contactModalFeedback

Agriturismo Cą du Ferrą Farm & Relax

Via Gavazzo, 46, 19011 Bonassola (La Spezia)

"Zeer goed"
Volgens 12 recensies
  • Ligging en omgeving
    9/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    7,5/10
    "Goed"
  • Accommodatie
    7,3/10
    "Goed"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 3
    "Slecht"

    "DISAPPOINTED"

    06/04/2018

    Kleine en zeer vochtige kamers (water op de vloer), niet voldoende en vochtig beddengoed. Badkamers zonder verwarming, altijd vochtige handdoeken. Structuur verstoken van voldoende ruimte voor ontbijt. Onbehandelde tuin. Kosten niet toereikend voor vertrouwelijke behandeling.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      3/10
      "Slecht"
    • Accommodatie
      1/10
      "Slecht"
    • Activiteiten/services
      1/10
      "Slecht"
  • 1,5
    "Slecht"

    "Pure teleurstelling: Te duur"

    17/10/2017

    Verblind door de prachtige foto's en goede recensies van het bedrijf wij voor een veel leukere verblijf in deze prijs had gehoopt. Toen we aankwamen was de lucht in de kamer was vochtig en benauwd, maar het luchten ongemakkelijk als veel insecten buiten rondvliegen. Het scherm deur in feite grote gaten en bedacht ik meerdere dikke kevers (dood of levend) vanaf het netondersteuning bij het trekken omlaagteller. De voeten van het meubilair was gezwollen tegen vocht, de laden rook muf, deels omdat het fineer barsten. Het beddengoed was bevlekt, het hele bed voelde klam en ongemakkelijk koel, zelfs na langdurig liggen. De badkamer ook rook - ondanks of misschien wel dankzij een "luchtverfrisser" - onaangenaam. De opslag bij de wasbak was bevlekt in de kleine douche (60 x 60 cm) ontbrak dergelijk geheel. De grote geadverteerd "kleurentherapie" de douche was kapot. Onze klachten werden alleen genomen, schouders ophalen en bood ons een andere kamer. Hier hadden we nu vrijwel vrije keuze, want blijkbaar alle andere gasten die ochtend had achtergelaten. We hadden een klein kamertje in het andere huis waar vrijwel alleen het bed had laten plaatsvinden. Besloten we kozen voor de andere kamer in het huis. Dit was even teleurstellend als de eerste, maar het scherm deur enigszins kleinere gaten en de douche plank nog aanwezig, de "kleur therapie" ook defect. De uitrusting: De verbazingwekkende lange weg naar ons huis was zo overwoekerd dat je niet naast kon lopen elkaar en 's nachts slecht verlicht. De tuin (de zo geadverteerd "solarium") verscheen onverzorgd. Wie zou nog steeds graag hun vakantie door te brengen moet weten dat de parkeerplaats is ongeveer 5 minuten lopen - langs een kronkelende weg zonder stoep. We moesten ook betalen voor alle 4 nachten direct na aankomst. Nu weten we waarom. Toch is niet alles slecht was ook hier: Het is opmerkelijk dat in ieder geval in ons huis van de passerende trein niet meerdere malen te horen een uur, hoewel het station dichterbij dan de parkeerplaats was. We zullen zeker niet onze vakantie hier weer te geven en kan het huis niet ook aan.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      7/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      0,5/10
      "Slecht"
    • Activiteiten/services
      0,5/10
      "Slecht"
  • 6
    "Redelijk"

    "Ontevreden in de vriendelijkheid en accommadation en service, goed internet en mooie surrondings"

    07/06/2017

    We waren op twee andere locaties van agriturismo maar dit was de duurste, de prijs die we betaalden was te duur wat deze accommodatie te bieden heeft. De prachtige tuin was niet onderhouden, de planten waren te groot, het gras was niet gesneden, de kookplaat was Niet schoongemaakt ook de barbecue de badkamer was erg klein de koffiezetapparaat was leeking en het belangrijkste ding de vriendelijkheid van de eigenaar.We bleven vijf dagen, in deze vijf dagen liepen meerdere mensen ongewenst in de tuin, maar we hebben een mooie tijd in deze Prachtige omgeving
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2017
    • Reiziger: Bejaarden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      5/10
      "Misleidend"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
  • 9
    "Super"

    "Ontspannen locatie, heerlijk ontbijt in prachtige locatie en stad"

    22/10/2016

    Na 3 hectische dagen in Florence vonden we de boerderij en Bonassola een geweldige plek om het tempo van onze reis te vertragen. De boerderij is charmant, het geleverd ontbijt zeer lekker, en de charmante stad en de bezienswaardigheden van Bonassola geweldig ... vooral na wat meer hectische touring van de 5 steden per dag!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Zeer aan te bevelen"

    25/09/2016

    Alles zoals beschreven, nog beter, een fantastische plek!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 6
    "Redelijk"

    "B & B Bonassola"

    05/05/2015

    Carina structuur, kleine kamer (de hoofdstructuur) en een beetje 'vochtig. Goed ontbijt, maar niet overvloedig genoeg om de € 6 per stuk te rechtvaardigen. Gastvrije en vriendelijke eigenaren. Let op: de fles wijn in de kamer is niet een eerbetoon.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    Agriturismo Cą du Ferrą Farm & Relax reageert
    Gentile Cristina, Hartelijk dank voor de tijd neemt om deze beoordeling te schrijven en we vinden het jammer als het verblijf was niet aan zijn verwachtingen! Het briefje in de eerste plaats dat onze woning is een boerderij en niet een B & B, evenals "structuren Il Mulino" en "The Casottino", hebben we ons bedrijf produceert de witte wijn Agricola DOC "Bonazolae" die hij vond in de kamer, en we hadden het genoegen op de EXPO 2015 in Milaan, zoals de Italiaanse uitmuntendheid: we zijn er trots op wijnmakers, en we betreuren niet in staat om haar het gevoel beter. Wij zijn altijd beschikbaar en we zijn erg blij onze gastvrijheid en persoonlijke gastvrijheid, evenals de locatie te hebben gewaardeerd, omgeven door groen en ontspanning van Bonassola. De kamers en badkamers van de "Casottino", die we onlangs vernieuwd, zijn eigenlijk klein, omdat we ze niet groter als gevolg van het landschap en milieu-eisen die we hebben om het grondgebied van Ligurië te beschermen zou kunnen bouwen. We hebben echter stappen om de kamers met alle voorzieningen en diensten voor een onvergetelijk verblijf te rusten genomen en dan is er een mooie tuin aanwezig, waar je kunt heerlijk ontspannen, en de aard van Bonassola dat het wachten! Voor het ontbijt, is de huidige prijs van EUR 7 per persoon gerechtvaardigd traditioneel vakmanschap en de kwaliteit van het gebodene: gebak, brood, yoghurt, koekjes en jam, al onze productie wordt geleverd op de gewenste tijd in uw kamer of in de tuin. In onze boerenontbijt is geen kans, maar een speciaal moment, een dagelijkse knuffel we graag beter voor te bereiden voor onze gasten, met zorg en authentieke ingrediënten, net zoals ze ooit deden! Wat ten slotte onze typische producten zoals wijn, cognac en citroen Houdt u er rekening mee dat de kamer de prijslijst met alle vermelde prijzen, direct naast de flessen, hebben ze getoond allemaal tijdens de presentatie van de kamer. De volgende keer dat u besluit om te gaan met ons, zullen wij u graag laten u een rondleiding te nemen en je kunt ze onze wijngaard uitzicht op zee die we serveren met passie en liefde van de heuvels van Bonassola, in San Giorgio tonen. Nogmaals bedankt voor het kiezen van ons en we hopen dat ze snel weer terug onder ons ... ... De te wachten met open armen en hart in hand !!! Met vriendelijke groet Aida Forgione
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      6/10
      "Redelijk"
    • Activiteiten/services
      6/10
      "Redelijk"
  • 10
    "Uitstekend"

    "heerlijk"

    03/06/2014

    Ik wil mevrouw Aida bedanken voor de mooie W we deden van 31/05 tot 02/06. En 'de tweede keer dat we komen en zeker mijn vrouw en ik zal zeker terugkomen. fatastico en gastvrije plek
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Plezier
    Agriturismo Cą du Ferrą Farm & Relax reageert
    Beste Mauro, dank u voor willen onze boerderij met deze mooie woorden te beoordelen! We zijn erg blij dat we goed hebben gekregen op, en genoten van de gastvrijheid van Ca du Ferra Farm & Relax! Zoals het motto: "Er is geen twee zonder drie', dus we nodigen u uit om binnenkort terug te keren, om te besteden een ander verblijf ontspannen in de rust van onze boerderij. We kijken terug met open armen! Met vriendelijke groet Aida Forgione
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "een geschenk aan te bevelen"

    16/09/2013

    Ik en mijn verloofde verbleven in de boerderij Ca du Ferra een weekend in november 2012. Het was het geschenk dat ik wilde mijn kleine man surfer doet, zal hij in een context die romantische zou zijn gedaald. Niet eerlijk gezegd dacht dat ze, draaide ik een hoek van het gebouw, in een sprookje. Een betoverde en betoverende, iets wat niet goed is iedere dag; een roze molen, in de voorkant van een beek met een kleine houten brug die weekend..la attraversa..c'era al die regen, die de juiste sfeer, de stroom een ??beetje in het midden, de lucht deze arrabbiato..e aangemaakt klein hoekje van het wild, deze kleurrijke huis dat leek geïsoleerd van alles en een grote fles wijn achtergelaten door gestori..e niet één aspect van cruciaal belang voor ons, onze hond vergeten. Als je een hond, een wolf-achtige, het vinden van een leuke plek om dat je het accepteren zonder problemen en reserves is bijna een wonder! Hier vonden we de ontvangst en de gewenste beschikbaarheid. Certo..non economico..ma het is de moeite waard ze allemaal!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2012
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    Agriturismo Cą du Ferrą Farm & Relax reageert
    Gentile Antonietta, dank je wel te willen om uw verblijf ervaring bij Ca du Ferra Farm delen & Relax! We zijn erg blij dat, na bijna een jaar besteed door het weekend, nog steeds in zijn herinneringen aangename sfeer en onze warm welkom en een goed advies als een reisbestemming. Want wij weten, we bevestigen onze gasten, die romantiek en sprookjesachtige sfeer van onze boerderij moeilijk te vergeten! Altijd dan, alle huisdieren zijn welkom en verblijven gratis op de kamer: we waren blij in staat om uw geliefde mutt tegemoet te zijn geweest! Wat betreft de kosten, we wilden alleen maar om u eraan herinneren dat in november 2012 zal de prijs van een tweepersoonskamer was 50 € per nacht, inclusief alle nutsvoorzieningen, wi-fi, een eigen parkeerplaats, tuin, fitness kit, outdoor keuken gebruik, linnengoed en handdoeken, dagelijkse schoonmaak, met een kwaliteit / prijs erg hoog is en je echt geen andere accommodaties in de omgeving. Dank u opnieuw voor de complimenten en voor de vriendelijke woorden die hij wilde draaien, met de gelegenheid wens om onze groeten ontvangen en nodigen u uit om binnenkort terug te komen: het wachten met open armen! Met vriendelijke groet Aida Forgione
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "geweldig verblijf"

    12/02/2013

    Net terug van een verblijf in deze boerderij spectaculair: we konden echt genieten van de gastvrijheid uit de gewone, met Aida, een perfecte gastvrouw, begroette ze ons en verwend. De stevig ontbijt en zelfgemaakt gebak (maar goed!), De perfecte locatie en ondergedompeld in de vredige rust van een prachtige tuin maakte ons verblijf speciaal. Bedankt voor alles en zal zeker terugkeren!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 2/2013
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    Agriturismo Cą du Ferrą Farm & Relax reageert
    Geachte gast, Hartelijk dank voor willen uw verblijf ervaring te delen en we zijn erg blij goed te zijn geweest! We zijn zeer enthousiast om een ??aangenaam verblijf te maken voor onze gasten, dus we kunnen alleen haar bedanken en nodigen haar rug onder ons! Met vriendelijke groet Aida Forgione
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een molen "wieg""

    17/06/2012

    Dankzij de fotowedstrijd Agriturismo.it, ontmoette ik een heel ontspannende plek: denk, voor een verblijf in een molen in de buurt van een beek, met de brug, zoals "crib" en op hetzelfde moment in de buurt van het dorp Bonassola en de zee! Wat denk jij? Dankzij Ms. Aida boerderij "Ca du Ferra".
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2012
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    Agriturismo Cą du Ferrą Farm & Relax reageert
    Gentile Maria Luisa, we zijn erg blij dat u als winnaar van de Cinque Terre, heeft ons land gekozen als een stay-prijs. Het zijn we dankbaar voor de vriendelijke woorden die hij wilde delen, en we hopen echt om je weer als onze gast. oprecht
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      6/10
      "Redelijk"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een plek waar de natuur ontspant u en de eigenaren maken, zodat u zich thuis voelt"

    22/03/2012

    We besloten om een ??verblijf in deze boerderij te boeken na het lezen van de verschillende reviews online over de schoonheid van de plaats en de vriendelijkheid en behulpzaamheid van de eigenaren: we kunnen alleen absoluut mee eens! Cà du Ferra is een magische plek, een afgelegen oase met een eigen tuin, een plek om de recreatie van de natuur en haar ritmes laat, mooi! De kamers dan zijn onlangs gerenoveerd, gloednieuw en vlekkeloos! Het bed is echt grand hotel, mooi. Tot onze verbazing toen we op de douche kop, vonden we de LED's voor kleurentherapie! Ontbijt vers en overvloedig met een aantal lokale producten en producten van hen. Echt mooi werk, zie je dat alles is gemaakt met liefde en passie door de vriendelijke eigenaren Aida en Antonio dank u en dat we er snel achterkomen. Absoluut een aanrader!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2012
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Cą du Ferrą Farm & Relax reageert
    Geachte gast, heel erg bedankt voor de prachtige recensie dat ons eert. We zijn erg blij om te bevestigen dat het nieuws over de vernieuwing van de kamers vond beide het. Ook danken wij u voor het ontbijt, overvloedige en componeerde ook van snoep geproduceerd door ons te hebben genoten. Nogmaals bedankt en kom terug om ons te bezoeken, zo verwachten wij wachten met open armen! oprecht
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Prachtige boerderij, een warm welkom"

    21/06/2011

    We verbleven in Ca du Ferra en hadden een geweldige tijd. Boerderij op het platteland, met een grote tuin met ligstoelen en parasols, outdoor keuken met een tuinhuisje, de parel van de "fitness" en een grote eigen parkeerplaats in de kit prijs in deze gebieden is het overschot. De uitstekend en uitgebreid ontbijt wordt geserveerd in uw kamer of in de tuin, afhankelijk van hoe men wil. De eigenaar, Aida, is een buitengewone persoon, zeer vriendelijk, altijd klaar om aanwijzingen te geven en plaatsen te zien en restaurants te adviseren. Echt mooi, we waren goed en we rustte. We zullen absoluut !!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2011
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    Agriturismo Cą du Ferrą Farm & Relax reageert
    Geachte gast, heel erg bedankt voor alle complimenten! We zijn blij te kunnen om hun verblijf onvergetelijk en hebben genoten van de faciliteiten en het welkom op onze boerderij te maken. Wij nodigen u uit om terug te komen, het verwelkomen u met open armen! Met vriendelijke groet Aida Forgione
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten