contactModalFeedback

Agriturismo Agrihouse di Bracciano

via Del Sasso, 7, Strada Provinciale 2c, Sambuco 00062 Bracciano (Rome)

"Super"
Volgens 52 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,6/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,3/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,1/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "het was prachtig - zwembad, landschap, tuin, tuin, dieren, verhuurder, omgeving. alles heel mooi."

    25/08/2019

    we hadden een zeer stijlvol ingerichte, grote kamer met keuken en badkamer. oud, geweldig gerestaureerd meubilair. uitzonderlijke manier voor italiaans drinkwater uit de kraan.
    ansichtkaart uitzicht op het landschap vanuit het raam. een zeer idyllische, grote tuin. een zeer idyllische, grote tuin. liefdevol. veel bloempotten. kippenhok en koeienweide.
    huis en tuin zijn prachtig.
    onze kinderen waren enthousiast over honden, katten, kippen, ganzen en de POOL!
    als de omgeving niet zo de moeite waard was om te zien, kon men ook de hele vakantie met een goed geweten in de tuin doorbrengen.... heerlijk rustgevend!
    de verhuurders zijn erg behulpzaam en humoristisch. maar helemaal niet opdringerig. als de kinderen dat wilden, gingen ze mee om de dieren te voeren. ik vroeg de jachthaven vaak om tips voor uitstapjes.
    de lago bracciano (kristalhelder water) is goed bereikbaar met de auto, evenals de zee en Rome zijn met de trein snel en goedkoop te bereiken (vanaf cerveteri in 30 minuten) voor dagtochten.
    Het is een droom!

    we komen zeker terug.......
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Agrihouse di Bracciano reageert
    Lieve Max,
    Hartelijk dank voor de mooie woorden die voor ons geschreven zijn.
    Onze gasten hier hebben ons erg blij gemaakt, uw familie is geweldig, uw kinderen zijn erg beleefd en aardig.
    Ik hoop je volgend jaar terug te hebben.
    Ik wens u allen een zeer goed leven, dank u allen.
    jachthaven

    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een erg leuk gezin en een perfect verblijf voor een vakantie"

    09/08/2019

    We hebben 1 week in de agrituristmo verbleven en we hebben er elke seconde van genoten.
    De grote gastvrijheid van Marina en de lokale begeleiding van Barbara hebben we een perfecte ervaring van Italie gehad.

    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Agrihouse di Bracciano reageert
    Bedankt voor de leuke opmerkingen, het echte plezier was om een mooi gezin als u te hebben ontvangen, een warme groet aan u allen en in het bijzonder aan de grote Yurri boer, ik zal u niet vergeten, ik wens u een goed leven.
    Jachthaven
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Fantastische gastvrijheid in een prachtig, rustig huis van thuis uit"

    12/01/2019

    Dit is ons tweede verblijf in Agrihouse Di Bracciano. We zijn een beetje te laat met het plaatsen van de recensie, maar beter laat dan nooit. We zijn een familie van 2 volwassenen en 1 10 jaar oud jongetje en we houden van deze plek boven elke andere plek waar we als gezin hebben verbleven. Marina & haar mooie familie zijn zo gastvrij en vriendelijk en hun huis en omgeving zijn rustig en eenvoudig maar buitengewoon charmant. Het is heerlijk om wakker te worden met de geluiden van een werkende boerderij en onze zoon hielp Marina elke ochtend graag rond de boerderij. Het appartement was comfortabel en huiselijk en natuurlijk aan het begin en einde van elke dag hadden we een duik in het zwembad ter plaatse. We hadden ook het geluk dat we een aantal heerlijke diners hebben gekookt door Marina en het waren inderdaad de meest gracieuze gastheren. We hebben genoten van de nabijgelegen steden Bracciano en Manziana en hebben veel tijd doorgebracht op de stranden van het meer en andere delen van de regio, waaronder het oude Monterrano, het kasteel van Bracciano, het vliegtuigmuseum en de andere steden aan het meer die allemaal binnen een korte rijafstand liggen. Bracciano is een leuk stadje, net als Anguilera Sabbazzia en er zijn genoeg restaurants en plekken om te wandelen voor een kopje koffie en gelati! Rome is minder dan een uur rijden met de trein dus we hebben er ook wat tijd doorgebracht. Iedereen die besluit om hier te blijven zal geen spijt hebben - een kans om tot rust te komen en een stap terug te doen van het snelle tempo van het leven met de vriendelijke en vriendelijke Rubini familie die ervoor zorgt dat uw verblijf de beste ooit is. We komen terug!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Agrihouse di Bracciano reageert
    Beste Jean Sean en Naoise,
    dank u voor de mooie woorden die u aan ons hebt besteed, u bent een prachtige en zeer vriendelijke familie, ik ben erg blij om van u te horen, ik hoop dat u allemaal goed bent.
    Ik denk dat Naoise het erg druk zal zijn met de school. Hier is het behoorlijk koud, 's morgens laten we geiten en ganzen en kippen alleen na zonsopgang en gesmolten ijs.
    Ik denk dat het hier veel kouder is dan hier. Maar ook de winter is hier goed voor, blijf gewoon voor een open haard staan en alles is in orde. Ik hoop u volgend jaar ook als onze gasten te hebben, Naoise is een zeer gevoelige baby .... ze houdt erg veel van dieren en ze zorgt voor hen. Ik wens u een gelukkig 2019 vol gelukwensen
    Jachthaven en familie

    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Zeer mooie accommodatie"

    10/09/2018

    De accommodatie is prachtig. Het heeft een geweldige verbinding naar Rome (ongeveer 40 minuten met de trein en 40 minuten met de auto). Het is 's nachts helemaal stil en kan overdag in de zon heerlijk ontspannen :)
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Agrihouse di Bracciano reageert
    Beste Chistian, Het was een genoegen om onze gasten te hebben, bedankt voor uw vriendelijkheid en sympathie. Ik hoop je volgend jaar weer te zien, ik wens je een goed leven. jachthaven
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Een mooie wij"

    20/08/2018

    Mooie plek waar u kunt ontspannen en waar kinderen in contact kunnen komen met verschillende dieren. Verder zijn de kamers schoon en comfortabel.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Alles wat je wilt van een kleine boerderijervaring"

    17/07/2018

    We hebben deze zomer een week geboekt in Agrohouse met onze twee kinderen, 6 en 9, omdat we hebben geleerd dat een verblijf op een kleine boerderij de beste manier is om op vakantie te zijn voor ons. We zijn dus op verschillende Agriturismo-plaatsen gebleven, zowel in Italië als in andere landen. Marina en haar roze Agrohouse vervulden al onze verwachtingen met haar landelijke en charmante omgeving, allerlei soorten dieren, een fatsoenlijk appartement en vriendelijke gastheren. Het huis is gunstig 30 minuten rijden van de luchthaven, en slechts 10 minuten van het dichtstbijzijnde dorp, met veel andere nabijgelegen bezienswaardigheden, steden enz. Een korte rit om te gaan een bad nemen in ether de oceaan (rijden naar het westen) of het meer van Bracciano (oostwaarts rijden). De kinderen maakten vriendschap met katten en honden en konden Marina 'helpen' met het voeren van de dieren twee keer per dag. Het bovengrondse zwembad was niet perfect, maar nuttig genoeg in de warme zon. De plaats heeft inderdaad charme, niet mooi maar met mooie buiten zitten groepen onder dak. Het ontbijt bestaat uit koffie, gebak en eieren. En Marina maakt eten als je erom vraagt.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      7,5/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      6,5/10
      "Redelijk"
    • Activiteiten/services
      7/10
      "Goed"
    • Restaurant
      5,5/10
      "Misleidend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldig verblijf met een fijne gastheer"

    20/05/2018

    Alles was geweldig - schoon, gezellig en een fantastisch landschap - onze familie was dol op de vele dieren op de boerderij!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Agrihouse di Bracciano reageert
    Lieve Suzanne, en familie was geweldig om je onze gasten te laten zien met je lieve kinderen, ik hoop je volgend jaar misschien nog een keer te zien, warme groeten Marina
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "Rustig, vriendelijk, ontspannend en schoon!"

    14/05/2018

    Gelukkige dieren en een hartelijke boerin op deze kindvriendelijke, natuurgerelateerde boerderij in een prachtig landschap. De kamers zijn mooi ingericht, eenvoudig en schoon. Er is ook een waterkoker. De locatie is ideaal voor veelzijdige excursies in Latio. Onze kinderen hielpen graag de boerin Marina om voor de dieren te zorgen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      7/10
      "Goed"
  • 9
    "Super"

    "rustige locatie en zeer warme gastvrouw"

    21/04/2018

    Begin april was het nog wat fris, maar we voelden ons nog steeds op ons gemak. De inrichting van het appartement is vrij spartaans, maar uiteindelijk heb je een landhuis geboekt. het ontbijt was erg goed voor de goedkope prijs. Marina nam onze kinderen mee om de dieren te voeren en ze vonden dat geweldig. Rome kan binnen een uur worden bereikt en ik denk dat dat gerechtvaardigd is. Het diner zou een flat 60EUR hebben gekost wat teveel voor ons was.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      7/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      7/10
      "Goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Leuke vakantie in een prachtig landschap met dieren en een zeer vriendelijke gastheer"

    21/03/2018

    De agrihous ligt in een prachtig bergachtig landschap omringd door groene velden. Het was kalm en vredig. Er wonen een heleboel dieren, dit was geweldig voor onze kinderen, die graag met hen speelden. Het appartement was erg leuk, de keuken was vol met nuttige dingen, zodat koken leuk was. We komen graag nog eens terug!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Agrihouse di Bracciano reageert
    Beste Birger en familie bedankt voor de mooie woorden die je voor ons hebt geschreven, dat onze gasten geweldig waren, mijn excuses voor de taal, ik hoop je hier terug te hebben, een warme knuffel voor Lucy en Valentin, bedankt en stuur de vriendelijke groet Marina
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "pure ontspanning"

    23/09/2017

    We hadden heerlijke dagen in Agrihouse. gezellige kamer, de zeer vriendelijke en vertrouwde sfeer en het eten gekookt door grandioze nonna guiliana maakte het verblijf een onvergetelijke ervaring! we waren in de frisse lucht, rust en ontspanning had gemaakt, excursies naar de zee en onder anderen om Bracciano, een middeleeuwse stad op vulkanische. één van de hoogtepunten is het zwembad: cool uitzicht op velden en koeien! we komen terug.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Sportief
    Agriturismo Agrihouse di Bracciano reageert
    Geachte Petro heeft me heel gelukkig gemaakt. Dank u onze keuken gewaardeerd. Uw medeleven is niet vergeten. Ik hoop dat onze gasten hebben volgend jaar, ik wens u een goed leven en geluk. Groeten van Marina en Gezin
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "De boerderij op het platteland van Alfredo en Marina"

    22/09/2017

    Agrihouse Het huis is gelegen op een strategische locatie: halverwege het bos van Manziana en de zee van Santa Severa. Het landgoed is prachtig, enorme groene uitgestrektheid Maremma grazende koeien, geiten, ezels en dieren kippenhok. De tuin is goed onderhouden en vol bloemen, de eigenaren met Jessica dochter zijn vriendelijk en zeer beleefd, de kamers zijn smaakvol ingericht, ruim en vol licht. Voor de verfrissing van allen in de zomer kunt u zwemmen in een groot zwembad. Jammer dat die net een weekend ervaring doorgebracht ... om opnieuw te proberen. een groet en Gloria Fiorello
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2017
    Agriturismo Agrihouse di Bracciano reageert
    Thanks Gloria en Fiorello voor het feit verwelkomd met uw sympathie en vriendelijkheid, als we een cowboy gezet in Fiorello lijst dienen. Een liefdevolle knuffel voor jullie allemaal en Alfredo Marina.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "leven in de natuur en familie."

    07/09/2017

    Ze zijn twee keer zo vado.Il stilte en de natuur frisse lucht in de ochtend ze maken je los te maken van alle gedachten. Schoon, comfortabel, Discrete. De keuken is zeer goed! En elke keer is onvergetelijk, de warmte van een gezin 's empathie van alles ... de hond Toto..la mevrouw Marina de plek uniek te maken. Echt de moeite waard. Tot ziens :) Agrihouse
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Agrihouse di Bracciano reageert
    Beste Stephen, uw verblijf hier bij ons voor de tweede keer heeft mij goede herinneringen, ik hoop dat de volgende keer dat het je lukt om te regelen om de kinderen te nemen, waarvan ik weet zeker dat zal zich vermaken met alle boerderijdieren er, in het bijzonder bezig met een mooie rit op Chicco onze patiënt ezel. Dank voor de zak u gaf me echt leuk vond. Hats snel weg aan u Marina.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Fabulous !!!!"

    07/09/2017

    Mooi mooi mooi lichaam en geest!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    Agriturismo Agrihouse di Bracciano reageert
    Bedankt dat u ons verblijden met uw sympathie, ik hoop dat je snel te zien. Groeten Navy en familie.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een hoek van de natuur !!!!"

    06/09/2017

    Ik heb hier vier dagen voor een yogales! Ik geregenereerd !!! Bello contact met de natuur !!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Eco-biologisch
    Agriturismo Agrihouse di Bracciano reageert
    Dankzij Anna, was een waar genoegen om u onze gast voor de yogales geweest. Toch lijken ik zie je de oefeningen 's morgens in het groen van het gazon in de vroege ochtend, heerlijk. We hopen je snel te zien een lieve groet Marina.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      8,5/10
      "Zeer goed"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten