contactModalFeedback

Agriturismo Poggio di Montedoro

via verentana 443 località Montedoro, Montefiascone 01027 Montefiascone (Viterbo)

"Super"
Volgens 70 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,4/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,1/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,3/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Posto Magnifico"

    20/05/2019

    Io e il mio ragazzo abbiamo soggiornato in questa bellissima struttura per due giorni in occasione del suo compleanno. Il posto, a pochi minuti dal centro di Montefiascone e vicino al lago di Bolsena, è molto tranquillo e con una bellissima vista sulla vallata.
    Il personale è molto cordiale e disponibile, Gianluca in particolar modo si è rivelato un ottimo albergatore e attento ai dettagli. Favolosa l'esperienza nella spa, anche grazie alla presenza di Giulia la massaggiatrice, persona molto brava e preparata.
    In generale valuto la mia esperienza estremamente positiva. Da ritornarci sicuramente.

    • Verblijf: 5/2019
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    Agriturismo Poggio di Montedoro reageert
    Gentile Giovanna , davvero perfetta la sua recensione! Le siamo grati per la lusinghiera descrizione del suo soggiorno presso il nostro agriturismo e siamo lieti ,tutto abbia incontrato la sua approvazione. Speriamo di poterla accogliere presto di nuovo, Gianluca
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8,5
    "Zeer goed"

    "Zeer goed"

    12/12/2018

    We hebben dit weekend doorgebracht in deze aangename faciliteit. Comfortabele en zeer schone appartementen. De eigenaar en zijn vrouw waren zeer behulpzaam en attent. De spa is klein maar heerlijk en de massage was echt goed. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ik raad het aan iedereen aan die dagenlang wil ontspannen in Tuscia.......
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Poggio di Montedoro reageert
    Gentilissima Maria Civita Gerarda ,
    che bello leggere la vostra recensione! Siamo lieti che la vostra visita sia stata molto piacevole e che abbiate apprezzato il comfort e la tranquillità della nostra location in particolar modo della Spa , l'atmosfera rilassata ed accogliente.
    Speriamo di potervi accogliere di nuovo quando sarà un po' più caldo, con la possibilità di fare anche un tuffo in piscina.
    Gianluca
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Locatie opmerkelijke service uitstekend competent en hoffelijk personeel"

    26/11/2018

    Maximale reinheid en orde in goed onderhouden omgevingen en in uitstekende staat
    Giulia, die voor de SPA zorgt, heeft ons zo goed mogelijk in de watten gelegd door ons ontspanning en wellness te geven.
    De enige suggestie is om een ontbijtservice te organiseren in een structuur met typische producten van eigen productie (honing, jam, enz.) en 's avonds te proeven met vleeswaren, kazen en lokale wijn.
    Andrea en Betta
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "Heerlijke plek"

    17/09/2018

    Mijn man en ik met onze vrienden (18 personen) komen hier elk jaar samen om de trouwdag te vieren. We hebben altijd een goede ontvangst gehad, dit jaar hebben we een prachtige Spa gevonden, waar ze zich hebben laten verwennen met massages en bubbelbaden. Het is onze betoverde schuilplaats. Michela
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "Leuke vakantie"

    27/08/2018

    Goed onderhouden agriturismo met zeer vriendelijke eigenaar / personeel. Het zwembad is uitzonderlijk mooi en biedt een geweldig uitzicht. Het terrein en de kamers zijn schoon en smaakvol. Ons appartement was vlak bij het zwembad. Hier boek je helaas de wake-up service voor 7 uur, omdat de schuur voor het zwembad spul pal naast het slaapkamerraam staat en op dit moment worden de strandstoelen door het grind getrokken ... voor het appartement moet Salcia dan ook vroeg opstaan.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Ontspanning en comfort"

    14/08/2018

    Uitstekende structuur met nauwkeurig gerangschikte gebouwen. Goed onderhouden buitenkant. Strategische positie om de dorpen en de archeologische gebieden te bezoeken. In het appartement alles wat je nodig hebt in de keuken in de kamers en in de badkamer. Zorgvuldige en hartelijke ontvangst. Bedankt en tot de volgende keer. Riva-familie
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Poggio di Montedoro reageert
    Bedankt voor je reactie en ik hoop je snel weer te zien
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Geweldige familievakantie in een prachtige omgeving"

    07/08/2018

    - Mooi zwembad - zeer vriendelijke en behulpzame gastheren - een droomlandschap
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Poggio di Montedoro reageert
    heel erg bedankt dat we volgend jaar op je wachten
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Pure ontspanning"

    02/08/2018

    We verbleven in de zomer van 2018 voor een week in appartement Oliveto (met 4 personen). Het terras is uitgelijnd met een klein bosje, geen vrij uitzicht, maar mooi en schaduwrijk op elk moment van de dag. Maar u kunt ook voor het huis zitten, als u toch wilt genieten van de avondzon en een wat vrijer uitzicht. De faciliteit is prachtig ontworpen en goed onderhouden. Twee derde van het zwembad is vrij ondiep en goed geschikt voor kleinere kinderen. Geweldige ligbedden bij het zwembad met dikke kussens en een zonnedak erboven. Hier zou je de hele dag kunnen lezen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Poggio di Montedoro reageert
    heel erg bedankt
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      7,5/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services
      7,5/10
      "Goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een stukje paradijs"

    19/06/2018

    Ik heb geboekt voor 2 nachten voor de trouwdag van mijn ouders en Mr. Gianluca, een persoon die zeer attent is op details, heeft ervoor gezorgd dat hun verblijfservaring en in het aangrenzende wellnesscentrum onvergetelijk zijn geweest, met veel visdiner op het meer van Bolsena.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    Agriturismo Poggio di Montedoro reageert
    voor ons is het een plicht om onze klanten tevreden te stellen, en deze mooie woorden zijn vitale energie om te blijven verbeteren. Heel erg bedankt .Gianluca
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Zeer geschikt voor familie-omstandigheden"

    05/10/2017

    We hebben 4 prachtige giorniate regionale diners bereid door haar moeder en tante zeer goed en overvloedig tuuto schoon en goed onderhouden Gianluca heeft altijd goede ideeën voor wijn en olie te proeven en veel tips voor een bezoek aan andere steden in de buurt, zoals Rome en Civita
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2017
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Fantastische vakantie"

    16/08/2017

    Na onze vakantie in Umbrië de afgelopen 4 jaar hebben we besloten om deze zomer voor Lazio te kiezen. Ik heb de Poggio di Montedoro opgemerkt in de nieuwsbrief van Agriturismo.it en vond het onmiddellijk aantrekkelijk. Bij onze aankomst werden we hartelijk verwelkomd en onze verwachtingen waren inderdaad vervuld. Il Poggio di Montedoro is een ideale accommodatie om een ??ontspannen en rustige vakantie door te brengen in een regio die veel dingen en plaatsen heeft om te ontdekken. Het huis en de omgeving waren erg schoon, voldoende plek om de auto te parkeren, groot zwembad met prachtig uitzicht en veel ligbedden. Montefiascone en het Bolsenameer zijn erg dichtbij, ook de supermarkt was erg dichtbij. We waren ook blij met de schaduw rond het zwembad en op ons terras bij het huis omdat het deze zomer extreem warm was. Een bonus was de aanwezigheid van een gastvrouw in de namiddag die allerlei informatie kon geven - toeristisch of praktisch. Ik heb ook genoten van de gesprekken met de mama in de middag in de buurt van het zwembad, zoals ik Italiaans probeer te leren. Als we in de toekomst naar deze regio zouden terugkeren, zou ik zeker niet aarzelen om dit Agriturismo weer te kiezen. Gianluca, je doet een geweldige job en ik stuur je met vriendelijke groeten aan u en uw familie. Ik hoop van harte dat we elkaar weer ontmoeten.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Geweldige uitvalsbasis voor Montefiascone"

    09/08/2017

    We hielden van dit gebied in de buurt van het meer en Montefiascone. Geweldige uitvalsbasis voor een bezoek aan de stad en rustig voor ontspanning. We verbleven als een familie van 5 in Casal Olivetto en hoewel compact waren we erg blij met het. Het heeft een eigen buiten-eetkamer aan de achterkant van het bos dat we genoten hebben. Het zwembad was geweldig met dubbele ligstoelen die comfortabel waren. Wifi was uitstekend, waar ook het zwembad inbegrepen. Mijn enige klacht was dat de website en onze e-mail correspondentie genoemde airconditioning was inbegrepen. We brachten een zeer warme nacht door voordat we ons realiseerden dat de airco niet alleen op de fans was. We moesten extra betalen voor air con en u moet vragen om het in te schakelen! Ondanks dit nog steeds dacht dat het een goede prijs-kwaliteitverhouding was en veel mooier dan de foto's tonen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Enogastronomie
    Agriturismo Poggio di Montedoro reageert
    Bedankt gianluca
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Mooie plek, vakantie en ontspanning."

    12/09/2016

    Ik zou deze plek aanraden, we hebben ervan genoten, zowel voor thuis (comfortabel, goed onderhouden en voorzien), voor de geweldige locatie en de beschikbaarheid van de eigenaar en het personeel, erg aardig. In een korte tijd, dan kunt u alle belangrijke toeristische bestemmingen te bereiken. Niet in het minst voor een verblijf van enkele dagen als we kunnen gaan en kopen van lokale producten (bijv. Buffalo mozzarella, vlees en goede wijn ..) rechtstreeks door de zuivelfabrieken, boerderijen en lokale wijnboeren. Aan te bevelen ...
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Lange verblijven
    Agriturismo Poggio di Montedoro reageert
    Ik ben erg blij dat je jezelf gevonden goed, dit is onze grootste voldoening. Ik hoop je weer te zien als gasten, of zelfs voor een kopje koffie. Gianluca binnenkort
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Ik was op zoek naar!"

    12/09/2016

    Beschikbaarheid en vriendelijkheid van de eigenaar zijn kwaliteiten rare..grazie nu! De "home Maria" appartement is mooi, schoon en voorzien van alle gemakken. back!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo Poggio di Montedoro reageert
    dank u, zeer graag enkele lof ontvangen, hopen u te verwelkomen, misschien met een betere tijd. Gianluca binnenkort
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 7
    "Goed"

    "very nice"

    16/08/2016

    De ligging van de boerderij is geweldig, groot zwembad, rustig en mooi uitzicht. Alleen Onze accommodatie was te klein voor een gezin met drie kinderen, de bedden voor de kinderen waren klein en niet erg comfortabel. Keuken kan beter uitgerust worden, maar over het algemeen hadden we een geweldige vakantie!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Poggio di Montedoro reageert
    Bedankt gianluca
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      6,5/10
      "Redelijk"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten