contactModalFeedback

De rode wijnstok

Carro (La Spezia)

"Super"
Volgens 9 recensies
  • Ligging en omgeving
    9,6/10
    "Super"
  • Activiteiten/services
    9,8/10
    "Super"
  • Accommodatie
    9,7/10
    "Super"
  • Restaurant
    10/10
    "Fantastisch"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 9,5
    "Super"

    "Vrede en ralax"

    17/06/2019

    Ondergedompeld in de natuur zijn Marcella en Giorgio, twee prachtige mensen met een passie voor het buitenleven, de natuur, dieren en uitstekend eten. Mooie plek, schone kamers, zeer mooi en super beschikbaar. We hadden een heerlijke Ligurische keuken. Nogmaals bedankt Pamela & bedrijf
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2019
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      7/10
      "Goed"
    • Accommodatie
      9,5/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9,5/10
      "Super"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Mooie gastheren, spectaculaire locatie, fantastisch eten"

    12/11/2018

    De plek is niet gemakkelijk te vinden, 's nachts in de regen, en de aanwijzingen die Giorgio had gestuurd waren niet goed, dus moesten we hem om hulp roepen. Hij kwam in zijn auto om ons daarheen te leiden. Het was een stressvolle tocht de berg op en toen we hem volgden vroegen we ons af of we de juiste keuze hadden gemaakt, maar eenmaal binnen was het magisch. Marcella kalmeerde ons met rode wijn en kaas en bruschetta bij het brullende vuur. Giorgio runde restaurants in Genua, maar nu willen hij en Marcella van het land leven en voor hun gasten koken; en het vijf gangenmenu, allemaal van nul gemaakt, was buitengewoon (en ongelooflijk waardevol!). Afgewerkt met zijn zelfgemaakte salie-gesmolten grappa. Goed gesprek. De locatie is prachtig. Een werkelijk unieke en prachtige avond en ochtend. Onze beste agriturismo-ervaring.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 11/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Artistiek-cultureel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Top 100"

    21/10/2018

    Giorgio en Marcella zijn de beste ontvangst Vriendelijkheid sympathie Paradise Rooms nieuwe schone mooie keuken om te proberen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2018
    • Reiziger: Motorclubs
    • Vakantie: Plezier
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Er is geen beter"

    21/10/2018

    Fantastische ervaring. Uitstekende ontvangst dankzij Marcella en Giorgio.tutto perfect: kamer, eten, gezelschap van eigenaren en dieren, nauw contact met de natuur. Ik zal zeker terugkomen.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Open lucht
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Probeer x geloof !!!"

    21/10/2018

    Geweldige eigenaars heel vriendelijk en gastvrij !!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2018
    • Reiziger: Motorclubs
    • Vakantie: Open lucht
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "groot"

    21/10/2018

    Uitstekende prachtige plek waar de geweldige eigenaars zeker terugkomen
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2018
    • Reiziger: Motorclubs
    • Vakantie: Sportief
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Gemoedsrust"

    06/08/2018

    Uitstekende ontvangst, geweldige professionaliteit en beschikbaarheid van de twee eigenaren, locatie van angst, geweldig voor degenen die willen lunchen of dineren met typische producten van hun productie. Helaas konden we slechts één nacht genieten van de magie en de rust van de Rode Wijnstok, maar we zullen zeker nog een keer terug komen om te bezoeken! Voor degenen die uit Ligurië komen, stel ik voor een uitstapje te maken naar de boerderij genaamd Vite Rossa! Felicitaties aan Marcella en Giorgio die fantastisch zijn! Bedankt, tot ziens!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2018
    • Reiziger: Paren en verloofden
    Agriturismo De rode wijnstok reageert
    bedankt jongens, het is een plezier voor degenen die dit werk doen om mensen zoals jij te ontmoeten die de natuur waarderen die hen omringt. snel kus van Marcella en Giorgio
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Zelfgemaakte lunch"

    13/07/2018

    Ik ging met mijn familie voor de lunch in deze accommodatie. Ik had geboekt en blanco gelaten over wat ik moest doen, ik had er geen spijt van. Er waren andere gasten tijdens de lunch en we maakten een grote lange tafel. We zijn begonnen met een kleine aperitief van gevulde kaas en kaas, brood en focaccia gemaakt in de oven, evenals pizza's en focaccia met kaas. Vlees allerhande op de grill met bijgerecht. Wijn en water inbegrepen. Uitstekende, hoffelijke en attente gastheren voor de gast. In de zomer is eten onder een dak dan ook prachtig en met een uniek uitzicht. Ik zal zeker terugkomen. Elisabetta
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 7/2018
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Open lucht
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Ontspanning verzekerd"

    28/06/2018

    Mooie ervaring in een rustige omgeving, omringd door groen en met uitstekende thuisgerechten, wandelen in de buurt voor liefhebbers van wandelen, ik beveel het sterk aan, managers zeer vriendelijke en liefdevolle mensen met hun gasten.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2018
    • Reiziger: Singles
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      9,5/10
      "Super"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten