contactModalFeedback

Agriturismo Affittacamere da Luisa e Daniela

Via San Maurizio, 12, Bracelli 19020 Beverino (La Spezia)

"Super"
Volgens 80 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,3/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,4/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,6/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,4/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Adembenemend uitzicht, groot zwembad, zeer schoon, goed eten, zeer vriendelijke sfeer, zeer vriendelijk"

    05/09/2019

    Van 25.8. tot 1.9.2019 waren we te gast bij Agriturismo Luisa & Daniela in Beverino: twee volwassenen en twee kinderen. Dit waren zeer ontspannen, mooie dagen, waaraan veel het spectaculaire gebied, maar ook veel de agriturismo heeft bijgedragen. We hadden twee tweepersoonskamers die met elkaar verbonden waren door een gemeenschappelijke ingang en gescheiden van de andere kamers. De kamers gingen uit op de tegenoverliggende zijden van het huis, en toch hadden beide een breed, spectaculair uitzicht over de vele heuvelruggen van Ligurië. Vooral bij zonsopgang en zonsondergang is de sfeer adembenemend mooi. De twee vrouwen runnen de agriturismo in een arbeidsverdeling, Daniela staat voor de accommodatie, Luisa kookt het diner in het restaurant een huis verderop. De staat van onze kamers was onberispelijk, ze worden elke dag grondig schoongemaakt. De kinderen waardeerden het zwembad zeer, het is groter dan we gewend zijn van onze eerdere agriturismo-ervaringen, heeft hetzelfde mooie uitzicht naar twee kanten en zelfs een springplank. De steun is zeer hartelijk en zeer vriendelijk, mijn vragen vooraf werden precies in het Engels beantwoord. Het avondmenu wisselt elke dag, Luisa denkt elke dag na over wat te koken, en u kunt kiezen uit drie gerechten voor elke gang. Voor ons Agriturismo gasten kostte het diner zonder drank 17 euro per persoon en bestond uit een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Een van onze kinderen heeft een vegetarisch dieet, waarmee rekening is gehouden bij de planning van de menukaart zonder veel voorjaarslezing. We hebben de Panna Cotta in het beste geheugen, de vijgen vers van de boom, de pastagerechten met verse Ligurische pesto, de gebakken courgettebloesems, en verder wordt hier ook veel regionale keuken gekookt. U kunt ook de zelfgemaakte wijn of een zelfgemaakte limoncello drinken, en dit alles met zeer vriendelijke service en uitgebreid advies. Voor het ontbijt waren er naast de gebruikelijke ook zeer smakelijke zelfgemaakte taarten. Onze kamers waren vrij ruim, zoals reeds vermeld zeer schoon en hadden, in tegenstelling tot eerdere beoordelingen, ook allebei een koelkast. Oh, ja, dat was ik bijna vergeten: De goede matrassen hebben ons geholpen om mensen terug in een diepe slaap te laten vallen. Hier kan men de dagen het beste doorbrengen, maar ook naar Cinqueterre rijden over kronkelende weggetjes; als dat niet te doen is, kan men ook de bredere en rechtere rijksweg over sommige stukken nemen. Al met al een zeer aangenaam verblijf, waar we nog lang over na zullen denken. We komen graag terug.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Familieklimaat, heerlijk eten"

    04/08/2019

    Na een dag om vijf uur is er niets beter dan een duik in een koel en groot zwembad!

    Ook uitstekende netheid en goed advies voor bezoeken en excursies.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2019
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtige plek met fantastisch management!"

    24/07/2019

    Geweldige plek, gerund door geweldige mensen .... schone kamers, met koelkast, geweldig ontbijt met zelfgemaakte taarten.
    Een prachtig zwembad waar kinderen zich kunnen vermaken en ontspannen.
    Prachtige ervaring....laten we hopen terug te komen!
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Prachtige door een familie gerunde agriturismo"

    19/07/2019

    Wij voelden ons thuis bij deze zorgzame familie, die u een ideaal verblijf zal bieden met respect voor uw privacy. De agriturismo is een ideale plek (aan de rand van een dorp dat een beetje afgelegen is, maar gemakkelijk bereikbaar met de auto) om de prachtige Ligurische regio van de Cinque Terre te verkennen.
    We hadden een goede, schone kamer met een comfortabel kingsize bed. Er was zelfs een koelkast (die niet luidruchtig was).
    Het ontbijt had een ruime keuze aan eten. En Daniela maakt een goede cappuccino.
    Het zwembad was echt groot en schoon, en er waren voldoende ligstoelen van zeer goede kwaliteit (en voldoende parasols indien nodig).

    Een ander groot pluspunt was het naburige restaurantje waar Luisa de lokale keuken serveert. Alle maaltijden die we 's avonds hebben gegeten waren erg lekker en van uitstekende kwaliteit (groente, kruiden, fruit) uit eigen tuin. Er was ook voldoende variatie per nacht en er was keuze uit 3 primo's en 3 seconden. We kunnen ook de vino della casa (wit en rood) aanbevelen die ze zelf maken. We kunnen ook toevoegen dat dit alles voor een zeer redelijke prijs komt.

    Dus we hadden veel geluk dat we deze plek gevonden hadden. Dit is zeker een plek om te onthouden en ook om op terug te komen.
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Verbazingwekkend"

    15/10/2018

    Zeer mooie en schone kamers. Daniela en Sergio gastvrijheid was uitstekend. We hadden elke avond diner in Louisas restaurant en dat was goed gemaakt en smaakvol eten. We kunnen deze plek van harte aanbevelen!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9
    "Super"

    "Heel goed verblijf in de vijf landen"

    25/09/2018

    Zeer aangename omgeving en goede situatie om de bezoeken te maken. Rustige omgeving met een prachtig zwembad en goed onderhouden terrein om uit te rusten na de wandelingen. Zeer goed ontbijt bereid voor de eigenaars die ons ook goed advies gaven voor bezoeken. We houden ook een goede herinnering aan de tafel van Luisa die ons elke dag een aantal goede gerechten heeft bereid.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8,5/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      8,5/10
      "Zeer goed"
  • 9
    "Super"

    "Zeer mooie huisbaas, mooi zwembad"

    14/09/2018

    We brachten er 5 leuke dagen door. De eigenaren zijn erg behulpzaam, warm en vriendelijk. De kamers zijn uitgerust met koelkasten en worden dagelijks schoongemaakt. Helaas was het een beetje te ver weg van een stad. Je moest minstens 20 minuten rijden om bij de volgende grotere stad te komen. Voor mensen die rust zoeken en alleen willen zijn, is het perfect.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      7/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      7,5/10
      "Goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Gewoon geweldig"

    06/09/2018

    Het huis is liefdevol gerund, zeer schone kamers, goed ontbijt, geweldig zwembad met een prachtig uitzicht. Absoluut een aanrader !!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Geweldige gastvrijheid"

    26/08/2018

    Sergio Marco en Daniela gaven ons het gevoel als familie. Kamers schoon en behandeld in detail. Verwende gasten
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      7/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
  • 8
    "Zeer goed"

    "Een strategisch verblijf als uitvalbasis naar Cinque Terre"

    08/08/2018

    Mijn man en ik verbleven in het bijgebouw, naast het hoofdgebouw met privétuin. Er is een tweepersoons slaapkamer met badkamer, keuken en slaapbank. Marco is een geweldige gastheer met zijn vriendin Lucia. Erg vriendelijk, behulpzaam en aardig. Het was de eerste keer dat we naar Ligurië gingen en we kregen zeer nuttige informatie en advies van Marco. We toerden met de auto en trein. De locatie van de boerderij is strategisch, want in een paar minuten ben je in de prachtige Cinque Terre, de fantastische Levanto en Bonassola en La Spezia. Het zwembad is geweldig, schoon en omgeven door een groen grasveld met ligstoelen en parasols. Heerlijk ontbijt met zelfgemaakte lekkernijen. Het diner, in het restaurant op een steenworp afstand, is ook van familie. Er is keuze uit verschillende gerechten op een vast dagelijks menu. We hebben een heerlijke vakantie gehad. Heel erg bedankt Marco, Lucia, pa en ma.

    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      7,5/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      7/10
      "Goed"
  • 8,5
    "Zeer goed"

    "Geweldige plek om te verblijven!"

    01/08/2018

    We hadden een geweldig verblijf. De kamer is comfortabel en schoon, de WiFi werkt goed. Het eten is echt goed (ontbijt en optioneel diner)! En de familie die deze plek runt is erg vriendelijk en behulpzaam, we raden je zeker aan om bij hen te blijven.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Ronddraaiend in de 5 landen"

    21/07/2018

    We zijn net terug van een prachtige motorvakantie en ik maak van de gelegenheid gebruik om u te bedanken voor uw vriendelijkheid en om u vooral te feliciteren met de structuur die ons de gelegenheid gaf om ten volle te genieten van alles wat uw grondgebied te bieden heeft Nogmaals gefeliciteerd aan de hele familie voor het onthaal, de diensten en het lekkere eten van tante Luisa. Een dikke knuffel en tot ziens Davide en Alessandra
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Motorclubs
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een stukje paradijs ondergedompeld in het Ligurische achterland: ontspanning, rust en veel sympathie"

    21/07/2018

    De plaats is echt een paradijs. Ik en mijn familie (3 personen) we verbleven in het bijgebouw, naast de hoofdstructuur, schattig, een snoep box met privétuin, tweepersoons slaapkamer met badkamer, keuken en slaapbank. Het was een van de mooiste vakanties die we hebben gedaan, Marco is een geweldige gastheer met zijn lieve half Lucia, vriendelijk, vriendelijk, zorgzaam en erg aardig. Het was de eerste keer dat we naar Ligurië gingen en we kregen zeer nuttige informatie en advies van Marco tot het punt dat we echt voelden als mensen die in die plaatsen woonden, we toerden met auto's en de verschillende transporten zonder enig probleem te hebben. De locatie van de boerderij is strategisch, want in een paar minuten bent u in de prachtige Cinque Terre, de fantastische Levanto en Bonassola en La Spezia. Het zwembad is geweldig, schoon en omgeven door een groen grasveld met ligstoelen en parasols. Super echt ontbijt met zelfgemaakte desserts, verrukkelijke lekkernijen, diners, in het restaurant op een steenworp afstand van de boerderij, heerlijk met een keuze uit verschillende gerechten op een vast dagelijks menu. Ik raad iedereen aan om te gaan en te blijven, vooral voor diegenen die voedselproblemen zoals ik hebben, allergieën en intoleranties, als 'zorg en dat speciale oog meer', dat geeft je de gelegenheid 'om alles te eten zonder problemen te hebben . We hebben het al opgemerkt op de plaatsen waar we zeker terug zullen keren. Heel erg bedankt Marco, Lucia en het hele gezin.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 9,5
    "Super"

    "Vriendelijk, schoon, leuk."

    17/07/2018

    De locatie op een heuvel met een panoramisch uitzicht is geweldig. Het zwembad is groot en goed onderhouden. De gastheren zijn buitengewoon vriendelijk en behulpzaam. De accommodatie is een perfecte uitvalsbasis voor het verkennen van de Cinque Terre en andere bestemmingen in Ligurië en Toscane. Ontbijt overvloedig voor Italiaanse normen. Diner in het aangrenzende restaurant bekroond en gericht op de groenten en kruiden uit onze eigen productie. We voelden ons heel goed.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "groot"

    11/07/2018

    Uitstekend vanuit alle gezichtspunten. Vrede, rust, beleefdheid, beschikbaarheid. Lucia en Marco verwelkomden ons met sympathie en vriendelijkheid, altijd beschikbaar. Sergio was onze gids en Luisa bereidde ons enkele uitstekende diners. Voor Luisa: ik zal altijd de panna cotta onthouden met bessen en de prachtige vijgen die ze ons wilde geven toen we vertrokken. (Franca e Paolo - Modena)
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      9/10
      "Super"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten