contactModalFeedback

Agriturismo Pulicaro

Predio Pulicaro, 27 - Torre Alfina, Acquapendente 01021 Acquapendente (Viterbo)

"Super"
Volgens 63 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,5/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,4/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,6/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,4/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Uitstekend"

    19/03/2019

    Boerderij gelegen in de groene heuvels, perfect gerestaureerd met respect voor de traditie en zonder aandacht voor de kosten, gastvrij en smaakvol ingerichte kamers.
    Uitstekende keuken, het beste luxe restaurant waardig, met ingrediënten van de hoogste kwaliteit, meestal ter plaatse geproduceerd door de boerderij, van vlees tot zuivelproducten, van brood tot gebak.
    Vriendelijk en behulpzaam personeel, warme en familiale sfeer. Een plek die echt geschikt is voor degenen die een vakantie willen doorbrengen om te ontspannen, met alles wat beschikbaar is.
    Paola, Bill en Thomas

    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Zoals thuis"

    02/12/2018

    Gezellige en rustige omgeving. Sfeer zoals thuis met een verlichte open haard.
    Uitstekende menukaart met producten direct uit de tuin!
    Perfecte verhuurders
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 1/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldig verblijf, geweldige omgeving, fantastische gastheren"

    29/05/2017

    We verbleven hier als een groep van drie gezinnen met peuters en het was fantastisch. Het opzetten van een grote woonkamer voor ouders om te ontspannen (en sip uitstekend wijn) terwijl kleintjes slapen was een bonus. Chiara was erg flexibel en vriendelijk met veranderende reisplannen en we hielden allemaal van de boerderij tour. Educatief, gedachtend en plezierig. De ontbijtzaal maakte zowel een ochtend een ontbijtbuffet. En alles is gereconstrueerd met de klas en anti-seismische en het eten was heerlijk! We hadden zo'n geweldig weekend.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Pulicaro reageert
    Beste Stefanie, het is me een genoegen je hier bij ons te hebben en ik ben erg dankbaar voor dit prachtige bericht .. bedankt van de onderkant van ons hart! Een grote knuffel voor jullie allemaal, we hopen u snel weer te zien Liefde, C & M
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "om te proberen"

    14/01/2017

    eerste keer ooit de kerstvakantie in de villa's, die zeggen dat de structuur is bijzonder nauwkeurig en esthetisch, eenvoudig maar schone en nette kamer, de vriendelijkheid van Chiara en Marco samen door te brengen voor deze gelegenheid aan die van hun ouders, was echt uniek ze maakte dat we ons niet alleen gasten, maar een deel van de familie. Jammer dag tot onze beschikking hebben ons in staat ons weten een beetje beter. Een lof verdient de keuken, eenvoudige traditionele gerechten, maar gekookt met zorg en met een duidelijke passie dat de wens om te verbeteren wat onderscheidt ons land met zijn eigenaardigheden aanduidt. Tot slot wil ik graag onze waardering uitspreken voor een jong stel die hebben besloten om zich te wijden aan wat zijn de wortels van ons allemaal, om de aarde, voor dieren en voor zijn grondgebied, het overbrengen van al hun gasten de echte waarden van een cultuur die niet vergeten we, een warme groet aan u allen, mijn oprechte dank voor ons verblijf hebben opgeluisterd met u, ga zo door. Paul en Patricia. Verona 7 januari 2017.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Pulicaro reageert
    Geachte, Dank u, dank u uit de grond van mijn hart voor hebben begrepen, gewaardeerd en gewaardeerd de geest waarin elke dag (koude wind zon regen zenuwen kaarten vreugde pijn gezondheid ziekte) we ons project uit te voeren. We konden niet om meer vragen. We wachten met open armen om Pulicaro, Clare en Mark en onze families
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      7,5/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "rustige nachten en lekker eten"

    13/09/2016

    #sehr aardige gastheren #sehr mooie en rustige binnenplaats #super diner! 4 gangen 28EUR incl. Wijn en specialiteiten uit de streek. #romantische Netheid van de kamer #ausgezeichnete
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo Pulicaro reageert
    #vielenDank # fantastischeGäste #nicetomeetyou # vielSpaß #comebacksoon #lovefromPulicaro <3
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "leuke ervaring"

    22/08/2016

    vriendelijke en rustige omgeving, een geweldig restaurant en zeer vriendelijke en behulpzame eigenaars.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Pulicaro reageert
    Geliefden, waren we erg blij om u met ons! Hartelijk dank voor uw woorden van waardering en tot ziens ... Zelfs op een motorfiets :) Chiara en Marco
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "Farm Pulicaro"

    19/08/2016

    Grote servizio.Posto betoverende en nu gemakkelijk bereikbaar dankzij SS77.Marmellate en ik neem aan dat andere producten ottimi.Posto rilassantissimo ferie.Peccato alleen niet in staat om langer te blijven.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Pulicaro reageert
    Lieve Michael en familie, we zijn blij dat het verblijf was naar wens! Dank u voor het kiezen van alleen de Pulicaro om een ??paar dagen rust te brengen en we hopen ook u zo lang volgende keer Groeten blijven hangen voor het hele gezin zoals we allemaal
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "aangename verrassing"

    08/06/2015

    We verbleven in dit gebouw voor de brug, op 2 juni, hebben we gekozen voor halfpension en we boekten bijna het laatste moment. Residence Erg gezellig, de ruime kamers, compleet met alle details, er is geen tv, maar dit minimaal x ons positief was, hebben we veel tijd doorgebracht buiten en de kinderen hadden een geweldige tijd. Ingenomen met de eigenaar, die met zijn mooie twee kinderen gedeeld met ons een lange tijd, uitzonderlijk geëlimineerd die deals met bijna alles wat binnen en buiten de structuur, uitstekend ontbijt en diner gemaakt met eenvoudige maar smakelijke gerechten en veilig geproduceerde, royale porties en maximum disponibilità.nei rond veel te zien ... dus wat over een absolute aanrader en we zullen snel terugkomen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Pulicaro reageert
    Beste vrienden, ik dank u en dank u voor de positieve feedback, voor het schatten en woorden van bemoediging! Wij hopen u terug met ons binnenkort, misschien iets voor de volgende "cursus over eetbare wilde kruiden" (om up to date te blijven met het museum initiatieven Flower kunnen zich abonneren op de nieuwsbrief, of zelfs op de site van de Coöperatieve The Queen Bee). Livia verwacht dat zijn drie vrienden voor de volgende aquarellen! Een hartelijk onthaal van ons allemaal en een grote dank van Elisa! Chiara, Elisa en co.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "groot"

    04/06/2015

    Voor wie op zoek is naar een echte boerderij. Vriendelijkheid, vrede en goed eten.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Pulicaro reageert
    Thanks Fabrizio! Beste wensen ook voor S. en L.! We wachten met open armen wanneer je wilt Chiara, Marco & co.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "groot"

    03/06/2015

    Ik heb altijd al een voorbehoud bij boerderijen in het algemeen, omdat ze vaak vermomd de hotels .... Pulicaro is een echte boerderij. De locatie is geweldig, werd het complex feilloos teruggevonden (slechts één extern advies moet worden verzorgd een beetje beter met enkele oprit en wat extra licht), een overvloed aan lekker eten en hun productie. De eigenaars en hun assistenten 10 en lof voor de beschikbaarheid en aandacht. Een speciale groet aan Elisa een groot geluk voor zijn "stage" .....
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Pulicaro reageert
    Cristian Caro, hartelijk dank voor de liefdevolle opmerkingen (en voor de constructieve opmerkingen die we altijd zullen helpen te verbeteren)! We zijn blij dat onze inzet geliefd is :-) Livia hoopt dat zijn nieuwe speelkameraadje snel terug om haar te zien! Beste wensen aan u, B. en G. hele gezin en "onze super intern" :-D Chiara, Elisa & co.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Gastvrijheid en liefde voor het land"

    29/05/2015

    De boerderij "Pulicaro 'en' een van die zeldzame en speciale plaatsen waar de liefde voor de natuur en toewijding aan gastvrijheid 'ontmoeten in een uitstekend resultaat. De boerderij en 'een echte boerderij (geen luxe hotel buiten de stad'), dan is er een boerderij met alle respect, zijn we in staat om te bezoeken, we eten samen in een grote kamer (maar in aparte tabellen) en het eten en 'bio en geproduceerd door het bedrijf zelf, althans lokaal en met zorg gekozen. Op hetzelfde moment, de kamers zijn comfortabel, zeer schoon en comfortabel, verrijkt met name gezocht, maar altijd in harmonie met de natuurlijke omgeving. Zo'n plek wordt gerund door mensen die houden van wat ze doen en dat blijkt in de aandacht en beschikbaarheid ten opzichte van hun gasten. We bleven twee nachten, twee koppels die werden beoordeeld in een lange tijd. We voelden ons zo goed te zijn voor de houtkachel (restaurant) tot laat in de nacht om te spelen (hun) gitaar, met de totale beschikbaarheid 'van de eigenaren. Ons appartement was heerlijk, gevestigd in een oude kelder met een gewelfd plafond met stenen. uitstekende prijs-kwaliteit verhouding (ik zou zeggen goedkoop). Alleen diner een beetje 'duur voor onze portemonnee jonge, maar zeer hoge kwaliteit (en in ieder geval hebben we ons ervoor gekozen om het te boeken). De eigenaren zijn een uitstekend voorbeeld dat laat zien hoe het mogelijk is om de landbouw en duurzame landbouw en volledig biologische (uiteraard met de inspanningen en offers) te combineren, de zorg voor hun gezinnen en hun kinderen en de heilige betekenis en de oude gastvrijheid.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Pulicaro reageert
    Liefste Lisa, dit commentaar echt overweldigd ons ... We hebben een eigen e-mail verzonden, we hopen dat u hebt ontvangen, voor hart-dank u! Een warme groet uit de hele Pulicaro, Chiara, Marco & co.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "betoverend"

    21/10/2014

    We maakten gebruik van een Smartbox pakket en we waren wonderwel. De kamers en accommodatie, ideaal om weg te komen van de dagelijkse krijgen. De plaats is mooi, omarmd door de natuur en de stilte. Chiara is heerlijk en zijn dochters een liefde, Mark is een geweldige kok en zoete en delicate op de wijze en in de aanwezigheid Elisa. Onze dochter heeft alle gerechten blij en hij genoten van de appeltaart en koekjes ontbijt. Een plek waar we zouden graag daar wonen .. wie weet een dag zullen we de moed en vastberadenheid van Chiara en Marco Elisa volgen ..
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Eco-biologisch
    Agriturismo Pulicaro reageert
    We zijn blij dat we in staat om een ??weekend door te brengen overtreffende trap zijn geweest! Hartelijk dank voor de liefdevolle woorden van ons allemaal !! Misschien op een dag zullen we "buren" home :-) Tot ziens Pulicaro!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "pure ontspanning"

    18/02/2014

    Ik kan alleen zeggen dat het was een zeer ontspannen weekend, gezonde (levensmiddelen die zijn geproduceerd door de eigenaren) en natuurlijk. We werden opgewacht door Chiara die ons onmiddellijk thuis voelen, en ook bereid een kinderbedje voor de baby. Ik hield ook van het feit dat nb er was geen tv in de kamer, object dat zelfs vrijwillig een einde zou maken aan mijn huis! Het ontbijt was uitstekend en speciaal. I / we vonden zowel de plaats en het landschap rond beste van geluk aan Chiara (je weet wel waarom!) Groetjes, Romina, Viano en Mia
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 2/2014
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Pulicaro reageert
    Beste vrienden, ik dank u voor de liefdevolle reactie! Het was me een genoegen dat u met ons en we hopen u snel te zien! Ik ben blij dat het verblijf was naar wens en dat je veel "eco" keuzes hebben genoten we :-) Beste wensen aan u allen! PS dank voor bell'augurio, houden u op de hoogte!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Relax, beauty en veel vriendelijkheid"

    03/01/2014

    We verbleven in Pulicaro voor twee dagen en twee nachten. Toen we aankwamen, ondanks buiten kantooruren van ceck, was er Marco, de eigenaar, op ons te wachten. Het huis was al warm, verwarmde hout en gezellig, klein, maar met alles gloednieuw. De volgende ochtend was er een tafel vol ontbijt alleen voor ons. we werden getroffen door een prachtige sterrenhemel, een bijzonder landschap en schone lucht. De eigenaren waren altijd beschikbaar. Ook reageerden ze op elke oproep om ons te leiden naar de boerderij toen we aankwamen. naast het feit dat een prachtige plek op zich ook het biedt vele interessante bezienswaardigheden, zoals het meer van Bolsena, de spa's, kleine dorpjes, ervaringen als een ritje in een paardrijden in de buurt. Kortom, er is geen gebrek aan alles! Wij raden het aan zowel koppels als families en vrienden van alle soorten, voor ontspanning en beschikken over specifieke ervaring in een unieke en prachtige sfeer.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 1/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    Agriturismo Pulicaro reageert
    Lieve kinderen, heel erg bedankt voor de leuke reacties, dat onze harten opgewarmd! Dit is ook de eerste reactie van het nieuwe jaar, het klinkt als een prachtige voorteken. Wij hopen u terug met ons snel, dus je kunt ook zien groeien alle schepselen van Pulicaro! Hoeden, C & M
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Ik adviseer het hoogst"

    04/12/2013

    Een heerlijke vakantie, schone kamers, groot en comfortabel, evenals managers. Uitstekend eten, en veel van de natuur en de dieren rond. De meisjes nog steeds gesproken van ganzen! ;-)
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2013
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Pulicaro reageert
    Beste vrienden, nogmaals bedankt voor het kiezen van de Pulicaro voor een speciale gelegenheid! Het was me een genoegen voor ons om te weten en te vieren uw mooie familie! Beste wensen van ons allemaal .. inclusief boerderij :-)
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten