contactModalFeedback

Agriturismo Grilla

Via Giutte 55, Acquasanta 16010 Mele (Genova)

"Super"
Volgens 57 recensies
  • Ligging en omgeving
    8,6/10
    "Zeer goed"
  • Activiteiten/services
    8,9/10
    "Zeer goed"
  • Accommodatie
    9,3/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,4/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "wonderbaarlijk"

    13/05/2019

    Mijn zoon Daniël is net terug van zijn schoolreisje en is letterlijk extatisch over alles wat hij in uw gebouw heeft gezien. Hij wil zo snel mogelijk met de hele familie terugkomen om de dieren waar hij van houdt te zien. Bedankt en tot ziens!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2019
    • Reiziger: Schoolgroepen
    • Vakantie: Didactische activiteiten voor scholen
    Agriturismo Grilla reageert
    Heel erg bedankt! Ik ben echt blij om je commentaar te lezen, heel erg bedankt.
    Al jaren zijn we toegewijd aan de activiteit van Educational Farm, we geloven dat het heel belangrijk is om "onze" kinderen en jongeren kennis te laten maken met het leven op het platteland .... de echte, en wetende dat al ons plezier en enthousiasme is aangekomen maakt ons echt gelukkig!
    Tot snel, dan.... zeg Daniel gedag!
    (Vertaald met DeepL Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "gastvrij"

    07/09/2018

    Ideale plek om jezelf te isoleren van de chaos van de stad. Omringd door groen in totaal contact met de natuur. De managers zijn geweldige mensen, zeer beschikbaar. Een grote dank voor de manier waarop ze hard hebben gewerkt om ons te helpen wanneer we problemen hadden met de auto en we niet konden vertrekken. We voelden ons als familie. dank
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Spa's - spa
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      7/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services
      7/10
      "Goed"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Aangename omgeving met dieren"

    15/07/2018

    De kinderen hielden van de aanwezigheid van Isabella de Isabella
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      8,5/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "rustige plek"

    02/01/2018

    Prachtige plek midden in de natuur, lekker eten niets aan de eigenaars geweldige mensen zeggen in enkele woorden hoe je familie te zijn, zal zeker terugkomen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 1/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    Agriturismo Grilla reageert
    Sergio Goedenavond, dank u voor het verlaten van een commentaar op uw ervaring. We zijn erg blij om te horen dat je bene..un beetje gevonden als familie, dat is wat we altijd zou gebeuren! Ik hoop echt dat er nog andere mogelijkheden om u als onze gasten! Tot ziens!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "leuke plaats"

    11/08/2017

    Geweldige gastvrijheid, comfortabel, alles oké
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Grilla reageert
    Hartelijk dank voor het verlaten van uw oordeel over uw ervaring. We zijn erg blij dat u zich goed heeft gevonden en zo goed bijgedragen heeft aan uw vakantie! We wachten weer op u!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "groot"

    11/08/2017

    Mooie plek heerlijk eten een beetje 'ongemakkelijk om er te komen, maar we zijn op vakantie alle slips
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Grilla reageert
    Dank u voor het verlaten van uw opmerkingen over uw ervaring. We zijn blij positief te zijn geweest. AIME Ligurië is een gebied dat verticaal ontwikkelt; uit de zee op slechts een paar kilometer klimmen en je bent op het platteland en in de bergen. Een kenmerk dat onze regio uniek maakt. Wij zijn slechts 7 km van Genua .... 7 km van de zee en 4 km afstand van de paden van de Ligurische bergen, en deze positie stelt ons in staat om een ??vakantie met oneindige mogelijkheden bieden; cultuur, zee en ontspanning, spa's en wandelen in de natuur ... en nog veel meer!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      7/10
      "Goed"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "spectaculaire"

    06/08/2017

    mooie Zeer rustig en de eigenaren geweldige mensen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Grilla reageert
    Dank je wel! We wachten nog steeds.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 3,5
    "Slecht"

    "Duur, verwaarloosd"

    21/06/2017

    De boerderij is veel te duur met kinderen (45 EUR per kind voor halfpension). De dieren voor. T. verwaarloosd en niet erg milieuvriendelijk gehouden (varkens en konijnen in een super kleine behuizing, waar ze nauwelijks kunnen draaien). Niet sterk aanbevolen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Grilla reageert
    Buonasera Anna, mi spiace davvero leggere il Suo commento. Ci avete contattato per avere informazioni e disponibilità; vi ho comunicato le nostre tariffe (che poi sono quelle che potete trovare qui on the page) e avete deciso di confermare la prenotazione. Ik costi sono assolutamente in linea con le e tariffe vigenti in Italia e all'estero; soprattutto se le trovavate troppo onerose, potevate niet prenotare, e Cercare un'altra struttura. Vedo dei voti che mi lasciano un poco ... perplessa 3,5 per l'alloggio? perchè? Sono camere standaard, tutte con bagno privato e accesso indipendente als definitieve tutti pulite e immacolate, arredate con buon gusto (semper een detta degli ospiti ..) con biancheria da letto e bagno comprese. Cucina 6? ...... e qui non aggiungo nulla. Attività 3,5? .... non ci avete chiesto nulla su quello che si Poteva tarief, kom potete durven un giudizio? Sia che qui sulla nostra pagina facebook si possono vedere immagini del'esterno della struttura, degli interni, delle camere e degli animali e mi pare che la situazione non sia quella descitta. Mi Preme soprattutto sottolineare che lo stato dei nostri amici animali, è controllato sinds veterinari, che con Controlli annuali (che passiamo regolarmente da 20 anni ormai) controllano il loro stato di salute, quindi Anche qui, mi lasci dissentire. Mi spiace, ma ho komen la Sensazione che Abbiate sbagliato in toto la scelta della struttura, peccato, perchè niet Siete riusciti een vivere la bellezza del posto, een godere ea ver godere ai vostri bimbi il contatto con gli animali, la Buona cucina italiana e l'ospitalità che ci contradistinge. Goedenavond Anna, het spijt me echt dat ik je reactie gelezen heb. U heeft ons gevraagd om informatie en beschikbaarheid. Ik zal u informeren over onze prijzen (die u kunt vinden op de pagina) en je hebt gekozen om uw reservering te bevestigen. De kosten mee eens helemaal in lijn met de geldende regels in Italië en in het buitenland zinnen; vooral als je vond het te duur, kon je niet reserveren en op zoek naar een andere faciliteit. Ik zie een aantal stemmen die me een beetje perplex ... 3.5 van accommodatie? waarom? Ze zijn standaard kamers, allemaal met eigen badkamer en een eigen ingang, gedefinieerd schoon en vlekkeloos door iedereen, met goede smaak (.. altijd op zoek naar de gasten) met linnen en handdoeken inbegrepen. Kitchen 6? ...... en hier ik niets toe te voegen. Activiteiten 3,5? .... we hebben niet gevraagd over wat er gedaan kan worden, hoe kun je een oordeel te vellen? Zowel hier als op onze Facebook-pagina kan je del'esterno beelden zien van de structuur van het interieur van de kamers en de dieren en ik denk dat de situatie is niet zo descitta. Ik wil vooral wijzen dat de toestand van onze dierlijke vrienden, is (regelmatig we voor 20 jaar nu doorbrengen) gecontroleerd door dierenartsen, met jaarlijkse controles ?? de controle over hun gezondheid, zodat ook hier, laat me niet eens. Het spijt me, maar ik heb het gevoel dat je de keuze van de structuur helemaal verkeerd, jammer dat je niet in staat waren om te ervaren, te genieten en maak uw kinderen contact met dieren, goed Italiaans eten en gastvrijheid hebben begrepen, de schoonheid van de plaats, die ons kenmerkt.
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      6/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      3,5/10
      "Slecht"
    • Activiteiten/services
      3,5/10
      "Slecht"
    • Restaurant
      6/10
      "Redelijk"
  • 9
    "Super"

    "Kitchen sublieme feature"

    15/05/2017

    We waren met onze drie harige grootmoeder en drie gastvrije typisch heerlijk eten in de nabijheid van hondvriendelijk kuuroord een paar stappen in de rustige heuvels
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2017
    • Reiziger: Schoolgroepen
    • Vakantie: Sportief
    Agriturismo Grilla reageert
    Buongiorno Raffaella! Bedankt voor het verlaten van een commentaar op zijn ervaring! We zijn blij dat je je goed vonden en we verwachten dat je snel weer!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      7,5/10
      "Goed"
    • Activiteiten/services
      7,5/10
      "Goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "raad"

    02/08/2016

    Prachtige plek op steenworp afstand van Genua, er is zo veel ruimte om te spelen is er ook een zwembad voor kinderen. Het enige wat je hoeft niet basismachines gebruiken omdat er een stuk onverharde weg - dit uiteraard niet afhankelijk is van de eigenaars :))
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    Agriturismo Grilla reageert
    Bedankt Mary voor het verlaten van een commentaar op uw ervaring. We zijn verheugd dat u de plek genoten ... voor ons is het een paradijs! En we zorgen voor de beste. Om deze vele jaren in het bedrijfsleven (ik ben 18 jaar ...) We wilden nooit te veel "natuur" wijzigen, zoals het asfalteren van de weg ... zou iets dat deze plek heeft ruïneren. We wachten nog steeds!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
  • 9,5
    "Super"

    "Super mooi, lekker en zeer ontspannend"

    28/06/2016

    We genieten van een mooie boerderij in een prachtige rustige locatie. Half board wordt sterk aanbevolen, omdat de gerechten bereid met onze eigen productie zijn geweldig! De gastheren zijn erg vriendelijk! We komen terug.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Grilla reageert
    Dank je wel! we zijn erg blij dat je je gevonden goed en we wachten nog steeds op. Tot ziens!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtige plek met mooie gastheren"

    23/05/2016

    Geweldig verblijf met zeer royale gastheren en lekker eten. Sterk aanbevolen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2016
    • Reiziger: Grote groepen
    • Vakantie: Avontuur
    Agriturismo Grilla reageert
    Heel erg bedankt voor het achterlaten van een reactie op uw ervaring met ons. We zijn heel blij dat je het leuk vond, en wetende dat je ons zou adviseren maakt ons echt blij! het is de beste advertentie! Ik hoop dat ik u als onze gasten bij een andere gelegenheid mag hebben. Tot ziens
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "groot"

    10/04/2016

    Rond met drie kleine kinderen. erg vriendelijk en behulpzaam, vooral met kinderen die al enige tijd om te leren over dieren die zijn gevonden in de boerderij hebben gewijd. "Over rice cake" Nothing. Weer terug. zeer goede home cooking
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Grilla reageert
    Dank je wel! Ik hou van mijn werk ... en ik hou van kinderen! Hier ben ik het geluk om vaak samen te werken met gezinnen of scholen, en ik heb plezier als een gek met de kleintjes, hoe veel gelachen! E 'verontrustend om te zien hoe veel kinderen niet de oorsprong van wat ze eten weten ... Ik heb de gelegenheid om hem te laten weten, zien en aanraken de groenten uit onze tuin ... en de dieren van onze boerderij. Om hen te zien weg te gaan met een glimlach, moe en zelfs een beetje penpunten (in het land moeten we niet te veel over de kleding zorgen) maakt me echt blij! nu, na bijna 18 jaar van de activiteit is het goed om een ??aantal van deze kinderen die terugkeren met hun vriendinnen te zien, het betekent dat je een goed geheugen van ons. We wachten again !!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Vrolijke familie lunch op het platteland"

    10/04/2016

    Bij agriturismo gevonden Grilla precies wat we zochten: lekker eten, een warm welkom en een grote gastvrijheid, prachtige ligging op het platteland en vele boerderijdieren zo te weten te komen om onze kinderen: geiten, kippen, ezels, varkens, katten, honden. .. Maar terug naar de keuken: we met een gemengde voorgerecht met vleeswaren en kazen vergezeld van zelfgemaakte honing, heerlijke aardappelsalade, plantaardige cake, friscieu gestart, dan ravioli met vlees saus en noedels met heerlijke pesto, geroosterd en smolt in mond met gebakken aardappelen die vonden gretig aftrek, aardbei parfait allemaal voor 28 euro plus drankjes. We hebben ze ook de productie van eieren. Echt mooie plek voor iedereen, een must voor natuurliefhebbers en gezinnen met kinderen. Bedankt voor de mooie dag, zijn snel terug!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Grilla reageert
    Dank je wel! onberispelijke commentaar;) We zijn heel blij dat je je goed gevonden en je binnenkort naar onze facebook pagina "Gaia Ferrando (La Grilla)" te bezoeken dat is waar we publiceren onze evenementen, workshops gepland in het weekend, en nog veel meer .
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 8
    "Zeer goed"

    "fijne vakantie"

    04/04/2016

    Een leuke ontspannende ervaring, heerlijk eten, warm welkom. Ik heb niet gezien het 5 sterren alleen omdat ik denk dat op zijn minst een televisie in de gemeenschappelijke ruimtes moet er of kranten bij de beschikking van de gasten niet te vervreemden van hun eigen wereld te voelen. bedankt voor de mooie dagen samen doorgebracht
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Grilla reageert
    Bedankt voor het verlaten van een commentaar op zijn ervaring! We "roemen" van het zijn een echte boerderij ... een oud landhuis als ze gebruikt worden. De niet te plaatsen televisies in de kamers is een keuze (economisch niet ontkennen, vooral omdat ik betaal een speciale vergoeding voor de activiteiten, en dit zou onvermijdelijk een impact hebben op de prijs van de kamers ....). Wij willen onze klanten echt afscheuren voor een paar uren of dagen van alles en je moet genieten van de sfeer en de natuur om hen heen. De enige gemeenschappelijke ruimte is de eetzaal ... en het zou echt slecht lunch of diner versuft in de voorkant van de tv. (Die in 17 jaar, onder andere er was nooit nodig). Veel beter om een ??praatje met vrienden !! In de kamers zijn er manden met de magazines "thema" ... en een korte riforniremo ze ook boeken (met inbegrip van kinderboeken voor het verhaaltje voor het slapengaan). Ik ontken niet dat als ik vraag de tv of wi-fi "zodat kinderen iets te doen," Ik huiver !! gewoon de deur is er een wereld te spelen met te openen, gezondere lucht om te ademen en "niets" om mee te spelen de kinderen !! Elke dag kopen we een of twee kranten, en verzoekt hen en zijn beschikbaar voor iedereen. Bovendien is in de plaats (eenvoudig raggiungibile- 2 km) is er een supermarkt die verkoopt ook kranten en tijdschriften. Tot ziens! Gaia
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      6/10
      "Redelijk"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      4/10
      "Misleidend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten