contactModalFeedback

Agriturismo Cascina Il Poggio

Fraz. Marmoreo, 97 -, Casanova Lerrone 17033 Casanova Lerrone (Savona)

"Super"
Volgens 110 recensies
  • Ligging en omgeving
    8,9/10
    "Zeer goed"
  • Activiteiten/services
    8,5/10
    "Zeer goed"
  • Accommodatie
    9/10
    "Super"
  • Restaurant
    9,2/10
    "Super"
Ben je in deze agriturismo geweest?
  • 10
    "Uitstekend"

    "Intrekking van yoga "

    04/06/2019

    we waren op deze boerderij om een yoga retraite te doen, en het was allemaal niets minder dan prachtig! Het dorp, de kamers, de tuin, de eigenaar, het eten (allemaal met de hand gemaakt), het ontbijt, de praktijken op het terras, kortom een psoto aanbevolen om dagen door te brengen in totale ontspanning en harmonie! brava Rosanna:)
    (Vertaald met DeepL Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2019
    • Reiziger: Vriendengroepen
    • Vakantie: Met specifieke cursussen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      9/10
      "Super"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "Stille 'POSITIE EN KEUKEN"

    01/05/2017

    We gingen voor de tweede keer met 2 meer vrienden', en zal zeker teruggaan
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 5/2017
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      9,5/10
      "Super"
  • 9
    "Super"

    "mooie, grote sympathie"

    20/08/2016

    drie nachten in augustus, door te boeken op het laatste moment dank aan iemand die heeft geannuleerd. Aanbevolen door mijn kleindochter, het ging in juni. Prachtige locatie op een bergkam tussen twee grote valleien, Arroscia en Lerrone. Grote kamer (bijna een appartement met dakterras) goed ontbijt en heerlijke diners. Grote sympathie van de "meisjes"
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Korte verblijven
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      9/10
      "Super"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      9/10
      "Super"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Hoek van rust en vriendelijkheid"

    13/08/2016

    Niet ver van Albenga, is er dit hoekje van het paradijs, ontspannen na een dag op het strand of wandelen in de heuvels, een plaats waar de cuisine verrukken de meest veeleisende gehemelte en het panorama fascineert iedereen. En 'de tweede keer dat we Il Poggio bereiken in augustus en op een afstand van één jaar, dit keer naar ons vertrek vertrokken we een stukje van het hart. De structuur is perfect om te ontsnappen aan de sleur van het dagelijkse leven te breken, geven aan degenen die hout en steen blootgesteld als bijgerecht een uitzonderlijke locatie aanbidden. De keuken is een genot, zeer hoge kwaliteit lokale producten met eigengemaakte strikt gerechten zo vroeg als het ontbijt de smaakpapillen bedwelmen. De echtheid, vriendelijkheid en sympathie van de twee zusters Rosanna en Sabrina zijn uitstekend bijgerecht bij een fantastische vakantie. Als je op zoek bent naar lekker eten, rust en een plek waar de vreugde je op smaak ... is dit de juiste plek.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2016
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Een schuilplaats Aantrekkelijk"

    04/04/2016

    Goedemorgen iedereen. Ik laat deze reactie ook ten opzichte van de vorige beoordeling "nice but" uitgegeven door sommige gasten met wie ik een deel van het verblijf op de boerderij Il Poggio te delen. Om daar te komen moet je een typische bergweg met enkele bochten die door olijf trajecten volgen, als je van het uitzicht op de vallei wordt een show. Zodra u aan het gehucht Marmoreo moet volgen, volgens de instructies op de boerderij site, een kleine weg (laat alleen een auto, maar slechts 200/300 meter) en op uw bestemming aankomt. U kunt de auto te parkeren in de comfortabele parking. L 'boerderij is echt prachtig, een stenen structuur die intact het gehele historische en rustieke charme behouden. Het is waar, zoals beschreven in de opmerkingen van de andere gasten, zelfs onze kamer bij aankomst was niet erg warm, (de dagen inclusief paasvakantie waren niet erg warm), maar het was genoeg om de eigenaar van de boerderij Rosanna op de hoogte, die het is snel aangepast aan de ketel en de kamer in een zeer korte tijd heeft een optimale temperatuur bereikt. Onze kamer was, zoals beschreven in de foto's te presenteren in pure ouderwets, mooi en functioneel, met houten plafond en antieke meubels; Lets met een mooi matras waar je comfortabel slapen (en schrijft iemand die 20 jaar heeft rugklachten). Op het bed is het waar dat er 4 dekens, allemaal van verschillende grootte, maar ik vind dit een deugd en niet een defect, 4 overdekte middelen om te slapen comfortabel en warm (weet niet hoe je slaagt in je slaap te eindigen op de vloer 4 dekens !!!). De kamer was schoon en de badkamer heeft alles wat je nodig hebt. Het water voor de douche altijd behoorlijk warm. Nu komen we bij de keuken departement: ontbijt-lunch en diner vindt plaats in een mooie kamer met open haard. Het ontbijt is goed gevuld met cakes en koekjes, allemaal zelfgemaakt (NO Mulino Bianco !!), begeleid door jam, boter, melk en koffie, thee, etc etc. Diner (naar mijn mening) is echt sterk boerderij gerecht: ik en mijn vriendin dineerden hier 2 keer, de avond van de Eerste en Tweede Paasdag 's avonds, in beide gevallen werden gebracht 3 voorgerechten, een eerste, hoofdgerecht, dessert en koffie. De cursussen zijn altijd overvloedig en smakelijk, zelfgemaakte gerechten en absoluut niet verwarmd, en alles tegen een super prijs betaalbaar. Eindelijk mij en mijn vriendin we waren erg blij met deze boerderij die ik ten zeerste aanbevelen aan degenen die willen een leuke ontspannende vakantie, weg van het verkeer en omgeven door de natuur. De boerderij is mooi, comfortabel en goed eten, en wat niet te onderschatten, wordt gerund door de vriendelijke en behulpzame mensen die passie in hun werk te zetten. Een knuffel voor Rosanna en haar hele familie door Fabio en Silvia.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Eco-biologisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 6
    "Redelijk"

    "leuk, maar ..."

    29/03/2016

    Mooie plek, tuin droom. Als u besluit om twee of drie dagen doorbrengen in deze faciliteit tussen juni en september, waar de kans op het vinden van zonnige dagen hoog is, dan is het een goede bestemming omdat het ontbijt in de prachtige tuin vol bloemen en planten zo goed onderhouden is onbetaalbaar zoals de scene rond. maar als je op een dag koud en / of regenachtig gebeuren, dan is de situatie anders, en hier moet ik, met tegenzin, een lijst van de valkuilen van deze prachtige plek. Afgezien van de eetkamer, er zijn geen gemeenschappelijke ruimtes waar u kunt lezen of te ontspannen. De kamers zijn een beetje koud en de eigenaar, hoewel zeer beleefd, niet anticiperen op de behoeften van de gasten al vroeg met het verwarmingselement, zodat de warme kamers. De matrassen zijn niet erg comfortabel en ik begrijp dat het een structuur met een antieke smaak, en ik waardeer het, maar probeer een kleine investering aan te pakken gezien het feit dat de kamers zijn slechts 6: Vervang de 4 covers, maar alle van verschillende grootte, met de meest praktische dekbedden (ook synthetisch); het is niet leuk om te slapen met het gevoel van het lichaam van rotsblokken die elke beweging die ze bewegen en dan vinden zichzelf ingevroren in het midden van de nacht, omdat de 4 dekens zijn allemaal op de vloer. De keuken kan worden verbeterd met enkele kleine trucs: misschien een beetje minder hartige taarten en wat gekookte groenten in de atria wegen en dan zou ik er graag op wijzen dat het stuk kaas dat maar aan mij werd voorgesteld (op mijn verzoek ten minste 2 weken geleden dat ik ben een vegetariër) in plaats van vlees onze eerste avond werd, volgens niet alleen aan mij en mijn man, maar van de andere gasten die zaten bij ons aan tafel, nogal gênant. En toen had ik de indruk dat, afgezien van de trofeeën met pesto (weinig gekruid, eigenlijk) de rest werd opgewarmd en niet gekookt op het moment, maar dit, nogmaals, is het me ... Ik denk dat, als ik kan veroorloven, moet je een beetje moeite te doen met betrekking tot de details, de kleine details van uw gasten (het is lelijk, in mijn mening, dat we weer moeten zeggen dat de verwarmingselementen zijn uitgeschakeld wanneer het niet een technisch probleem).
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 3/2016
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    Agriturismo Cascina Il Poggio reageert
    buongiorno Silvia, bedankt voor alle complimenten voor onze Poggio en zijn tuin, zodat onszelf en ons werk verheugend! Maar ..... misschien omdat we leven een moment .... een beetje speciaal, misschien omdat we zijn gekomen om de mooie en zelfs kleine dingen waarderen die het leven ons biedt, misschien omdat we denken dat het woord en verbale communicatie een geschenk om te worden gebruikt, misschien omdat plantaardige cake gemaakt in de middag we graag een warm beetje, misschien omdat we denken dat er andere, meer gênante dingen over een stukje pecorino kaas, misschien omdat ze denken dat als we de technische boiler misschien c 'is een technisch probleem, misschien omdat we denken dat het leven in 20/22 graden hitte goed te gaan voor ons en voor de natuur, misschien ......, hier voor deze en nog veel meer we denken dat mensen altijd proberen om het te geven hun best, we altijd proberen om het schone en het goede, en nooit de andere weg te vinden, proberen we om vreedzaam te leven in harmonie met mensen en dingen die ons omringen, altijd denken dat een "goed woord en een oprechte glimlach" zijn eenvoudige dingen, maar ze zijn goed voor het hart e. Toch bedankt advies, dat zijn altijd nuttig, en we hopen opnieuw bijeen te komen in de zomer met de zon en de warmte, hoewel .. Ik herinner me dat we niet zijn voorzien van airconditioning. Ik wens u veel mooie dingen, groeten van Poggio !!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      6/10
      "Redelijk"
    • Activiteiten/services
      4/10
      "Misleidend"
    • Restaurant
      4/10
      "Misleidend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "ontspannende vakantie"

    09/12/2015

    We brachten twee heerlijke dagen in deze structuur, karakteristieke en mooi, rustig, heerlijk eten en de eigenaar erg vriendelijk, ideale vakantie voor degenen die genieten van wandelen en ontspanning, maar ook de liefhebbers van de zee.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 12/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "PAS OP FOTO !!!!!!!!!!!!!!!!"

    15/09/2015

    Ik spreek mijn mening? slecht !!!! assessment onder nul !!! Nu zal ik je vertellen mijn ervaring. Uit onderzoek gedaan op het internet op verschillende zoekmachines voor hotels, bed & breakfasts, villa's, zie de aantrekkelijke prijzen van de boerderij op de heuvel in Casanova Lerrone (SV) de controle van de beelden en ziet eruit als een mooie plek met gezellige kamers .contact de boerderij en het wonder e-mail beschikbaarheid 'de eerste van 21 augustus tot en met 24' s nachts verblijf prijzen en ontbijt voor 1 kamer voor 4 personen inclusief 2 kinderen van 7 en 14 jaar. De dame ik altijd reageren via e-mail dat de kamer en de beschikbare prijs 119 euro per nacht. Ik vraag of er airconditioning en een badkamer en vertelt me ??dat de airco was er niet, maar de badkamer in de kamer, maar gaf me een kamer met een goed aereggiata terras en panoramisch uitzicht. Ik antwoord ok, bevestig ik. Ik vraag of ze willen een storting, nee ze zeggen. Nou ja, de 21 's avonds uit 20e40 begint de nachtmerrie horrorfilm !!!! Ik ga uit van de snelweg naar Casanova Lerrone, Tom Tom, telefoon S4 met bijgewerkte kaarten gepland voor de boerderij en maakt me gaan hallucinerende wegen in de bergen waar er niet was: soul, bewegwijzering, gratis gard beschermingssystemen voor het spoor, wegen in ravijnen, waar nauwelijks geslaagd voor mijn Fiat Bravo, mijn auto familie doodsbang van de plaats ...... Toch krijgen we, mevrouw Rosanna komt tot ons, verwelkomde ons gracieuze ziet er een mooie, goed opgeleide .... we elkaar begroet, wisselden 2 fast chatter .... Daarna voegt (terwijl ik begonnen uitladen onze bagage van de kap) helaas moest ik de kamer die ik beloofd u omdat ik een probleem met een had 'de klant en als gevolg te geven aan hem te veranderen, maar 'We hebben voorbereid twee kamers, één voor kinderen en één voor u ..... op dat moment mijn vrouw reageert, nee mevrouw kinderen die ik wil dat ze met mij, ok antwoorden de dame, nu kiezen want er zelfs 1 stapelbed, je prend tijdperken dat ..... Ok, neem je koffers en c 'zijn op weg naar de kamer ..... Nou, komen we, open de deur (met glazen deur en gordijnairbags over privaci nul) en wat zien we? sombere kamer, meubilair, inclusief bed, spiegel, nachtkastje minstens 200 jaar oud omcirkelde goed voor een horrorfilm, dito de kroonluchter, ontbrak de kast, de deur is niet gesloten op de toetsen, bedekt met stof, is er een deur in de kamer, maar niet en de badkamer, maar een dienstbode kamer, alles in de badkamer is niet in de kamer, maar buiten, met een geur van riool ongelooflijk, en een bad mignon, en de gebruikelijke deur met glas centrum .... dan neemt ons daar de mogelijkheid om de andere kamer, klimmen, houten trap naar boven met mijn 80 kg denk dat ik had gezien crunches gezonken ... Nou we naar de tweede kamer, niet anders dan de eerste dezelfde stijl, maar met een stapelbed, stof en muggen naar believen' ...... je weggaat, moet terugkeren naar platen voor de vierde stapelbed de documenten, mijn vrouw te brengen en te nemen en we kijken hem aan en zeggen dat we maar waar zijn we ????? Mijn vrouw begint te huilen zeggen ik ben bang dat ik zal hier zijn we weg gaan en ik ook bang niet tegen want dezelfde slecht gevoel had haar kinderen, zeg ik ok, laten we lopen weg van hier. Wij nemen uw zakken we naar buiten, probeer dan de dame om me de documenten ons te vertellen om weg te gaan terugkeren, vraagt ??ze me waarom van deze beslissing en ik begon te zeggen, niet de afspraken respecteren, is er geen badkamer, geen kast, het ontbreekt het terras, niet het toevoegen van de rest, want de goede dame vertelt transformaties ahhhhh ik moet betalen voor 2 nachten (240 euro) omdat ik verloor de reserveringen voor u ..... (ik bedoel jongens hadden om de een te vragen ongemak voor haar, die ik verliet palermo) Toen ik zei dat die dingen die ik had haar beloofd en geschreven door e-mail, documenten en neemt haar mond zijn zo veel mooie woorden dat ik schrijf .... ... we zetten alles in de auto en rijden een paar kilometer krijgen we Garland, waar we een b & b gevonden [...] schattige 50 euro minder per dag dan de kosten van 70 euro, woonwijk, met prachtige herenhuizen en houders !!!!! En in aanvulling op de drie dagen spaarde ik 150 euro !!! Ik denk niet assolutissimamente aanraden !!!!!!!
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    Agriturismo Cascina Il Poggio reageert
    Nu vertellen wij u over onze ervaring, maar heeft geen advies over SB want hij werd verteld "we zijn rijk vanaf de geboorte", maar een actief dat niet wordt gemeten in geld, zoals Hem duidelijk begrepen, maar een rijkdom door de naleving niet uitdrukken en onderwijs. De SB opmerking is zeer nauwkeurig, dus zelfs als het niet in onze manier van zijn als enkele opmerkingen "spreken voor zich", zullen we proberen om te reageren op een even actueel. Het is duidelijk dat het de verkeerde locatie om de vakantie door te brengen. De SB was op zoek naar een hotel in "een bewoond gebied met rijtjeshuizen", niet ons, want we zijn in een historisch dorp omgeven door natuur en stilte, en dan iemand die zo nauwkeurig met Tom Tom, bijgewerkte kaarten, niet ... hij besefte dat er naar de typische Ligurische achterland weg en dat in ieder geval bereiken, en we zijn blij, naar beneden te gaan op een paar kilometer is eenvoudiger en gemakkelijker geworden. Het is waar, de SB de kennis, veel meubilair zijn van de late negentiende eeuw (ten minste 200 jaar!) En de houten trap kraakt zelfs als sommige niet van plan om het te veranderen, want het is de originele trap van het huis met veel verhalen te vertellen voor degenen die weten hoe te luisteren. Het is waar, de RvC en zijn familie te denken om goed te doen, want het was een grote familie, we veranderd accommodatie, dubbele kamer met badkamer, goed areggiata en een panoramisch uitzicht (met een terras in onze e-mail als ze nooit hebben gesproken, niet we weten dat in de e-mail met een andere structuur? !!!) we gaven hen een appartement toegangsdeur gemaakt van hout, een hal, twee slaapkamers, een badkamer in het appartement natuurlijk, en het terras. We vragen ons af "wat zal de SB gezien hebt?". Dit zijn objectieve dingen, voor de rest ... en dat is waar we ons afvragen is, misschien tijdens zijn onderzoek naar de verschillende sites deed wat verwarring "what the picture nooit hebben gezien, maar het grootste deel van dat bedrijf?": hij was op zoek naar een stad structuur met lineaire en moderne meubels en is afgewerkt in een boerderij op het platteland met stenen muren en antieke meubels !! .... en om te praten over de film om ons leek echter te zijn op de set van een aflevering van Montalbano!. Het klinkt vreemd, maar we zijn blij dat we deze reactie, want het stelt ons in staat om een ??paar dingen te zeggen. We hebben niet de pretentie om iedereen te behagen, en het kan gebeuren voor iemand om hier te komen met de verwachtingen anders dan wat we zijn, wat we vragen is om "respect" te behandelen ons en ons werk. U kunt aankomen in Poggio, kunt u besluiten om weg te komen, maar altijd met respect te gaan, die deze "feature" heeft ga dan elders. Deze zomer is super geweest! We zagen vrienden die niet gezien had al jaren, bracht avonden van verhalen, gelach, nieuwe gasten verlaten met tranen in zijn ogen en met een "tot ziens!" Voor ons, voor ons werk is de beste! Dit zijn de belangrijke dingen, al het andere .............................. Een dikke knuffel aan al diegenen die van ons houden en een grazieeeee voor alle prachtige opmerkingen die we maken, je altijd doet blozen !!
    (Vertaald met Google Translate)
    Lees het origineel
    • Ligging en omgeving
      2/10
      "Slecht"
    • Accommodatie
      2/10
      "Slecht"
    • Activiteiten/services
      2/10
      "Slecht"
    • Restaurant
      2/10
      "Slecht"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Dank u, dank u en opnieuw dank u."

    29/08/2015

    Met mijn partner waren op zoek naar een rustige en mooie plek. Luck nam ons mee naar deze geweldige plek gerund door geweldige mensen. Om te zeggen dat we voelden ons thuis is weinig. In feite waren we veel beter dan thuis, geknuffeld en verwend door Rosanna en haar zuster op een geweldige manier. Dank je wel voor dit verblijf ontspannend en vriendschap. We zullen zeer binnenkort weer te zien ..... Bedankt voor alles. Robert en Valentina
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Ontspan en delicatessen"

    24/08/2015

    De last-minute zoektocht heeft me geleid naar de boerderij Il Poggio, onmiddellijk gefascineerd door de foto's die ik besluiten om contact met mij op en bevestigd beschikbaarheid op de dagen dat ik gevraagd en meteen van de gelegenheid gebruik om te bevestigen weten. Een paar dagen voor het verlaten van mijn vrouw een binnenlandse ongeluk en helaas wordt gedwongen om krukken en een rolstoel, hebben we besloten om toch te gaan om te voorkomen dat dit kleine vakantie missen in ons kleine meisje van bijna vijf jaar. Onder de in- en uitgang van het ziekenhuis en organisatorische onrust, ik vergeet te vertellen, toen we aankwamen even voorstellen en communiceren ongemak, mevrouw Rosanna meteen laten zien wat in werkelijkheid is een stijging van vriendelijkheid en beschikbaarheid, vertelt hij me dat ik zal proberen te doen kan om ons te helpen onze ongemak op de beste manier te beheren. We veranderen de kamer waardoor percelen met andere kamers en andere gasten bereid om licht ongemak om ons in staat te blijven en bieden ons een kamer op een verdieping en veel ruimte voor een goed beheer van mijn vrouw te laten een rolstoel. Terwijl Rosanna verblijf blijkt een uitstekend en vriendelijke manager, altijd klaar om aan de eisen en behoeften met inbegrip van die gedicteerd door de ondeugden te voldoen. Een betoverende plek, een echte knaller uit het verleden en in de Ligurische traditie, een structuur die het mogelijk maakt om elk hoekje te waarderen, met unieke eigenschappen in zijn soort. Het parool in deze plaats is ontspannend om te kunnen genieten van de mogelijke noodzaak om te komen en de klok en een telefoon vergeten. Culinaire traktaties eindelijk zijn onvergetelijk, van de beroemde naar het hart koekjes oogsten fruit gebak op de dag voor geserveerd voor een voorproefje uitgebreid ontbijt, gebakken pizza's, trofie met pestosaus, sint-jakobsschelpen met Pigato en populaire Rosanna piramide, alles voorbereid hand en producten verzameld van een paar uur om hun gasten te verwennen, de zoete einde faalt nooit. We hopen dat met de hele familie om snel te overwinnen van de plot die ons terug naar huis gebracht en losgemaakt van die plaats dat we zo missen. We hopen zeer binnenkort terug en ik ben al proberen te achterhalen wanneer ik me een paar dagen kan geven in de boerderij, die betoverd en betoverd me. Zeer aan te bevelen aan degenen die het nachtleven van de boulevard en het strand wilt op loopafstand, maar vooral voor degenen die een glimlach te geven.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Gezinnen met kinderen
    • Vakantie: Met kinderen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "fijne vakantie"

    24/08/2015

    We hebben net een week vakantie in dit hotel doorgebracht, de plaats is mooi, uitstekend ristrutturaziuone, zeer mooie meubels, goed eten en zeer vriendelijke eigenaren en disponibili.vacanza zeer ontspannend
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 8/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      8/10
      "Zeer goed"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      8/10
      "Zeer goed"
  • 10
    "Uitstekend"

    "kort verblijf ...."

    29/06/2015

    Gewoon geweldig ......
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 6/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Romantisch
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      8/10
      "Zeer goed"
    • Activiteiten/services
      8/10
      "Zeer goed"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Short romantische Stop de 06 04 2015"

    07/04/2015

    Zoeken op het internet een andere plek waar je een paar dagen door te brengen midden in de natuur, weg van de alledaagse stress, slaan wij uw agriturismo.Vi kwamen we te vinden op tweede paasdag, arriveerde rond 13 uur, je hebt ons een uitstekende lunch geserveerd. terwijl je bezig was, gezien de tijd, die u heeft gemaakt met ons bezoek aan de posto.Mio man en ik we meteen voelde me op mijn gemak, ik hoop snel weer terug te keren naar een paar dagen door te brengen in più.Un warme knuffel te sign.ROSANNA zuster en dat helaas niet het nome.Il onze kleine Mattia manda weten een kus om je kleine poppetje overwinning, ik herinner me nog goed? Groeten uit ENZO en MARIANNA
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 4/2015
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "Vrede en Geniet"

    26/10/2014

    We verbleven drie dagen. De locatie van de boerderij op een heuvelrug met prachtig uitzicht en de sfeer van de oude steen is uniek. De gastvrouw Rosanna was zeer vriendelijk en een zeer goede kok. Het diner was een genot en ontbijt gift het heerlijk selbtgebackenen taart. Kamer en badkamer waren schoon en mooi ingericht. Onze kamer "Terrazza" had een groot terras met een geweldig uitzicht. De locatie zorgt ervoor dat beide excursies naar het platteland en de zee. De gastvrouw heeft goede wandelkaart, waarna we twee mooie wandelingen gemaakt. We kunnen de boerderij aanraden zonder beperking.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 10/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
  • 10
    "Uitstekend"

    "ontspanning"

    14/09/2014

    Het was een geweldige week van goed weer, het prachtige plek in de open lucht, en de grote gastvrijheid en vriendelijkheid van Rosanna, Sabrina en de paus '. Het echt goed eten en de kamer schoon en smaakvol ingericht. Een grote dank u en een kus op de kleine Tweety.
    (Vertaald met Google Translate)

    Lees het origineel
    • Verblijf: 9/2014
    • Reiziger: Paren en verloofden
    • Vakantie: Relaxen
    • Ligging en omgeving
      10/10
      "Uitstekend"
    • Accommodatie
      10/10
      "Uitstekend"
    • Activiteiten/services
      10/10
      "Uitstekend"
    • Restaurant
      10/10
      "Uitstekend"
Bezig met laden
Agriturismo toegevoegd aan favorieten
Agriturismo verwijderd uit favorieten