eerlijk. Dus ... terug!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2015
    • Reiziger: Motorclubs
    • Vakantie: Avontuur
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Ecologische en biologische"

    10/05/2015

    Nieuwe faciliteit met veel aandacht voor biologische en ecologische producten. De meubels, de schilderijen aan de muren en het eten zijn goed onderhouden. Het wellness-centrum met zout ruimte voor ontspanning en mentale en fysieke balans. Alles perfect. Ontbrekende alleen de prijs x een weekend vol (accommodatie, spa, ontbijt en diner).
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 4
    "Misleidend"

    "beheer"

    18/08/2014

    De plaats en het hotel zijn heel mooi, maar het management laat veel te wensen over.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo Ca' Bacchetta reageert
    Hoi, Ik wil weten waarom "het beheer laat veel te wensen over." Thanks, met vriendelijke groet!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      2/10
      "Slecht"
    • Activiteiten/services
      2/10
      "Slecht"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Ae"

    28/07/2013

    Ik vond deze plek dankzij de site, de structuur is gloednieuw. De schone en goed onderhouden zwembad is gedesinfecteerd met zout personeel en werkelijk aanwezig en altijd beschikbaar. Over het algemeen is het contrast tussen prijs en kwaliteit en echt aanvaardbaar !!!!!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2013
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Modern comfort in de rust van de heuvel"

    26/07/2013

    Ik vond deze boerderij via de site en de structuur is de moeite waard, met een prachtig nieuw zwembad op de heuvels en de rust die het verdient. Het is een nieuwe structuur dan alle comfort eisen in de vakantie daar! Bed and Breakfast als basis en vervolgens enkele aanbevolen restaurants binnen een paar kilometer zal goed aanvulling op de duurzaamheid van deze Piacenza heuvels. Graziano
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2013
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      4/10
      "Misleidend"
    • Restaurant
      2/10
      "Slecht"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten