contactModalFeedback

Agriturismo Country House Erba Regina

Vicolo di Colle Reti, 2, 00044 Frascati (Rome)

"Super"
Volgens 14 recensies
  • Ligging en omgeving
    8,8/10
    "Zeer goed"
  • Activiteiten/services
    8,9/10
    "Zeer goed"
  • Accommodatie
    9/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,5/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een plek die u niet mag missen"

    10/01/2019

    Locatie in het prachtige Romeinse platteland, echt eten, vakkundig gebruik van lokaal geproduceerde kruiden, hoffelijkheid en professionaliteit van het personeel ...... ultra eerlijke prijzen.

    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Zeer ontspannende avond na een dag rijden vrij moeilijk!"

    05/08/2018

    excellent
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Aan zee
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Fantastisch verblijf"

    18/07/2018

    Een fantastisch verblijf, ontspannen in de buurt van Rome, in de Castelli Romani, de boerderij is zeer gastvrij en verfijnd, met een vlakke keuken. Heel erg bedankt Regina voor je gastvrijheid we zullen je snel zien! Zeer aan te bevelen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Uitstekend verblijf"

    02/07/2018

    We verbleven in Country House Erba Regina voor 4 nachten in een keer en een extra nacht een week later, voordat we terug vlogen naar de VS. Onze ervaring was zeer positief. De eigenaar, Maria Regina, was zeer meegaand. Er waren 7 van ons en we waardeerden haar ons elke dag naar en van het treinstation voor Rome. Ze deed dit gratis. De faciliteiten waren onberispelijk onderhouden. De douche was een van de beste die we de hele maand in Italië hebben meegemaakt. Samen met het heerlijke aanvullende ontbijt, zou ik deze agriturismo de beste waarde vinden die we in Italië hebben ervaren.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Country House Erba Regina reageert
    bedankt, ik wacht weer op je in de toekomst Maria Regina
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Totale ontspanning"

    05/06/2018

    Signora Maria Regina is de essentie van gastvrijheid. Het verblijf was aangenaam en ontspannend in een rustige en ontspannen omgeving.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    Agriturismo Country House Erba Regina reageert
    Bedankt voor je evaluatie en we kijken nog steeds uit naar Maria Regina
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Paasmaandag lunch"

    05/04/2018

    Zeer aangename lunch met gerechten op smaak gebracht of gericht op medicinale kruiden geproduceerd door het bedrijf. Vriendelijke en aangename ontvangst door de eigenaar. Snelle service gezien de hoeveelheid cursussen. Promenadegang in de botanische tuin met illustratie van de verschillende kruiden door de eigenaar. Rustige en ontspannende plek. Jammer dat je daar niet kon blijven.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2018
    Agriturismo Country House Erba Regina reageert
    dank
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
  • 2
    "Slecht"

    "een heel goede maaltijd voor de rest, zoveel gebabbel"

    02/04/2018

    een paasontbijt zonder ontbijt, goede maaltijden maar eentonig, drie dagen altijd hetzelfde, slecht ontbijt, incompetent personeel, in de keuken met hond en sigaar, de kleine kamer en eenpersoonsbed een kinderbed, grenzend aan het restaurant met geluiden en schreeuwen om één uur in de ochtend, niet-bestaande dagelijkse schoonmaak. we vertrokken eerder dan verwacht.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2018
    • Reiziger: Reizigers alleen
    • Vakantie: Open lucht
    Agriturismo Country House Erba Regina reageert
    Goedemorgen Het spijt me heel erg dat ik je teleurstel, en we nemen al zijn opmerkingen ter verbetering. Ik had graag gezien dat je mijn ongemak direct had uitgedrukt. Ik wil je eraan herinneren dat je heel laat hebt geboekt, ondanks een annulering, zodat je de laatste kamer nog kon verlaten. Ze kwam met een hond die weinig socialiseerde met de andere aanwezige honden, en die het grootste deel van de tijd in de kamer was, waardoor het moeilijk werd om dagelijks schoon te maken en het gratis gebruik van de structuur bij slecht weer te voorkomen. Wat ontbijt en lunch betreft, ondanks de beperkingen van hun bijzonder beperkende dieetregimes, werden ze op het laatste moment gedeeltelijk aan ons meegedeeld. Wanneer een klant echter teleurgesteld is, ondanks goede wil, is het altijd een nederlaag. Met vriendelijke groet, Maria Regina
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      7/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      1/10
      "Slecht"
    • Activiteiten/services
      1/10
      "Slecht"
    • Restaurant
      7/10
      "Goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Bedankt voor de geweldige 14 dagen bij Erba Regina ...."

    06/09/2017

    In het huis van Regina was dat een zeer mooie plek. Het huis is gloednieuw en de plek is perfect om Rome te bezoeken (dicht bij het treinstation Tor Vergata en 25 minuten naar Rome). We blijven 14 dagen en ontspannen erg goed. Het diner, gecreëerd door Regina, was uitstekend (Italiaanse stijl) - we vinden het leuk! We genieten echt van de tijd met Regina en team. Onze suggestie is om terug te komen naar Erba Regina! Beste Regina, het beste voor u en uw familie!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "L 'uitstekende gastvrijheid wordt gecombineerd met de schoonheid van de plaats"

    03/07/2017

    Ik heb onlangs terug met mijn vrouw en werd begroet zoals altijd prima. Met dank aan Regina Ik leer zo veel nieuwe kruiden voor mij en hun eigenschappen kennen. We waren blij om mezelf te vinden in ambachten en in 'uitstekende keuken, die wordt gekenmerkt door verscheidenheid en smaak van de typische Castelli Romani.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 6
    "Redelijk"

    "schande over de locatie"

    24/03/2017

    We waren in een uitstekende structuur met prachtige en vriendelijke mensen begroet. Jammer dat als we weggingen merkten we dat in de buurt van de boerderij is er een borg van voertuigen en schijnbaar afvalmateriaal .. zichtbaar vanaf Via Colle netwerken, die helaas maakte ons advies veranderen van de locatie in eerste instantie leek ondergedompeld in het groen van de Castelli Romani.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 2/2017
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo Country House Erba Regina reageert
    Geachte klant, in onze omgeving zijn er geen stortplaatsen. Van Via Colle netwerken kan alleen maar hebben gezien in de verte, het plein van een huis, niet naast ons eigendom, waar de eigenaar heeft een sleepwagen. Het spijt me dat we deze beoordeling kunnen geven zonder eerst daadwerkelijk heeft plaatsgevonden, dat kan alleen maar een indruk te zijn of je doet het voor de pure schande evaluaties. Met vriendelijke groet Mary Queen
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      4/10
      "Misleidend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Lekker nieuw en schoon, zeer behulpzame gastheren"

    21/12/2016

    We stopten hier voor slechts een nacht, maar onze gastheren waren gewoon prachtig, het ontbijt was overvloedig en we kochten ook een deel van de wijn van een lokale wijnmakerij die ze verkopen. De zeep werd op het terrein gemaakt met behulp van de kruiden uit de prachtige tuinen. De kamers zijn erg nieuw en zeer mooi. Ze waren zeer behulpzaam om me te helpen mijn SIM-kaart op te vullen met de Italiaanse aanbieder, zoals ik de gegevens had verloren en we hadden het nodig om onze rijvakantie voort te zetten. Ik had dit niet zonder hulp kunnen doen, dus het was een levensredder!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "onberispelijke service"

    27/07/2016

    We kozen voor Grass Regina als uitvalsbasis om Rome te bezoeken en het was een verrassing. Had een geweldige tijd, de kamers zijn erg gezellig, atrezzate alle comfort. Ms. Queen heeft ons gefascineerd met zijn passie voor kruiden. Zowel het ontbijt en diner zeer overvloedig en zeer goed. We zullen zeker terugkeren! Ik vergat .... Hier onze viervoetige vrienden zijn van harte welkom gasten. met Queen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "ervaringsgerichte Travel"

    23/07/2016

    The Country House "Queen of Grass" is een plek waar professionaliteit en menselijkheid van de Lady Mary Queen, raakte de diepste snaren van het hart. De momenten die je samen door te brengen aan de prachtige mensen die de unieke en vertrouwd te maken, zijn rijk aan emoties en parfums, rechtstreeks komend DALL'ORTO Simpson "(gekenmerkt door de teelt van aromatische en geneeskrachtige planten). Ze delen kennis en smaken ;. uitstekende keuken en sensorische bereidde de prachtige Lady Pink Je hebt de kans om producten die in het bedrijf met grondstoffen biologisch geteelde, zoals jam, gearomatiseerd jam met kruiden, paté, keukenzout, likeuren en smakelijk stroop proeven het kan. helpen bij de voorbereiding van geparfumeerd water (met verse kruiden) door un'alambicco in echt mooi koper, gebruikt voor het distilleren. Als je van dieren houdt, zal Kokosnoot en Pongo ontmoeten om u te begroeten en maak je weg !!!! de rest, ik laat u allen om deze droom te leven, maar belangrijker nog, te delen met de mensen die je zorg over ... hun eigen bestwil. goede reis !!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Enogastronomie
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Heather's House"

    07/07/2016

    Ik voelde me thuis. De vrouw des huizes bekwaam en behulpzaam. Uitstekende keuken, verse en unieke ingrediënten ... een wereld van "magische kruiden" met altijd anders en heerlijk eten ... uitstekende all
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      7,5/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten