contactModalFeedback

Agriturismo Il Casale delle Ginestre

Via del casale di sant'angelo, 1365/a , Tragliatella 00054 Fiumicino (Rome)

"Zeer goed"
Volgens 13 recensies
  • Ligging en omgeving
    8,7/10
    "Zeer goed"
  • Activiteiten/services
    7,4/10
    "Goed"
  • Accommodatie
    8,4/10
    "Zeer goed"
  • Restaurant
    8,3/10
    "Zeer goed"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 9,5
    "Super"

    "Fantastische plek en heerlijk eten"

    04/06/2018

    Ik ben er een weekend geweest en heb echt ontspannen bij het zwembad, genietend van echt goede en goed gepresenteerde maaltijden.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een romantische vakantie van ontspanning en lekker eten !!!"

    29/11/2017

    Ik was in deze boerderij op een romantisch weekend door te brengen met mijn vriendin. De plaats is echt fascinerend en charmant en we konden het met volle teugen genieten dankzij de prachtige zonnige dagen bijna lente! Het Italiaanse ontbijt is heel assortiment. Het restaurant was een leuke verrassing, met huisgemaakte pasta, groenten, kazen en zacht en lekker gekookt vlees op de grill !!! Ik maakte een mooie foto met mijn partner en ik zal deze zomer terug te keren om te genieten van de spectaculaire infinity pool !!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "ontspannen"

    22/08/2017

    Vandaag de dag van ontspannen midden in de natuur en het lezen ... plek van rust weg van de dagelijkse tram tram uit de stad en vooral, mooi zwembad, goed onderhouden en uitstekende service ook met betrekking tot het restaurant, echte en gevarieerd eten. Goede prijzen en veel gastvrijheid. Zeer aan te bevelen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Zeer rustig, vriendelijkheid, op het platteland, schoon en betaalbaar. Wilt u een grote indruk te maken met een vrouw is dit het maximumaantal tegen aanvaardbare kosten"

    16/05/2017

    Ik had het diner met echte eten en onberispelijke service. De kamers zijn ruim, met uitzicht op het zwembad of het bos. Een echte droom. Er zijn geweest en er voortdurend terugkeren .....
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    Agriturismo Il Casale delle Ginestre reageert
    Geachte heer Patrick, kunnen we niet vragen om meer, zijn woorden op een uitstekende wijze omsluiten onze aspiratie en toewijding aan de zorg van onze gasten. Bedankt voor de woorden gewijd Massimiliano
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Schone kamers goed eten goede ontvangst voor alle mensen en dieren"

    02/01/2017

    bracht drie dagen met vrienden ter gelegenheid van 2017 New Year we net schone kamers comfortabele omgeving goed eten goede ontvangst van zowel de eigenaren die door alle medewerkers we waren met mijn twee honden die het verblijf was gewoon geweldig voor deze de mijn advies is om het te kiezen, dan is het zeker te danken terug te keren voor alles in de naam van de spike en Buffy
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 1/2017
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Il Casale delle Ginestre reageert
    Thank you so much for your review. We zijn blij om onze gasten te voldoen. Spike en Buffy zijn heerlijk en we zullen altijd welkom ... in feite hebben we zo veel nieuwe ideeën in plaats net voor onze 4-legged vrienden. Tot ziens en opnieuw Gelukkig Nieuwjaar!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 8
    "Zeer goed"

    "OK"

    06/11/2015

    We hebben twee dagen in deze plaats. uitstekende ontvangst gereserveerd en zeer educati.Il plaats is echt mooi en tranquillio. De kamers zijn comfortabel en schoon. Jammer, dat het ontbijt was er niets.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    Agriturismo Il Casale delle Ginestre reageert
    Bedankt voor de positieve reacties, voor zover wij bieden ontbijt inbegrepen in de prijs Italiaans ontbijt, dus in aanvulling op koffie, melk, cappuccino, thee, vruchtensappen, koekjes, zelfgemaakte taarten met jam gemaakt met onze fruit, cake, cornflakes, koekjes, honing, jam, boter en croissants, omzet, chocolade en rozijnen zwenkt bereid in de ochtend. Als u een hartig ontbijt wilde kon farcene verzoeken u tevreden zou zijn
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
    • Restaurant
      4/10
      "Misleidend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "relax verblijf"

    08/08/2015

    uitstekende ontvangst gereserveerd en zeer beleefd Uitstekend eten uitstekende ervaring met de mogelijkheid 'van de mogelijkheid om mee te nemen van mijn kleine hond verblijf in een super ontspannen in het groen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Singles
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 4
    "Misleidend"

    "prachtige plek ... maar"

    04/07/2015

    Hallo. We hebben twee dagen in deze plaats. Hoe kan ik zeggen dat de plaats nice. Maar het ontbijt was er niets. Gedurende de dag zoeken oh mijn koffie als het vragen om geld te lenen. Ok moraal van het verhaal als je een ontspannende en perfecte plek. Maar voor het ontbijt en de lunch gingen naar een andere plaats
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Zakelijke verblijven
    • Accommodatie
      4/10
      "Misleidend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "positieve ervaring"

    26/10/2014

    Nou ik heb gevonden
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      6/10
      "Redelijk"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Paradise is hier!"

    19/08/2014

    Twijfelachtig in voor een verblijf op de boerderij, gezien een aantal felle kritiek te lezen! Als je keek voor een hectische vakantie, dansen en zingen laat in de nacht, eet Indiaas eten en cusine verhalen; achterwege laten en helemaal veranderd route! Maar als je rust wilt, een aangename plek, een prachtig zwembad en huiselijke eten u zult zeker blij zijn! De erg aardig en vriendelijk eigenaren staan ??klaar om u te ontvangen in wettelijke verzoeken door het verstrekken van warm ontbijt croissants en een uitstekende kwaliteit. Een van de belangrijkste maaltijd is altijd de juiste balans om uw buik te vullen alsof u thuis! De kamers zijn niet luxe, maar koel en comfortabel slapen om de regeneratie te induceren in de afwezigheid van enige externe ruis. Onze kamer had een mooi balkon, waar genieten van het bucolische landschap, een televisie en een mooi ventilator die voor een aangename koelte geproduceerd. De prijs is adeguatissimo diensten aanbieden en, eerlijk gezegd, ik kon niet om beter zicht op het aanbod van ligstoelen op een onderhouden gazon en onder een wilde vijgenboom! Uitgerust en tevreden, ik verliet met tegenzin Casale Delle Ginestre maar beloven om terug te keren zo snel mogelijk ....
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Open lucht
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      6/10
      "Redelijk"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 8
    "Zeer goed"

    "heerlijk en rustgevend, maar ..."

    02/06/2014

    We hebben een mooi weekend, mooi, fatsoenlijk schoon, fatsoenlijk eten. Gelast de aankomsthal. Jammer ... tijd om afscheid te nemen als we werden gevraagd extra € 10 te betalen voor een kruik rode wijn !!! Isabella en Paul
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
    • Restaurant
      6/10
      "Redelijk"
  • 10
    "Uitstekend"

    "commentaar"

    02/03/2014

    Echt mooie plek, kamers zeer schoon en gezellig, door een familie gerunde restaurant met typische lokale producten. We brachten een zeer ontspannen weekend, maar het zien van het zwembad zullen zeker terugkeren in de zomer te exploiteren !!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 8
    "Zeer goed"

    "We waren echt goed"

    03/01/2014

    We brachten de Nieuwjaar in het Casale delle Ginestre. Beheerd door een familie, zeer mooi en gezellig. Goed diner voorafgegaan door een heerlijk buffet van voorgerechten. Live muziek en entertainment maakte ons graag komen om 3 uur! Comfortabele kamers, schoon en vooral rustig: in feite, het huis is omgeven door een prachtig park. Spectaculair zwembad: zonde zijn niet in staat om te genieten, maar zal zeker terugkeren in de zomer!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2013
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      6/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten